- 6 Mayıs 2010
- 578
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.821
AMİN diyorum canım bu devirde çocuk yetiştirmek zor rüyalarıma giriyo çoğuzamanSANADA HAYIRLI SABAHLAR CNM..
ayyyy hiç sevmem bildiğin mızmız dessene
yok ya benim kızım mız mız olmasın gerçekten en çekemediğim şeydir bebeklerde ve çocuklarda....
oğlum aslan oda aşırı gururlu dahada yaşında...
ve acaipte bencil olcak sinyallerinide verio...
artık ALLAHA emenet kuzucuklarımızın ahlakları...
valla burçlara ve eğiten ortamlara kalırsa(aile,okul,tv,internet)sağlam bi birey yetiştirmek çok zor...
ama BEN RABBİME EMANET ETTİM...
RABBİM AHLAKLARINI PEYGAMBER EFENDİMİZİN AHLAKINA BENZETSİN İNŞ....CÜMLEMİZİN EVLADININ...
Günaydın güzel anneler . bugün çok bunaltıcı bir sıcak var gerçi iki gündür öyle ama bugün daha fena sabah 5 te kalktım ter içinde kalmışım sıcaktan uyuyamıyorum.Kalktım ellerimi ayaklarımı soğuk su ile ıslattım.Ondan sonra tekrar uykuya daldım. Sizlerde ne var ne yok
Günaydın güzel anneler . bugün çok bunaltıcı bir sıcak var gerçi iki gündür öyle ama bugün daha fena sabah 5 te kalktım ter içinde kalmışım sıcaktan uyuyamıyorum.Kalktım ellerimi ayaklarımı soğuk su ile ıslattım.Ondan sonra tekrar uykuya daldım. Sizlerde ne var ne yok
günaydın şeker portakalımmmherkese günaydınnnnnnnn
cenacım senin kontrolün ne zamandı:44:
günaydın şeker portakalımmm
doktor (geçtiğimiz) cuma gelsin demiş eşime,, ama çarşambaya alabildim randevuyu..
heralde 38artı0 oluyorum o gün.. heralde çatı muayenesi olur..
bu arada sen o doğum öncesi tahliller için ne kadar ödedin bacım?
yok canım malatyada yapıcam ben eşimi bırakıp gitmek gelmedi içimden annem gelecek haftaya inşallah sen hangi hastanede yapacaksın
doğum öncesi tahliller için 228 tl ödedim off valla içime oturdu ama ne yapayım çalışıyorum ya mecbur gitmişken orda yaptırdım artık canımız sağolsun
yuhhh
ben de 50-60 liraysa orda yaptırayım uğraşmayayım diyordum.. 230 tl mi, bi daha düşüneyim
senin şansın var güzelim sen git devlette yaptır benim olmadığı için gelmişken oda çıksın aradan dedim
şimdiye kadar bütün tallillerimi devlette yaptırdım ama.. şimdi randevu almak sıkıntı..
bi de iyice ağırlaştım, şimdi gidip oralarda saatlerce beklemek uğraşmak gözümde büyüyoo..:100:
sanırım ben de bayılcam o parayıı:111:
ayy kızlaarr şimdi de kanguru aklımı karıştırıyor( :44: yani önce sadece ane kucağı alayım dedim, sonra baktım ehhh arabasıyla daha rahat olur hem daha uyguna gelio dedim, şimdide kanguru alayım diorum ( offf ne yapıcam ben yawww hepsini mi almam gerek yada ne yapmam gerek sizden yardım bekliorum kızlaarrr
günaydın,
otomobiliniz varsa kanguru almaya gerek yok diye düşünüyorum. yine de sen bilirisn.
heyyy ben geldim kızlar günaydın nasılsınız
gece cok rahat uyudum vallahii keyifliyim bugunnnn . minnak kuzular nasılll