- 22 Ağustos 2011
- 91
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.521
Poğça (açma)mayaladım onuda yapınca bitek börek kalıo...
Su böreği ve fırın için sigara böreğide sarınca hazırlıklar tmm...
Son bi temizlik veeeeeeeeeeee 15 gün sonra kızıııımmm.....
Kızlar günaydın....bacak aramdaki kemikler feci agriyor kopacak gibi gece dönemiyorum yürürken canımı yakıyor, daha öncede oluyordu ama bu kadar etkilemiyordu doktora sormuştum çatı genişliyor dedi ama ne çatıymış baldırlarım ayrılcak gibi tam oramla baldirimin arasındaki kemik gece yatıyorum ayni sabah kalkıyorum aynı varmı bu ağrıyı benim gibi.çeken
valla gözle görülür bi durgunluk var ama aynı derecede doğuran yok
anlamadım ben bu işiii
ben dee
benimki de ya.. ne çatı, genişle genişle genişleyemedi...:100:
yatakta dönerken nasıl acıyor, bi de oturduğum yerden kalkarken..
yok canım çatı mauyenesi falan yapmadı.nst de ılk defa 30 a cıktı .yok yani hiç bir belirti.ama benım dun akşamdan beri belim ağrıyor.sadece belim.nst'de hiç mi sancı yok:44:
peki çatı muayenesi oldun mu? benim de çarşambaydı randevu.
dr çatıya bakarken açılma yok ama yumuşama başlamış.
bu da doğumun işaretlerindenmiş. bi umut bekliyoruz işte..
cnm hiç acele etme bence ben oğlumda doktorum artık alalım diye baskı yapmasına rağmen 41+3 de doğum yaptım kuzum çok sağlıklı idi maşallah...
Onlar gelecekleri zamanı biliolar...
Normal zamanına bırak...
Gelmeye hazır olmayan bi bebeği o istemeden dünyaya getirmek çok yanlış...
Kesin sezeryan olacakları bile bence bi işaret olmadan doğum yapmaları saçma ama ne yapacaksın...
yaa sen böyle anlatyınca ben de iştaha geldim.Ben de bişiler yapıp dolaba atsam diyorum bi... bi de annemler gelecek taze taze ne lazımsa onlar yapsın diyorum , yan gelip yatıyorum.işte insan tembel olmaya görsün...
Gunaydın kızlar,
dün gece karnımın altından bacak arama doğru sanırım kızım bır kazıma işlemi gerçekleşti.
Canım nasıl acıdı anlatamam. Acıdan ağladım resmen. Neydi bilmiyorum...
sol ayak ve kasığın birleştiği noktada özellikle akşamları ciddi bi ağrı oluyor.sanki aşağı iğneler batıyormuş gibi oluyor değil mi,ondan mı bahsediyorsunuz? yoksa farklı birşey mi:44:
benım de acıyor.evet tam da deiğin kemik.canıma okuyor.geçen sabah yatakta dönerken çığlık attım acımdan.kocam da doğuruyorum sandı:)
yok canım çatı mauyenesi falan yapmadı.nst de ılk defa 30 a cıktı .yok yani hiç bir belirti.ama benım dun akşamdan beri belim ağrıyor.sadece belim.
Cogunlukla herkes bekle diyor.ama zor bır karar canım.bir de bi şey olursa kendımı affetmem
cnm yinede tabi son karar eşin ve senin ama drun bi sıkıntı görmüyosa allahın izni ile bişey olmaz...
CNM BENDE Bİ KAÇ GÜN ÖNCE TEMBEL TEMBEL YATIODUM AMA Bİ KERE BAŞLAYINCA DURAMIYOSUN
YA BEN İLK DOĞUMUMDA ÖYLE ANNEMLERE GÜVENDİM AMA ÇOK ZOR OLUYODU...
YEMEK YAPIOLAR ZATEN AMA BENİM İÇİME BİRİLERİNİN BENİM İŞLERİMİ YAPMAK İÇİN HER YERİ ALT ÜST ETMELERİNDEN PEK HOŞLANMIYORUM...
BİDE ÖNÜMÜZ RAMAZAN DAVET VERMESEM BİLE BEBEKLE BABAMIZA SAHURLUK HAZIRLAMAK DA ZOR OLUR, HİÇ DEĞİLSE SAHURDA İFTARDA HEMENCECİK SIKIŞTIĞIMDA ORTAYA ÇIKARCAK BİŞİLER OLSUN ELİMİN ALTINDA İSTİYRUM...
KÖFTE YAPTIM MESELA PIT ÇIKARTCAM KIZARTCAM OH MİSS:d
Kızlar ya bende basur var ve dün ilk defa şişti. Hayatımda böyle bir acı görmedim. Sabahı zor ettim. Yatamıyorum kalkamıyorum. Doktor anestol ve yumuşatıcı şurup verdi , bir de sıcak suya otur dedi ama bana mısın demiyor. Var mı benzer sıkıntı yaşamış olan ve acısı için bir çözümü olan? Bu haldeyken sancım tutacak, doğum başlayacak diye ödüm patlıyor
haklısın canım dediğin gibi önümüz ramazan sırf bunun için hazırlarım bişiler.şu köfte konusu benimde aklımda ama benim buzlukta kıymalarım.kıyma da bir defa çözdürüldükten sonra tekrar buzluğa koyulmuyor ya o yüzden köfte yapamıyorum.zeytin yağlı biber dolması doldurdum 15 adet falan onu buzluğa attım.sigara böreği sarmıştım biraz , biraz daha sarıp atarım.poaça falan bizim evde pek yenmiyor.bi de dün pazardan 2 kilo yağ biberi diyorlar büyük kırmızı salçalık biberden aldım.közleyip , zeytinyağı , sarımsak , tuz ile harmanlayıp küçük kavanozlara koyuyorum (annem buzluğa atıyor) harika kahvaltılık oluyor.ondan yapacağım bugün inş.başka ne yapsam ki acaba ? :44:
CNM BENDE Bİ KAÇ GÜN ÖNCE TEMBEL TEMBEL YATIODUM AMA Bİ KERE BAŞLAYINCA DURAMIYOSUN
YEMEK YAPIOLAR ZATEN AMA BENİM İÇİME BİRİLERİNİN BENİM İŞLERİMİ YAPMAK İÇİN HER YERİ ALT ÜST ETMELERİNDEN PEK HOŞLANMIYORUM...
BİDE ÖNÜMÜZ RAMAZAN DAVET VERMESEM BİLE BEBEKLE BABAMIZA SAHURLUK HAZIRLAMAK DA ZOR OLUR, HİÇ DEĞİLSE SAHURDA İFTARDA HEMENCECİK SIKIŞTIĞIMDA ORTAYA ÇIKARCAK BİŞİLER OLSUN ELİMİN ALTINDA İSTİYRUM...
haklısın canım dediğin gibi önümüz ramazan sırf bunun için hazırlarım bişiler.Şu köfte konusu benimde aklımda ama benim buzlukta kıymalarım.Kıyma da bir defa çözdürüldükten sonra tekrar buzluğa koyulmuyor ya o yüzden köfte yapamıyorum.Zeytin yağlı biber dolması doldurdum 15 adet falan onu buzluğa attım.Sigara böreği sarmıştım biraz , biraz daha sarıp atarım.Poaça falan bizim evde pek yenmiyor.Bi de dün pazardan 2 kilo yağ biberi diyorlar büyük kırmızı salçalık biberden aldım.Közleyip , zeytinyağı , sarımsak , tuz ile harmanlayıp küçük kavanozlara koyuyorum (annem buzluğa atıyor) harika kahvaltılık oluyor.Ondan yapacağım bugün inş.Başka ne yapsam ki acaba ? :44:
evt evt o biberden bende yapıcam çok lezzetli oluyo gerçekten...
Ben normalde bide patlıcan közleyip kavanoza basıyorum ama onun için erken bu sene belki yapamayabilirm..
Annemler kendilerine yaparken banada yaparlar,menemenlikde yapıcaklar bana daha sonra...
kardeşim benı gaza getırmeyın.gecen gun de konustunuz boyle.solugu markette aldım.bi sürü börek sardım koydum.gercı allahtan taze yaprak cıkarcıkmaz da sarmalarımı falan yapmıstım söylemesı ayıp.şimdi de bi koşu kıymamı alıp gelsem demeye başladım.ya da doğurduktan sonra kış hazırlığına mı saklasam enerjimi.taze fasulye falan koyucam.domates sosu yapıcam.kiraz turşusuı kurdum.biber salçası yapasım var.öyle şeyler işte.çok heycanlandım birden.:))
kardeşim benı gaza getırmeyın.gecen gun de konustunuz boyle.solugu markette aldım.bi sürü börek sardım koydum.gercı allahtan taze yaprak cıkarcıkmaz da sarmalarımı falan yapmıstım söylemesı ayıp.şimdi de bi koşu kıymamı alıp gelsem demeye başladım.ya da doğurduktan sonra kış hazırlığına mı saklasam enerjimi.taze fasulye falan koyucam.domates sosu yapıcam.kiraz turşusuı kurdum.biber salçası yapasım var.öyle şeyler işte.çok heycanlandım birden.:))
haklısın canım dediğin gibi önümüz ramazan sırf bunun için hazırlarım bişiler.Şu köfte konusu benimde aklımda ama benim buzlukta kıymalarım.Kıyma da bir defa çözdürüldükten sonra tekrar buzluğa koyulmuyor ya o yüzden köfte yapamıyorum.Zeytin yağlı biber dolması doldurdum 15 adet falan onu buzluğa attım.Sigara böreği sarmıştım biraz , biraz daha sarıp atarım.Poaça falan bizim evde pek yenmiyor.Bi de dün pazardan 2 kilo yağ biberi diyorlar büyük kırmızı salçalık biberden aldım.Közleyip , zeytinyağı , sarımsak , tuz ile harmanlayıp küçük kavanozlara koyuyorum (annem buzluğa atıyor) harika kahvaltılık oluyor.Ondan yapacağım bugün inş.Başka ne yapsam ki acaba ? :44:
ben de seni merak ediyordum..
Kanala giriyor olmasın seninkii?:44:
sol ayak ve kasığın birleştiği noktada özellikle akşamları ciddi bi ağrı oluyor.
Haricen zaten vajina kemikleri de ağrıyor, bilimum şeyler iştee :100:
herkese hayırlı cumalar kızlarrrrrr
benimde sancılarım başladı artık normal bunlar zaeten bakalım ne zaman gelecek bızım kız:44:
cenacım demek catı muayenesı oldun ve o kadarda korkulacak bırsey degıl dıyorsun ınsallah benımkıde acımaz ben cok korkuyorum
bakalım pazartesı bızımkınde ne cıkacak:18:
catı muayenesı vajınal muayene kadar mı acıyor???
BENDE KAYINVALİDEM LE, ALT LI ÜSTLÜ OTURUYORUM ...benim ev bile temizlenmedi.. bugün kardeşim gelecek camları silip, perdeleri takacak.
haftasonu eşim salondaki halıları yıkarım dedi makineyle.
1,5 ay kadar önce biraz sarma yapıp atmıştım buzluğa. haricinde bi şey yok..
aslında en azından sigara böreği gibi basit bi şey yapsam iyi olacak..
biraz taze fasulye alıp da atsam buzluğa eşim çok sever.
dediğin gibi el altında bi şeyler olsun..
kayınvalidemle karşılıklı oturuyorum ben. ramazanda ondan yardım bekliyorum yemek konusunda Allah biliyo..
AY BÖYLE NE ZAVKLİ OLDU HEPBERABER MAMALAR YAPALIM KUZULARIMIZ GELİNCE BİZ YİYELİM ON LARA SÜT OLSUN:ddddBen şimdilik yemek için yapacağım canım biberi.Dediğin gibi menemenlik , taze fasulye falan onları yaz sonunda annem yapıyor bize de.
destiny , benimde hiiiiç aklımda yoktu kozmatik beni gaza getirdi bugün kalkıp börek falan da saracam
ben hiç yapmadım ama patlıcanları karnıyarıklık kızartıp koyabılırsın dolaba.aynı şekilde patlıcanları da közleyip buzluğa atabılrısın ben gecen sene yapmıştım güzel oluyor.patlıcanalrı közledım suyunu ıyıce süzdürüp poşetlere koymuştum.çıkardığımda da sarımsaklı yoğurtla karıştırıp sofrada bır çeşit olluyodu.paçanga böreği sardım koydum dolaba.kabakları falan oturmalık kızartıp koyabilirsin.geçensene semizotu da koymuştum.yıkayıp ıyıce kuruttuktan sonra poşetlere koymuştum.hazır pratık ve kolay olmuştu.aklıma bunlar geldi canım.kiraz falan koyabılırsın komposto yaparsın ramazanda.