-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.601
canım senın cok az bır süren var ve ben gercekten gıt gıde heyecanlanıyorum .. sureklı yazıstıgım arkadaslarımdan doguran olunca kendımı teyze olmus gıbi hıssedıyorumm gercekteninş. dogurduktan sonra bizi unutmassın bebek doğunca nete gırcek vaktımız bıle olmıcak cunküüüüü:))
evet canım dogma buyume trabzonluyum ama ıstanbulda yaşıyorum 1 senedir ya sen :::?:??
canım senın cok az bır süren var ve ben gercekten gıt gıde heyecanlanıyorum .. sureklı yazıstıgım arkadaslarımdan doguran olunca kendımı teyze olmus gıbi hıssedıyorumm gercekteninş. dogurduktan sonra bizi unutmassın bebek doğunca nete gırcek vaktımız bıle olmıcak cunküüüüü:))
evet canım dogma buyume trabzonluyum ama ıstanbulda yaşıyorum 1 senedir ya sen :::?:??
halkalı küçükcekmecede oturuyorum ben canımm .. sen nerdesın acep yakınmıyızbende ıstanbulda yasıyorum.
valla ben burda olurum buyuk ıhtımal sıcaklardan dolayı ve lohusa halinde eve kapanırız . tek paylasım da kk olurKıyamam sana bende öyle tatlım nasıl bir mutluluk kaplıyo içimi anltamam her bebek haberindeMerak etme canım benim gircem elbette doğum hikayemi paylaşcam hem sonra bebişlerdden konuşcaz deneyimlerimizi acemiliklerimizi anlatcaz:13: doğumdan sonra herkes nizami tekmil burda olcak sayım yapcam ona göre haaa
valla ben burda olurum buyuk ıhtımal sıcaklardan dolayı ve lohusa halinde eve kapanırız . tek paylasım da kk olur
ben uyuyamıyorum fame gecelerı zaman gecmıyor sanki ne olduysa bana uyku yok gozumde hep uyanık kalmak ıstıyorum iştahım bi açık bı kapalı .. sureklı hayatl kuruyorum . lıse sıralarından cıkalı 2 sene oldu kendımı hoppidi liseli kız gıbı hıssedıyorum o zaman kocamın hayalini kurardım sımdi de bebegımın hayalini.. ama sımdı bıraz daha fazla kaptırdımmm
tecrubeli anneler sürekli bu ıyı gunlerınız uyuyun gezin tozun dıyor ?Senin hormonlar tava nyapmış desene sıcaklar onlarıdda etkilemişBoşveeeerr tatlım en azından güzel şeylerin hayalini kuruyorsun
ne kusuru kzzum aşk olsun...gormedım kuzum kusura bakma tekrardan yazdırdım ..bende geleyım sana kocis sabaha kadar yok karın tokuştururuz
kızlar doğumdan ne kadar önce ağda işini yapmak gerekir sizce. benim doğum 3 temmuz salı, ne olur ne olmaz bu p.tesi yaptrırayım aradan çıkarayım diyorum erken olurmu.
Ben doğurmak istiyorum artık yaa valla sinir katsayım yükseldi.. Ablam bile sinirimi bozuyo hergün arıyo daha doğurmadın mı diye. Sanki bebek doğacam diyo da ben içimde tutuyorum töbe töbeeeee. Annem yanıma geldi,memlekete abimler geldi almanyadan tabii herkes anasını istiyo yanında. Annemde beni bırakıp gidemiyo. Kocam desen habire nöbette sanki hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyo. Oğluş deseniz çıkası yok. Allahım hakkımızda hayırlısını ver :18:
Allah'ıma şükür iyi haberlerini duymak mutlu etti darısı başımıza kızlar en hayırlısından normal doğumlar inşallah hepimize (mecburi sezeryan olcaklar alınmasın onlarada hayırlı sezeryanlar diliyorum)
Ah canım benim al benden de o kadar bazen sıkıldım artık yavruma kavuşayım diyoruum bir yandanda yavrum daha küçük biraz büyüsünde gelsin diyorum bu sıcaaklar kafayı yedirtti zaten
Küvete ılık su yapıp girsem serilemek maksatlı bir sakıncası olur mu doğumu tetikler mi yani:26::26:
kimsecikler yok forumda benden başkauyuyamıyorumm yaa saat 3 buçuk ben hala ayakta
aaaa derfikcimmm, cnm epeydir yoktun ne güzel kavuşuyorsun kuzuna, heyecanlanıyorum bu haberleri duydukça
Herkese gunaydinn.. 1 haftadir ben pazar dogurcam diyordum. Som agzim istee. Dogar mi bugun acep? Benim acelem yok beklesin bakalim kuzumm
gunaydın kızlar benım cok mıdem bulanıyor anlamıyorum hamılelıgımde hıc mıde bulantım olmadı ama 3 gundur sabahları bulantı ıle uyanıyorummm sizce neden oluyor sizde yaşıyormusunuz
ben cok kotuyüm mide bulantısına dayanamıyorum ne oluyor yaagünAydın geceden beri düzensiz uyudum 2saate bi uyandım yastık desen sırılsıklam tatilie aşerenler grubuna girdim resmen
bebegım tahmını dogum tarıhın ne bılmıyorum ama benım 30 gunum var ondan dolayı en son heyecanlanması gereken benimm ..bende de başladı 4 gündür ben heyecana bağlıyorum ama doğum yaklaştı ya.
bebegım tahmını dogum tarıhın ne bılmıyorum ama benım 30 gunum var ondan dolayı en son heyecanlanması gereken benimm ..