- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.521
hosgeldinn canim bilgilerini yazarsan tabloya senide eklerizgünaydın herkese ilk defa üye oldum 6hafta 5 günlük hamileyim inşallah 8 şubatta doğacak bebeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldinn canim bilgilerini yazarsan tabloya senide eklerizgünaydın herkese ilk defa üye oldum 6hafta 5 günlük hamileyim inşallah 8 şubatta doğacak bebeğim
cerenim ben karşıyakadayım canım şu an bayraklıda işyerindeyim ama karşıyakada oturuyorum .hangi doktora gidiyorsun canım
canım bende bayraklıda oturuyorum ama işyerm bornovada valla daha düzenli bi dr bulamadm central hospıtala gittm memnun kalmadım özel bornova saglık merkezine gittm ilgilenmedi bile tahliillerimi bornova devlet hast yaptırdm ama arastırıyorum gazi hast üşündüm cok güzel ama erken doğumu almıyolar kuvöz yokmuş ben şifaya karar verdm iki hafta sorna oraya gitcem basmane şifa hem cok temiz hemde tam teşekküllü odaları faln iyi herkes memnun sen napcan karar verdin mi gidip memnun kaldıgın varsa bana da söyle :)))
ben şimdiye kadar smyrnaya gittim tahlillerimi dahaq yaptırmadım bu hafta bi devlet hastanesinde yaptırıcam çok memnunum doktorumdan ama orda doğum yaptırmıyorlar ya çınarlıda yada kent hastanesinde yaptırıyorlar bendebiliyosun oralar tam özel sgk dan yararlanamıyorsun gazi hastanesinde gülizar hanım var bi ara gitmiştim memnunda kalşdım ama hastane bana çok temiz gelmiyor basmane şifa nasıl hiç bilmiyorum yani açıkçası tam teşekküllü bi hastane bende bulamadım ve sgk dan yararlanmak istiyorum
aynen canım bende kent hast aradım ama anlaşma yokmuş cok pahalı yaa yani gücüm yetmez bi doğum 5000 lira ben nasıl vereym memur maaşıyla zor yani anlaşmalı olcak hastane temiz olcak düşünüyorum cınarlı cok eski bi bina bilmiyorum şifa daha iyi geldi bana ama araştırıyorum daha bende senin gibi haberleşiriz burdan iyi veya kötü yazarız kent cok iyi ama cok pahalı gazide güzel erken doğumu almıyo ben nasıl gveneym 9 ay sonra yarı yolda kalırsam napcam kararsızım yaaa
selamlar kızlar maşallah herkesin normal güzel gidiyo sabah yazıları okuyayım dedim herkeste bi bulantı muhabbeti daha okurken midem fena oldu daha yeni kendime geldim yani tık yoktu bende harekete geçirdiniz :) bu arada geçen gün misafirim geldi ve ben koşuştudum ertesi sabah koyu bi akıntı yine mahvetti bizi misafir falan kimseyi görmek istemiyorum açıkçası artık
Selam arkadaslar pek gıremıyorum.yenı gelen arkadaslar hosgelmısler.ınsallah saglıcakla kavusurlar meleklerıne.gelelım bana bulantıdan oluyorum.yemek yapmak ıskence gelıyor.hıcbır sıkayetı olmayan arkadasların yerınde olmak ıcın neler vermezdım.cok sanslısınız kızlar.tadını cıkarın.
valla benim yemek konusunda bi sıkıntım yok şimdilik.midem bulanmıyor ve sürekli yiyorum çok şükür.bugün 6+2yim ama henüz bulantılarım başlamadı
bir sorun yoktur inşallah azelya.maaşallah bize tü tü tü![]()
Valla ne yalan söyliyeyim canım ben de acaba bir sorun mu var, niye bulantım yok diye düşünmüyorum değil.Ama bulantısız 9 ay geçirenlerin de olduğunu duyunca rahatlıyorum.Allah ne yazdıysa o olacak elbet, ama inşallah bebeklerimiz sağlıklı büyüyüp, doğarlar.
Valla ne yalan söyliyeyim canım ben de acaba bir sorun mu var, niye bulantım yok diye düşünmüyorum değil.Ama bulantısız 9 ay geçirenlerin de olduğunu duyunca rahatlıyorum.Allah ne yazdıysa o olacak elbet, ama inşallah bebeklerimiz sağlıklı büyüyüp, doğarlar.
bendede yok canım inş hep böyle gider yaa ne güzel ama işte bulantısı olanları duyunca insan kendinde şüpheye düşüyor neden yok diye? aslında biz şanslıyız...bulantı çok kötü..helede çalışan kişi için...![]()
doğru söylüyorsun canım neden şifa ultrason için ayrı para alıyor ve neden babayı içeriye sokmuyolar
Teyzeleri evet iste size fasulyemi taktim ediyorum. Kendisiyle bugun tanıstık. Kalp atıslarını da gordukkkk..
11.7 mm boyu 1.2 cm falan yaniAnnesi kurban olsun onaaaaaa
![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us