2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ben 2 aydır oğlumun yüzünü göremiyorum ki.Doktorumuz ultrasonda pek tutmuyo.Ölçümleri yapıyo kendi bakıo o kadar.Neyse artık hayırlısı ile doğsunlar da inş. melek yüzlerine doya doya bakalım...

iyiyim canım ya sadece şişliklerle boğuşuyorum bide uykusuzlukla şimdilik o kdar ben yaklaşık 1 haftadr giremiyorum enson gözde sanırım sezeryan olcaktı başka bilmiyorum geçmişte hayli fazla yoğun olduğu için okuyamadım.

Aslında en doğru olanı yapıyo doktorun ama biz anneler o kadar hasretiz ki doya doya bakalım istiyoruz bebişlerimize

çok geçmiş olsun canım ya az kaldı alcaz inşallah kucağımıza yavrularımızı ewet en son gözdeydi ondan da henüz bir haber gelmedi başkada doğuran yok tatlım

uykum gel gel geeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllll...........
gel geş geeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllll..............

yine uyku yok bana. kızım debelenipduruyor,sıcak da cabası. bidoğursaydımmmm.pıffff....

Ayyyyy çok geçmiş olsuun ödemli birçok hamile gördümde senin ki bir başkaymış canım ya nasıl dayanıyorsun Allah yardımcın olsun:26:

Anaaaaammm canım benimmm çok geçmiş olsun.Nasıl bu kadar şişti ?

teşekkür ederim. ayaklar 36dan 39a çıktı.Allahtan sızlama falan yapmıyo. sadece şiş. 1 haftadır annemdeyim.hep yatıyorum, ayakta da kalmıyorum ama böyle işte napim...

Herkese gunaydinn!! Bi ben misil misil uyuyorum heralde:)) hem gunduz uykumuz var hem gecedemasallah.. Bugun de bulusamadik kuzumla. Bakin size ne ekliycem...

Yengeç bebeği

Su grubundan olan Yengeç bebeği, diğer birçok bebekten daha duygusaldır. Onu tek kelimeyle özetlemek gerekirse "gözyaşları" yeterli olacaktır. Tıpkı Ay gibi, ruh hali günden güne değişen bir bebektir. Aşırı hassaslığı bazen kırılganlığa dönüşebileceğinden iç dünyasını ifade edebilmesine daima fırsat verilmelidir. Ebeveynlerini ve kardeşlerini çok sever. Her zaman korunmak ve sevdiklerini korumak ister. Sevgisini ve duygularını ifade edemediğinde ya kızgınlıkla tepki verir ya da içe dönüp küser. Ayrıca değişiklikten hiç hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini güvende hissetme duygularını olumsuz yönde etkileyebilir. Ruh halindeki değişiklikler bazen o kadar belirgindir ki kahkahalarla gülerken, bir anda ağlamaya başlayabilir ve bunun tam tersi de söz konusu olabilir. Yine de ona sevgiyle yaklaşarak gönlünü çok kolay alabilirsiniz. Bu bebekler sürekli kendilerini güvende hissetme ihtiyacı duyarlar. Bunun için de anne-babalarının yanından ayrılmak istemezler.
Yengeç bebeği biraz fazla ağlıyor olabilir. Onu susturmak için tek yapmanız gereken kucağınıza almak ve sevmektir. Yengeç bebeği kendini her zaman güvende hissetmek ister ve evdeki kötü titreşimleri ufacık bile olsa hemen hisseder. Bu yüzden de Yengeç bebeğinin ebeveynleri, onun önünde tartışmaktan kaçınmalıdırlar. Aile ve şefkat Yengeç bebeği için en önemli konulardır. Yengeç, annelik burcu olduğundan ebeveynler şefkat, aile ve duygusal gel-gitlere dikkat etmeliler. Yengeç bebeğinin hem iyi hem de kötü anılarını büyüdüğü zaman rahatlıkla hatırlayabildiğini unutmayın. Bu çocuk markette 2 dakikalığına kaybolsa bile, bunu ebeveyninin kendisini reddettiğinin kanıtı olarak kabul edecek ve ömür boyu hatırlayacaktır. Bu sebeple, özellikle de aile içinde bu bebeğin kendini tamamıyla güvende hissetmesi gerekir. Yengeç bebeği için aile, her zaman arkadaşlardan önce gelir. Ayrıca boğazına düşkün olan Yengeç bebeği beğenmediği yemekler piştiği zaman ortalığı birbirine katmak konusunda da ustadır. O yüzden ebeveynin ne pişirdiğine dikkat etmesi gerekebilir. Göğüs kafesi, memeler ve mide Yengeç burcunun en hassas bölgeleridir. Dolayısıyla bebeğiniz sık sık hazımsızlık sorunları yaşayabilir. Ayrıca bebeğinizde gastrit ve bağırsak iltihapları da görülebilir. Duygusal tatminsizlik aşırı yeme isteği olarak ortaya çıkabileceğinden beslenmesine dikkat etmelisiniz.

günaydın canııımm :)) valla sabahın 6 sında yine hortladım ben hoş bugün annem geliyor o yüzden de heyecanlıyım uyku tutmadı:)) kalktım bir güzel ona kek yaptım. annem bayılır da valla yengeç çocukları çok hassaa olurlar. yükselenim yengeç kendimden bilirim... orda yazanla aynıyım diebilirim:)) yalnız biraz güven eksikliği olabilio onları teşvik etmek de bizlere kalıcak gibi... hoş benim daha belli değil şu an aslan bebeği olucak gibi duruyor ama hayırlısı artık:))

Gunayyyydiiiin kizllllarr:) herkesten gizel haberlerin gelecegi bir hafta olur insallah:)
Melican gecmis olsun cnm, bn ayagim sisti fln diyorum ama seninkinin yaninda hicbiseymis. Neyse Allahtan kotu bir durum sonucu degilmis, uzat ayaklarini bol bol yat cnm baska care yok bebiş icin katlancaz. Herseye deger onlar

3 tekerleklilerin katlanması çok zor oluyor bagajınız küçükse sığması zor. Ben baby 2 go nunkini aldım 380 mi neydi dört tekerli ve çok güzel katlanıyo küçük bağajlar için ideal..

ben hiç bakmamıştım iyi oldu bunu söylediğin canım.. baby go larda güzelmiş onları da inceliyorum şimdi hem fiyatları da uygun çok sağol hayatım

SANADA HAYIRLI SABAHLAR CNM..
ayyyy hiç sevmem bildiğin mızmız dessene
yok ya benim kızım mız mız olmasın gerçekten en çekemediğim şeydir bebeklerde ve çocuklarda....
oğlum aslan oda aşırı gururlu dahada yaşında...
ve acaipte bencil olcak sinyallerinide verio...
artık ALLAHA emenet kuzucuklarımızın ahlakları...
valla burçlara ve eğiten ortamlara kalırsa(aile,okul,tv,internet)sağlam bi birey yetiştirmek çok zor...
ama BEN RABBİME EMANET ETTİM...
RABBİM AHLAKLARINI PEYGAMBER EFENDİMİZİN AHLAKINA BENZETSİN İNŞ....CÜMLEMİZİN EVLADININ...

canım umranıye de bır mağazadan aldım. arabanın bagajına da rahatlıkla sığıyor. katlanması falan da cok kolay. ben su anda evde katlanır durumda saklıyorum.

hmmm hep diolar yaaaa internette daha uygun die ondan sordum. ama gördüğüm kadarıyla mağazada da uygun fiyatlara arabalar varmış.... anladım canım araştırmalara devam o halde 3 tekerleklilerin katlanması zor diolar nasıl rahat katlayabilio musun??

senle bdt'lerimiz aynı
sanırım nişan, kanlı bi salgı.. kahverengiden pembeye kadar kırmızının tonları oluyor okuduğum kadarıyla..
merak ettiğim, açıklık olduğunu biz anlayabilir miyiz?
yoksa sadece dr muayenede mi anlıyor?:44:

kızımın adaşısın,hoşgeldın bende kızımın adını ayşe ceylin koyacağım.senın en guzel hamılelık zamanların.7. aydan sonra ıyıce agırlasacaksın,tadını cıkar şu anın
ben de ayşe istiyorum.. kardeşimin ismi ve eşimin kuzeninin kızının da..
ama yine de istiyorum. Hz. Aişe'ye benzesin diye.. bi de reyyan ismi hoşuma gidiyor..:97:
cennette oruçluların geçeceği kapının adı reyyan. eşim ayşeye yakın ama reyyan için pek renk vermiyor..:100:
ama ayşe reyyan güzel bi kombinasyon bencee:106:

Eki Görüntüle 451293
ayağı benimle yarışan var mı:))))
benimkiler de şiş ama seninkiler daha şişmiş
ama hamdolsun, gebelik tansiyonu falan yokmuş..
sana tavsiyem.. gerekirse 24 saat ayaklarını yukarıda tut.. inan şişlerin hafiflediğini göreceksin..

ben ömrümde 3 aslan tanıdım.. biri eşim..
diğer ikisini tanıdığım güne ... ediyorum. ukala, bencil, narsizm derecesinde egoist. dediğim dedik çaldığım düdük..
her şeyi o bilir.. o en iyisidir.. bulunduğu ortamda mutlaka birinci olmak ister.. yönetmek ister.. yönetemediğiyle kanlı bıçaklı olur..
burnu düşse eğilip almaz.. nefret derecesinde anlaşamıyorum.. katlanamıyorum bile
ama eşim başka.. burcun ondaki tezahürü başka..
neyse, ben aslan olmasını istemediğim için belirleyerek hamile kaldım.. aslan olmasın da ne olursa olsun dedim ammaaaa
ama sonra bi yengeç tanıdım..:18: şimdi keşke daha çok araştırsaydım diyorum.. lakin olan olduu

haziran gelince, hele 15inden sonra patır patır doğumlar başlar diye düşünüyordum..
ama bu temmuz bebekleri belli ki, çok tutarlı, dakik çocuklar olacak

valla canım her insanın iyi yada kötü huyları vardır.. %100 ünü bulmak zaten mümkün diil... yükselenine de bakmak lazım, rezzan kiraz gibi konuştum ama :))) yetiştirilme, çevre, aile, arkadaş ortamı bunlarının hepsinin karakter üzerinde etkisi var... yapmamız gereken en iyi şekilde yetiştirebilmek kuzucuklarımızı:)

haziran gelince, hele 15inden sonra patır patır doğumlar başlar diye düşünüyordum..
ama bu temmuz bebekleri belli ki, çok tutarlı, dakik çocuklar olacak

evet canım haklısın aman dakik olsunlar da abartmasınlar ama D nasılsa daha var diorum hep hiç erken geleceğini düşünmüorum ben :)

bugün uyandığımda ellerimin şiş olduğunu fark ettim.. ayrıca artık aşağıda kıpırtılarını hissediyorum.. sanırım kızım geliyorum ben diyor perşembe günü çatı muayenesinde herşey belli olacak bakalım... kızımı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. dün babamız kızımız sadem için bebek hamağı almış heyecanla kurulumunu yaptık çok güzel birşey ama biraz tehlikeli tabii dikkat etmek gerek..

Doğumunuz yaklaştıkça amniyotik kesede yırtık veya delinme olabilir. Genelde bu yoğun bir sıvı boşalması değil bir sızıntı şeklinde görülür. Amniyotik sıvı sızıntısı yaşıyorsanız doktorunuza başvurunuz.

kızlar bu amniyotik sıvı sızıntısını nasıl anlayacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…