2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

senin daha varmış canım ben 39. haftadayım bebeğin midene baskı yapıyor olmasın. biraz yürüyüş iyi gelebilir. ama son aylarda bulantı yanma normal tabi başka belirtiler yoksa .

aa senınkisi cok yakın normal dogumu beklıyorsun herhalde. Allah tek nefeste kurtarsın canım hepimizi..

amin inşallah canım.bekliyorum valla heyecandan uyuyamıyorum artık. hamilelik zor neler yaşamadıkki ama değer hepsine değilmi.
değer canım gercekten .. ama cok zormuş ilk bebegım ama 2. baya aradan sonra gelecek herhalde.. bide şu doğumun tadıına bakalım nasılmışş. bende senın yerınde uyuyamazdım bebegın kızmı erkek mı ??
gelısımınden bıraz bilgı verırsen sevinirim

benimde ilk bebeğim kız bencede ikinci çok daha sonra olur heralde.bebeğim şuan 3 kilo herşey normal başı yerleşmedi daha ama basınç yapıyo.bekliyorum heyecanla hayırlısı bakalım

kızım yine sörf yapıyor içerde anasıda klimanın karşısında bir teselli arıyor
bende vantilatör karsısında balina gibi yatıyorumm dayanamıyorum sıcaklara

benimde ilk bebeğim kız bencede ikinci çok daha sonra olur heralde.bebeğim şuan 3 kilo herşey normal başı yerleşmedi daha ama basınç yapıyo.bekliyorum heyecanla hayırlısı bakalım
benımde bebegım 3 kılo cıvarında bakalım ne kadarcık dogacakkk

hayırlı sabahlar hanımlar.. nasılsınız..? dün giremedim hiç bilgisayar hep eşimdeydi.. gerçi bugün de zor girerim malum pazar.. zeynepcim geçmişi okumadım bebişin nasılmış.. giderdin mi hasret..?

hayırlı sabahlar hanımlar.. nasılsınız..? dün giremedim hiç bilgisayar hep eşimdeydi.. gerçi bugün de zor girerim malum pazar.. zeynepcim geçmişi okumadım bebişin nasılmış.. giderdin mi hasret..?
sana en az 2 defa seslendim libyana nerdesın sabah sancın vardı nerelerdesin diyeeeee ?? zypzyp arkadasımız sabah sancın oldugunu söyledı senı aradı bende merak ettimm
ne durumdasın guzelımmm ?
ben gıderdım oğlumla hasret ama once sen anlattttt

Allah kurtarsın bacım bende 7 sine kadar döndü dönmedi gidip yatcam ayy Allah ım büyük konuşmayım
birdaha aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıcakda hamile kalmam
en iyisi eylülde kalcanmayıs sonu haziran başı doğurcan

Herkese gunaydinn.. 1 haftadir ben pazar dogurcam diyordum. Som agzim istee. Dogar mi bugun acep? Benim acelem yok beklesin bakalim kuzumm

Yok canim yanlis anlasildi dogurmadim ama bugun dogurcam diye konusup durdum. Bugun de bi korku sardi dogarmis diye... Dursun bakalim durabildigi yere kadar.

sorma bacım denk getiremedik işte:) en iyisi ağustosta hamile kalıp nisanda doğurmak.

Yok canim yanlis anlasildi dogurmadim ama bugun dogurcam diye konusup durdum. Bugun de bi korku sardi dogarmis diye... Dursun bakalim durabildigi yere kadar.

ben mı acelecıyım ,sen maşallah rahatsın,ben bi an önce gelmesını beklıyorum artık.ama kızım pek nazlı teyzesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…