- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.881
kızlar geçmısı okudum,şikayetler olsada bebekler iyi cok şükür.bend ecok kötüyüm,3 gündür hayat bana çekılmez oldu.hersey üst üste gelıyor.ya şu halımle k, inanın 20 kılo almıs bırı(öncedende kilo vardı) olarak ayakta bıle duramıyorken,dün 10 kişi ağırladım,kahvaltı akşam yemeği,deniz sefası,vay meyvesi, vay çayı felan derken ama inanın akşam gittiklerinde çok kötüydüm kesin bu gece doğururum diyordum,ama doğurmaya acıdan vaktim olmadı.
daha önceden demiştim vajina bölgesinde acaip bi kaşıntı ,sızlama var diye.o acı öyle bi tavan yapmıs durumdakiiiiiii.kaşımamak gerekıyormus ama olmuyor,tüm gece 1 saatlık uykum yok o yorgundukta.internetten arastırdım,muhtemelen enfeksıyon.yaz aylarında artarmış.ıslak durmaması gerekıyormus,kremlerı falan varmıs.Allah düşmanın başına vermesin bu acılı kaşıntıyı :) dedım içimden eğer kaşıntı böyleyse doğum nasıl bişeydir diye.neysekı doktoru aradım,kremlerımı gönderıyor.çoookkk mutsuzum bu aralar.eşim ve kayınvaldemde sinirlerimi bozuyor.
nıye kımse yazmıyor sadece okuyor:44:
amaaan yaa!! Doğum öncesi rutin bazı tahliller istiyormuş doktor onu konuşuyoruz..
Dediğin gibi şart değil.. Herkes yaptırmıyo.. Her doktor istemiyo.. Maksat biraz hastane para kazansın..
hay, ağzın bal yesin..Ne doğru laf söylediiin..
guru galabalık mısız siz
Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 12 ziyaretçi)
cena, caglasli, hatunirem, seda_gokhan, kupaas, burbur82, canderin, hayalimbenim, ilknur_007, marul1111, bademimm, ecemcemcem, nefertiti_86, Libyana26+, Alyaa38
geçmiş olsun canım. Umarım ılaclar hemen etkısını gösterir ve iyileşirsin.
Ben karnı burnunda hamıle bırıne ne dıye mısafirliğe gidilir anlamıyorum. Ne düşüncesizliktir bu...
Valla bu gelen mısafirlere hıc utanmayacaksın sadece cay yapıp yanında bisküvi vereceksın.
O düşüncesizlikle bunu hakediyorlar.
Kayınvalidenı de kafana takma canım. Onlar ne zaman sınır bozmadılarkı...
ahh valla cennetlıksın 10 kısı agırlamıs onlarda utanmamıslarmı acaba valla yapamam acıkcada soyluyorum gelmek ısteyene artık dogumdan sonra bebek gormeye gelın dıye esım bu ayın basında kendı tarafını kahvaltıya cagırmıstıda kıyametı kopardım agırladıktan sonra kayınvalıdemede dedım kendı ısımı goremıyorum normalde mısafır severım ama artık yapamıyorum uyuz oldum sana gelenlerede valla ben gelen olunca oturuyorum saolsun esım yapıyor meyve cay ıkramını onlarda ısteyemıyor bısey zaten esım ıkram edınce
sevindim herşeyin yolunda olmaaına bende pperşembe günü doktora gideceğim bakalım ne olacak... umarım benimde herşey yolundadır..Merhaba hanımlar! nasılsınız , bebişler nasıl ? Biz doktordan geldik.Nst de sancılar var ama hafiflemiş sancıların dedi.Çok şükür suyumuz , beslenmemiz gayet iyiymiş.Kilomuz geçenkiyle aşağı yukarı aynı.Artık doğuma hazırlandığı için çok değişmeyecek kilosu dedi.Hayırlısı olsun bakalım.Sağlıklıymış ya yavrum yeter...Perşembe tekrar gideceğiz.Bugün 38+2 'yiz ama bizim paşanın gelesi yok artık herhalde...
geçmiş olsun canım. Umarım ılaclar hemen etkısını gösterir ve iyileşirsin.
Ben karnı burnunda hamıle bırıne ne dıye mısafirliğe gidilir anlamıyorum. Ne düşüncesizliktir bu...
Valla bu gelen mısafirlere hıc utanmayacaksın sadece cay yapıp yanında bisküvi vereceksın.
O düşüncesizlikle bunu hakediyorlar.
Kayınvalidenı de kafana takma canım. Onlar ne zaman sınır bozmadılarkı...
he ole... Benımkı de dun aradı, koye gıdıyormuş. Doğum olunca gelırım, 3-4 gun kalırım dedı.
şeytan dıyorkı doğum olduğunu da söyleme, gelmesın.
Bunların en ıyısı sanırım olu olanları... Ayyyy çok mu kotuyum ben...
Allah kolaylık versin canım.. o kaşıntı bende de var.. kaşımamak için çabalıyorum ama olmuyor ve canım çok yanıyor..krem olarak ne verdi doktorun..? eşin ve kayınvaliden neden sinirlerini bozuyor canım..?
Merhaba hanımlar! nasılsınız , bebişler nasıl ? Biz doktordan geldik.Nst de sancılar var ama hafiflemiş sancıların dedi.Çok şükür suyumuz , beslenmemiz gayet iyiymiş.Kilomuz geçenkiyle aşağı yukarı aynı.Artık doğuma hazırlandığı için çok değişmeyecek kilosu dedi.Hayırlısı olsun bakalım.Sağlıklıymış ya yavrum yeter...Perşembe tekrar gideceğiz.Bugün 38+2 'yiz ama bizim paşanın gelesi yok artık herhalde...
iyi bakalım öyle olsun... ama arada çorbaya tuz atabilirsiniz yaniiikalabalık yapıyoruz ya en azından size bakıyoruz yanlız değilsiniz.
biri ilgileniyorsa yeter be güzellim.. bırak sen anneni.. insan her zaman düşünemiyor..bizim de annannemz çok ilgisiz, lafa gelince ilgilli de, torunum olcak die eşe dosta havasını atıyo yani..
ama her bişiyimi tek basıma yaptım resmen.
temzlik yapcaktk hani anne diyorum, aman kadın tut gelsn diyo
zaten tutcam sen de basında dur dedim ben de..
babannesi daha heycanlı vallahi, kadın gidip gidip bişiler alıyo filan.. sinir oluyorum anama
bizim de annannemz çok ilgisiz, lafa gelince ilgilli de, torunum olcak die eşe dosta havasını atıyo yani..
ama her bişiyimi tek basıma yaptım resmen.
temzlik yapcaktk hani anne diyorum, aman kadın tut gelsn diyo
zaten tutcam sen de basında dur dedim ben de..
babannesi daha heycanlı vallahi, kadın gidip gidip bişiler alıyo filan.. sinir oluyorum anama
ay.. Valla bunların hepsi aynı.. Lafa gelince ahh , torun geliyo şöyle heyecanlıyım.. şöyle mutluyum..
Laf laf lafff
Benimki de 3 hafta olmadı.. Illa kaplıcaya gidecekmiş.. Ağzıyla söylüyor.. Aynen aktarıyorum.
''aslında benim kaplıca zamanım geldi. Ama şimdi doğum bu belli olmaz, her an olabilir.. şimdi gidemem heralde..:100:
Arkadaşlar da sürekli arıyor, kardeşlerim de hadi ne zaman geliyorsun diyo.. Ayaklarım da çok fena.. çamura girmek beni bir sene idare eder..''
kırk kere dedi bunu.. Ben de dedimki, gidin tabii!! Içimden diyorum ki, aman gitsin.. Gitsin de rahatlasın. Sanki ona güvenip hamile kaldım.. Hıhhh
Ertesi gün, topladı tası tarağı gitti.. Normalde çıkınca 2 aya dönmez.. Bu sefer 2 haftaya döndü. Ama bana kalırsa erken dönmesinin sebebi,
olur da doğarsa bebek, millet 'hani bunun babaannesi?' demesin..
ohh, bolluğa bakın.. 30ları geçtik..
Toplam 33 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 18 ziyaretçi)
cena, yusuf_defne, ecemcemcem, cerser, canderin, tubaal+, seda_gokhan, mervee16, bademimm, burbur82, Alyaa38, Skupaas, sirenamelita, ilknur_007, marul1111
biri ilgileniyorsa yeter be güzellim.. bırak sen anneni.. insan her zaman düşünemiyor..
bilse senin böyle kırıldığını, üzüldüğünü..
eşime diyorum ki, kızkardeşim gelcek, evi temizleyecek.. belki bi arkadaşım var, o da gelir.. sürekli arayıp ne zaman temizlik diyo..
eşim bana diyo ki.. ne gerek var. bi hanım gelsin yapsın.millete sıkıntı yapma.. valla öyle..
millet kendi istemiyorsa, sormuyorsa ne yapabilirim, şu işin ucundan tutayım diye..
hiiiiç minnet etmemek lazım.. kendi işimizi aşırırız elbet..
bunuda ilk duyuyorum canım ya ananeler yapar hep babaneler uzak durur sizde tam tersi demekki.Benim annem çok heyecanlı ben 9 ay yattım hala yatıyorum kadın gık demeden baktı halada bakıyor bide herşeyini o almak istiyor kavga ediyor ben alıcam diyince,hakkını ödeyemem anacığımın allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin...Babanemizden hiç bahsetmiyorum hıhh
dua edelım de o ziyaretçiler kayınvaldeler olmasın
:))
Aklıma gelmışken sunu da yazayım...
20 haftalıkken kanama gecırıp hastanede yatmıştım. O zamn ıkı kıe gorumcem aramıstı. O gun bu gundur bır kez aramadı. Ben sıkıntılı rısklı bır hamılelık gecırdım . Insan bı arar, sorar. Nasıl gıdıyor, bı sıkıntın var mı?
Ama sımdı doğum olduğunda bebeği görmeye gelecekler.ben asla rol yapamam. Tepkimşi göstereceğim. Yüzüne bile bakmayacağım.kırk yabancı gibi. Hatta daha da beter.