- 21 Ağustos 2008
- 1.916
- 174
- 44
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.541
benim ev bile temizlenmedi.. bugün kardeşim gelecek camları silip, perdeleri takacak.
haftasonu eşim salondaki halıları yıkarım dedi makineyle.
1,5 ay kadar önce biraz sarma yapıp atmıştım buzluğa. haricinde bi şey yok..
aslında en azından sigara böreği gibi basit bi şey yapsam iyi olacak..
biraz taze fasulye alıp da atsam buzluğa eşim çok sever.
dediğin gibi el altında bi şeyler olsun..
kayınvalidemle karşılıklı oturuyorum ben. ramazanda ondan yardım bekliyorum yemek konusunda Allah biliyo..
Ben şimdilik yemek için yapacağım canım biberi.Dediğin gibi menemenlik , taze fasulye falan onları yaz sonunda annem yapıyor bize de.
destiny , benimde hiiiiç aklımda yoktu kozmatik beni gaza getirdi bugün kalkıp börek falan da saracam
GEL GEL GAZA GEL ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ YAPARSAN ÇOOOK İSABETLİ Bİ KARAR VERMİŞ OLDUĞUNU GÖRECEKSİN...
BEBEKLE BU İŞLER ÇOK SIKINTI VERİYOR...
TAZE FASULYEYİDE KÖYDE KAYINVALİDEM Bİ KAÇ ŞİŞE KOYAR BANA (İNŞ YANİ)
DEDİĞİM GİBİ DOMATESİ ANNEM KENDİNE KOYARKEN BANADA Bİ KAÇ ŞİŞE KOYAR...(YİNE İNŞ YANİ)
TURŞU KOLAY DA KİRAZ TURŞUSUNU İLK DEFA DUYDUM O NASIL OLUYO KIZ GÜZEL Mİ?
OYYY BİBER SALÇASI YAPAMAM ÇOK LEZZETLİ OLUYO ELDE GERÇEKTEN AMA O ZOR Bİ İŞ CİDDEN...
aslında ben bu hazırlıkları yemesınden cok yapmaktan keyif alıyorum.son zamanalrda kış hazırlıklarına sardım kendımı:)gercı ramazan da dıyebılırız.kozmatikcım eşim ust uste bı kac gun kıraz getırdı eve ben de yıyemedıgım ıcın tursunu kurdum.geçen gun tadına baktım guzel olmuştu.yanı bız hep yıyoruz o yuzden tadı guzel gelıyor bıze,turşusundan ziyade soğanlı kavurması guzel olur kıraz tursunun.
valla kızlar aslında ben dondurucuya koymaktan zıyade konserve falan yapmayı daha sağlıklı buluyorum.ama o kadar da yapamam.siz şanslısınız.annem de kayınvalıdem de gelın yapsa da bıze verse dıye bakarlar:))