- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.921
Canımmm doğumu bekliyorsun ama hiç bişi olmayınca hergün bir hayal kırıklığı mı acaba canını sıkan.Bende de az çok senin gibi bir ruh hali var.Bi de eşim işe gidiyo evde akşama kadar kendi kendime oturuyorum.SIMS oyunu var ya ordaki karakterler gibi sosyal yönüm kırmızı alarm veriyor...
evet ben de senın gıbıydım 2 hafta oncesıne kadar.sonra annem geldı.annem yanımda.ama ne bılıyım yıne de bi sinir bi öfke,dokunsan patlayacak bi durumum var kac gndur.bi birikim galiba.çunku problemın nerde oldugunu çözeemıyorum.şu oldu ona canım sıkkın dıyemıyorum.hem hiç bir şey yok hem çok şey var canımı sıkan.Canımmm doğumu bekliyorsun ama hiç bişi olmayınca hergün bir hayal kırıklığı mı acaba canını sıkan.Bende de az çok senin gibi bir ruh hali var.Bi de eşim işe gidiyo evde akşama kadar kendi kendime oturuyorum.SIMS oyunu var ya ordaki karakterler gibi sosyal yönüm kırmızı alarm veriyor...
sıcaklardan ve doğumun gecikmesinden olabilir diye düşünüyorum canım.. iyice stres yapmış olabilirsin.. sanırım senin doğum sezeryana kaldı.. bize patla canım istediğine saldır burda adam dolu..
canım temmuzun ılk annelerındensın,artık sabrının taşmıs olması normal,ben bıle 17 sı gorunmesıne rağmen tamamen stres ve mutsuz ınsan oldum cıkıverdım.umarım bu sıkıntılar gecıcıdır.rabbım yardımcımız olsun.
bende kullanılmaması gerektığını bılıyordum ama kullandım,sık sık değiştirdim,kullanılmama sebebı ise sentetık madde içermesı felanmıs,en iyisi pamuklu iç çamasırını sık sık değiştirmek miş,ama ben o kadar değiştirmekle baş edememkı,sık sık wc ye gıden bırı her defasnda iç çamasırı deşiştirsem günde 10-15 kez değiştirmem gerekır.
geçmiş olsun diyeyim.. geçsin gitsin inş o hal üstünden..
inan hepimizin canı burnunda.. sona geldik ama hala doğuramadık ya..
bana kalırsa ahvalimizin sebebi bu.. havalar da cabası..
Rabbim, gönlüne ferahlık versin..
ya, hava sıcak ya.. genital bölgenin de nemli olması enfeksiyon ve alerji riskini artırır..
zaten hamileliğin son ayı, çok meyilliyiz bunlara.. o yüzden kullanmamak gerek pedleri..
geniş, pamuklu çamaşırlar kullanmak lazım. onları da ütüleyip öyle giymeli. sık sık değiştirmeli..
meli malı..
canım temmuzun ılk annelerındensın,artık sabrının taşmıs olması normal,ben bıle 17 sı gorunmesıne rağmen tamamen stres ve mutsuz ınsan oldum cıkıverdım.umarım bu sıkıntılar gecıcıdır.rabbım yardımcımız olsun.
bende kullanılmaması gerektığını bılıyordum ama kullandım,sık sık değiştirdim,kullanılmama sebebı ise sentetık madde içermesı felanmıs,en iyisi pamuklu iç çamasırını sık sık değiştirmek miş,ama ben o kadar değiştirmekle baş edememkı,sık sık wc ye gıden bırı her defasnda iç çamasırı deşiştirsem günde 10-15 kez değiştirmem gerekır.
cena cığım konuna yazadım yazımı buraya yazdım.aynı şeyi bende doktoruma sordum önceden folik asitmi vardı dedim doktorumda önceden 3 günde büyüyen tavuğu yemiyorduk.şimdi herşey hormonlu dikkat etmek gerekiyor dedi..ve eskiden anneleriniz ninelerinize sorun mutlaka bir düşükleri vardır...ama o kadar çok çoçuk yapıyorlardı ki araştırma yapılmıyordu..ve düşen çocukların %90 anomali olan düşüklerdir. dedi ben anlamıyorum arkadaşım başıma gelmeden bilmiyordum folik asiti 15 gün felan kullandım ama oda 1.5 aydan sonra şimdi kimi görsem söylüyorum bilgilendiriyorum fakülte ve araştırma hastanelerinde var ama biz hep özele doğum hastanelerine gittiğimiz için hamileliklerin hep sağlıklı düzgün gittiğini biliyorduk gördüm ki neler var Allahım herkese sabır versin çok zor ....
bu sinir sitres olma durumlarını bende yaşıyorum.sebebinide uyuyamıyorum yatarken hareket edemiyorum canım acıyor adet sancıları gibi sancılarım var sıcak dan bunaldım kışında ben ateşlenirdim.ağrılarım oldukca benim kızda durmaz uyumaz bir bebek canımı çok acıtıyor bende oldukca sinirleniyorum.bide hergün acaba bugün doğarmı diye kalkıp beklentimiz olmayınca can sıkıntısı oluyor buda sinir bozucu bir durum vucudum ipotek altında kendi vucuduma hükmedemiyorum kızım kullanıyor.doğsun bi yaa herkez bana diyor bunlar iyi günler dogunca işin daha zor en azından vucudum rahat hareket edicek alla alla ya...
hamileliğimin başından berı normal doğum ısteyıp köpek gibi de korkardım.ama şimdi bi suyum gelse bi sancım olsa butun psıkolojım duzelecek göbek ata ata sancı cekecek gıbıyım sevıncten.allahın işine bak,korktuğum şeyi şimdi deli gibi diler oldum.
valla öyle oluyor.. ben de ağrı sancı olsun diye dört gözle bekliyorum.. seviniyorum sancıya, ağrıya..
zaten insan içine pek çıkmıyorum.. bu sefer millet arayıp, söyle söylüyor.. n'oldu, sen doğurmadın mı hala?:95:
gel de sinir olma şimdi?
kızlar bişi sorcam:
doğumdan sonra eve gelen misafirleri karşılarken, salonda mı yatcaksnız kendi odanızda mı?
eşimin tarafında salonda yatak süsleniyomuş filan, salonda yatıyomuşsun.
annem de kızıyo o ne sacma adet, git kendi odanda yat diye. ne abartı şeyler bunlar, salonda yatarsan gelmem bak diyo..
arada kaldım ben de, kaynvaldem de pek hevesli kadını da kırmak istemiyorum, annemle arada kaldım vallahi.. napayım sizce?
bilemedim ki cnm 1 2 günlüğüne sersin k.validen sonra rahat edemiyorm anne de odana geçyaa bana bi cvp verinnnn
benim şahsi düşüncem yatakodasında yatmaktır.. ortalara dökülmek istemem..:100:yaa bana bi cvp verinnnn
hamileliğimin başından berı normal doğum ısteyıp köpek gibi de korkardım.ama şimdi bi suyum gelse bi sancım olsa butun psıkolojım duzelecek göbek ata ata sancı cekecek gıbıyım sevıncten.allahın işine bak,korktuğum şeyi şimdi deli gibi diler oldum.
yaa bana bi cvp verinnnn
saolun kızlar allah razı olsun.cena amın canım,ilknur evet yavaş yavaş sezeryana doğru gıdıyor biraz da canım ona sıkılıyor sanırım.ayetel kursü okuyup duruyorum ama hak getire
yaa bana bi cvp verinnnn
Kızlar dün eşimle bu beşiği gördük çok hoşumuza gitti yatak odasına alalım dedik ama fiyatı biraz fazla geldi.450 tl ymiş.
Eki Görüntüle 451557
Sonra bunlardan da vardı.Bunların fiyatı çok uygun 129 tl'miş.Bunlardan alalım dedim ama sizce hangisi daha güzel.Farklı renk seçenekleri var.
Eki Görüntüle 451558
Eki Görüntüle 451559
Saat 16:00 da randevumuz var kızlar. Yine yündük arındık ne olur ne olmaz diyeBiraz sancım var ama aşırı değil. Bende kocama çok sinir oluyorum deli gibi uyuyo geceleri ben evi turluyorum. Evet çok yoğun çalışıyo çok yoruluyo ama napayım benimde ilgiye ihtiyacım var Neyse hayırlısıyla gider geliriz doktora gelince yazarım gelişmeleri.. Öptüm hepinizi