2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim dikkat et kendine. karnım çok kaşınıyor. kaşımaktan kanadı artık 5 temmuz da doğum yapcam canım senin ki netleşti mi

herkese iyi akşamlar

bugün itibariyle iş ten ayrıldım iznimiz başladı allaha şükür

cenane yaptın gittin mi bugün kontrole ???

canderin canım mesaj kutusunu boşalttım atabilir sin

oh gozunaydın. sen gorursun sımdı rahatlığı.
ben 32. haftamda ayrıldım ızne. ayrılmasaydım doktorun dediği gibi doğururdum.

vardır bi bildikleri diyelim
bu nidilat hap gibi bişimi yaaa :26:
evet bıtanem hap yumusak turuncu bişey . dogum durdurucu ve acılma engelleyıcı ozellıgı var

zeynepcim dikkat et kendine. karnım çok kaşınıyor. kaşımaktan kanadı artık 5 temmuz da doğum yapcam canım senin ki netleşti mi
2 gun sonra belli oluyor hayatım bende heyecanla beklıyorummm . dogur da bana haber ver :)) ona göre taktık vercen bana ayrıca bosalttım msj kutumu
kızlaaaaaar ne heyecnlısınızdır şimdi,,hepinize kolay doğumlar diliyorum,Allah sağlıkla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin,vaktinde..
Allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın agzına saglık bebegımmmm

kızlar ortadaki tac benım lohusa tacımmmmmmm
mavi biberonlar da benım bebek sekerlerimm . bı kaç gune elimde olurrr nasıl sizceee

tamam canım taktik veririm sana ben çok gerginim ya zaman yaklaştıkça psikolojim bozuluyor

canım çok güzel herşey inş.bebişin de bahtı güzel olur
tesekkur ederız teyzzesi daha guzelı senın prensesinin olsunnn ... korkma hersey cok guzel olacak bence gerilme kızına kavusacaksın ya ohh ne guzelll

ya kızlar sabah 5ten beri kızım ordan oraya gezinio ama öle sertleşioki karnım delincekmiş gibi
öle gerginleşioki yarılcak şimdi karnım bebişm çıkcak diorum

merhaba kızlar

bugün son kontrolümüz vardı. bebek 3669 gr olmuş. salı günü doğum var.gerçi hiç sancım falan yok. nst de de erken doğum belirtisi çıkmıyor. bebek diyabetten dolayı biraz kilosu normal üstü olunca en kısa zamanda almamız lazım dedi. . çantamızı hazırlamamıştık. bu erken doğumları duydukça bugün hemen onu hazırladım.

oh maşallah bebişine. ne güzel salı gunu kavusuyorsun bebeğine. sağlıklı uzun omurlerı olsun ınsallah.

canım benimde kontrolüm yarın bakalım ne olacak.. allah yardımcın olsun .. umarım bebişini sağ salim kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…