2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynıyız o zaman canım.. bütün ihtiyaçlarım kırmızı hatta sosyalliğim sınırda..

evet ben de senın gıbıydım 2 hafta oncesıne kadar.sonra annem geldı.annem yanımda.ama ne bılıyım yıne de bi sinir bi öfke,dokunsan patlayacak bi durumum var kac gndur.bi birikim galiba.çunku problemın nerde oldugunu çözeemıyorum.şu oldu ona canım sıkkın dıyemıyorum.hem hiç bir şey yok hem çok şey var canımı sıkan.
sıcaklardan ve doğumun gecikmesinden olabilir diye düşünüyorum canım.. iyice stres yapmış olabilirsin.. sanırım senin doğum sezeryana kaldı.. bize patla canım istediğine saldır burda adam dolu..

artık doğum olayına mı taktım kafamı,bilemıyorum ki.böyle durumlarda sabredip kımseye patlamamyı tercıh edıyorum:)cunku psıkolojım gececek bılıyorum.kımseyı kırmaya gerek yokl

bu sinir sitres olma durumlarını bende yaşıyorum.sebebinide uyuyamıyorum yatarken hareket edemiyorum canım acıyor adet sancıları gibi sancılarım var sıcak dan bunaldım kışında ben ateşlenirdim.ağrılarım oldukca benim kızda durmaz uyumaz bir bebek canımı çok acıtıyor bende oldukca sinirleniyorum.bide hergün acaba bugün doğarmı diye kalkıp beklentimiz olmayınca can sıkıntısı oluyor buda sinir bozucu bir durum vucudum ipotek altında kendi vucuduma hükmedemiyorum kızım kullanıyor.doğsun bi yaa herkez bana diyor bunlar iyi günler dogunca işin daha zor en azından vucudum rahat hareket edicek alla alla ya...

kızlar bana annem şu pamuklu bezlerden verdi.Onlardan kullanır o hep,ama bana anane işleri gelirdi.Küçük küçük pamuklu bezler,kirlenince yıkıyoruz ütülüyoruz kullanıyoruz..Çok rahat ettim ben ama kesinlikle hazır günlük pedlerden kullanmayın illaki sentetik vardır içinde en olmayanında bile...

saolun kızlar allah razı olsun.cena amın canım,ilknur evet yavaş yavaş sezeryana doğru gıdıyor biraz da canım ona sıkılıyor sanırım.ayetel kursü okuyup duruyorum ama hak getire

yediklerimize güven olmuyor, doğru.. olacakla öleceğe çare yok derler..
ama yaşanılan her şey deneyim.. Rabbim sağlık sıhhat versin.. yaşadıklarımızı unutturacak dertler vermesiin..

hamileliğimin başından berı normal doğum ısteyıp köpek gibi de korkardım.ama şimdi bi suyum gelse bi sancım olsa butun psıkolojım duzelecek göbek ata ata sancı cekecek gıbıyım sevıncten.allahın işine bak,korktuğum şeyi şimdi deli gibi diler oldum.

valla öyle oluyor.. ben de ağrı sancı olsun diye dört gözle bekliyorum.. seviniyorum sancıya, ağrıya..
zaten insan içine pek çıkmıyorum.. bu sefer millet arayıp, söyle söylüyor.. n'oldu, sen doğurmadın mı hala?:95:
gel de sinir olma şimdi?

evet bi de o var.millete laf anlatıyosun.ben de muhattap olmuyorum kımseyle.

yaa bana bi cvp verinnnn

yaa bana bi cvp verinnnn
benim şahsi düşüncem yatakodasında yatmaktır.. ortalara dökülmek istemem..:100:
inş normal doğurup hemen ayaklanırım da misafirleri daha kolay ağırlarım..

ama eşinin ailesinin adetleri öyleymiş madem.. sana da uyarsa, istersen salonda yatak yapabilirsin..

ayy kız aynı benn... Oğlan içimde öyle bir kıpırdanıyo ki (kıpırdanıyo demek doğru olmaz horon tepiyo sanki) diyorum oğlum şimdi keseni patlatacan.Sonra dur bi ayağa kalkim suyum gelmiş mi ? Özellikle gece tuvalete kalktığımda acaba şimdi kalkınca bacaklarım ıslanacak mı diye.Bir de durup bakıyorum yaa çok komik oluyo.Psikolojik olarak çok kaptırdım kendimi... Annem de kızıyor o geleceği zamanı bilir dursun çocuk büyücek daha diye.

Kızlar dün eşimle bu beşiği gördük çok hoşumuza gitti yatak odasına alalım dedik ama fiyatı biraz fazla geldi.450 tl ymiş.

Sonra bunlardan da vardı.Bunların fiyatı çok uygun 129 tl'miş.Bunlardan alalım dedim ama sizce hangisi daha güzel.Farklı renk seçenekleri var.

saolun kızlar allah razı olsun.cena amın canım,ilknur evet yavaş yavaş sezeryana doğru gıdıyor biraz da canım ona sıkılıyor sanırım.ayetel kursü okuyup duruyorum ama hak getire

canım İnşirah suresini okuyabilirsin.. o çok rahatlatır seni.. Efendimiz (A.S.M) 'e sıkıntı anında gönderilmiş bir suredir.. ben okuyorum aklıma geldikçe.. ama benden sana bir tavsiye deneyeyim olurmu fikriyle değilde okursam bu bana kesin iyi gelir diye oku.. çünkü ilki Allah'ı tecrube etmeye giriyor ve çok tehlikeli bir şey..

yaa bana bi cvp verinnnn

bencede yatak odası.ya mılletın önunde yatılmazki :))hem bebeğinle yalnız kalma sansın olur.ben şahsen mıllet görmek istemem,keyfime göre bebişimi emzirmek isterim bence.

bence o pahalıya hiç gerek yok.heveslı oluyor ınsan hepsını amak ıstiyor ama bence boşver,ben bunlarden alttakı mavii beğendim.sade ve güzel bence.tabi senin zevkın önemlı olan.ben park yatak aldım.bunlarla hıc uğraşmadım

Saat 16:00 da randevumuz var kızlar. Yine yündük arındık ne olur ne olmaz diye Biraz sancım var ama aşırı değil. Bende kocama çok sinir oluyorum deli gibi uyuyo geceleri ben evi turluyorum. Evet çok yoğun çalışıyo çok yoruluyo ama napayım benimde ilgiye ihtiyacım var Neyse hayırlısıyla gider geliriz doktora gelince yazarım gelişmeleri.. Öptüm hepinizi

hayırlı haberlerle gelirsin İnşaallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…