-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.281
evet hayatım gelmek ıstedı ama dr umuz musade etmedı sankı cok premature olacakmıs gibi :44:ama bebek kuveze gırer dıye ıstemedi bızde bi bildiği vardır dedık ve nidilatla dogumu durdurmasına musade ettikkk
herkese iyi akşamlar
bugün itibariyle iş ten ayrıldım iznimiz başladı allaha şükür
cenane yaptın gittin mi bugün kontrole ???
canderin canım mesaj kutusunu boşalttım atabilir sin
evet bıtanem hap yumusak turuncu bişey . dogum durdurucu ve acılma engelleyıcı ozellıgı varvardır bi bildikleri diyelim
bu nidilat hap gibi bişimi yaaa :26:
2 gun sonra belli oluyor hayatım bende heyecanla beklıyorummm . dogur da bana haber ver :)) ona göre taktık vercen bana ayrıca bosalttım msj kutumuzeynepcim dikkat et kendine. karnım çok kaşınıyor. kaşımaktan kanadı artık 5 temmuz da doğum yapcam canım senin ki netleşti mi
Allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın agzına saglık bebegımmmmkızlaaaaaar ne heyecnlısınızdır şimdi,,hepinize kolay doğumlar diliyorum,Allah sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin,vaktinde..
Eki Görüntüle 453492 kızlar ortadaki tac benım lohusa tacımmmmmmm
mavi biberonlar da benım bebek sekerlerimm . bı kaç gune elimde olurrr nasıl sizceeeEki Görüntüle 453493
tamam canım taktik veririm sana ben çok gerginim ya zaman yaklaştıkça psikolojim bozuluyor
tesekkur ederız teyzzesi daha guzelı senın prensesinin olsunnn ... korkma hersey cok guzel olacak bence gerilme kızına kavusacaksın ya ohh ne guzelllcanım çok güzel herşey inş.bebişin de bahtı güzel olur
mavi biberonlar da benım bebek sekerlerimm . bı kaç gune elimde olurrr nasıl sizceeeEki Görüntüle 453493
merhaba kızlar
bugün son kontrolümüz vardı. bebek 3669 gr olmuş. salı günü doğum var.gerçi hiç sancım falan yok. nst de de erken doğum belirtisi çıkmıyor. bebek diyabetten dolayı biraz kilosu normal üstü olunca en kısa zamanda almamız lazım dedi. . çantamızı hazırlamamıştık. bu erken doğumları duydukça bugün hemen onu hazırladım.
oh maşallah bebişine. ne güzel salı gunu kavusuyorsun bebeğine. sağlıklı uzun omurlerı olsun ınsallah.
merhaba kızlar
bugün son kontrolümüz vardı. bebek 3669 gr olmuş. salı günü doğum var.gerçi hiç sancım falan yok. nst de de erken doğum belirtisi çıkmıyor. bebek diyabetten dolayı biraz kilosu normal üstü olunca en kısa zamanda almamız lazım dedi. . çantamızı hazırlamamıştık. bu erken doğumları duydukça bugün hemen onu hazırladım.