2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim dr. tahlil yazdı yakınında sağlık ocağı varsa orada yaptır dedi bugün gittim yaptırdım yarınada sonuçlar çıkacak sadece idrar tahlilini yapmıyorlarmış onu özelde yaptıracağım..

günaydın,
oh oh maşallah...
tahlillerden falan bahsedilmiş tahlıl mı yaptırmamız lazım azcık aydınlat beni kuzummm

ne güzel zeynepcim imrendim sana vallahi:) bu gece yine rahat uyuyamadım artık çakal uykusu yapıorum her yarım saatte bir gözümün biri açık :)
3-4 gecede 1 denk gelıyor herhalde bılmıyorum ki nasıl oldu da uyudum ben .. ayy bi iştahsızlık basladı bende hıc bısey yemek ıstemıyorum vallahi. senın bebek nasılll ??

Ne kadar pahalı tutmuş doğum öncesi tahliller, neler var içinde acaba? B grubu streptokok enfeksiyonu testi yaptıran var mı? önemliymiş

aman maşallah nazar değmesin:) 3 gün uyuyamayınca 4. gün yordun düşüp bayılıosundur kesin çünkü ben hep öyle oluorum :))benim zaten pek iştahım yok.. topu topu 8 kilo aldım daha... hele bu sıcaklarda insan zaten sadece su içip meyve yemek istio şöööle soğuk soğukk

aslan konusunda kesinlikle haklısın iki aslan tanıyorum ikisindende hiç hazetmem yengeç burcu yakın bi arkadaşım var bi kötülüğünü görmedim

bu arada kızım iyi görünüo annesinin karnında meksika dalgası yapmakla meşgul:)) bu haftalarda hareketleri azalır diolar ama maşallahı var benimkinin pek durmuo:) senin oğluşun nasıl??

sanıırm doktorların cogu doğuma az bır sure kala bu tahlilleri istiyor. aslında cogu gebelıgın baslarında ve ortalarında ıstedıklerı ve yaptırdığımız tahliller. ama nedense tekrardan ıstıyorlar.

slm kızlar bız hafta sonu gıremyoruz esım sızı kıskanıyor onla ılgılenıyorum bende gecmısı okuyayım dedım bız yokken cok kaynatmıssınız 2 saat surdu :))

bu arada benım hafta sonu baslayan ama sadece sabah saatlerınde olan duzenlı sancılarım basladı yalancı sancımı anlamıyorum artık sure tutuyorum 5 dakka da bır duzenlı oluyor ama oglene gecıyor sımdı bıle var sancım dusunun ayy ınsallah acılma oluyordur delırecem yoksa mıde bulantısı ve bogazda yanmam da basladı gece uykuda bır terlıyorum kı sormayın esım usuyorum dıyor ben su gıbı oluyor artık kızım gelse ne guzel olur

size bi şey diyim mii?
az önce cips yedim

canderinimm, hangi tahliller var, yazabilir misin?
e5 üstündeki delta hospital bana çok yakın, telefonla arayıp fiyat alayım..

ben hep devlette yaptırdım. ama aradan tabi en az bir ay geçmiştir..
ama bi kere idrar kültürü sonucunu tekrarla dedi, bir hafta arayla iki kez yaptırdım.. dr yapamazsın demedi..
sen hangi devlet hastanesine gittin?

bağlı olduğum sağlık ocağı da Allahlık:100:
idrar tahlilini maunel (fişle) yapıyorlar.. :120:

offf çok sıcak ... kızım kaburgama baskı yapıyor nefes alamıyorum ... midem bulanıyor çok halsizim ya 36+5 bu haftada normalmiki ya belimde ara ara ağrı oluyor doğurmak istiyorum artık

oh afiyet olsun. arada bende kaçırıyorum valla. bır de kola içinn oluyorum. gecen gun dayanamadım bır cay bardağı içtim. ne yapayım?
numune nın kadıkoy yeldeğirmeninde kucuk bır hastanesı var. bundan oncekı tahlillerimin çoğunu da orada yaptırmıstım. işte bazılarını onceden yaptırdığım için yaptıramayacağımı söyledi.
bende az önce aydınevler sağlık ocağını aradaım. saat 09.00-10.00 arası yaptıllarını söylediler. yarın yada çarşmaba giderim artık.
doktor şu tahlilleri istedi:
anti HCV
ANTI HIV
ELİSA
HBS AG
HEMOGRAM OTOMATİZE
KAN GRUBU
PROTROMBİN ZAMANI
TAM İDRAR TETKİKİ

BU KADARCIK İŞTE...ÇOĞUNU DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞTİ ZATEN..

kızlar şimdi aradım doktorumu dpğum öncesi tahlil yapmıyorlarmış... sizlere neden yapıyorlar anlamadım..

biraz doktor faktörü biraz hastane politikası.. :100:
tedbiren yapılan bi uygulama diye düşünüyorum..
hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum benden 24 tahlil istemişti..
bunun içinde aids bile vardı, düşünün siz.. :99:

dediğin gbi kan ve idrar tahlilini anlıyorum da..
geri kalanları yaptırdım daha önce, şimdi niye tekrar istiyor ki..
senin sağlık ocağı hepsini yapıyor demek.. süpper
benimki kan tahlilini anca yapar

cenacım bahsettiğin tahlilleri başta bana da yapmışlardı.. hatta ben ilk zaman doktor değiştirdim.. şimdiki doktorum birçok tahlili boşuna yaptırdığımı söylemişti.. sırf para için tahlil yaptırıyorlar işte başka açıklaması yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…