- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.261
pazartesi sabaha karşı doğum sancım başladı 10.30 gibi de kızıma kavuştum.zayıf 2500 gr ama allaha şükür sağlıklı.bugün de evdeyiz.ancak yazabildim.daha sonra ayrıntılı yazarım.
hamilelikte dondurma yemek bebege kilo aldırıyormus dogrumu arkadaslar?
kızlarrr ne yapıonusssss
kızlarrr ne yapıonusssss
slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam
pazartesi sabaha karşı doğum sancım başladı 10.30 gibi de kızıma kavuştum.zayıf 2500 gr ama allaha şükür sağlıklı.bugün de evdeyiz.ancak yazabildim.daha sonra ayrıntılı yazarım.
selam kızlarrrr...
geçmişi okuyayım dedim ben 2800 lü sayfalarda kalmışım yok bitmedi geri geldimDD
bugun hastane için bebek kurabiyesi yaptım öldüm bittim ama güzel oldu...
yorgunluğum geçince bi ara fotolıycam....
ohhh ellerıne sağlık... bende hastane için bebek kuabiyesi istiyorum ama asla yapamam. nerde bende o yetenek. hazır alacağım mecbur...
cnm aslında yetenek değilde felaket derecede sabır işi:)
ya tanesi 3 tl diyo, ben 100 taneyi geçik yaptım 20 tl ancakk etti malzemesi...
tabi nettekiler kadar profösyönel olmadı ama eşim bile bayıldı ki kek kurabiye hiiiiç sevmez....
ıyıyım canım annemde yanımda ya psıkolojık olarak kendımı daha guvende hısedıyorum . dondurma konusulmus bana da dr um gunde 1 tane önermişti ama fazla yeme demişti.. öyle işte sen nasılsın bıtanem
Gözünaydın canım.. sağsalim kızına kavuşmuşsun.. zayıf olduğuna üzülme Allah'ın izniyle sütünle kilo alır.. Rabbim kızını hayırlı evlat eylesin..
Kalsiyum açısından dondurma çok yararlı oluyormuş.. bana doktorum yiyebilirsin demişti..
napalım işte bebişler karnımızda oturup duruyoruz..sen nasılsın? moralin keyfin nasıl..?
canım suyum geldi foşşş diye ama ben kendımde degıldım o ara sancı cekıyordum dr um kocama bebegıme yetecek kadar su oldugunu ve bol bol su içmem gerektıgını soylediizeynepcimmm geçmiş olsun canım suyum geldi demiştin sanki, gelmemiş mi suyun
yok kuzum ya bosu bosuna 3 saat dogum sancısı cek 1 cm bıle acılmam olmadı sezeryana alırlar dedım amazeynep kız doğurmadın mı sen
Valla hiç de yapamam kurabiye filan alamamda. Eşim doğum yapacağım hastanede 2 yıl çalıştı bütüüün hastane gelir ziyaretime kimseye yetmez. Hastane için çikolata alıcam normal madlen tarzı. Eve gelenlere de şu klasik biberonlu bebek şekeri ve Kuran-ı Kerim meali dağıtacağım küçüklerden. Onları da şeffaf kalpli keselere koydum güzel oldu.
bu kuranı kerim meali nasıl? ne kadara aldın?
cnm aslında yetenek değilde felaket derecede sabır işi:)
ya tanesi 3 tl diyo, ben 100 taneyi geçik yaptım 20 tl ancakk etti malzemesi...
tabi nettekiler kadar profösyönel olmadı ama eşim bile bayıldı ki kek kurabiye hiiiiç sevmez....
canım arkadasım hosgeldın nasılsın ıyı mısın ben ıyıyım canım sa ol .. dınlenıyorum bazen kalkıyorum yemek yıyorum sonra pc basına gecıp buraya gırıyorummm bebegım sezeryan tarıhın ne zamandı senın kızımız nasılslm kızlar zeynepcim nasıl oldun
evet hayatım gelmek ıstedı ama dr umuz musade etmedı sankı cok premature olacakmıs gibi :44:ama bebek kuveze gırer dıye ıstemedi bızde bi bildiği vardır dedık ve nidilatla dogumu durdurmasına musade ettikkkannişlerrr naslsınız bakemm
giremiodum kaç gündür ara ara sancılarım oluo saat bası gelio ama 3 saat sonra bitio
bide bugün karnım taş gibiydi kızım bi oyana gitti bi buyana
geçmişi okuyamadım çok geride kalmışım ama son sayfadan gördüğüm kadarıyla zeynepçim senn paşa sabırsız çıkmış biraz galiba
iimisin şimdi