2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da bizim son halimiz teyzoşlar sadece göbekten ibaretim diyebilirim Eki Görüntüle 452545

maşallah ne güzel sadece karnın var, hiç kilo almamışn

anacm azck daha sabret, hayırlısı ile sağlıkla gelsn de, bi hafta 10 un gec gelsn

biz bi doktor kontrolunde iken oyle yumru oldu karnımda, Allahaşkına doktor hanım şuraya bi bakın ne var orda delincek şimdi karnım dedm, baktı dizini dayamış tosba dedi

ne bılıyım canım yapmadı.yarın kontrolüm var belkı yarın yapar.ben de soramıyorum catı muynesı yapcan mı falan dıye.doktorum erkek de,yanımda da kocam olunca ceınıyorum sormaya
ya dün gittim 38 haftada olamama rağmen banada yapmadı çatı muaynesi:44: sadece herşey yolunda dedi ne zman yapacakkihaftaya yine randevum var doğurmazsam tabi
slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam

tebrik ederim canım şansı bahtı açık olsun bebeğinin sağlıklı hayırlı ömürler inş

günaydın temmuz anneleri..
yağmur yağıyo şakır şakır..
Yar Rabbi şükür şüküüür..

gece yarısı yatıp sabahın 4üne kadar uyuyamadım bu gece..
döndüm durdum yatakta:100:

canımm dualarımız seninle iyiyleşek hayırlısıyla bebeğin inş.rabbim onu annesine babasına bağışlasın bak doktorda demiş sık yaşanan bir durum diye yakında kollarında olur inş.kendine dikkat et senin sütüne ihtiyacı var onun

benim de ara ara midem bulanıyor ama kısa sürüyor..
acaba seninki neden bu kadar şiddetli?:44:

ya dün gittim 38 haftada olamama rağmen banada yapmadı çatı muaynesi:44: sadece herşey yolunda dedi ne zman yapacakkihaftaya yine randevum var doğurmazsam tabi
sorsaydın ya.. yapıyor mu yapmıyor mu?
benim de bugün randevum. bakalım n'olcak?
nst'de sancı çıkıyor mu senin? doktor doğum zamanı hakkında bi şey söylüyor mu?

Herkese gunaydinlar..

Bende bugun hic uyuyamadim yaa, afedersiniz bacak aram cok fena agriyor ve aciyor valla kizlar ilk hamileligim o kadar rahattiki hic bisey anlamadim o kadar sicaklara ragmen ama ikinci hamileligim inanilmaz zor geciyor nedendir bilmem. Allah yardimcimiz olsun az kaldi insaallah haftaya carsamba bebegime kavusacagim, ayyy cok heyecanliyim

zeynepcim sabırlı ol kuzucum hepimizin bedenen yanında olmasakta dualarımızla yanındayım sen çok tatlı bir anne olacaksın oğluşun hep senınle gurur duyacak benım annem benım için ne stresler yaşadı ama hepsini benım için yaptı diyecek az kaldı kavuşmanıza rabbım sağlıkla kucağına versin acılarını azaltsın huzur ve kolay bir doğum yaşatsın bebeğim gelişti sen bunu iyiyce anla dr. hep saçmalar önemli olan senın hyissettiğin seni çok seviyorum canım rabbıme emanetsiniz sen ve tüm hamişler

slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam

Ayy canımmm benim kendim doğurmuş gibi sevindim yaaa.Rabbim uzun ömürler versin inş.Allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin inş...

Zeynepciğim çok geçmiş olsun tekrar canını sıkma tatlım böyle olması gerekiyormuş.Kimsenin elinde olan şeyler değil bunlar.Rabbim sonunu güzel , hayırlı eylesin inş.Ayrıca bu haftada doğursan da bişi olmaz Allah 'ın izni ile ama durması daha iyi ne kadar durursa o kadar iyi.Ben de her gün bugün doğurayım diye dua ediyorum ama ertesi gün iyiki dün doğurmamışım oğlum 1 gün daha büyüdü diyorum.

herkese günaydın güzel temmuz anneleri..giremiyordum uzun zamandır..doğum yapan annelerimiz gözüaydın çok sevindim..artık herkesin günü azaldı sabırsızlanıyo bu bebişler :) bizimde son 2 günümüz.cumartesi inşallah bende oğluma kavuşuyorumm.çok heyecanlıyım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk

günaydın canlarım nasılsınız doğum yapan arkadası tebrik ederim .Allah evladıyla hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin ..
hayırlı evlat eylesın hepımızın evlatlarını . gece hiç uyumadım tık etse uyandım butun gece yatakta dönüp dolaştım . nidilat öyle bir baş agrısı yapıyor ki sankı kalbiniz basınızda atıyor . bacaklarım agrıyor surekli wc ye gıdıyorum . karnımdaki sertlesme gıt gıde artıyor ama bende dalgaya vurup oğlum sen inatsan ben senden inadım cıkarmıcam seni ne bu dik başlılık belli anana çekmişssin dıyorum e s sizzler nasılsınız bakalım

şimdi iyi misin tatlım ? Evet o ilaç çok fena yapıo ya.Dediğin gibi bende hemşireye sürekli söylüyordum kalbim beynimde atıyo sanki diye nabız yükseldiği iiçinmmiş.Bak ben o ilacı bıraktım 2 hafta oldu şimdi de oğlum gelmek istemiyor.Küstü bize galiba

tekrar geçmiş olsun canım nidilat ne diye merak ettim internetten baktım baş ağrısı yapıyormuş doğum için bi tarih verdimi dr. bende yarın kontrole gideceğim kasılmalarım var dün hafif sancı oldu çok korktum direk aklıma sen geldin Allah yardımcın olsun sıkma canını Sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza

hayatım sana bısey soracagım galıba soyledıklerıne goe sende nıdılat kullandın bana her saat bası verdıler sımdı eve yolladılar yıne ıcırıyorlar . ama baktım gebelıkte kullanılmaz yazıyor prospektüste sadece 14 tane içirdiler hastanede evdede ıcmeye devam sence bısey olurmu sen kac saat arayla kullandın bı sorun olur dıye korkuyorum .

inş bıtanem hayırlısıyla gelsinler bakalım . nidilat doğum durdurucu bi ilaç sancı ve acılma olmasını engelliyor .. cuma günün kadar evden cıkma cuma gunu usg ve dogum tarıhını belirleyecegız eger durumun ıyıyse bebısı bıraz daha bekletecegız dedi bakalım kafam çorba gibi ?:44::44:

canım benim ilacın üstünde nidilat yazmıyordu.Adı pre-part 10 mg (uterus adelesi gevşetici yazıyor altında da) yazıyor.Ben 3 saat aralıklarla aldım.işte 36+1 de kullanmaya başladım 37. haftayı doldurunca bıraktım.prospektüsünde de prematüre doğumları engellemek için kullanılır yazıyor.Hamilelikte kullanılmaz yazmıyor.Nidilat kullanan başka arkadaşlar vardı galiba onlardan cevap bekleyelim ama merak etme tatlım senin için yada bebeğin için zararlı olan hiç birşeyi vermez doktorlarımız.İçini ferah tut

Merhabalar arkadaşlar bende 2009 temmuz annelerindeydim ama kızım süprizle haziranda gelmişti. Bugün meleğimin doğum günü bi bakayım doğum kardeşimiz var mı dedim. Allah hepinizi sağlıkla yavrularınıza kavuştursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…