- 7 Ağustos 2011
- 4.308
- 6.735
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.721
senin nasil olacak canim normalmi dusunuyorsun?
normalde once sanci gelir sonra nisan gelir en son su gelir canim sancin varsa sol tarafina yat eger geciosa yalanci sanci oluomus gecmezsse normal sanci bide duzenli olmasi lazim sancinin eger yalanci sanci deilse[/QUOT
Aaa iyi bari aklimda olsun her seferinde gercekmi yalancimi diye dusunmem yatarim soluma
sumu nişanmı ne geliyor bilmiyorum ama herkesin değişik oluyormuş...........
msg38 sen nerde doğurcaksın kayseridemi ? hangi hastanede
Üzülme tatlım onlar gelceği zamanı bilirler en hayırlı zamanda gelsinler inşallah bebişlerimizartık zorlaştı demi valla bende tık yok arada yoklayan sancılar olmasa daha 7. ayım dicem bu çocuğun keyfi yerinde gör bak daha bi ay içerde durur anasının kuzusu çıkıpta napsın sıcakta geçen ebe kontrol etti demiştin çatı muayenesi mi yaptı canım???
bizde ayniyiz canim evde yatiom kalkiom yemek yiyorum baska bisey yaptigimiz yok bende cok hareketli bi bebekmisim annem oyle soluo ama 3300 dogmusum sanmiom hareketin kilo alimini etkilicegini masallah hareketli olmasi daha iyi
Benim bebegimde zayif benimde aklima ayni sey gelditepine tepine gitti butun kilolarin oglum diye sesleniyorum durmadan
evet canım hayırlısıyla normal olacak ama son ana kadar ne olur belli olmaz tabi hayırlısı olsun
yani benim oğlanda 3 kilo civarı doğarmış dr öyle söylüyordu ama burdakileri okuyunca bizim ki zayıf gibi geliyordu bana ondan merak ettim
canım ya kıyamam ben o yavruya benim oğlanda canım bazen bir başlıyo 4 saat aralıksız hareket halinde artık benim mide alt üst oluyo düşün yani
Yok canim yaa burda oyle cati muayenesi falan yok heralde her seferinde yatiriyor elleriyle karnimi yokluyor bebegin pozisyonunu kilosunu suyumu falan soyluyor. burasi millattan kalma gibi.ultrasona 9 ay boyunca 3 defa girdim o da ayrintili falan degildi. kilosunuda ebe eliyle tartiyor
neresi kız orası öyle
normalde once sanci gelir sonra nisan gelir en son su gelir canim sancin varsa sol tarafina yat eger geciosa yalanci sanci oluomus gecmezsse normal sanci bide duzenli olmasi lazim sancinin eger yalanci sanci deilse[/QUOT
Aaa iyi bari aklimda olsun her seferinde gercekmi yalancimi diye dusunmem yatarim soluma
Yalancı doğum sancısı nedir? - UZMANTV
ARKADAŞLAR BEN 5.AYIMDAYIM..SON AYDA NELER YAŞADIĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN KOMŞU TOPİKTEN geliyorum aralık annesi olucam.Allah hepinizi biran evvel kurtarsın.hayırlı evlatlarınız olsun..
aynen yaa.. birde diyorlarki anne karninda nasilsa dogucada ayni olurmus, diyorum desene bu cocuk uyumayacak hic.ama masaallah teyzesi gece cok guzel uyuyor
Danimarka canim.valla caaanim Turkiyeme kurban olayim koyunde bile bu kadar gerilik yoktur herhalde. herseye bir kilif uyduruyorlar zararliymis.
Maşallah yavruma amaan sağlıklı olsunlarda peşinden koşmaya razıyım (davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş sonra sızlanırsam uykusuz yorgunum diye )
Bana da doktorum çatı muayenesi yapmadı ama senin bulunduğun yerdeki gibi katı kurallar yok burda usg girdim her defasında ama randevu aralarını biraz uzun tuttukları oldu ama senin durumun daha zormuş yani o ne öylegelişim takibi için usg ye ihtiyaç var demi [/QUO
Canim ayda bir usg olmadan olurmu hic kaldiki son aylarda daha cok usg ye sokuyor Turkiyedeki doktorlar. Napalim artik sona yaklastik, insaallah Allahim biran evvel saglikla kavustursun yavrularimiza..
canım bende ebeyimde o kilo tahmini nasıl oluyomuş merak ettim valla biz yapmıyoruz öyle birşey
aynen yaa.. birde diyorlarki anne karninda nasilsa dogucada ayni olurmus, diyorum desene bu cocuk uyumayacak hic.ama masaallah teyzesi gece cok guzel uyuyor
Maşallah yavruma amaan sağlıklı olsunlarda peşinden koşmaya razıyım (davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş sonra sızlanırsam uykusuz yorgunum diye )
Bana da doktorum çatı muayenesi yapmadı ama senin bulunduğun yerdeki gibi katı kurallar yok burda usg girdim her defasında ama randevu aralarını biraz uzun tuttukları oldu ama senin durumun daha zormuş yani o ne öylegelişim takibi için usg ye ihtiyaç var demi [/QUO
Canim ayda bir usg olmadan olurmu hic kaldiki son aylarda daha cok usg ye sokuyor Turkiyedeki doktorlar. Napalim artik sona yaklastik, insaallah Allahim biran evvel saglikla kavustursun yavrularimiza..
Haklısın valla ne diyeyim benim son hafta yine var randevum bakalımartık başı dönmüş normal görünüyo kanalın üstündeydi senin bebiş hala yan mı duruyo canım yoksa sezeryan kesin mi???
ben bu hafta 3 kere cati muaynesi oldum dogum var die her hafta usg var ayrica nst