- 2 Eylül 2007
- 300
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.941
Haklısın valla ne diyeyim benim son hafta yine var randevum bakalımartık başı dönmüş normal görünüyo kanalın üstündeydi senin bebiş hala yan mı duruyo canım yoksa sezeryan kesin mi???
Yok be canim nerdee donsede donmesede bunlar kararli, beni sezeryan yapacaklar:26: hayirlisi artik ne yapayim. bende diyorum bir surpriz yapsada oglusum erkenden gelse belki normal yapmak zorunda kalirlar
Kızlar dün eşimle bu beşiği gördük çok hoşumuza gitti yatak odasına alalım dedik ama fiyatı biraz fazla geldi.450 tl ymiş.
Eki Görüntüle 451557
Sonra bunlardan da vardı.Bunların fiyatı çok uygun 129 tl'miş.Bunlardan alalım dedim ama sizce hangisi daha güzel.Farklı renk seçenekleri var.
Eki Görüntüle 451558
Eki Görüntüle 451559
benm de annem benim eski bebeklik yoganıma bi nevresim diktirmiş, eski bi battanyemi tadilat yaptırtmış, bi de kaynvaldemlern aldgı sepet beşiğin içine yatak yapmış, onları da cok bişi yapmış gbi konu komşuya gösteriyo ediyo, bi havalar
heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy!!!! kimse yokmu...? Çok sıcak kafayı yemek üzereyim...:95:
bu kadar testi isteyipbu saatten sonra ne önlem almayı düşünüyolar acaba???doğrudur valla.. hep diyorum özel hastaneye giden hastaya ''müşteri'' gözüyle bakıyorlar..
benim bildiğim hıv virüsü çok eşlilik ve korunmasız cinsellikle (yurtdışından gelen hayatkadınlarıyla birlikte olan erkeklerde görülüyor)
geçen bi hastalık.. onu bile istediler..
yuh diyorum başka da birşey diyemiyorum o insanlarakızlar geçmısı okudum,şikayetler olsada bebekler iyi cok şükür.bend ecok kötüyüm,3 gündür hayat bana çekılmez oldu.hersey üst üste gelıyor.ya şu halımle k, inanın 20 kılo almıs bırı(öncedende kilo vardı) olarak ayakta bıle duramıyorken,dün 10 kişi ağırladım,kahvaltı akşam yemeği,deniz sefası,vay meyvesi, vay çayı felan derken ama inanın akşam gittiklerinde çok kötüydüm kesin bu gece doğururum diyordum,ama doğurmaya acıdan vaktim olmadı.
daha önceden demiştim vajina bölgesinde acaip bi kaşıntı ,sızlama var diye.o acı öyle bi tavan yapmıs durumdakiiiiiii.kaşımamak gerekıyormus ama olmuyor,tüm gece 1 saatlık uykum yok o yorgundukta.internetten arastırdım,muhtemelen enfeksıyon.yaz aylarında artarmış.ıslak durmaması gerekıyormus,kremlerı falan varmıs.Allah düşmanın başına vermesin bu acılı kaşıntıyı :) dedım içimden eğer kaşıntı böyleyse doğum nasıl bişeydir diye.neysekı doktoru aradım,kremlerımı gönderıyor.çoookkk mutsuzum bu aralar.eşim ve kayınvaldemde sinirlerimi bozuyor.
dua edelım de o ziyaretçiler kayınvaldeler olmasın
:))
burdayım ama kımse konusmuyor dıye ben de sessiz kaldım.çok sıcak evet.terler damla damla süzülüyo valla vucudumdan.çıplak da gezemem ya.daha ne gıycemı bılemıyorum artık.
çıplak gezsen nolcak.. oturduğu yerde terliyor insan.. camı açsam gürültüden kafam ağrıyor... napcamı şaşırdım iyice..
Kızlar dün eşimle bu beşiği gördük çok hoşumuza gitti yatak odasına alalım dedik ama fiyatı biraz fazla geldi.450 tl ymiş.
Eki Görüntüle 451557
Sonra bunlardan da vardı.Bunların fiyatı çok uygun 129 tl'miş.Bunlardan alalım dedim ama sizce hangisi daha güzel.Farklı renk seçenekleri var.
Eki Görüntüle 451558
Eki Görüntüle 451559
Valla cnm aynı sorundan bende muzdaribim benim annemde sağolsun temizliğe falan geldi ama 4 yelek 2 hırkadan başka bir iğne görmedim nasıl iş anlamış değilim valla insan özenipte torununa bi takım pijama bile almazmı her hafta çarşılarda anca kendine alışveriş yapıyor ne kadar meraksız arkadaşlarımdan ve çevremden görüyorum ne anneanneler var ya bende böyle gördükçe üzülüyorum niye benim annem böyle diye ama yapacak bişey yok değiştiremeyiz aşimde diyo bırak almasın 4 yeleği bitiremedi anlata anlata bide başka şeyler alsa yanarız dio 4 yeleğide herkese söledi ben yelek örddüm diye napalım herkesi olduğu gibi kabul edicez
burdayım ama kımse konusmuyor dıye ben de sessiz kaldım.çok sıcak evet.terler damla damla süzülüyo valla vucudumdan.çıplak da gezemem ya.daha ne gıycemı bılemıyorum artık.
saoln kızlar cvplarnız için, olmassa ilk 2 gun oyle yatarım sonra kendi odama geçerm napim..
biz de bunlardan aldık 150 tl ye. hafif pratik, sallanıyo, işin bitince söküp kaldırabiliyosn hem de.
eşime şikayet etmek de istemiyorum, sonucta kendi annem ama ben de dayanamıyorm..
görümcem de hamile, görümcemn bebek odasını kaynvaldemler yaptılar. onlarn adetlernde kız tarafı yaparmış ilk bebek odasını.
anneme bunu anlattım, bizde oyle bi adet yok dedim onlara, dedim. amaan eskiden bizde de bi beşk alırdı kız tarafı ama şimdi odalar modalar dedi..
madem bi beşik alınıyosa bizde de, yanımda yatcağı kucuk sepet beşiği alabilirdi annemler ama onu da bze kaynvaldemler aldı..
parasında flan değilm tabki de, çok şükr durumumuz var bu ilgisizlik ve cimriliğine cok kızıyorm annemlern
ay neyse kafanızı ütüledm
Ben de sabah doktora gideceğim gibi erken kalktıydım gece de 2 de falan uyuduydum uykusz olduğumdan uyuyaklamışım.Her tarafım su içinde kalmış.Bi Kalktım ki kendi terimde boğulacakmışım az kalsın.bu evi alırken sevine sevine işte her yerden güneş görüyo yok şöyle yok böyle diye ama yazın anaaaam ev değil fırın!
Ya bu sırılsıkla ter içinde kalma durumu sanırım biraz da hamileliğimizden kaynaklanıyor. eşim ilk defa ter kokusundan söz ediyor. bugüne kadar hiç ter kokusu sorunum olmamıştı. şimdi günde 3 -4 kez duş alıyorum. umarım doğumdan sonra düzelir bu durum....
Ya bu sırılsıkla ter içinde kalma durumu sanırım biraz da hamileliğimizden kaynaklanıyor. eşim ilk defa ter kokusundan söz ediyor. bugüne kadar hiç ter kokusu sorunum olmamıştı. şimdi günde 3 -4 kez duş alıyorum. umarım doğumdan sonra düzelir bu durum....
temmuz anneleri nasıl gidiyor???heyecan var mıııı:)))
kızlar bişi sorcam:
doğumdan sonra eve gelen misafirleri karşılarken, salonda mı yatcaksnız kendi odanızda mı?
eşimin tarafında salonda yatak süsleniyomuş filan, salonda yatıyomuşsun.
annem de kızıyo o ne sacma adet, git kendi odanda yat diye. ne abartı şeyler bunlar, salonda yatarsan gelmem bak diyo..
arada kaldım ben de, kaynvaldem de pek hevesli kadını da kırmak istemiyorum, annemle arada kaldım vallahi.. napayım sizce?
Bence bu kadar kafana takma. Annen sonuçta ne bilim yarın öbür gün başın sıkışsa yine koşa koşa annen gelir.
Biz de odayı annemlerle beraber aldık sağolsun. Geçen gün kayınvalidemle konuşurken dedim odaya beşik alıcaz sadece o kaldı falan oda dedi onu biz alalım falan diye dedim gerek yok biz alırız eltimde hamile beraberler. hem herkesin farklı derdi telaşı vardır. Biz onların çocuklarıyız.Bizleri herkesten çok düşünürler. Böyle ufak tefek şeyler için kafanı yorma bak son günlerimiz belki onun vermiş olduğu asabiyet , sinir vs ile bunlar geliyor aklına. Vesveselenme rahat tut içini herşey olur zamanla. Yeter ki herkes huzurlu olsun. Tabiki en başta sen :)
Canim ben anlamadim neden yatacaksin ki? dogumumu sezeryanla yapmama ragmen 2 gun sonra ayaktaydim, sen insaallah normal doguracaksin diye hatirliyorum bence yatmana gerek kalmaz. hem sen dogurur dogurmaz herkes yaninami gelecek, yakinlarin gelirse neresi denk gelirse oraya uzanirsin, yabanci olanda hemen gelmez herhalde bence sikinti yapma.
Ben de canım ama saçlarım çok uzun olduğundan saçımı her defasında yıkamak zor old. Kafam hariç girip vucudumu yıkıyorum biraz daha rahatlıyorum.Ya çok evden çıkmadığım halde nasıl bu kadar terliyorum anlayamıyorum.Geçen senelerde koca yazı dışarda afedersiniz it gibi geze geze geçirirdim de bu kadar terlemezdim.Dediğin gibi hamilelikten sanırım.Az kaldı inş....
heyecan var olmaz olur mu? eşim hele benden daha panik. doğum yapacağım hastane il merkezinde biz ilçede oturuyoruz. eşim nasıl yetişeceğiz diye diye sezeryan ol gün al bile dedi....
su dogumlarınızı yapın da ınss hayırlısıyla haberleselım bızlerı de unutmayın haaa:))) ya benım de aynı sıkıntım var erken dogum olur dıye de korkuyorum.benım de merkeze 1 saat uzaklıktayım ama esın bugun bır ebeyle konusacakmıs erken dogum olursa yanımızda gelsın dıye:))) bence esler cok daha tedbırlı ve heyecanlı oluyor:)))