2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin canım.. o kaşıntı bende de var.. kaşımamak için çabalıyorum ama olmuyor ve canım çok yanıyor..
krem olarak ne verdi doktorun..? eşin ve kayınvaliden neden sinirlerini bozuyor canım..?

he ole... Benımkı de dun aradı, koye gıdıyormuş. Doğum olunca gelırım, 3-4 gun kalırım dedı.
şeytan dıyorkı doğum olduğunu da söyleme, gelmesın.
Bunların en ıyısı sanırım olu olanları... Ayyyy çok mu kotuyum ben...

kalabalık yapıyoruz ya en azından size bakıyoruz yanlız değilsiniz.

Merhaba hanımlar! nasılsınız , bebişler nasıl ? Biz doktordan geldik.Nst de sancılar var ama hafiflemiş sancıların dedi.Çok şükür suyumuz , beslenmemiz gayet iyiymiş.Kilomuz geçenkiyle aşağı yukarı aynı.Artık doğuma hazırlandığı için çok değişmeyecek kilosu dedi.Hayırlısı olsun bakalım.Sağlıklıymış ya yavrum yeter...Perşembe tekrar gideceğiz.Bugün 38+2 'yiz ama bizim paşanın gelesi yok artık herhalde...

Son düzenleme:

evet yaaaa insanlar o kadar anlayışsızki,kayınvalde şu halımde kendı yetmezmiş gibi misafirlerinide bende ağırlıyor.gelen misafirler güya kendileride bişeyler yapıyor ama her ne olursa olsun onlar bişey yaparken ev sahibi olarak sen oturamıyorsun ki.otursam laf ederler.neyse artık yan gelıp yatcam.1 kısı çağırmıstım kahvaltıyı bırlıkte yapalım diye,baktım 10 kişi olmuslar.ben kaşındım.yok bi dahaaa.

ahhh şekerim eşini öp başına koy.ne güzel bişey yapıyor sana,benımki öylemi,dün tüm gün kıpırdayan benım,mısafırler gittiken sonra yorulan o :)) çok yorulmusum diyor.bu ara benım kocam bana öcü gibi geliyor gözüme,sanki cocuk olunca işi garantiye aldım gibi bi tarzı var,yada ben cok ince düşünüyorum öyle hissediyorum.bi gün önce akşam biyere uğradı,şimdi yazlıktayız biz,gelıncede,kafeteryada oturdu,gece gelınce 12 ydi .nerde kaldın senın hamıle bı karın var dedım.aman ben onu hapis edıyormusum,sıkıntıya gelemezmiş,beni ertesi gün kayınpedere ve kayınvaldeye kesiyor.dua etsin dün misafir olunca ben uzatmadım.ama bu ona yol su elektrik olarak dönecektir.

sevindim herşeyin yolunda olmaaına bende pperşembe günü doktora gideceğim bakalım ne olacak... umarım benimde herşey yolundadır..

Son düzenleme:

Çok haklısın canım.. bizim utanmamıza gerek yok onların utanması lazım.. hadi ikram konusunu geçtim misafir lafını duyunca insan evdeki bütün kiri görüyor ve daha da sinirleniyor.. :95: ben artık ev falan süpüremiyorum ve bu yüzden misafir falan gelsin istemiyorum inanın eziyet gibi geliyor..
:84:

ay.. valla bunların hepsi aynı.. lafa gelince ahh , torun geliyo şöyle heyecanlıyım.. şöyle mutluyum..
laf laf lafff

benimki de 3 hafta olmadı.. illa kaplıcaya gidecekmiş.. ağzıyla söylüyor.. aynen aktarıyorum.
''aslında benim kaplıca zamanım geldi. ama şimdi doğum bu belli olmaz, her an olabilir.. şimdi gidemem heralde..:100:
arkadaşlar da sürekli arıyor, kardeşlerim de hadi ne zaman geliyorsun diyo.. ayaklarım da çok fena.. çamura girmek beni bir sene idare eder..''

kırk kere dedi bunu.. ben de dedimki, gidin tabii!! içimden diyorum ki, aman gitsin.. gitsin de rahatlasın. sanki ona güvenip hamile kaldım.. hıhhh
ertesi gün, topladı tası tarağı gitti.. normalde çıkınca 2 aya dönmez.. bu sefer 2 haftaya döndü. ama bana kalırsa erken dönmesinin sebebi,
olur da doğarsa bebek, millet 'hani bunun babaannesi?' demesin..

tatlım sendede varsa o kasıntıdan muhakkak krem kullan.mantar olurmus,özellıkle yaz aylarında artarmıs.günlük ped kullanıyorsan kullanma,ben kullanıyordum ama artık kullanmıyorum ,pamuklu kılot,bide wc den sonra genıtal bolge hiç ıslak kalmıcakmıs,bende aksıne wc ye gıdıp durmadan su tutmak ıstıyorum.kaşımamak lazımmıs ama mumkunmuuuu?kapımaktan biraz kabardı bile.doktoru aradım muayeneye gerek yok,sıcaktan ve gebelıkte normal dedi,kayınbiladerim eczacı,onu ararım sana o ılaçları gönderir öğleden sonra dedi.iyi oldu hiç hastaneye gidesim yoktu bu sıcakta.ilaçların adını bilmiyorum alınca yazarım sanada.ama sende kullan kesınlıkle ,eğer doğum normal olursa o mantarı bebekte kaparmış,bebeğin dilinin üstündeki pamukçuk bile ondan olurmuş.eşim ve kayınvalde konusunda anlatsam sayfalar yetmeeeeez.bırazını yukarda anlattım.galıba bu aralar pek hassasım.

bizim de annannemz çok ilgisiz, lafa gelince ilgilli de, torunum olcak die eşe dosta havasını atıyo yani..
ama her bişiyimi tek basıma yaptım resmen.
temzlik yapcaktk hani anne diyorum, aman kadın tut gelsn diyo
zaten tutcam sen de basında dur dedim ben de..

babannesi daha heycanlı vallahi, kadın gidip gidip bişiler alıyo filan.. sinir oluyorum anama

senin oğlan çok fenee
korkuttu geliyorum, ha bak şimdi çıktım, çıkıyorum diye..
sağ gösterip sol vurdu kerataa

kalabalık yapıyoruz ya en azından size bakıyoruz yanlız değilsiniz.
iyi bakalım öyle olsun... ama arada çorbaya tuz atabilirsiniz yaniii

biri ilgileniyorsa yeter be güzellim.. bırak sen anneni.. insan her zaman düşünemiyor..
bilse senin böyle kırıldığını, üzüldüğünü..

eşime diyorum ki, kızkardeşim gelcek, evi temizleyecek.. belki bi arkadaşım var, o da gelir.. sürekli arayıp ne zaman temizlik diyo..
eşim bana diyo ki.. ne gerek var. bi hanım gelsin yapsın.millete sıkıntı yapma.. valla öyle..
millet kendi istemiyorsa, sormuyorsa ne yapabilirim, şu işin ucundan tutayım diye..
hiiiiç minnet etmemek lazım.. kendi işimizi aşırırız elbet..

Son düzenleme:

bunuda ilk duyuyorum canım ya ananeler yapar hep babaneler uzak durur sizde tam tersi demekki.Benim annem çok heyecanlı ben 9 ay yattım hala yatıyorum kadın gık demeden baktı halada bakıyor bide herşeyini o almak istiyor kavga ediyor ben alıcam diyince,hakkını ödeyemem anacığımın allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin...Babanemizden hiç bahsetmiyorum hıhh

ohh, bolluğa bakın.. 30ları geçtik..

Toplam 33 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 18 ziyaretçi)

cena, yusuf_defne, ecemcemcem, cerser, canderin, tubaal+, seda_gokhan, mervee16, bademimm, burbur82, Alyaa38, Skupaas, sirenamelita, ilknur_007, marul1111

Son düzenleme:

çok haklısın. Benımkı de o düşünceyle gelecektir. Millet sorar ya...yoksa heyecanlandığını hiç sanmam.
Hıc gelmese daha memnun oluurm. Onu görmemek benı cok daha fazla mutlu eder...
Valla benım işim çok zor. Okul açılınca annemle beraber bakacaklar. 2,5 gun bızde kalacak. Ben nasıl dayanacam. Düşündükçe uykularım kaçıyor. Tek başına anneme de yuklenmek ıstemıyorum.

mrb arkadaşlar. Allah hepimize kolaylık versin bu sıcaklarda hamile olmak zor helede son aylarda olmak. bende 39. haftamdayım ama aranıza biraz geç katıldım.ne güzel sohbet ortamı varmış:)

dua edelım de o ziyaretçiler kayınvaldeler olmasın
:))

Aklıma gelmışken sunu da yazayım...
20 haftalıkken kanama gecırıp hastanede yatmıştım. O zamn ıkı kıe gorumcem aramıstı. O gun bu gundur bır kez aramadı. Ben sıkıntılı rısklı bır hamılelık gecırdım . Insan bı arar, sorar. Nasıl gıdıyor, bı sıkıntın var mı?
Ama sımdı doğum olduğunda bebeği görmeye gelecekler.ben asla rol yapamam. Tepkimşi göstereceğim. Yüzüne bile bakmayacağım.kırk yabancı gibi. Hatta daha da beter.

haklısın canım da insan üzülüyo işte, yoksa kendi kendme bile yapıyorm ben bi yandan, ona kalsa farkında bile değildir tabi benm üzüldğümn.
ben de duyunca boyle annanneleri üzülüyorum işte ister istemez..

vallahi bizimki boyle biraz ters, herkesteki gbi olsa bu kadar üzülmem belki

dua edelım de o ziyaretçiler kayınvaldeler olmasın
:))

ayyy, koptum valla

inanmazsın.. benzerini yaşıyorum.. geçen sene düşük yaptım.. görümcem arayıp geçmiş olsun demedi..
ki.. ihtiyacı olduğunda (!) benden iyisi yoktur yanii.. sorsan, beni abisinden çok sever.. onu bi ben anlar (mışı)m
bu hamileliğimde annesinin zoruyla 5. ayda aradı. yeğen geliyormuş, tebrik ederim dedi..
dedim biraz daha dursaydın, doğduğunda tebrik ederdin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…