2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri

biberon çok değişik geldi bana bende bundan alırım inşallah fiyatı ne kadar dı canım
Canim ben yurt disindayim tr parasi ne kadar bilmiyorum ben 17 isvicre parasi verdim 2. Biberona yaklasik 30 tl ediyor ama netten ismarlayabilirsin canim termos burada 70 fr. Trde 35 tl ye gordum ben netten sipariste

Bebegımıze bırsey almadık daha (dun ogrendık hamıle oldugumu)
Ama esım dun bana 3 tane tısort almıs
Ustunde ;
'yakında gelıyorum
bayb ıs loadıng
Ve
Bayb ıs comıng yazan

Gurbetgüzelimm burayada ekledim aldığım cicilerii

Eklentiler

• $DSC00510.JPG
    142,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSC00508.JPG
    134,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC00507.JPG
    134,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $DSC00505.JPG
    134 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSC00504.JPG
    149,5 KB · Görüntüleme: 68

hayırlı olsun canım benim. sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Hastane çıkışları 2 adet, bu ikisini hamile değilken çok özenip almıştım

Kız olacağını idda edenlerden gelen hediyeler var arasında, pembeliler ve 12li kumaş bez.

Çeşitli boylarda bodyler

Nevresim takımları ve Alt açma

Benim cicim, 2 paket yenidoğan bezi, koruyucu yastık

Banyo süngerleri, süt sağma, derece, annemin gözünün dönüp stokladığı biberonlar ve biberon temizleme fırçaları, emzikler vs.

Pişik kremleri, şampuan, pudra vs.

Şimdilik bu kadar, biraz abarttık erkenden ama insan hevesleniyor işte:26:

Azelya bayıldım çok şirin şeyler bunlar.
Ben daha hiç birşey almadım hamile kalmadan önceki ay totem yapmıştım ufak bişey alayım da bana bebişi getirsin diye ne alacağıma bir türlü karar veremediğimden bir mavi bir önlük almıştım. İşe yaradı hemen hamile kaldım :) ama şimdi bakıyorum da o önlük en az 1 yaşından sonra kullanılır :) Bir de teyzesi benim erkek bebiş istediimi bildiği için bir totem de o yapmış mavi patik almış :) yani şimdilik iki parçacık eşyamız var :)

Azelyammm sayende çocuğumu kimsesiz gibi hissettim garibimin eşyaları çok azzBen karar verdim biberon almayacağım sende nasıl olsa fazlasıyla var onları paylaşırızzz

Azelyammm sayende çocuğumu kimsesiz gibi hissettim garibimin eşyaları çok azzBen karar verdim biberon almayacağım sende nasıl olsa fazlasıyla var onları paylaşırızzz

aheha aynen kuzu bende öyle hissettim zavallı bebişim doğru dürüst hiç birşeyi yok

Azelyacım valla şimdiden ne kadar çok şey almışsın kremlerine kadar .. Çok güzeller inşallahha sağlıklı günlerde giyerler..

azelyacımmm cok güzeller güle güle giysinn bebeginnn ... bişeyee ihtyacıı kalmamıss sankimmmm

Kızlar çok teşekkür ederim, benim krem ve nemlendirici tarzı şeylere ilgim büyük, ee cinsiyette belli olmayınca onları aldık, gözümüzü doyurduk yani Biberon almayın evet tüm topiğe yetecek biberona sahibizAllah daha çoğunu sizlere nasip etsin, 10 ağustosta bi cinsiyeti öğreneyim, kıyafet alışverişine çıkıcam kısmetse, en zevklisi de o

Azelyacıım maşallah yaaa döktürmüşsün
ben daha mendil bile almadım testten sonra kendimi mağzalara atıcam bu gidişle :79::79::79:
çook özendim valla :))
hepsini sağlıklı sorunsuz mutlu günlerinde giyer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…