-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.681
Selammm kizlar hava ne kadar sicak istanbulda yaaa evden cikmaya halim yok, uzattim ayaklarimi yatiyorum tv karsisinda,sizlerden ne haber??
Birde bisey sorcam elleriniz bole sislikten aciyormu, eklem yerleri parmaklariniz?? Mesela ellerimi yumruk yapiyorum resmen bir aci var sisliktendir heralde dimi??
aynen.. benim de hem ayaklarım hem ellerim şiş.. ve acıyorlar.. ellerimi yumruk yaparken hem zorlanıyorum, tam kapatamıyorum..
hem de dediğin gibi acıyor..
ayaklarım da sızlıyor, özellikle akşamları..
ben aydınevler deyım...
Benimde sabahlari kalkinca daha fena oluyor, tum gece daha da mi sisiyor neyse. Hadi ayaklari uzatiyoruz falan ama bu ellere bir cozum varmii
bende bu sabah kalktığımda ne ayaklarımın üzerine basabildim nede avucumu sıkabildim.. kahvaltıyı zor hazırladım bıçağı tutmakta zorlandım.. dediğin gibi ayakları uzatıyoruz iyi geliyor ben aynı zamanda ellerimide yukarı kaldırıp avuçlarımı açık kapatıyorum biraz yumuşuyor o zaman.. istersen bir dene..
Aynen valla cnm yataktan klkinca fena oluyorum,zar zor yuruyorum mutfaga.deniyim valla dedigin seyi canim ne duyarsam denemek istiyorum cunku neyin iyi gelecegi belli olmaz:)
arkadaşım dün doğum yapmış 2.sezeryan oldu ve çok zor oldu diyor ilki gibi değilmiş falan dedi canım sıkıldı korku bastı bende 2.sezeryan olucam..ilkinde kestikleri yerden kesmiyolarmış biraz üstten kesi yapılıyomuş bunu duymmaştım önce..birde bebğine son kontrolde 3150 demiş dr aama bebeği 2650 doğmuş bu kadar fark olurmu kafam karıştı iyice:26:
biz eşimle pendikte biraz baktık ama çok hoşuma giden olmadı.. bunu eşimde beğendi.. ama sen bilirsin yinede.. :) :)sağol teyzesi bunu çok yerde görüyorum acaba alsammı diyorum netten ama dışardanda baksam diyorum
kararsız kaldım aynı şeker işine döndü
merhaba kızlar nasılsınız.hava çok sıcak duş alsam da terliyor insan yine şöylee soğuk suyun içine girip yatasım geliyor. :) geçmişe baktım da hurma alanlar var neden acaba merak ettim. Bu arada bende şiştim şiştim patlıcam artık. ellerim ayaklarım yüzüm ama ayaklarım çok fena bazen şişlikten morarıyor. Hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alsa idik bu şikayetlerimiz de geçerdi
canım ben kanz ın travel sıstemını aldım. fıyatı da cok uygundu.300 civarı gıbıydı. gercekten cok kullanışlı. dusunebılırsın.
bak Eki Görüntüle 451071 bu: