2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim yaa burda oyle cati muayenesi falan yok heralde her seferinde yatiriyor elleriyle karnimi yokluyor bebegin pozisyonunu kilosunu suyumu falan soyluyor. burasi millattan kalma gibi. ultrasona 9 ay boyunca 3 defa girdim o da ayrintili falan degildi. kilosunuda ebe eliyle tartiyor

bizde ayniyiz canim evde yatiom kalkiom yemek yiyorum baska bisey yaptigimiz yok bende cok hareketli bi bebekmisim annem oyle soluo ama 3300 dogmusum sanmiom hareketin kilo alimini etkilicegini masallah hareketli olmasi daha iyi

yani benim oğlanda 3 kilo civarı doğarmış dr öyle söylüyordu ama burdakileri okuyunca bizim ki zayıf gibi geliyordu bana ondan merak ettim

Benim bebegimde zayif benimde aklima ayni sey geldi tepine tepine gitti butun kilolarin oglum diye sesleniyorum durmadan

canım ya kıyamam ben o yavruya benim oğlanda canım bazen bir başlıyo 4 saat aralıksız hareket halinde artık benim mide alt üst oluyo düşün yani

aynen yaa.. birde diyorlarki anne karninda nasilsa dogucada ayni olurmus, diyorum desene bu cocuk uyumayacak hic. ama masaallah teyzesi gece cok guzel uyuyor

ARKADAŞLAR BEN 5.AYIMDAYIM..SON AYDA NELER YAŞADIĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN KOMŞU TOPİKTEN geliyorum aralık annesi olucam.Allah hepinizi biran evvel kurtarsın.hayırlı evlatlarınız olsun..

ARKADAŞLAR BEN 5.AYIMDAYIM..SON AYDA NELER YAŞADIĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN KOMŞU TOPİKTEN geliyorum aralık annesi olucam.Allah hepinizi biran evvel kurtarsın.hayırlı evlatlarınız olsun..

aynı bizim yaptığımız gibi bizde diğer topiktekileri takip ediyorduk Allah hepimize hayırlı doğumlar versin canım

aynen yaa.. birde diyorlarki anne karninda nasilsa dogucada ayni olurmus, diyorum desene bu cocuk uyumayacak hic. ama masaallah teyzesi gece cok guzel uyuyor

Maşallah yavruma amaan sağlıklı olsunlarda peşinden koşmaya razıyım (davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş sonra sızlanırsam uykusuz yorgunum diye )
Bana da doktorum çatı muayenesi yapmadı ama senin bulunduğun yerdeki gibi katı kurallar yok burda usg girdim her defasında ama randevu aralarını biraz uzun tuttukları oldu ama senin durumun daha zormuş yani o ne öyle gelişim takibi için usg ye ihtiyaç var demi

canım bende ebeyimde o kilo tahmini nasıl oluyomuş merak ettim valla biz yapmıyoruz öyle birşey

Valla canim bunlar cok acayip biseyler. bende senin gibiyim el yordamiyla nasil olabilir aklim ermiyor. bebek disarda olsa insan yine tahmin edemez degilmi yani. canim sen elle bebek rahime yerlestimi yerlesmedimi anlayabiliyormusun?

selamm annişlerrr ben geldimm
denize girdik bugün kızım rabiamla yüzmeye çalıştık ama beceremedik göbek kalkmadı
bi arkadaşla gittik oda hamile görüceksiniz halimizi deniz anası gibi ordan oraya savurdu dalgalar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…