- 17 Eylül 2009
- 1.126
- 4
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.301
canım benimde kontrolüm yarın bakalım ne olacak.. allah yardımcın olsun .. umarım bebişini sağ salim kucağına alırsın
kızlaarrr nolur bi cvp vern yaa karnım sabhtan beri taş gibi ve arada canımı çok yakan bişi oluo karnımda biyerde okudum doğum belirtilernn arasında karın sertliğide oluomus
doğrumu bu :26:
Benim üzerimde öyle bi baskı var ki canım doğurmasam bile doğurtacaklar zorla. Annem yanıma geldi abimler almanyadan memlekete geldi. Babam ablam hergün arıyo ne zaman olacak bişey var mı diye. Annemi paylaşamıyoruz yani. Bebeğim doğsa abimler hemen gelip annemi götürecek sonra da kaynanam gelecek. 1.5 senelik evliyim kaynanamla en fazla 3 gün durdum o da el bebek gülbebektim. Bakalım şimdi 10 gün falan kalır, inşallah anlaşabiliriz..
Senin kontrolün ne zaman? Beni yarın için çağırdı NST ye gircem NST de sancım oldugunda bebeğin kalp atışları düşerse hemen sezeryana alacaklarmış. Bide benim bebeğim tombikti canım ben de zayıfım o yüzden de sezeryan olabilir. 4 kg a yakın doğacak dediler bakalım kısmet. .
pazartesi sabaha karşı doğum sancım başladı 10.30 gibi de kızıma kavuştum.zayıf 2500 gr ama allaha şükür sağlıklı.bugün de evdeyiz.ancak yazabildim.daha sonra ayrıntılı yazarım.
kızlaarrr nolur bi cvp vern yaa karnım sabhtan beri taş gibi ve arada canımı çok yakan bişi oluo karnımda biyerde okudum doğum belirtilernn arasında karın sertliğide oluomus
doğrumu bu :26:
ya cumartesi randevum var sabh ama neyapsam bilemedm beklesemmi acabaAynen yaa her gören sen daha duruyon mu diyo.Psikolojik baskı var üzerimizde...Kayınvalidenle de Allah aranızı bozmasın canım inş. hep öyle devam eder.Benim de kontrolüm yarın inş. Her gittiğimde hastanaye giriş yapmadan bile nst ye gönderiyolar çıkınca işlemleri yaparız diye artık herkes tanıdı beni 2-3 güne bir hastanedeyim.Benim doktorum nst de sancın olurda bebeğin kalp atışları düşerse sezeryana alırız gibi bişi demedi hiç sen de riskli bir durum mu var ki ? Bebeğine de maşallah canımmm. Benim oğlan zayıf en son 3110 gr falandı.Sağlıklı olsunlar da kiloları çok da önemli değil....
Ayy kız sen hamileysen be neyim ? Göbek bilenem yok
Anammm sen benimle aynısın sıra bize gelmiş bile... Çok heyecan yaptım.Rabbim uzun ömürler versin bebişine inş. doğum hikayeni bekliyoruz.Misss misss kokla bebişini biizm yerimize deee...
Canım bende de öyle karnım taş gibi oluyor , geriliyor.Hatta farkettim ki nst de karnım böyle serleştiğinde sancı artıyor.ben de bu sertleşmeler 3 haftadır falan var.Nst ye girince dikkat et.Ben 3 haftadır doğurmadımyine de doktoruna bakset derim
yok güzelm yacanım bir bilgim yok bu konuda doktorunun cep numarası yok mu hemen ara bence ...
ya cumartesi randevum var sabh ama neyapsam bilemedm beklesemmi acaba
kızlar doğumu yaklaşanlar sancı çekiyormusunuz ve nasıl sancılar ben her gece doğurcam sanıyorum ama sabaha hiç birşey yok.adet sancısı tarzında ağrılar girip çıkıyo belime bıcaklar saptanıyo ama başka birşey yoksiz neler yaşıyorsunuz
benim sadece kasıklarda ağrı oluyor ve alttan sert bir şekilde iğneleme var gibi... adet sancısı gibi bir şey yok bende ama duydum canım ya adet sancısı gibi yada afedersin ishal olduğunda ki karın ağrısı gibi olduğunu duydum...
evet canım karın ağrısıda oluyo ama anlayamadım bu doğum sancılarını gitti.konu açacağım valla doğum yapmış arkadaşların kaç gün önce nasıl sancılarının başladığını soracağım:26:
arkadaşlar son zamanlarda çok ağrım vardı ama bu akşam daha bir fazla kasıklarımdan bacaklarıma inen ağrılar oldukca şiddetli vurmaya başladı.:18: mide bulantısı ve karın ağrım da var tuvalet ihtiyacım var gibi ıkınma hissediyorum.kasıklarım çatlayacak.sanırım doğuracağım ben sayılı saatlerim kaldı gibi geliyor bana.:18:
arkadaşlar son zamanlarda çok ağrım vardı ama bu akşam daha bir fazla kasıklarımdan bacaklarıma inen ağrılar oldukca şiddetli vurmaya başladı.:18: mide bulantısı ve karın ağrım da var tuvalet ihtiyacım var gibi ıkınma hissediyorum.kasıklarım çatlayacak.sanırım doğuracağım ben sayılı saatlerim kaldı gibi geliyor bana.:18:
canım bence sende doğum belirtileri çok fazla doktoruna ulaşmaya çalışsan çok ii olur... Allah Yardımcın olsun..
korkuyorum biraz daha ağrılar çoğalsın diye bekliyorum korkuyorum da biraz daha artarsa hastaneye gidicem bana dua edin arkadaşlar bende size dua edicem.
Allah Yardımcın olsun canım.. bebişini sağsalim kucağına alırsın inşallah... bu arada ismi belli mi bebişinin ...
merhaba kızlar
bugün son kontrolümüz vardı. bebek 3669 gr olmuş. salı günü doğum var.gerçi hiç sancım falan yok. nst de de erken doğum belirtisi çıkmıyor. bebek diyabetten dolayı biraz kilosu normal üstü olunca en kısa zamanda almamız lazım dedi. . çantamızı hazırlamamıştık. bu erken doğumları duydukça bugün hemen onu hazırladım.