2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

AMİN diyorum canım bu devirde çocuk yetiştirmek zor rüyalarıma giriyo çoğuzaman

Günaydın güzel anneler . bugün çok bunaltıcı bir sıcak var gerçi iki gündür öyle ama bugün daha fena sabah 5 te kalktım ter içinde kalmışım sıcaktan uyuyamıyorum.Kalktım ellerimi ayaklarımı soğuk su ile ıslattım.Ondan sonra tekrar uykuya daldım. Sizlerde ne var ne yok

evet aşırı sıcak var .. klima açıyorum ama onda da hasta olurum diye korkuyorum.. dışarı hiç çıkmıyorum bile.. yine de tek düşüncem biz kaldıramıyoruz bu havayı bebişlerimiz ne yapacak onu bilmiyorum...

bu arada bende ayşe ismini çok beğenirim ama eşim istemiyor
ayşe ler genelde ferahlık ıcınde yaşayan kadınlar olurlarmış reyyan da çok güzel

ama biz hala isim bulamadık
sanırım bizim kızın adıda ELİF olacak ama eşim birde TANEM olsun istiyor bende tanemi hem kuranda geçmiyor hemde pek bir anlam içermediği içi istemiyorum
bakalım ne olacak??

günaydın canım evet yaaa hele gece o kadar sıcaktı ki hiç uyuyamadım. cam açık yatıorum ama tül kıpırdamıyor o derece yani... 10 kere tuvalete kalktım bide sıcak( ayyy uyku bölündükçe bölündü artık o çok sevdiğim uykudan bile zevk alamaz oldum

herkese günaydınnnnnnnn

cenacım senin kontrolün ne zamandı:44:
günaydın şeker portakalımmm
doktor (geçtiğimiz) cuma gelsin demiş eşime,, ama çarşambaya alabildim randevuyu..
heralde 38artı0 oluyorum o gün.. heralde çatı muayenesi olur..
bu arada sen o doğum öncesi tahliller için ne kadar ödedin bacım?

doğum öncesi tahliller için 228 tl ödedim off valla içime oturdu ama ne yapayım çalışıyorum ya mecbur gitmişken orda yaptırdım artık canımız sağolsun

yok canım malatyada yapıcam ben eşimi bırakıp gitmek gelmedi içimden annem gelecek haftaya inşallah sen hangi hastanede yapacaksın

bende eşimi bırakıp istanbullardan geldim pişmanım ama olan oldu artık günler hızlı geçiyor

ben devlette yada hümada felan belli değil %80 devlette

günaydın kızlar gece uyku yok gündüzde uykudan ölüyorum ama uyumak ne mümkün ağrı ağrı

doğuran yokmu ya dün bi komşu hemşire geldi diyor bol hurma ye çömelip kalk faydalı olcak
bende dedim dönmeyen bebe çıkarmı

çok sık tuvalete gidiyorum galiba döndü

senin şansın var güzelim sen git devlette yaptır benim olmadığı için gelmişken oda çıksın aradan dedim

şimdiye kadar bütün tallillerimi devlette yaptırdım ama.. şimdi randevu almak sıkıntı..
bi de iyice ağırlaştım, şimdi gidip oralarda saatlerce beklemek uğraşmak gözümde büyüyoo..:100:
sanırım ben de bayılcam o parayıı:111:

kızlarrr... evde dur dur sıkılıyorum.. çalışmaya o kadar alışmışım ki evde duramıyorum... gezince sancım oluyor, ayaklarım şişiyorr.. birde eşimi arayıpp duruyorum sıkıldıkça onu da rahatsız ediyorum :)

ayy kızlaarr şimdi de kanguru aklımı karıştırıyor ( :44: yani önce sadece ane kucağı alayım dedim, sonra baktım ehhh arabasıyla daha rahat olur hem daha uyguna gelio dedim, şimdide kanguru alayım diorum( offf ne yapıcam ben yawww hepsini mi almam gerek yada ne yapmam gerek sizden yardım bekliorum kızlaarrr

gunaydın kızlar,
benden de aynı tahlilleri istedi. bende geçen hafta devlet hastanesine gittim. aynı tahlilleri devlette daha önce yaptırdığım için şu an yaptıramayacağımı söyledi. sadece kan ve idrar tahlilini yaptırabileceğimi söyledi.
bende daha hiçbirini yaptırmadım. ama aynı tahlilleri neden tekrar tekrar yaptırıyorum. (kan ve idrar hariç)anlamıyorum!

günaydın,
otomobiliniz varsa kanguru almaya gerek yok diye düşünüyorum. yine de sen bilirisn.

heyyy ben geldim kızlar günaydın nasılsınız
gece cok rahat uyudum vallahii keyifliyim bugunnnn . minnak kuzular nasılll

günaydın,
otomobiliniz varsa kanguru almaya gerek yok diye düşünüyorum. yine de sen bilirisn.

bizim otomobil işi biraz karışık canım yaa.. satmıştık almayı düşünüoduk tekrar ama kayınpederim şimdi almayın ben arabayla geliorum size bırakırım mecburi hizmete gidene kadar dedi... 5-6 ay sonra eşimn mecburi hizmeti var ordan otomobil alırsınız dedi... yani eğer bir aksilik olmazsa durum bundan ibaret hayatım... yani herşey havada olduğu için bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…