-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.861
dediğin gbi kan ve idrar tahlilini anlıyorum da..
Geri kalanları yaptırdım daha önce, şimdi niye tekrar istiyor ki..
Senin sağlık ocağı hepsini yapıyor demek.. Süpper
Benimki kan tahlilini anca yapar
slm kızlar bız hafta sonu gıremyoruz esım sızı kıskanıyor onla ılgılenıyorum bende gecmısı okuyayım dedım bız yokken cok kaynatmıssınız 2 saat surdu :))
bu arada benım hafta sonu baslayan ama sadece sabah saatlerınde olan duzenlı sancılarım basladı yalancı sancımı anlamıyorum artık sure tutuyorum 5 dakka da bır duzenlı oluyor ama oglene gecıyor sımdı bıle var sancım dusunun ayy ınsallah acılma oluyordur delırecem yoksa mıde bulantısı ve bogazda yanmam da basladı gece uykuda bır terlıyorum kı sormayın esım usuyorum dıyor ben su gıbı oluyor artık kızım gelse ne guzel olur
cenacım bahsettiğin tahlilleri başta bana da yapmışlardı.. hatta ben ilk zaman doktor değiştirdim.. şimdiki doktorum birçok tahlili boşuna yaptırdığımı söylemişti.. sırf para için tahlil yaptırıyorlar işte başka açıklaması yok...
anlasam bır...aklıma hastanenın para kazanmasından başka bır sey gelmıyor valla...
Doktor bana çıkarken dıyorkı buraya kadar gelmısken hemen yaptır tahlillleri...
Alah allah...
Benim dr. tahlil yazdı yakınında sağlık ocağı varsa orada yaptır dedi bugün gittim yaptırdım yarınada sonuçlar çıkacak sadece idrar tahlilini yapmıyorlarmış onu özelde yaptıracağım..
canderinimm,, az önce sağlık ocağındaki gebe takibini yapan hemşireyle konuştum..bende az önce aydınevler sağlık ocağını aradaım. saat 09.00-10.00 arası yaptıllarını söylediler. yarın yada çarşmaba giderim artık.
doktor şu tahlilleri istedi:
anti HCV
ANTI HIV
ELİSA
HBS AG
HEMOGRAM OTOMATİZE
KAN GRUBU
PROTROMBİN ZAMANI
TAM İDRAR TETKİKİ
BU KADARCIK İŞTE...ÇOĞUNU DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞTİ ZATEN..
kızlar sonunda izine çıkma günüm geldi çattı çok mutluyumAma bir yandan da kara kara düşünüyorum oğlum gelene kadar evde nasıl vakit geçecek diye.Herşey hazır. Yapılcak birşeyde yok belki bişler yapar buzdolabına atarım.
canderinimm,, az önce sağlık ocağındaki gebe takibini yapan hemşireyle konuştum..
O kadar para aynı şeylere bayılmak istemiyorum.:100:
Tam idrar ve bi tahlil daha sanırım (hbs ag), bu ikisi haricinde geri kalanları yapabilirlermiş.. Valla çok sevindim..
Sevindirik oldumm :118:
Bunu makarnayla kutlamayı düşünüyorum..
kızlar geçmısı okudum,şikayetler olsada bebekler iyi cok şükür.bend ecok kötüyüm,3 gündür hayat bana çekılmez oldu.hersey üst üste gelıyor.ya şu halımle k, inanın 20 kılo almıs bırı(öncedende kilo vardı) olarak ayakta bıle duramıyorken,dün 10 kişi ağırladım,kahvaltı akşam yemeği,deniz sefası,vay meyvesi, vay çayı felan derken ama inanın akşam gittiklerinde çok kötüydüm kesin bu gece doğururum diyordum,ama doğurmaya acıdan vaktim olmadı.
Daha önceden demiştim vajina bölgesinde acaip bi kaşıntı ,sızlama var diye.o acı öyle bi tavan yapmıs durumdakiiiiiii.kaşımamak gerekıyormus ama olmuyor,tüm gece 1 saatlık uykum yok o yorgundukta.internetten arastırdım,muhtemelen enfeksıyon.yaz aylarında artarmış.ıslak durmaması gerekıyormus,kremlerı falan varmıs.allah düşmanın başına vermesin bu acılı kaşıntıyı :) dedım içimden eğer kaşıntı böyleyse doğum nasıl bişeydir diye.neysekı doktoru aradım,kremlerımı gönderıyor.çoookkk mutsuzum bu aralar.eşim ve kayınvaldemde sinirlerimi bozuyor.
kızlar geçmısı okudum,şikayetler olsada bebekler iyi cok şükür.bend ecok kötüyüm,3 gündür hayat bana çekılmez oldu.hersey üst üste gelıyor.ya şu halımle k, inanın 20 kılo almıs bırı(öncedende kilo vardı) olarak ayakta bıle duramıyorken,dün 10 kişi ağırladım,kahvaltı akşam yemeği,deniz sefası,vay meyvesi, vay çayı felan derken ama inanın akşam gittiklerinde çok kötüydüm kesin bu gece doğururum diyordum,ama doğurmaya acıdan vaktim olmadı.
daha önceden demiştim vajina bölgesinde acaip bi kaşıntı ,sızlama var diye.o acı öyle bi tavan yapmıs durumdakiiiiiii.kaşımamak gerekıyormus ama olmuyor,tüm gece 1 saatlık uykum yok o yorgundukta.internetten arastırdım,muhtemelen enfeksıyon.yaz aylarında artarmış.ıslak durmaması gerekıyormus,kremlerı falan varmıs.Allah düşmanın başına vermesin bu acılı kaşıntıyı :) dedım içimden eğer kaşıntı böyleyse doğum nasıl bişeydir diye.neysekı doktoru aradım,kremlerımı gönderıyor.çoookkk mutsuzum bu aralar.eşim ve kayınvaldemde sinirlerimi bozuyor.
Ama bizede söyleyin ne tahliliymis bunlar şart miymis doğumdan kaç hafta önce gerekiyormus, bisürü merak ettirdinizbenim hastanedede nst ye 10 lira aldilar dinleri imanlari para olmuş
daha önceden demiştim vajina bölgesinde acaip bi kaşıntı ,sızlama var diye.o acı öyle bi tavan yapmıs durumdakiiiiiii.kaşımamak gerekıyormus ama olmuyor,tüm gece 1 saatlık uykum yok o yorgundukta.internetten arastırdım,muhtemelen enfeksıyon.yaz aylarında artarmış.ıslak durmaması gerekıyormus,kremlerı falan varmıs.Allah düşmanın başına vermesin bu acılı kaşıntıyı :) dedım içimden eğer kaşıntı böyleyse doğum nasıl bişeydir diye.neysekı doktoru aradım,kremlerımı gönderıyor.çoookkk mutsuzum bu aralar.eşim ve kayınvaldemde sinirlerimi bozuyor.
Ama bizede söyleyin ne tahliliymis bunlar şart miymis doğumdan kaç hafta önce gerekiyormus, bisürü merak ettirdinizbenim hastanedede nst ye 10 lira aldilar dinleri imanlari para olmuş
amaaan yaa!! doğum öncesi rutin bazı tahliller istiyormuş doktor onu konuşuyoruz..anti HCV
ANTI HIV
ELİSA
HBS AG
HEMOGRAM OTOMATİZE
KAN GRUBU
PROTROMBİN ZAMANI
TAM İDRAR TETKİKİ
CANIM TAHLİLLER BUNLAR... NE KADAR ŞART BILEMIYORUM. ÇOĞUNU ÖNCEDEN DE YAPTIRDIK.
KARDEŞİM BENIM 35 HAFTALIK DOĞURDU. HİÇBİİRNİ YAPTIRMADI..
hay, ağzın bal yesin..Kayınvalidenı de kafana takma canım. Onlar ne zaman sınır bozmadılarkı...