2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:26::26::26: Bana ayni yerden kestiklerini soylediler, insallah ayni yerden kesiyorlardir yaa yoksa parca porcuk oluruz ayy bak sinirlerim bozuldu, zorluktan kasti nedir acaba?

Buna kesinlikle inaniyorum, bizim gelin doguma girene kadar yedi doguma girmesiyle dogurdu haberini almamiz arasinda 10 dk gecti ve masallah bir sutu oldu 3 cocuk doyardi. sagip sagip ziyan etti canim sutleri

pendik merkez mı ank cddesi canım? ben de pendikteyim uydukentte

çok güzelmiş canım güle güle kullanın:) fiyatı da çok uygunmuş e-bebekten mi aldın acaba?? birde arabanın bagajına sığma durumu nedir???

3 tekerleklilerin katlanması çok zor oluyor bagajınız küçükse sığması zor. Ben baby 2 go nunkini aldım 380 mi neydi dört tekerli ve çok güzel katlanıyo küçük bağajlar için ideal..

Suan cok sancim var acaba yalanci sancimi bu bilemiyorum. kizlar once su gelip sonrami sanci geliyor yoksa sanci gelip daha sonrami su geliyor:26:

çok güzelmiş canım güle güle kullanın:) fiyatı da çok uygunmuş e-bebekten mi aldın acaba?? birde arabanın bagajına sığma durumu nedir???

canım umranıye de bır mağazadan aldım. arabanın bagajına da rahatlıkla sığıyor. katlanması falan da cok kolay. ben su anda evde katlanır durumda saklıyorum.

Slm canim.. iyimisin bebisinle?

Suan cok sancim var acaba yalanci sancimi bu bilemiyorum. kizlar once su gelip sonrami sanci geliyor yoksa sanci gelip daha sonrami su geliyor:26:

İyiyim canım bebişte iyi tepiniyo karnımda sancın varmış tatlım çok geçmiş olsun belli olmuyo suyu doğumda gelen bile var illa su gelcek diye bişey yok nişanı gelip iki hafta bekleyen de var sen dakika tut bence geçen benimde şiddetli sancılarım vardı ama düzensizdi yalancı sacılar tabii

sumu nişanmı ne geliyor bilmiyorum ama herkesin değişik oluyormuş...........

msg38 sen nerde doğurcaksın kayseridemi ? hangi hastanede

normalde once sanci gelir sonra nisan gelir en son su gelir canim sancin varsa sol tarafina yat eger geciosa yalanci sanci oluomus gecmezsse normal sanci bide duzenli olmasi lazim sancinin eger yalanci sanci deilse

slm canim iyiyiz sukur siz nasilsiniz ??

iyiyim güzelim bebişte iyi siz naptınız demir beyle yine yaramazlık yapıyo kuzuuumm benim
tatlım ya bişey sorcam acaba benim oğlan çok oynuyo, hareketli bundan dolayı kilo alımı yavaş olabilir mi uyurken bile kol baş ayak hareket halinde

Sevinmistim bende hemencecik gecti töbe töbe bende hep kendimi dusunur oldum valla cok zor geciyor bacim afedersin altima yapmis gibi yuruyorum

bizde ayniyiz canim evde yatiom kalkiom yemek yiyorum baska bisey yaptigimiz yok bende cok hareketli bi bebekmisim annem oyle soluo ama 3300 dogmusum sanmiom hareketin kilo alimini etkilicegini masallah hareketli olmasi daha iyi

Benim bebegimde zayif benimde aklima ayni sey geldi tepine tepine gitti butun kilolarin oglum diye sesleniyorum durmadan

Sevinmistim bende hemencecik gecti töbe töbe bende hep kendimi dusunur oldum valla cok zor geciyor bacim afedersin altima yapmis gibi yuruyorum

Üzülme tatlım onlar gelceği zamanı bilirler en hayırlı zamanda gelsinler inşallah bebişlerimiz artık zorlaştı demi valla bende tık yok arada yoklayan sancılar olmasa daha 7. ayım dicem bu çocuğun keyfi yerinde gör bak daha bi ay içerde durur anasının kuzusu çıkıpta napsın sıcakta geçen ebe kontrol etti demiştin çatı muayenesi mi yaptı canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…