- 28 Ekim 2011
- 139
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.241
pazartesi sabaha karşı doğum sancım başladı 10.30 gibi de kızıma kavuştum.zayıf 2500 gr ama allaha şükür sağlıklı.bugün de evdeyiz.ancak yazabildim.daha sonra ayrıntılı yazarım.
pazartesi sabaha karşı doğum sancım başladı 10.30 gibi de kızıma kavuştum.zayıf 2500 gr ama allaha şükür sağlıklı.bugün de evdeyiz.ancak yazabildim.daha sonra ayrıntılı yazarım.
kızım dönmüş teyzeleriiiii
devlete gittiğim için kilo söylemedi daha doğrusu kadın çok somurtukdu sormadım kanım idrarım nstm normal felan 20 günün var dedi
tek ayağımda şişme vardı solda bide varis tuzlu kesinlikle yemiyeceksin bol su iç hamur işi felan yasak dedi
annem gelirken çayla yeriz diye 5 6 tane poaça aldı
üstüne üstelik sabah 9 dan beri dolu şey yedim
herşey normal dedi çok şükür kızımla geldik
73 kilo olmuşum halbuki bu ara bişi de yemiyorum kızım aldı herhalde bir hafta sonra kontrolüm var
benim de ara ara midem bulanıyor ama kısa sürüyor..
acaba seninki neden bu kadar şiddetli?:44:
sorsaydın ya.. yapıyor mu yapmıyor mu?
benim de bugün randevum. bakalım n'olcak?
nst'de sancı çıkıyor mu senin? doktor doğum zamanı hakkında bi şey söylüyor mu?
kızlarrr ne yapıonusssss
evet aynısı bendede oluyo canım uyuşuyo ağrıyo yumamıyorum ellerimi parmaklarım tüm gücünü kaybediyo güne başladıktan bir süre sonra kendine geliyo doktor magnezyum vermişti bunun için içiyorum ama sadece kıramplarım geçti ellerim hala aynı durumdaMerhaba, epeydir forumu takip ediyordum,yeni üye olabildim :) aranızda özellikle geceleri elleri çok ağrıyın var mı? Yumruk haline getirmekte bile zorluk çekiyorum yaklaşık 2 haftadır
kızlarrr ne yapıonusssss
kızlarrr ne yapıonusssss
kızlarrr ne yapıonusssss
kızlarrr ne yapıonusssss
Bı de aranızda kalsiyum ve balık yağı kullanan var mı?
canım karnımız burnumuzda patlıyoruzzzz işte...
sen nasılsın bakalım?
yerim ben sizi degil bebiklerınızı evdeyım oturuyorum totom oturmaktan morardı . ye iç yat bakayım ne yapıyosunuz dıye girdim doguran yok dimi son 3 saattırİyiyiz canım sen napıyosun? Bebişin napıyo?
yerim ben sizi degil bebiklerınızı evdeyım oturuyorum totom oturmaktan morardı . ye iç yat bakayım ne yapıyosunuz dıye girdim doguran yok dimi son 3 saattırnıdılata devammm
tsk ederim hayatımm ... valla ıstanbulda yagmuır var dedıler ama küçükcekmeceye o yagmurdan 1 damla yagmadı yıne sıcaktı . vantılatoru de calıstırmıyorum ebe uyardı . bol bol dınlen yat dedi . bende yatıyorymmzeynepcim , senin ve oğluşunun iyi olmasına sevindimm biz kızımla sıcaktan bayıldık tüm günevden dışarı çıkamaz oldukkkk