2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben randevuyu nasıl alıyorsun demek istemiştim ama yol tarifi de güzel olduuu
ptt hastanesi mi gittin dün? randevusuz alıyorlar demek, süpper valla..
doğma büyüme göztepeliyim ben.. rutini biliyorum diye, işim olunca da göztepe eğitim araştırmaya gidiyorum..
ama çok yoğun hastane.. randevu bulmak çok zor.. sabah 7de giden 20 kişiye haricen sıra numarası veriyorlar
ama 3-4 saat bekliyorsun.. hamileyken hiiiiç çekilmiyor

cenacım, geçen çarşamba muayenem vardı. doktorum tatılde. bugun için nst ye gır. sonuları da fatma nur hanıma gosterırsın dedi.
sen her hafta gırmıyor musun nst ye?

evet, giriyorum.. hani randevum var demedin de sadece nst'ye gircem dedin ya..
ondan kafam karıştı. başak hnmın da tatilde olduğunu unuttum, ondan sordum..

bu arada yazdım mı bilmiyorum, bankem doğum yaptı cumartesi günü, central'de..
çok memnun kalmış. özellikle kuzenim gibi yenidoğan hemşirelerinden.
telefonlarını vermişler, bi sıkıntı olursa, ne zaman istersen ara diye..

ım
Cenacım mesajlarını aldım fakat özelden mesaj atamıyorum. 100 mesaj genele gondermemıssınız dıyor.
Arkadasım ben dogum yaptım o yuzden bıraz hengame ile geçiyor.
Şimdi hatırlarsan idrarda protein 570di . Fatma Nur hanım perinotolog Dr. Narter beye gonderdi. 16 Hazıranda kontrolmuz sonrasında Fatma nur hanım karar verdı. 17 Hazıranda sabah sezeryan oldu. cok panık olmustum. Bebegım 35 haftalıktı. Sen hıc korkma Fatma nur hanım bebegımın hayatını kurtardı. En ıyısının ne oldugunu veya nasıl neler olbılecegını Fatma Nur hanım soyler. İçin rahat olsun.

sadece nst ye gıreceğım. hıc gırmek ıstemıyorum ama offf mecbur...
oh ne güzel bızde memnun kalırız inşallah.

ay ben yol tarıfı ıstoyorsun sandım. o hastane bıraz arada olduğu için.

dun maltepe devlet hastanesıne gıttım. randevusuz gıttım. burası sana daha yakın olur.

evet, mutlaka daha yakın..

sadece nst ye gıreceğım. hıc gırmek ıstemıyorum ama offf mecbur...
oh ne güzel bızde memnun kalırız inşallah.

ağrı, sancı, kasılma var mı sende?
bende son birkaç gündür kasılmalar sertleşmeler var.. karnım şişip, taş kesiliyor resmen..
nefes alırken yırtılacakmış gibi oluyor, öyle gergin..
nette okudum karındaki sertleşmeler doğumun işareti diyor..
eğer ağrı eşlik ediyorsa ve saatte 4 kezden fazla oluyorsa doğum kasılmasıymış..
sorucam doktora bugün :44:

yururken bacak aramda bazen ağrı oluyor. başka sıkıntım yok.
bakalım doktor ne dıyecek ?

sağlık olsun tuyax.. biliyorum doğum yaptığını.. gözün aydın tekrar..
benim sonuç 380 çıktı.. diyet verdi, mümkün olduğunca ayakta kalma, her fırsatta sol yanına yat dedi..
haftam da ilerde sanırım bunun da etkisi var..
bugün randevum var, bakalım neler söyleyecek?:44:

kızım dönmüş teyzeleriiiii

devlete gittiğim için kilo söylemedi daha doğrusu kadın çok somurtukdu sormadım kanım idrarım nstm normal felan 20 günün var dedi
tek ayağımda şişme vardı solda bide varis tuzlu kesinlikle yemiyeceksin bol su iç hamur işi felan yasak dedi

annem gelirken çayla yeriz diye 5 6 tane poaça aldı
üstüne üstelik sabah 9 dan beri dolu şey yedim

herşey normal dedi çok şükür kızımla geldik

73 kilo olmuşum halbuki bu ara bişi de yemiyorum kızım aldı herhalde bir hafta sonra kontrolüm var

sen daha dur bakalım,erken senın daha.ama benı kesecekler eger 3-4 gun ıcınde gelemzse

destinyyyyyy sana hergün dua ediyorum hele alyaya ebrara felan doğurun diye

valal Allah yardımcınız olsun ben 37 hafatlık oldum bugun sanırım 36+0 kız beklemez diyrolar benimkide beklemesin

destinyyyyyy sana hergün dua ediyorum hele alyaya ebrara felan doğurun diye

valal Allah yardımcınız olsun ben 37 hafatlık oldum bugun sanırım 36+0 kız beklemez diyrolar benimkide beklemesin

saol canım duaların kabul olsun ınsallah.benımkı de kız ama hıc alakası yok erken gelir falan dıye dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…