2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yağmurlu bir İstanbul sabahından Herkese hayırlı sabahlar.. :21::21:

günaydın canlarım nasılsınız doğum yapan arkadası tebrik ederim .Allah evladıyla hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin ..
hayırlı evlat eylesın hepımızın evlatlarını . gece hiç uyumadım tık etse uyandım butun gece yatakta dönüp dolaştım . nidilat öyle bir baş agrısı yapıyor ki sankı kalbiniz basınızda atıyor . bacaklarım agrıyor surekli wc ye gıdıyorum . karnımdaki sertlesme gıt gıde artıyor ama bende dalgaya vurup oğlum sen inatsan ben senden inadım cıkarmıcam seni ne bu dik başlılık belli anana çekmişssin dıyorum :KK9::KK9:e s sizzler nasılsınız bakalım

biz iyiyiz uykusuzluk dışında benim çok sıkıntım yok.. sende iyi olacaksın Allah'ın izniyle.. aman iyicede çıkarmicam diye baskı yapma çocuğa.. oda küser sana çıkmaz 40'ına kadar sonra çık oğluşum ordan dersin.. :KK9::KK9: hastanedeyken ugs ye girecektin girdinmi..? oğlunun kilosu boyu nasılmış..?

Son düzenleme:
slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam

Hikayeni merakla beklyoruz canım. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımızaaaaaaa:KK52::KK52::KK52:
Kızlar gece ince ince sancılarım başladı belime ve oradan bacaklarıma doğru vurdu. Gece 12 ye doğru duşa girdim nolur nolmaz diye. Sonra azaldı sancılarım. Sanırım bebeğim yakında gelecek çünkü bu sancı farklıydı ve ara ara yokluyor. Yarın zaten kontrolümüz var ve eşim izne ayrılıyor çok şükür. Bu gün eşimin en yakın arkadaşının düğünü var ona gidecek Konyaya inşallah o ordayken doğurmam. Annem yanımda ama olsun. Eşim doğuma girecek ve ben onu sancı geldikçe parçalıcaaaaaaaaam:KK53: Bütün hırsımı alıcam :KK47:

Hikayeni merakla beklyoruz canım. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımızaaaaaaa:KK52::KK52::KK52:
Kızlar gece ince ince sancılarım başladı belime ve oradan bacaklarıma doğru vurdu. Gece 12 ye doğru duşa girdim nolur nolmaz diye. Sonra azaldı sancılarım. Sanırım bebeğim yakında gelecek çünkü bu sancı farklıydı ve ara ara yokluyor. Yarın zaten kontrolümüz var ve eşim izne ayrılıyor çok şükür. Bu gün eşimin en yakın arkadaşının düğünü var ona gidecek Konyaya inşallah o ordayken doğurmam. Annem yanımda ama olsun. Eşim doğuma girecek ve ben onu sancı geldikçe parçalıcaaaaaaaaam:KK53: Bütün hırsımı alıcam :KK47:

hadi bakalım...Bende de bel ağrısı oluyor ara ara ordan kasıklarıma geçiyor ama bir süre sonra bakıyorum geçiyo herhalde ceryanda kaldım ondan diyordum inş. doğum içindir.:KK52::KK52::KK52:Seninle günümüz aynı bakalım kim önce doğurcak.Gerçi ben daha haftaya bile anca diyorum kendime ya sen önce doğurursun.

Yağmurlu bir İstanbul sabahından Herkese hayırlı sabahlar.. :21::21:

biz iyiyiz uykusuzluk dışında benim çok sıkıntım yok.. sende iyi olacaksın Allah'ın izniyle.. aman iyicede çıkarmicam diye baskı yapma çocuğa.. oda küser sana çıkmaz 40'ına kadar sonra çık oğluşum ordan dersin.. :KK9::KK9: hastanedeyken ugs ye girecektin girdinmi..? oğlunun kilosu boyu nasılmış..?
:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:kuzum hastaneden cıkmadan sokmadı sokacak usg ye dedı ama .. cumaya kadar yat dinlen cuma gelince kan tahlilleri usg ve sezeryan tarıhını kararlastırcaz nst ye de gıreceksın nst sonuclarına gore sezeryanı belirleyecek bakacak

günaydın herkese
bugün hava biraz serin ohhh ne gzel

Arkadaşlar ben sıramı savdım.

Hatırlarsanız İdrarda Protein cıkmıstı. 570 ler deydi. 16 Hazıran Cumartesi gunu Kontrole gıttıgımde Doktorum Fatma nur hanım sezeryna karar verdi .
Tabi hazırlıklı olmadıgım ıcın ınanılmaz panık yaptım. Bebegım 35 Haftalıktı.Ayın 17 sı Babalar gününde sabah 8 de sezeryana girdim. 08.17'de Atamız doğdu.
Kilo:2530 gr. ile. 2 gün yogun bakımda kaldı. Gelen giden cok oldugu için vermek istemediler. Şekeri düşmüş - şekerini düzenlediler. 2 gün görmediğim, aklımı kacıracaktım. Allah kımseyi yavrusundan ayırmasın. Salı gunu taburcu olurken getırdıler askımı, dunyalıarı bana verdıler sankı. annelık oyle bırseymıskı bebegıme bakınca burnumun dıregı sızlıyor, aglamaya baslıyorum. Allah herkese nasip etsin yarabbim.

Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun Annelık zor zanaatmıs.
Dualarım sizlerle...

Öpüyorum

geçmiş olsun tatlım sende kavuştun yavruna baştan sıkıntı olmuş çok üzücü ama şükür kavuştun rabbim analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin

Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hiç acele etmeyin bebeğinize kavuşmak için.Ben çok istedim erken doğum yapmayı,36.haftamızda girdik doğumda.İşte sonucu biliyorsunuz.Kendinizi fazla yormayın temizlik bebek şekeri şu bu ...Hiç önemli değil,en önemlisi bebeğin sağlığı.

Bizden haberler aynı pek bir değişiklik yok.Oğlum hala küvezde.Bugün 3. gün.Dün ciğerlerinde sönme olmuş ve iki ciğerine de hortum takmışlar.Elinde serum,burnunda solunum boruları takılı.Bakmaya dayanamıyor insan ilk başta.Onu öyle minnacık hali ile o kadar kablo hortum içinde görmeye.Herkes doktorlar ailem yanına gittiğinde ağlama onunla konuş dokun senin sesini duysun diyordu.Bugün hiç ağlamadım yanına gittiğimde,ellerimi dezenfekte edip küveze sokmaya izin veriyorlar.Bol bol okşadım kollarını bacaklarını,konuştum oğlumla,dualar okudum,karnımda ona söylediğim şarkıları söyledim.Sesimi duyunca birden nabzı yükseldi,ismini tekrarlayınca gözlerini açtı.Yüreğim yanıyor.Öyle çok acı çekiyorum ki kelimelerle ifade etmek çok zor.

Doktor bu durumun yenidoğanlarda çok sık rastlanan bir durum olduğunu,endişelenecek bir şey olmadığını,10 güne kadar kendini toparlayacağını,benim sakin kalıp bol bol süt sağıp getirmemi söyledi.İki saatte bir gece gündüz süt sağıyorum.Her gün 1:30 da oğlumu görmeye giderken götürüyorum.İnşallah Allah'ımın izniyle düzelecek canım oğlum.Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,kimseyi evlat acısı ile sınamasın,çok zor.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

allahım şifa versin inşallah canım
sabır ve dua ile en kısa sürede çıkacak inş. oradan
9 ay bekleyip birde böyle beklemek ne acı olsa gerek :KK43:
allah meleklerimizi korusun onları bize bağışlasın

slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam

gözün aydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin

arkadaslar herkese mutlu günler dilerim dogum yapan arkadaslara gecmişolsun dıyorum Allah hayırlı yazılar yazsın insallah bebelerinize. zeynepcim sanada gecmişolsun.

size bir sorum olacak. 4 boyutluda yapılan kilo ölçümümü dogru yoksa normal ultrasonda yapılan ölçümlermi genelde dogru cıkıyor??

günaydın canlarım nasılsınız doğum yapan arkadası tebrik ederim .Allah evladıyla hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin ..
hayırlı evlat eylesın hepımızın evlatlarını . gece hiç uyumadım tık etse uyandım butun gece yatakta dönüp dolaştım . nidilat öyle bir baş agrısı yapıyor ki sankı kalbiniz basınızda atıyor . bacaklarım agrıyor surekli wc ye gıdıyorum . karnımdaki sertlesme gıt gıde artıyor ama bende dalgaya vurup oğlum sen inatsan ben senden inadım cıkarmıcam seni ne bu dik başlılık belli anana çekmişssin dıyorum :KK9::KK9:e s sizzler nasılsınız bakalım

zeynepcim günaydın, haklı olarak şuan stres ve üzüntü içindesin ama lütfen kendini rahatlatmaya ve sakin olup güzel şeyler düşünmeye çalış , oğluşun şuan da senin her duygunu hissediyor paşanı üzme kuzum bol bol dua et rabbim cümlemizin yardımcısı olur inşallahhh bize durumunu sık sık yaz canım seni merak ediyoruz.....

yine ustume aliniyorum :KK54: ben hastaneye yattigimda da birer saat arayla 5 tane falan nidilat verdiler , sonra iki saatte bir verdi 3 - 4 tane , simdi gunde 2 tane iciyorum , gecen hafta 3 tane iciyordum. prospektusu ben de sordum dr a , prospektus yenilenmemis ondan oyle yaziyor sen icini ferah tut dedi. 3 haftadir nidilatla yasamama ragmen cok sukur ne gelisimlerinde ne hareketlerinde de hicbir sıkıntı yok :KK55:

hayatım sana bısey soracagım galıba soyledıklerıne goe sende nıdılat kullandın bana her saat bası verdıler sımdı eve yolladılar yıne ıcırıyorlar . ama baktım gebelıkte kullanılmaz yazıyor prospektüste sadece 14 tane içirdiler hastanede evdede ıcmeye devam sence bısey olurmu sen kac saat arayla kullandın bı sorun olur dıye korkuyorum .

:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:kuzum hastaneden cıkmadan sokmadı sokacak usg ye dedı ama .. cumaya kadar yat dinlen cuma gelince kan tahlilleri usg ve sezeryan tarıhını kararlastırcaz nst ye de gıreceksın nst sonuclarına gore sezeryanı belirleyecek bakacak

anladım kuzum.. belkide çok yorgun düştüğün için sokmak istememiştir.. sende cumaya kadar iyice dinlen bakalım.. oğlun kıpırdıyor mu peki? demek nst sezeryanı belirlicek öylemi..? hayırlısı olsun İnşaallah.. bende yarın kontrole gideceğim bakalım bizim kız ne alemdeymiş..
:emir_bebek:

geceleri uyuyamıyorum kafam davul gibi artık dayanamıyorum gelsin artık biran önce diyorum. geceleri sabahları sancımda oluyor iyice ağırlaştım psikolojim bozuldu bu son haftada çok duygusal oldum herşeye ağlıyorum herşeyi kafaya takıyorum ve doğumdan çook korkuyorum. bazen kendimden nefret ediyorum bazende bebekten. böyle duygular yaşayan var mı?

gunaydın temmuz anneleri,
bugün istanbul çok güzel, serin , yağümurlu. keşke hep böyle olsa.
bizim temmuz bebekleri çok sabırsız çıktı. erkenden gelmeye başladılar. Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. sağlıkla allaım kucaklarımıza bebişerimizi.

gunaydın temmuz anneleri,
bugün istanbul çok güzel, serin , yağümurlu. keşke hep böyle olsa.
bizim temmuz bebekleri çok sabırsız çıktı. erkenden gelmeye başladılar. Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. sağlıkla allaım kucaklarımıza bebişerimizi.

ah canderin.. bilemedik o serin, yağmurlu günlerin kıymetini..:100:
bugün güneş yok, biraz yağmur attı.. nasıl ferahladık..:97:

Gunaydin kizlarrrr:)
Sizinle dun gebelik egitiminde ogrendigim biseyi soylemek istiyorum, dogumdan sonra ilk 2 hafta cig sebze meyve yemiyormusuz, kurubaklagiller, sut, ayran, yogurtta ayni sekilde. Cok gaz yaparmis bunlar bizdende direk bebege tabi. Sebzeleri pismis sekilde meyveleride komposto seklinde tuketebilirmisiz. Belki biliyorsunuzdur ama ben ilk defa duydum bilmeyenler vardir die yaziyim dedim. Birde 1 cay bardagi suyla 1 cay kasigi mayayi karistirip bol sutumuz olsun die icebilirmisiz gunde 2 sefer.

zeynepcm insallah hersey yoluna girer, saglikla gelir bebegin. Sabirsiz cikti ömür bebek ama belki biraz daha zamaniniz vardir, hele bir cuma olsunda doktorunla iyice konus aklindaki herseyi sor

hadi bakalım...Bende de bel ağrısı oluyor ara ara ordan kasıklarıma geçiyor ama bir süre sonra bakıyorum geçiyo herhalde ceryanda kaldım ondan diyordum inş. doğum içindir.:KK52::KK52::KK52:Seninle günümüz aynı bakalım kim önce doğurcak.Gerçi ben daha haftaya bile anca diyorum kendime ya sen önce doğurursun.

Benim üzerimde öyle bi baskı var ki canım doğurmasam bile doğurtacaklar zorla. Annem yanıma geldi abimler almanyadan memlekete geldi. Babam ablam hergün arıyo ne zaman olacak bişey var mı diye. Annemi paylaşamıyoruz yani. Bebeğim doğsa abimler hemen gelip annemi götürecek sonra da kaynanam gelecek. 1.5 senelik evliyim kaynanamla en fazla 3 gün durdum o da el bebek gülbebektim. Bakalım şimdi 10 gün falan kalır, inşallah anlaşabiliriz..
Senin kontrolün ne zaman? Beni yarın için çağırdı NST ye gircem NST de sancım oldugunda bebeğin kalp atışları düşerse hemen sezeryana alacaklarmış. Bide benim bebeğim tombikti canım ben de zayıfım o yüzden de sezeryan olabilir. 4 kg a yakın doğacak dediler bakalım kısmet. .

ah canderin.. bilemedik o serin, yağmurlu günlerin kıymetini..:100:
bugün güneş yok, biraz yağmur attı.. nasıl ferahladık..:97:

aynen canım ya... yaz gelsın yaz gelsın dıye kıvrandık durduk. ahh ah. şimdi en sevdğiim mvsim kış...
bugün de nedense içimde bır sıkıntı bır sıkıntı. sanırım havanın kapalı olmasından.
canım hıcbır sey yapmak ıstemıyor. kahvaltı sofrası duruyor.. hastaneye gıdıp nst ye gırmem lazım.ama kımıldamak ıstemıyorum.
bu arada dun sağlık ocağına gıttım. telefonda yaparız dedıklerı seylerden sadece bır tanesını yapacakalrını soyledler. bende devler hastanesıne gıttım. 8 tahlılden 5 ini yaptılar. 3 ünü de eğer doktor şart derse orada yaptırırım.

aynen canım ya... yaz gelsın yaz gelsın dıye kıvrandık durduk. ahh ah. şimdi en sevdğiim mvsim kış...
bugün de nedense içimde bır sıkıntı bır sıkıntı. sanırım havanın kapalı olmasından.
canım hıcbır sey yapmak ıstemıyor. kahvaltı sofrası duruyor.. hastaneye gıdıp nst ye gırmem lazım.ama kımıldamak ıstemıyorum.
bu arada dun sağlık ocağına gıttım. telefonda yaparız dedıklerı seylerden sadece bır tanesını yapacakalrını soyledler. bende devler hastanesıne gıttım. 8 tahlılden 5 ini yaptılar. 3 ünü de eğer doktor şart derse orada yaptırırım.

havanın kapalı olması da etkili..
zaten dediğin psikoloji bizim bu son günlerimizin resmi ahvali..

sağlık ocağı niye öyle çark etti ki?:KK19:
madem yapmıyo, neden yaparız diyorlar?:KK20:

o kadıköydeki hastaneye nasıl gidiyorsun sen?
randevu almak artık bi merkezde toplandı ya,
on günden önce randevu bulamıyorsun merkezi sistemde.

bugün 3 te randevum var benim, bakalım çatı muayenesi olacak mıı? :100:

bu arada nst ne iş anlamadım? ara ara gidip giriyor musun?

Son düzenleme:
havanın kapalı olması da etkili..
zaten dediğin psikoloji bizim bu son günlerimizin resmi ahvali..

sağlık ocağı niye öyle çark etti ki?:KK19:
madem yapmıyo, neden yaparız diyorlar?:KK20:

o kadıköydeki hastaneye nasıl gidiyorsun sen?
randevu almak artık bi merkezde toplandı ya,
on günden önce randevu bulamıyorsun merkezi sistemde.

bugün 3 te randevum var benim, bakalım çatı muayenesi olacak mıı? :100:

anlasam bır... bırbırlernden haberlerı yok. tıpık devlet ısleyısı ıste...
kadıkoydekı hastaneye ben arabayla gıdıyordum . ama mınıbus yolundan kadıkoye gıden mınıbuslere bınersen onunde ınersın. mınıbuscuye kadıkoye gelmeden numune hastanesının onunde ındırın dersenız ındırırler. randevu almana gerek yok.
ben dun maltepe e-5 nın arkasında devlet hastanesı var oraya gıttım. randevu almadan. işimi 1 saatte halletım.cuma öğleden sonra sonuçları alcam.
bakalım muayene var. guzel haberlerle gel ınsallah.

cenacım, geçen çarşamba muayenem vardı. doktorum tatılde. bugun için nst ye gır. sonuları da fatma nur hanıma gosterırsın dedi.
sen her hafta gırmıyor musun nst ye?

X