2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biz erken doğsun dedikçe yokkk annem yok doğmuyor istemeyenlerin hep doğdu ben yalvarıyorum doğ diye tık yok

ama çömelip kalkmak doğumu hızlandırırmış bugun onu öğrendim
denemek lazım

alyacım sen de bendensın,doktorun bı tarıh verdı mı dana da,şu gune kadar gelmezse sezeryana alırımfalan dedı mı

Yok canim ya hic ole bisey demedi. Normal dogum istiyorum doktorum da normal dogum taraftari " sen sakinsin iyi bi dogum yapcaz senle " dedi gonderdi. Aslina bakarsan daha 13 gunum var. Ama 33. Haftadan itibaren erken dogum riskim vardi. Ama bak sen simdi sipaya inada bindirdi isi:)) dun dr 1 cm acilman var dedi ama bu isler pek belli olmuyormus. Diken ustunde bekliyoruz yani.

Valla rahatim ben ya. Benimkisi pek kucuk ne kadar dursa o kadar iyi. Gelisimini tamamlasin diye dursun durabildigi yere kadar bakalim... Herkes hemen dogsun diyo ben tam tersi

doktor skain olunca annem hep 2 cm açıkla gidiyormuş doğurup geliyormuş hiç sancısı olmuyormuş
inşallah benmkide öle olur

çok günün varmış 13 gün nasıl geçer
yaw seninde tuvalet sorunun varmı idrarda çok az geliyor :S

Karakiz3834 sen neden bu kadar acele ediyosun onu anlamadim? Senin zamanin cok daha. Birak yavrucak rahat rahat gelsin. Gelisimi tamamlansin

Valla canim hazirliklar tamam gb. Bi bebek eksik iste. Evet ya oluyorum valla yata yata bi hal oldum. Sen ne yaptin nasil
Gidiyo? Bittimi senin hazirliklar?

valla bitti snaırım işte bi gecelik le bi ped olayı kaldı sen geceliği naptın ben doremiden 52 tlye gördüğm diz altına kadar
çok güzel bişey

Ohh annen sansliymis valla darisi bize.. Valla tuvalet sorunum yok ama bebek baski yaptigi icin daha sik ve az az geliyor dogru. Ama bu normal. Birde bol meyve var malum yiyoruz yiyoruz sonu cir cir tabi:))

hakkınızı helal edin dün ne kadar uğraştıysam da bilgisayarı elde edemedim.. evet sancım vardı hastaneye gitmek istemedim.. eşim geç geldi o gece gelince hemen yattım sabah iyiydim..akşamları ara ara yokluyor ama cuma akşamı kadar değil.. şuan şişlikler dışında birşey yok.. şimdi sıra sende..

Ohh annen sansliymis valla darisi bize.. Valla tuvalet sorunum yok ama bebek baski yaptigi icin daha sik ve az az geliyor dogru. Ama bu normal. Birde bol meyve var malum yiyoruz yiyoruz sonu cir cir tabi:))

bende cırcır değil aksine kabızlık var

benmkide ters demekki normalmiş acaba bebek doğacakda mı az geliyor demiştim tüh

demekki önemli bi sınav değilmiş

lys 3 sınavıydı diğerlerinede grdm ama bundan ümitliydm çnkü sözeldi.
ama akıl kalmadı bende yaaa
sabah bi güzel kalktık akşam son kez çalıştım sabah kalktık pazar pazar erkenden gittik sınav yerine kimsecikler yokkk :26:
bi baktı eşim kağıda 23 haziran sinirden gülme krizine grdim eşimde öle bakıo bana noluo die
hayatımda herşeyi karıştırrım ama asla tarihleri günleri unutmazdım bugüne dekkk
eşimde tehdit edio beni şimdi bak anlatırım herkese die
diline düştükk

doğrudur çünkü hamilesin sen

ama tam dalga geçilecek konu olmuş ha

Günaydın hanımlar... Bizde kalktık, kahvaltımızı yaptık ,geçmişi okuduk.Benim sancılar gitti şimdi hiç bişi hissetmiyorum.Dün dönencemizi aldık.Ben plastik oyuncaklıları alalım dedim fiyatı daha uygun diye(27 tl) babamız o olmaz çocuk ağzına alır zararlı onlar dedi ve kumaş oyuncaklı olandan aldı 55 tl ye.Vayyy be babaya bak hepi topu bir oyuncak 55 tl verdin dedim vercem tabi benim çocuğum o diyor.Geçenlerde de birşey oldu da oğluma iyi bak bozuşuruz yoksa dedi.Oğluna çok düşkün bu beni sevindirdi ama sanırm biraz da kıskandırdı...

canım çatın belki müsaittir 3,5 - 4 kilo çocuk doğurmaya.Bunu ölçmeden sezeryan demesi kötü.Başka bir doktora daha görün derim.Şimdi bunu sezeyan yaparsan sonraları da sezeyan yapman gerekecek ve normal doğumu hiç tadamayacaksın....

Herkese gunaydinn.. 1 haftadir ben pazar dogurcam diyordum. Som agzim istee. Dogar mi bugun acep? Benim acelem yok beklesin bakalim kuzumm

Ben de bu hafta sonu doğururum gibi hissediyordum , hala bu önümüzdeki hafta doğuracağımı hissediyorum.Eşiminde salı günü yurtdışından iş için misafirleri gelecekmiş gözünü seveyim salıdan sonra doğur diyo... Kısmmett bakalım ne zaman gelecek bebişim ?

doğrudur çünkü hamilesin sen

ama tam dalga geçilecek konu olmuş ha

sorma eve gelemedik bi müddet 2 saat falan dışarda boş boş gezdk sbah sabah altta babannem var biliodu sınava gttiğimizi sorcak şimdi ne cabuk geldiniz die
offffff Allahım ne kadar aptallaştım iice yaaa
bu kız benm aklımı başımdan aldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…