2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızım dönmüş teyzeleriiiii :21::21::21:

devlete gittiğim için kilo söylemedi daha doğrusu kadın çok somurtukdu sormadım kanım idrarım nstm normal felan 20 günün var dedi
tek ayağımda şişme vardı solda bide varis tuzlu kesinlikle yemiyeceksin bol su iç hamur işi felan yasak dedi

annem gelirken çayla yeriz diye 5 6 tane poaça aldı :KK9: :KK30:
üstüne üstelik sabah 9 dan beri dolu şey yedim :KK30::KK30:

herşey normal dedi çok şükür kızımla geldik

73 kilo olmuşum halbuki bu ara bişi de yemiyorum kızım aldı herhalde bir hafta sonra kontrolüm var

Hadi bakalim gozun aydin canim. Hayirlisiyla hersey yolunda gidecek insallah.

destinyyyyyy sana hergün dua ediyorum hele alyaya ebrara felan doğurun diye :KK1:

valal Allah yardımcınız olsun ben 37 hafatlık oldum bugun sanırım 36+0 kız beklemez diyrolar benimkide beklemesin :KK9:

Valla ben kararsizim ya hem dogsun istiyorum hemen. Hemde biraz daha dursun kendini toparlasin istiyorum. Ama hayirlisi bakalim safak 10:)

Bu arada KARAKİZ3834 sen neden devlete gittin merak ettim. Ayrica bravo citi piti bi hamile olmussun valla

öğretmenim ben şişipde göstermeyenlerdenim çok kilo aldım 23 :KK9:

bu arada devlete gidim bide dedim arkadaşım da benden 2 ay sonra doğum yapcak eltisi devletteymiş
ondan gittim iyiydi doğum yapanları gördüm konuştum felan

öğretmenim ben şişipde göstermeyenlerdenim çok kilo aldım 23 :KK9:

bu arada devlete gidim bide dedim arkadaşım da benden 2 ay sonra doğum yapcak eltisi devletteymiş
ondan gittim iyiydi doğum yapanları gördüm konuştum felan

Yaa? Nasilmis dogum ya korkuttular mi yoksa kolay miymis? 23 kilo da saklancak bi kilo degil ama ii kamufle etmissin bravo

Yaa? Nasilmis dogum ya korkuttular mi yoksa kolay miymis? 23 kilo da saklancak bi kilo degil ama ii kamufle etmissin bravo

50 kiloyla hamile kaldım :KK30:

valla çok kişi gördüm hepsiyle de konuştum kucağında bebesi olanlarla çok kolaymış herkes normal doğum yapın
sezeryan ufacık hasta olsan bir yerin sızlasa karnın ağrıyor diyorlar
doğum evine git bi istersen çok temiz doktorlar kaç defa elini yıkıyor felan doğum yapanlarda çok memnun

eşimde diyork ki ben sana bıraktım paranda var nerde yapmak istiyrosan orda yap

çok kolay mış adet sancısından biraz daha ağır diyorlar 5 10 dkak çekiyorsun ama sezeryan olursa doğumdan sonra tüm hayatın boyunca çekiyorsun diyorlar

çok kolay mış adet sancısından biraz daha ağır diyorlar 5 10 dkak çekiyorsun ama sezeryan olursa doğumdan sonra tüm hayatın boyunca çekiyorsun diyorlar

Hep oyle kolay diyorlar ama acaba korkutmamak icin mi diye dusunuyorum bazen. Ben zaten normal dogumu sonuna kadar zorlayacagim bakalim hayirlisi. Devlete de hic gitmedim iyi diyorlar o yuzden sordum aslinda. Baktim cocugun dogacagi yok doktorum da sezeryan diye zorlarsa devlete gitmeyi dusunuyorum 40+ lara falan kalirsa tabi...

ben git gör derim çok temiz ve çok iyi ama doktorunu erkek seç kesinlikle :)

zaten doğuma ebeler giriyromuş sezeryana doktor giriyormuş

ebeler giriyor derken doktorlar yine oluyormuş ama adı üstünde normal doğum sen sancını çekiyorsun onlar çıkartıyor :)

en iyisi evde sancı çekmek hastnede hepsi birbirine karışıyor
korkutmamak için deselerde sonuçta doğurcaz bilmeden doğurmak en iyisi en azından benim ilk bilmiyorum hiç bişey

normal doğumdanda kadınlar doğum yapıp 1 saat içinde yürümeye başlıyorlar hastane içinde düşün yani :KK34:

ben git gör derim çok temiz ve çok iyi ama doktorunu erkek seç kesinlikle :)

zaten doğuma ebeler giriyromuş sezeryana doktor giriyormuş

ebeler giriyor derken doktorlar yine oluyormuş ama adı üstünde normal doğum sen sancını çekiyorsun onlar çıkartıyor :)

en iyisi evde sancı çekmek hastnede hepsi birbirine karışıyor
korkutmamak için deselerde sonuçta doğurcaz bilmeden doğurmak en iyisi en azından benim ilk bilmiyorum hiç bişey

normal doğumdanda kadınlar doğum yapıp 1 saat içinde yürümeye başlıyorlar hastane içinde düşün yani :KK34:
Ay ne bileyim ya. Hem korkuyorum basima geleceklerden hemde hem kizima kavusayim istiyorum. Cok karisik duygular bi arada yani. Ama sezeryandan daha cok korktugum kesin. Bakalim neler gelecek basima.

merhaba anneler...
öncelikle sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.. inşallah sağlıcakla kuzularınızı kucaklarınıza alırsınız.
bende aralık 2011 annesiyim.. 6.5 aylık dünyalar güzeli prensesim var:)))
Philips avent elektrikli göğüs pompamı satıyorum 2.el demeye dilim varmıyor. çünkü sadece 3 kere kullanabildim. almak isteyen olursa bana özelden mesaj atabilirler..
piyasa fiyatı 260 TL. ben 150 TL ye satıyorum.. orjinal kutusunda yedek aparatları ile birlikte...

Bebeğin emme hareketini taklit eden nazik çekişli vakum sütün devamlılığını sağlar
Yumuşak masaj yastıkları sayesinde emzirir gibi doğal sağım.

Üç kullanım yoluElektrikli, pilli veya manuel kullanılır.

Merhaba, epeydir forumu takip ediyordum,yeni üye olabildim :) aranızda özellikle geceleri elleri çok ağrıyın var mı? Yumruk haline getirmekte bile zorluk çekiyorum yaklaşık 2 haftadır :KK43:

pazartesi sabaha karşı doğum sancım başladı 10.30 gibi de kızıma kavuştum.zayıf 2500 gr ama allaha şükür sağlıklı.bugün de evdeyiz.ancak yazabildim.daha sonra ayrıntılı yazarım.

X