- 8 Şubat 2009
- 750
- 3
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.701
hayırlı olsun. kayseridemi ?? hangi hastane
arkadaşım dün doğum yapmış 2.sezeryan oldu ve çok zor oldu diyor ilki gibi değilmiş falan dedi canım sıkıldı korku bastı bende 2.sezeryan olucam..ilkinde kestikleri yerden kesmiyolarmış biraz üstten kesi yapılıyomuş bunu duymmaştım önce..birde bebğine son kontrolde 3150 demiş dr aama bebeği 2650 doğmuş bu kadar fark olurmu kafam karıştı iyice:26:
canım Kuranda Meryem suresinde geçiyor hurma:
20. Meryem "Benim nasıl oğlum olabilir? Bana hiçbir insan dokunmamıştır. Ben iffetsiz biri de değilim" dedi.
21. Elçi: "Öyledir! Rabbin buyurdu ki: Babasız çocuk vermek,bana pek kolaydır. Hem Biz onu nezdimizden insanlara bir mucize ve rahmet kılacağız." Ve o gerçekleştirilmiş bir iş oldu.
22. Sonunda Meryem o oğlana gebe kaldı. Sonra da onunla uzak bir yere çekildi.
23. Doğum sancısı onu bir hurma dalına tutunup dayanmaya zorladı. "Keşke bundan önce ölseydim ve büsbütün unutulan biri olsaydım!" dedi.
24–26. Sonra ona aşağısından/aşağısındaki kişi seslendi: "Sakın üzülme, Rabbin alt tarafında bir su arkı akıttı. Hurma dalını kendine doğru silkele, üzerine olgunlaşmış taze hurmalar düşsün. Sonra ye, iç, gözün aydın olsun. Sonra eğer beşerden birini görürsen, ‘Ben Rahmân'a bir oruç adadım, onun için bugün hiçbir kimseyle konuşmayacağım' de."
Demek ki hurma doğumu kolaylaştırıyor ve süt olmasına yardım ediyor
bende pendik ankara cad. de oturuyorum..
bende bu sabah kalktığımda ne ayaklarımın üzerine basabildim nede avucumu sıkabildim.. kahvaltıyı zor hazırladım bıçağı tutmakta zorlandım.. dediğin gibi ayakları uzatıyoruz iyi geliyor ben aynı zamanda ellerimide yukarı kaldırıp avuçlarımı açık kapatıyorum biraz yumuşuyor o zaman.. istersen bir dene..
çok güzelmiş canım güle güle kullanın:) fiyatı da çok uygunmuş e-bebekten mi aldın acaba?? birde arabanın bagajına sığma durumu nedir???
:26::26::26: Bana ayni yerden kestiklerini soylediler, insallah ayni yerden kesiyorlardir yaa yoksa parca porcuk oluruzayy bak sinirlerim bozuldu, zorluktan kasti nedir acaba?
canım ilk sezeryandan sonra yapışıklık çok olduysa bağırsaklarda o yüzden ağrısı çok olmuştur
Herkese slm kızlar nasılsınız
çok güzelmiş canım güle güle kullanın:) fiyatı da çok uygunmuş e-bebekten mi aldın acaba?? birde arabanın bagajına sığma durumu nedir???
Slm canim.. iyimisin bebisinle?
Suan cok sancim var acaba yalanci sancimi bu bilemiyorum. kizlar once su gelip sonrami sanci geliyor yoksa sanci gelip daha sonrami su geliyor:26:
Suan cok sancim var acaba yalanci sancimi bu bilemiyorum. kizlar once su gelip sonrami sanci geliyor yoksa sanci gelip daha sonrami su geliyor:26:
slm canim iyiyiz sukur siz nasilsiniz ??
İyiyim canım bebişte iyi tepiniyo karnımdasancın varmış tatlım çok geçmiş olsun belli olmuyo suyu doğumda gelen bile var illa su gelcek diye bişey yok nişanı gelip iki hafta bekleyen de var sen dakika tut bence geçen benimde şiddetli sancılarım vardı ama düzensizdi yalancı sacılar tabii
iyiyim güzelim bebişte iyi siz naptınız demir beyle yine yaramazlık yapıyo kuzuuumm benim
tatlım ya bişey sorcam acaba benim oğlan çok oynuyo, hareketli bundan dolayı kilo alımı yavaş olabilir mi uyurken bile kol baş ayak hareket halinde
iyiyim güzelim bebişte iyi siz naptınız demir beyle yine yaramazlık yapıyo kuzuuumm benim
tatlım ya bişey sorcam acaba benim oğlan çok oynuyo, hareketli bundan dolayı kilo alımı yavaş olabilir mi uyurken bile kol baş ayak hareket halinde
Sevinmistim bende hemencecik gectitöbe töbe bende hep kendimi dusunur oldum valla cok zor geciyor bacim afedersin altima yapmis gibi yuruyorum