- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.181
Yağmurlu bir İstanbul sabahından Herkese hayırlı sabahlar..
biz iyiyiz uykusuzluk dışında benim çok sıkıntım yok.. sende iyi olacaksın Allah'ın izniyle.. aman iyicede çıkarmicam diye baskı yapma çocuğa.. oda küser sana çıkmaz 40'ına kadar sonra çık oğluşum ordan dersin.. hastanedeyken ugs ye girecektin girdinmi..? oğlunun kilosu boyu nasılmış..?
günaydın canlarım nasılsınız doğum yapan arkadası tebrik ederim .Allah evladıyla hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin ..
hayırlı evlat eylesın hepımızın evlatlarını . gece hiç uyumadım tık etse uyandım butun gece yatakta dönüp dolaştım . nidilat öyle bir baş agrısı yapıyor ki sankı kalbiniz basınızda atıyor . bacaklarım agrıyor surekli wc ye gıdıyorum . karnımdaki sertlesme gıt gıde artıyor ama bende dalgaya vurup oğlum sen inatsan ben senden inadım cıkarmıcam seni ne bu dik başlılık belli anana çekmişssin dıyorum e s sizzler nasılsınız bakalım
biz iyiyiz uykusuzluk dışında benim çok sıkıntım yok.. sende iyi olacaksın Allah'ın izniyle.. aman iyicede çıkarmicam diye baskı yapma çocuğa.. oda küser sana çıkmaz 40'ına kadar sonra çık oğluşum ordan dersin.. hastanedeyken ugs ye girecektin girdinmi..? oğlunun kilosu boyu nasılmış..?
Son düzenleme: