- 30 Mayıs 2012
- 485
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.841
heyyy ben geldim kızlar günaydın nasılsınız
gece cok rahat uyudum vallahii keyifliyim bugunnnn . minnak kuzular nasılll
tahlillerden falan bahsedilmiş tahlıl mı yaptırmamız lazım azcık aydınlat beni kuzummmgünaydın,
oh oh maşallah...
3-4 gecede 1 denk gelıyor herhalde bılmıyorum ki nasıl oldu da uyudum ben .. ayy bi iştahsızlık basladı bende hıc bısey yemek ıstemıyorum vallahi. senın bebek nasılll ??ne güzel zeynepcim imrendim sana vallahi:) bu gece yine rahat uyuyamadım artık çakal uykusu yapıorum her yarım saatte bir gözümün biri açık :)
tahlillerden falan bahsedilmiş tahlıl mı yaptırmamız lazım azcık aydınlat beni kuzummm
3-4 gecede 1 denk gelıyor herhalde bılmıyorum ki nasıl oldu da uyudum ben .. ayy bi iştahsızlık basladı bende hıc bısey yemek ıstemıyorum vallahi. senın bebek nasılll ??
ben ömrümde 3 aslan tanıdım.. biri eşim..
diğer ikisini tanıdığım güne ... ediyorum. ukala, bencil, narsizm derecesinde egoist. dediğim dedik çaldığım düdük..
her şeyi o bilir.. o en iyisidir.. bulunduğu ortamda mutlaka birinci olmak ister.. yönetmek ister.. yönetemediğiyle kanlı bıçaklı olur..
burnu düşse eğilip almaz.. nefret derecesinde anlaşamıyorum.. katlanamıyorum bile
ama eşim başka.. burcun ondaki tezahürü başka..
neyse, ben aslan olmasını istemediğim için belirleyerek hamile kaldım.. aslan olmasın da ne olursa olsun dedim ammaaaa
ama sonra bi yengeç tanıdım..:18: şimdi keşke daha çok araştırsaydım diyorum.. lakin olan olduu
tahlillerden falan bahsedilmiş tahlıl mı yaptırmamız lazım azcık aydınlat beni kuzummm
3-4 gecede 1 denk gelıyor herhalde bılmıyorum ki nasıl oldu da uyudum ben .. ayy bi iştahsızlık basladı bende hıc bısey yemek ıstemıyorum vallahi. senın bebek nasılll ??
pendik merkez mı ank cddesi canım? ben de pendikteyim uydukentte
gunaydın kızlar,
benden de aynı tahlilleri istedi. bende geçen hafta devlet hastanesine gittim. aynı tahlilleri devlette daha önce yaptırdığım için şu an yaptıramayacağımı söyledi. sadece kan ve idrar tahlilini yaptırabileceğimi söyledi.
bende daha hiçbirini yaptırmadım. ama aynı tahlilleri neden tekrar tekrar yaptırıyorum. (kan ve idrar hariç)anlamıyorum!
oh afiyet olsun. arada bende kaçırıyorum valla. bır de kola içinn oluyorum. gecen gun dayanamadım bır cay bardağı içtim. ne yapayım?size bi şey diyim mii?
az önce cips yedim
canderinimm, hangi tahliller var, yazabilir misin?
e5 üstündeki delta hospital bana çok yakın, telefonla arayıp fiyat alayım..
ben hep devlette yaptırdım. ama aradan tabi en az bir ay geçmiştir..
ama bi kere idrar kültürü sonucunu tekrarla dedi, bir hafta arayla iki kez yaptırdım.. dr yapamazsın demedi..
sen hangi devlet hastanesine gittin?
bağlı olduğum sağlık ocağı da Allahlık:100:
idrar tahlilini maunel (fişle) yapıyorlar.. :120:
kızlar şimdi aradım doktorumu dpğum öncesi tahlil yapmıyorlarmış... sizlere neden yapıyorlar anlamadım..
oh afiyet olsun. arada bende kaçırıyorum valla. bır de kola içinn oluyorum. gecen gun dayanamadım bır cay bardağı içtim. ne yapayım?
numune nın kadıkoy yeldeğirmeninde kucuk bır hastanesı var. bundan oncekı tahlillerimin çoğunu da orada yaptırmıstım. işte bazılarını onceden yaptırdığım için yaptıramayacağımı söyledi.
bende az önce aydınevler sağlık ocağını aradaım. saat 09.00-10.00 arası yaptıllarını söylediler. yarın yada çarşmaba giderim artık.
doktor şu tahlilleri istedi:
anti HCV
ANTI HIV
ELİSA
HBS AG
HEMOGRAM OTOMATİZE
KAN GRUBU
PROTROMBİN ZAMANI
TAM İDRAR TETKİKİ
BU KADARCIK İŞTE...ÇOĞUNU DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞTİ ZATEN..