2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri

slmm kızlar bende 2011 mayıs annesiyim 2 aylık bi oğlum var telaşlarınız ne güzel geçen yıl aklıma geldi bizde böyle koşturuyoduk her anın tadını çıkarın klasik olacak ama öyle ve miniğinize kavuştuğunuz an herşeye değer:)))
ben yaz annesi sayılırım kalın battaniyeler kullanmadım şimdide kolsuz bodylerle duruyoruz malum yaz ben hamileliğimde her gün 1 tane maden suyu içtim kayınvalidem söylemişti bebeğin gazını rahat çıkarmasını sağlıyormuş üstelik maden suyu çok faydalı içinde mineraller var ve bebeğimin hiç gaz problemi olmadı doğduğu günden beri emdiktyen sonra bir iki ovmayla çok rahat çıkarıyoo maşallah doktorunuza bi sorun derim ama faydasını eminim görürsünüz son 3 ay hergün içmiştim bide annenein düzeni çok önemli yani siz gece geç yatıyosanız bebekte öyle oluyo ben 37.haftaya kadar çalıştığım için hep düzenli uyuyup uyandım bebeğimde daha anne karnında alıştı buna sadece 1 gece uyku problemi yaşadım oda uyandırıldığı içindiD kusura bakmayın uzun oldu ama tecrübelerimi yazayım dedim inanaın 9 hafta oldu doğalı ama nasıl geçti anlamadım çok çabuk büyüyo bu bebişler

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı sağlıklı ömrünü bir ömür göstermeyi nasip etsin sizlere...
maşallah bebişlerinize....
ben de çıldırıyorum bişeyler alayım diye ama çok erken....bi kere bir biberon almıştım ama bebeği hemen kaybettik. aradan yıllar geçtikten sonra gebe kalabildiğim için biberonu atmak zorunda kalmıştım....
öncesinde de 15 haftalık kalbi duran bir bebeğim vardı....anneme bişey alma diye çok ısrar etmeme rağmen bebek battaniyesi almıştı...onuda kaybettik....

doğana kadar bişey almamayı düşünüyorum desem yalan olmaz.....sağlıkla gelsinler inşallah....giyecek çoooook giysileri çokta güzel odaları nasıl olsa olur....

sevgiler

Allah bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah ama erken diye birşey yok, yaşayacak günü yoksa 7. ayda 9. ayda hatta Allah korusun doğduktan sonra bile kaybediliyor.Bence almak isteyen alsın böyle üzücü olaylarla bu hevesi yaşamaya çalışan anne adaylarının hevesini kırmaya, korkutmaya gerek yok bence.

tabiki canım haklısın...korkutmak değildi aslında amacım...ama sanırım biraz öyle olmuş....Allah kimseye yaşatmasın....benim çevredeki herkes erken alış veriş yaptı ve bebeklerini de sağlıkla büyüttüler....
ben yaşadıklarımı erken aldığım eşyalara bağlamadım hiç....
ama evet öyle hissettirmiş olabilirim....
özür diliyorum arkadaşlar.....

Canım sen de kusura bakma sert anlattıysam, ama ben artık öyle haberler aldıkça çok çok üzülüyorum, korkuyorum..
İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız kucaklarımıza
.

bunlarda benim oğlumun cicileri...iş yerinde çektiğim için acele biraz karanlık çıktı ama ...eklemek istedim yinede....bugün aldım bunları..inş giydirmekte nasip olur hepimize...,

:92::92:

bugün mağazada sinir oldum hep kız şeyleri daha seçenekli erkek şeyleri çok az ve hemen hemen aynı tarzda şeylerdi....olmaz ki bu kadar ..... erkeklerede önem versin bebek mağazası sahipleri canm..

canım cok guzeller.allhım mutlulukla cocuguna gıydırmek nasıp eder ınsallh

kızzzlarrrrr hepiciiiii cok güzell. iyi günlerdee giydirin insallahhh carsamba cins,yet kesnlessinde bende baslarım yavas yavas.. malum mavi alıp elde kalakalmak var 9. aydan önce herseyi hazırlamak istiyorum nasipse. zaten agrılarım var 9. ayda ne olcagı belli olmaz.. dingin bi bekleyiş yasarız

azelya aldıkların çok şeker..özellikle kısa şortlu beyaz tuluma bayıldım yaa.....ben daha bişey almadım inş önümüzdeki günlerde alcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…