2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benım dun kontrolum vardı nst de pek sancı cıkmadı ama 1 cm acıklık varmış kıım asagı ınmıs ama kafası doğum kanalına yerleşmemıs doktorum da ıkı hafta osnra ızne cıkacak o gıtmeden doğum yapmak ıstıyorum , urma yıyorum ve yuruyuslere basladım eskıden karnımdakı baskıdan yuruyemıyordum başka neler tavsıye edersınız hızlandırmak ıcın

kızlar benım dun kontrolum vardı nst de pek sancı cıkmadı ama 1 cm acıklık varmış kıım asagı ınmıs ama kafası doğum kanalına yerleşmemıs doktorum da ıkı hafta osnra ızne cıkacak o gıtmeden doğum yapmak ıstıyorum , urma yıyorum ve yuruyuslere basladım eskıden karnımdakı baskıdan yuruyemıyordum başka neler tavsıye edersınız hızlandırmak ıcın

Bende de nst de çok yüksek sancı çıkıyor ama hiç açılma yok canım.Ben de dün hurma aldım ve 2 gündür yürüyüş yapıyorum dinlene dinlene nerdeyse 2 saat falan yürüdüm.Yarın kontrolümüz var bakalım neler diyecek doktorumuz.Acaba günde ne kadar hurma yemek gerek.Bana kalsa günde 1 kilo yerim de... :KK56:

Bende de nst de çok yüksek sancı çıkıyor ama hiç açılma yok canım.Ben de dün hurma aldım ve 2 gündür yürüyüş yapıyorum dinlene dinlene nerdeyse 2 saat falan yürüdüm.Yarın kontrolümüz var bakalım neler diyecek doktorumuz.Acaba günde ne kadar hurma yemek gerek.Bana kalsa günde 1 kilo yerim de... :KK56:

ben ancak yarım saat yurudum bugun bır saate cıkarmayı planlıyorum , hurmayıda 6*7 tane zorla yıyorum cunku tatlı tatlı mıdeme ıyı gelmıyo ama mecbur yıyorum bırde doktorum bana bol su ıc dedı kı suyu da zor ıcıyorum

kızlar destekler ve köstekler için(sadece şaka) çok tşk...
ya hepinizin de dediği gibi güya bana çok bişey yapmasın diye erken haber vermemişler ama iyide maltepeden geliolar ,2 saatten fazla yol yapıcaklar ve yatıya kalacaklar mecbur yemek yenecek e o zaman sabahtan haber versende bende ona göre kendimi ayarlasam...
ama REZZAn seninde dediğin gibi asla hazırlıksız yakalanmayı sevmiyorum erkekli misafirde...
ben soframa kadar kurarım,çay için bardaklarıma kadar hazırlarım o zaman misafirimle gönül rahatlığıyla ilgillenirim....
e ne koyarsam yiyecek,yada hafif biişiler le geçiştireyim desemde içime asla sinmiyor....
yaparım elime,belime yapışmıyor ama söyle belki evim pis,belki dolabım tamtakır,belki hastayım yani habersiz olmasından hoşlanmadım....

ha bide şimdi telefon etmişler ben soframı bile kurdum neymiş marmara ereğliye amcamıza bi uğrayıp gelicez dedim eşime sakın yemek yiyip gelmesinler ,tatlıya kadar yaptım kim yiycek bu kadar şeyi "valla dedim bak küfretcem şimdi "haaa:KK1: eşimde korktu hemen razı etmiş ama geç gelceklermiş:KK51:
nese artık buda geçer ama belim bacağım çok fena oldu hızlı hızlı hareket etmekten:KK70:DDD

senin de benim gibi olduğunu tahmin etmiştim canım :KK70:D neyse ki alnının akıyla atlatmışsın gününü tatlına kadar yapmışsın, bravo valla:)) yaparız tabi yapmasına ama deiğin gibi bir sürü neden var birde hızlı yapınca insanın ayakları ve beli ağrıo:KK43: olsun hayatım sen sana yakışanı yapmışsın herşey tamamdır o zaman :KK66:

slmmm kızlaarr pazar pazar ana kucağı bakıodum e-bebkte.. baktım sadece ana kucağı alsak daha pahalıya gelio ama kampanyalı ürünler var hem arabası hemde ana kucağı olanlardan onların fiyatı daha uygun geldi bana. acaba alan arkadaşlar var mı yawww?? tavsiye edebileceğiniz bir marka falan hı???

slmmm kızlaarr pazar pazar ana kucağı bakıodum e-bebkte.. baktım sadece ana kucağı alsak daha pahalıya gelio ama kampanyalı ürünler var hem arabası hemde ana kucağı olanlardan onların fiyatı daha uygun geldi bana. acaba alan arkadaşlar var mı yawww?? tavsiye edebileceğiniz bir marka falan hı???

canım ben kanz ın travel sıstemını aldım. fıyatı da cok uygundu.300 civarı gıbıydı. gercekten cok kullanışlı. dusunebılırsın.
bak $Kanz-KZ-715-jg-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-puset__57325192_0[1].jpg bu:

selam kızlar.ben hala doğurmadım,tık yok
ay ben deeeeeeeeeeeeee!!!:95:

bende bugun aynaya bakarken farkettimki kalçalarım kırmızı kırmıızı catlamıslar :KK43:
benim de göbekte hiiiç bişey yok.. cillop gibi. gel gör basen bölgesinde,
özellikle yan taraflarda Türkiye Karayolları Haritası gibi :95:

ya bide kızlar 20 günde 4 kilo alınırmı ya ben hiç almamısımdr diodum çnkü hiçbi değişiklik görmüodum kendmde sadece şişlikler dışında.
moralim bozuldu 4 kiloyu görünce idrar testi yaptı doktor iltihap çıktı oda şişlik yapar dedi acaba bu 4 kilo
şişlikmidir yoksa kilomu yaaa
halbuki geçen ay 1 kilo almıştım oda bebişime almıştım ne değiştiki hiçbişi yediklerim hep aynı :KK5:
ben de atak yaptım kilo konusunda.. ama ödemlerim had safhada..
bana kalırsa senin kiloların bi kısmı şişlerden kaynaklanıyor..

canım ben anadolu yakasında küçükyalı'da oturuyorum.
ben deeee:KK3:

ay ben deeeeeeeeeeeeee!!!:95:

benim de göbekte hiiiç bişey yok.. cillop gibi. gel gör basen bölgesinde,
özellikle yan taraflarda Türkiye Karayolları Haritası gibi :95:

ben de atak yaptım kilo konusunda.. ama ödemlerim had safhada..
bana kalırsa senin kiloların bi kısmı şişlerden kaynaklanıyor..

ben deeee:KK3:

ben aydınevler deyım...

senin de benim gibi olduğunu tahmin etmiştim canım :KK70:D neyse ki alnının akıyla atlatmışsın gününü tatlına kadar yapmışsın, bravo valla:)) yaparız tabi yapmasına ama deiğin gibi bir sürü neden var birde hızlı yapınca insanın ayakları ve beli ağrıo:KK43: olsun hayatım sen sana yakışanı yapmışsın herşey tamamdır o zaman :KK66:

evt şekerim üstümden kamyon geçmişe dönsemde şükür atlattım sayılır eşim aldı misafirleri gezdirmeye götürdü 1 -2 saat dönmezler çok yorulmuştum iyi oldu dinlerim azcık bare:KK70:DD

çok sevgili;
dışarı çıkmaya hali olmayan,pazar pazar evde puflaya puflaya oturan:KK37:
göbüşlü bebişli anneler:KK49:
hepiciğiniz niye sadece seyrediyorsunuz?
muhabbet edelim yav çaylar benden....:KK76:

X