2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pazartesi sabaha karşı doğum sancım başladı 10.30 gibi de kızıma kavuştum.zayıf 2500 gr ama allaha şükür sağlıklı.bugün de evdeyiz.ancak yazabildim.daha sonra ayrıntılı yazarım.

Allah analı babalı büyütsün canım.. Bebişine sütün yarar da hemencecik toparlanır inşallah. Hem bak hastanede bile kalmamış demekki sağlığı yerinde. Rabbim bize de nasip etsin inşallah. BDT lerimiz aynıymış o yüzden heyecanlandıııııımmmm

pazartesi sabaha karşı doğum sancım başladı 10.30 gibi de kızıma kavuştum.zayıf 2500 gr ama allaha şükür sağlıklı.bugün de evdeyiz.ancak yazabildim.daha sonra ayrıntılı yazarım.

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım,sütün bol bol gelsin inşallah ki çabuk toparlansın

canım alllahım analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin , hayırlıs ile darısı bebişlerini bekleyen tüm hamişlerin başına inşallahhhh

çok şanslısın , benimki hala dönmedi. doktorum yarın son kez bakacak, dönmediyse sezeryan tarihi verecekmiş

selam kızlar
bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşeyimiz iyi,sağlıklıyız.Oğlum 2800 gr olmuş...
Bu hafta çok az almış,sanırım yediklerim bana yaramış ona değil

nst ye girdim canım sancı falan çıkmadı sancı çıkıncamı muayne edicek bilmiyorum..doğum içinde ultrasonda 11 temmuz görünüyo ama bu haftadan itibaren bebek her an gelebilir dedi anlattı suyun gelirse kanaman olursa karnından beline doğru 10 dakikada bir sancı yayılırsa doğum başlamış demektir hemen gel dedi..çatı muaynesinide sormadım canım yani utandığımdan değilde normalde her lafa bi cevabı olan ben doktorun yanında kuzu gibi oluyorum sinir oluyorum kendime valla

Son düzenleme:

oh gözünaydın. allah sağlıklı uzun omurler versın. darııs başımıza. kılosunu dert etme. bak allah a sukur sağlığı yerinde.

Merhaba, epeydir forumu takip ediyordum,yeni üye olabildim :) aranızda özellikle geceleri elleri çok ağrıyın var mı? Yumruk haline getirmekte bile zorluk çekiyorum yaklaşık 2 haftadır
evet aynısı bendede oluyo canım uyuşuyo ağrıyo yumamıyorum ellerimi parmaklarım tüm gücünü kaybediyo güne başladıktan bir süre sonra kendine geliyo doktor magnezyum vermişti bunun için içiyorum ama sadece kıramplarım geçti ellerim hala aynı durumda

hayırlı olsun tebrik ederiz allah anneli babalı büyütsün canım annelerimiz çoğalıyo darısı bize inş

yerim ben sizi degil bebiklerınızı evdeyım oturuyorum totom oturmaktan morardı . ye iç yat bakayım ne yapıyosunuz dıye girdim doguran yok dimi son 3 saattır nıdılata devammm

zeynepcim , senin ve oğluşunun iyi olmasına sevindimm biz kızımla sıcaktan bayıldık tüm gün evden dışarı çıkamaz oldukkkk

zeynepcim , senin ve oğluşunun iyi olmasına sevindimm biz kızımla sıcaktan bayıldık tüm gün evden dışarı çıkamaz oldukkkk
tsk ederim hayatımm ... valla ıstanbulda yagmuır var dedıler ama küçükcekmeceye o yagmurdan 1 damla yagmadı yıne sıcaktı . vantılatoru de calıstırmıyorum ebe uyardı . bol bol dınlen yat dedi . bende yatıyorymm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…