- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.981
canım tebrik ediyorum seni, iki kez birden demişsin ikiz mi yoksa ?
ben henüz 2. çocuk fikrine uzak bakıyorum ama tabi nasipte varsa bir tane daha evlat sahibi olmak hayırlısı derim
Herkese merhaba
Uzun zamandir gorusemiyoruz.Yazip hal hatir soranlar var saolsunlar,herkes bir kosturmaca gidiyor
Gunisigim ne yaptin sen iki cocuklar durumlar nasil ve tabi berfinbilgen de ne yaptim merak ediyrum
Juweline bebisini gule gule buyut
Catlower sizde guzel heyecanlar vardi sanirim abla okula baslamisti
Lalus ne zamandir gorunmuyordun facede de yoksun hersey yolunda umarim
Sinemaksungur canim gorusemedik iki izmirli sen deiyisindir umarim
Cozget ayni deli sorular benim kafamda da var,kres hem istiyorum hem korkuyorum
Hugocuk merak ediyorum basina bir hal mi geldi diye ne yapar eder iki kelam yazrdi uarim bir sorun yoktur
İsimlerini yazmadigim bircok arkadas umarim hepiniz iysinizdir
Yagmur buyudu artik 2.5 yasindayiz,21 subat dogumlu..cok harekeli benim sipacik
Sukur tuvalet egitimini hallettik rahatlaik bu konuda sormak istedikeriniz olursa yardimci olurum
Biz memeyi de yeni biraktik.benim dana bu yasa kadar emdi,zor bela kestik onu da sukur
Calisma hayatina tekrardonmeyi dusunuyorum,bir kac ay sonra yagmuru krese yaim gun baslatip alistiralim diyoruz bakalim ne olacak
Ben sizlerle sohbeti ozledim hele bir toplanin da konusalim be yaw
Juweline kusura bakma mesajina cevap yazadim.yagmur 2 yasini gecer gecmez oglen uykusunu birakti.oglen uyumayinca ben nete giremiyorum.aksam erken uyuyor ama ben de hal kkalmiyor.diccle tesekkur ederim canim
tuvalet egitimi icin cok soru var kafamda
surekli koltuk parke temizliyorum bizim oglanhal21 subat dogumlu hareketetli bi cocuk sanki sadece kakasini anliyor ama cisim geldi diyorm:) oda herzaman degil ben 1 2 saat arayla goturuyorum klozete oturio yapiyor masallh korkmuyor gece gündüz çıkardım bezi 3 hafta oldu tamanen cikali gece bi kez kaldiriyorum cise yoksa yatak batiyo biraz fazla su iciyor ondan sanirim.. gunduz en uzun 2 saat tutabiliyo ama kendisi cisim geldi demiyor bu sekilde dewam etmelimiyim sizce bazen cok yorucu temiz lemedi insanin bezi takasi geliyor vallahi :) goruslerinizi yazarsaniz mutlu olurum kizlar
Rabbim sen nelere kadirsin 4 yil sonra yine ayni ay nasip ettin cok sukur bin sukurSlm cepten giriyom pitpitimizi ve kesemizi gorduk cok sukur darisi diger kizlain basina ins
Rabbim yavrum sana emanet inaniyorum bu sefer olacak minik mucizem gelecek insAllahslm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN
Rabbim yavrum sana emanet inaniyorum bu sefer olacak minik mucizem gelecek insAllah
Amin güzelim insAllahRabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
ay sizde mi....bende bu grupta...hazelimm ...linkiyle aranızdaydım...bende suan ikinci bebeğime hamileyim..5+3 haftalığım...sizi gördüğüme çok sevindim...şimdi 2016 nisan annleri grubundayım...bu bebeğimide burdaki güzel paylaşımlar ile dünyaya getirmek istiyorum...nasılsınız ...çocuklar nasıl...benim oğluşum kocaman yakışıklı bi çocuk oldu...kardeşi olacagı için cok mutlu heycanlı ...hergün soruyor kardesim büyüdümü diye...sizler neler yapıyorsunuzRabbim sen nelere kadirsin 4 yil sonra yine ayni ay nasip ettin cok sukur bin sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?