- 8 Ağustos 2011
- 10.400
- 2.862
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.201
anlasam bır... bırbırlernden haberlerı yok. tıpık devlet ısleyısı ıste...
kadıkoydekı hastaneye ben arabayla gıdıyordum . ama mınıbus yolundan kadıkoye gıden mınıbuslere bınersen onunde ınersın. mınıbuscuye kadıkoye gelmeden numune hastanesının onunde ındırın dersenız ındırırler. randevu almana gerek yok.
ben dun maltepe e-5 nın arkasında devlet hastanesı var oraya gıttım. randevu almadan. işimi 1 saatte halletım.cuma öğleden sonra sonuçları alcam.
bakalım muayene var. guzel haberlerle gel ınsallah.
cenacım, geçen çarşamba muayenem vardı. doktorum tatılde. bugun için nst ye gır. sonuları da fatma nur hanıma gosterırsın dedi.
sen her hafta gırmıyor musun nst ye?
ben randevuyu nasıl alıyorsun demek istemiştim ama yol tarifi de güzel olduuu
ptt hastanesi mi gittin dün? randevusuz alıyorlar demek, süpper valla..
doğma büyüme göztepeliyim ben.. rutini biliyorum diye, işim olunca da göztepe eğitim araştırmaya gidiyorum..
ama çok yoğun hastane.. randevu bulmak çok zor.. sabah 7de giden 20 kişiye haricen sıra numarası veriyorlar
ama 3-4 saat bekliyorsun.. hamileyken hiiiiç çekilmiyor[/
ay ben yol tarıfı ıstoyorsun sandım. o hastane bıraz arada olduğu için.
dun maltepe devlet hastanesıne gıttım. randevusuz gıttım. burası sana daha yakın olur.
ben randevuyu nasıl alıyorsun demek istemiştim ama yol tarifi de güzel olduuu
ptt hastanesi mi gittin dün? randevusuz alıyorlar demek, süpper valla..
doğma büyüme göztepeliyim ben.. rutini biliyorum diye, işim olunca da göztepe eğitim araştırmaya gidiyorum..
ama çok yoğun hastane.. randevu bulmak çok zor.. sabah 7de giden 20 kişiye haricen sıra numarası veriyorlar
ama 3-4 saat bekliyorsun.. hamileyken hiiiiç çekilmiyor
evet, giriyorum.. hani randevum var demedin de sadece nst'ye gircem dedin ya..
ondan kafam karıştı. başak hnmın da tatilde olduğunu unuttum, ondan sordum..
bu arada yazdım mı bilmiyorum, bankem doğum yaptı cumartesi günü, central'de..
çok memnun kalmış. özellikle kuzenim gibi yenidoğan hemşirelerinden.
telefonlarını vermişler, bi sıkıntı olursa, ne zaman istersen ara diye..
ay ben yol tarıfı ıstoyorsun sandım. o hastane bıraz arada olduğu için.
dun maltepe devlet hastanesıne gıttım. randevusuz gıttım. burası sana daha yakın olur.
sadece nst ye gıreceğım. hıc gırmek ıstemıyorum ama offf mecbur...
oh ne güzel bızde memnun kalırız inşallah.
evet, mutlaka daha yakın..
ağrı, sancı, kasılma var mı sende?
bende son birkaç gündür kasılmalar sertleşmeler var.. karnım şişip, taş kesiliyor resmen..
nefes alırken yırtılacakmış gibi oluyor, öyle gergin..
nette okudum karındaki sertleşmeler doğumun işareti diyor..
eğer ağrı eşlik ediyorsa ve saatte 4 kezden fazla oluyorsa doğum kasılmasıymış..
sorucam doktora bugün :44:
Cenacım mesajlarını aldım fakat özelden mesaj atamıyorum. 100 mesaj genele gondermemıssınız dıyor.
Arkadasım ben dogum yaptım o yuzden bıraz hengame ile geçiyor.
Şimdi hatırlarsan idrarda protein 570di . Fatma Nur hanım perinotolog Dr. Narter beye gonderdi. 16 Hazıranda kontrolmuz sonrasında Fatma nur hanım karar verdı. 17 Hazıranda sabah sezeryan oldu. cok panık olmustum. Bebegım 35 haftalıktı. Sen hıc korkma Fatma nur hanım bebegımın hayatını kurtardı. En ıyısının ne oldugunu veya nasıl neler olbılecegını Fatma Nur hanım soyler. İçin rahat olsun.
Gunaydinn...Bugun dogurur muyum acaba??
bende doğuramadım gitti bide bebek düzeldi sezeryan nedenim kalmadı
çatlıcam
bende doğuramadım gitti bide bebek düzeldi sezeryan nedenim kalmadı
çatlıcam
sen daha dur bakalım,erken senın daha.ama benı kesecekler eger 3-4 gun ıcınde gelemzse
destinyyyyyy sana hergün dua ediyorum hele alyaya ebrara felan doğurun diye
valal Allah yardımcınız olsun ben 37 hafatlık oldum bugun sanırım 36+0 kız beklemez diyrolar benimkide beklemesin