2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese tekrar merhaba,
geçmişe çok bakamadım, doğurup bebişine kavuşan var mı bilmiyorum. Varsa güle güle büyütsün. Yeni bir bilgiyle geldim :) Hamileliğimin 7. ayından itibaren lansinoh göğüs kremini ve evicap'ı hergün sabah akşam düzenli olarak kullanmama rağmen göğüslerimde çatlaklar oluşmasına engel olamadım. Bunu engellemek için bir şeyler yapmaya çalıştığınızı biliyorum. Hala vaktiniz varken herkese haber salın size ev yapımı kantaron yağı bulsunlar. Mucizevi bir şey olduğunu söyleyebilirim. Sanıyorum hamilelikte ne yaparsanız yapın göğüsleriniz çatlayacaksa çatlıyor. Çünkü ben inanılmaz dikkatliydim bu konuda. Engellemek için ise eğer bulabiliyorsanız ev yapımı (lokman hekimden alınanalar işe yaramıyormuş) kantaron yağı. Kantaron yağını göğüs uçlarına sürüyorsunuz ve emzirmeden temizliyorsunuz. Diğer bir yöntemde Fito krem(kremin adı bu) eczanelerden şimdiden temin edebilirsiniz bunu da. Fito kremi göğüs uçlarınıza sürüp saç kurutma makinası ile kurutuyorsunuz (İlacın prospektüsünde tam tersi yazıyor ama siz öyle yapmayacaksınız) ve üstünüze hiçbir şey giymiyorsunuz. Bu nedenle evde göğüslerinizi gösterebileceğiniz insanlarla yalnız olmanız önemli! :) Göğüs uçları nemlendikçe çatlıyorlar çünkü. Ne kadar kuru kalırsa o kadar iyi. Bu yüzden emzirdikten sonra kurutmanız gerek iyice. Sonuç olarak; ev yapımı kantaron yağı ve fito krem başucunuzda olsun.

Selammm kizlar hava ne kadar sicak istanbulda yaaa evden cikmaya halim yok, uzattim ayaklarimi yatiyorum tv karsisinda,sizlerden ne haber??
Birde bisey sorcam elleriniz bole sislikten aciyormu, eklem yerleri parmaklariniz?? Mesela ellerimi yumruk yapiyorum resmen bir aci var sisliktendir heralde dimi??

Ayyy kızlaaaar annemden bir inci aktarmak istiyorum sizlere. Ben hergün duş alıyorum habire tüylerim uzamışmı diye bakıp duruyorum. Biz Denizliliyiz annem sonunda bombayı patlattı: Yündük yündük kirlendik, yolunduk yolunduk kıllandık Ama hala bebişin doğası yooooooooooookk

aynen.. benim de hem ayaklarım hem ellerim şiş.. ve acıyorlar.. ellerimi yumruk yaparken hem zorlanıyorum, tam kapatamıyorum..
hem de dediğin gibi acıyor..
ayaklarım da sızlıyor, özellikle akşamları..

aynen.. benim de hem ayaklarım hem ellerim şiş.. ve acıyorlar.. ellerimi yumruk yaparken hem zorlanıyorum, tam kapatamıyorum..
hem de dediğin gibi acıyor..
ayaklarım da sızlıyor, özellikle akşamları..

Benimde sabahlari kalkinca daha fena oluyor, tum gece daha da mi sisiyor neyse. Hadi ayaklari uzatiyoruz falan ama bu ellere bir cozum varmii

ben aydınevler deyım...

bende pendik ankara cad. de oturuyorum..

Benimde sabahlari kalkinca daha fena oluyor, tum gece daha da mi sisiyor neyse. Hadi ayaklari uzatiyoruz falan ama bu ellere bir cozum varmii

bende bu sabah kalktığımda ne ayaklarımın üzerine basabildim nede avucumu sıkabildim.
. kahvaltıyı zor hazırladım bıçağı tutmakta zorlandım.. dediğin gibi ayakları uzatıyoruz iyi geliyor ben aynı zamanda ellerimide yukarı kaldırıp avuçlarımı açık kapatıyorum biraz yumuşuyor o zaman.. istersen bir dene..

Aynen valla cnm yataktan klkinca fena oluyorum,zar zor yuruyorum mutfaga.deniyim valla dedigin seyi canim ne duyarsam denemek istiyorum cunku neyin iyi gelecegi belli olmaz:)

merhaba kızlar nasılsınız.hava çok sıcak duş alsam da terliyor insan yine şöylee soğuk suyun içine girip yatasım geliyor. :) geçmişe baktım da hurma alanlar var neden acaba merak ettim. Bu arada bende şiştim şiştim patlıcam artık. ellerim ayaklarım yüzüm ama ayaklarım çok fena bazen şişlikten morarıyor. Hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alsa idik bu şikayetlerimiz de geçerdi

sağol teyzesi bunu çok yerde görüyorum acaba alsammı diyorum netten ama dışardanda baksam diyorum

kararsız kaldım aynı şeker işine döndü

arkadaşım dün doğum yapmış 2.sezeryan oldu ve çok zor oldu diyor ilki gibi değilmiş falan dedi canım sıkıldı korku bastı bende 2.sezeryan olucam..ilkinde kestikleri yerden kesmiyolarmış biraz üstten kesi yapılıyomuş bunu duymmaştım önce..birde bebğine son kontrolde 3150 demiş dr aama bebeği 2650 doğmuş bu kadar fark olurmu kafam karıştı iyice:26:

sağol teyzesi bunu çok yerde görüyorum acaba alsammı diyorum netten ama dışardanda baksam diyorum

kararsız kaldım aynı şeker işine döndü

hayırlı olsun. kayseridemi ?? hangi hastane

canım Kuranda Meryem suresinde geçiyor hurma:

20. Meryem "Benim nasıl oğlum olabilir? Bana hiçbir insan dokunmamıştır. Ben iffetsiz biri de değilim" dedi.

21. Elçi: "Öyledir! Rabbin buyurdu ki: Babasız çocuk vermek,bana pek kolaydır. Hem Biz onu nezdimizden insanlara bir mucize ve rahmet kılacağız." Ve o gerçekleştirilmiş bir iş oldu.

22. Sonunda Meryem o oğlana gebe kaldı. Sonra da onunla uzak bir yere çekildi.

23. Doğum sancısı onu bir hurma dalına tutunup dayanmaya zorladı. "Keşke bundan önce ölseydim ve büsbütün unutulan biri olsaydım!" dedi.

24–26. Sonra ona aşağısından/aşağısındaki kişi seslendi: "Sakın üzülme, Rabbin alt tarafında bir su arkı akıttı. Hurma dalını kendine doğru silkele, üzerine olgunlaşmış taze hurmalar düşsün. Sonra ye, iç, gözün aydın olsun. Sonra eğer beşerden birini görürsen, ‘Ben Rahmân'a bir oruç adadım, onun için bugün hiçbir kimseyle konuşmayacağım' de."

Demek ki hurma doğumu kolaylaştırıyor ve süt olmasına yardım ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…