- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.741
Herkese merhaba, gecmis bayraminiz mubarek olsun, biz bu bayram kucugu evde birakarak havinimle gezdik malum grip cok salgin diye goturmedim bagisiklik sistemi onun daha zayif diye fakat 2 gundur ben grip oldum evde maskeyle geziyorum elma havuc mandalina sikip iciyor iciriyorum limon vs insallah miniklerime gecmez, kucukle ayni odada yatiyoruz ayni havayi soluyoruz mecbur onlara gecmesinde tek dilegim bu,
Hugocum nasilsin bayram nasil gecti? Bu arada gecen gun buhar makinasiyla duvarlari sildim falan yazmistin bu buhar makinasi bebeklerde nem icin kullanilanmi?
Pes para falan kabul etmismi kadin sen nerden ogrendin? Kayinpederin esin bilsin boyle insanlar herkesi kotu eder allah korusun esinle bile arana girer kotu eder sizi, sen ugrasma uyma bosver meafeni koru ona gore dikkatli at adimlarini malzeme vermeki bisey bulamasin. , paranin gozu kor olsun nasil bi dunya yarabbim.
Dur bi arastirim bari, hali falandada yardimci oluyomu?
P
Bu tur insanlarin serrinden ben korkarim, paragoz falan ama bak paraya kiymis konu komsuya para dagitmis istihbarat icin bile olsa:) bizdede oyle mutehatin yada satim davasi oldu satilmasi taraftariydi 2 kardes biri istemedi yok diye diretti simdi bin pisman devlet el atti kentlesme diye arapsacina dondu yani bi kilcik cikiyor aradan mutlaka,
Hali benim halim su shaggilerden bin pisman oldum aldigima toz topluyor havin yerlerdeyken su yataklar icin lastikli carsaflar varya onlardan takmistim o donemi oyle atlattim yazin aysonra kilim serdim ayaklanmistida simdi digeri var yine ayni yaptim yikatsanda topluyor herseyi, ama onunla icim rahat olur her dk yikamaya veremiyorsun cunku, mutfak dolaplarini o buhar kabartmiyomu?
Iki cocukla bana boyle bisey lazim aldim gitti o zaman:)
Arsa kucukse bisey vermezler evet, kp eli bolsa oda birilerine batar:)
Bende atmadim kemikleri ben bide buzluklara koyup donduruyorum ordan yemeklere corbalara koyuyorum, bende dugun corbasi yaptim unlu yumurta limon terbiyeli seviyor cadi, yulaf corbasi yapiyorum bugday onlarida seviyor, digeride yetisti 4 ay doldu henuz ek gidaya gecemedim gazdan bu aralar hafifledi siddetli krizleri yok gecicek artik herhalde gecse baslicam gec kalicaz , benim buyuk cadi hala blendrdan gecmeden yemiyor yemekleri diger herseyi goturuyor buda oyle olsun istemiyorum cunku
Iki cocukla bana boyle bisey lazim aldim gitti o zaman:)
Arsa kucukse bisey vermezler evet, kp eli bolsa oda birilerine batar:)
Bende atmadim kemikleri ben bide buzluklara koyup donduruyorum ordan yemeklere corbalara koyuyorum, bende dugun corbasi yaptim unlu yumurta limon terbiyeli seviyor cadi, yulaf corbasi yapiyorum bugday onlarida seviyor, digeride yetisti 4 ay doldu henuz ek gidaya gecemedim gazdan bu aralar hafifledi siddetli krizleri yok gecicek artik herhalde gecse baslicam gec kalicaz , benim buyuk cadi hala blendrdan gecmeden yemiyor yemekleri diger herseyi goturuyor buda oyle olsun istemiyorum cunku
Ay hugocuk, şu eltini ben elime geçirsem bi kaşık suda boğucam,nasıl bir insan ya, komşudan laf almalar filan, komşu nasıl kabul ediyor bunu, bu da ayrı bi durum tabii. Allah sana sabır versin, hepimizi böyle insanların şerrinden korusun yarabbim.
Ayrıca uzun süre sonra hugonün muhteşem tariflerinden de aldık, daha neler var bu aralar yaptığın değişik yemek, anlat bakalım :)
4 doldu 5 den gun aliyoruz, bende tattiriyorum ama soyle tam baslamadim mamayi ayaklari havada iciyor gazdan nasil basliyim, kesin gec kalicaz bu havindende beter olucak yemek konusunda, hele simdi bide grip oldu tam kabus bagira cagira yiyoruzBir an önce geçer inşallah gazı da minikin. Biz 4. ayda geçmiştik ek gıdaya, ama öncesinde annem hep tattırirdi peynir, yoğurt, sütlaç filan. Ben de kızardım verme, 6. aydan önce verilmemesi gerekiyormuş diye. Ama sonradan çok faydası oldu, ayırmadan yedi, pütürlu gıdalara geçiş kolay oldu. Bi daha çocuğum olursa dr dinlemeyip erkenden başlayacağım ek gıdaya. Hatta su da vereceğim bol bol :) Siz de rahat geçiş yaparsınız inşallah.
geçen annem geldi hamilelikten bahsediyordu dediki eğer sen hamile kalsan kesinlikle düşürürsün bişey olur mehmetle yapamazsın dedi
bunu kendimde düşünüyordum çoğu kez mesela benle beraber doğum yapan kadının ikinciye olmuş yani nasıl o 9 ayı kazasız atlattı bunu düşünüyorum
dün işlerim bitti uzanmıştım mehmette yanıma geldi dikiliyordu ve bianda karnıma atladı öyle şiddetliydiki bağırsaklarım çıktı sandım antamam karnıma giren sancıyı
can havliyle bağırdım mehmette noluyo diye anlamaya çalışıyor
geçen günde kaınpedere gitttik orda yakın akraba kızı var ona alışık bizimki çok oynar onla kızı yere yatırıp üzerinde zıplamış tepinmiş o an oyun esnasında anlamamış ama geceye doğru karın ağrısıyla acile gitmiş rontgen filan çekmişler bişey yokmuştu çok şükür darbe almışsın demiş doktor noldu diye sormuş o da anlatmış doktor zaten mehmeti tanıyordu gülmüş filan
4 doldu 5 den gun aliyoruz, bende tattiriyorum ama soyle tam baslamadim mamayi ayaklari havada iciyor gazdan nasil basliyim, kesin gec kalicaz bu havindende beter olucak yemek konusunda, hele simdi bide grip oldu tam kabus bagira cagira yiyoruz
Valla hugocum allah yardim ediyor ben 6 aylikti havin hamile kaldim,ben cok bilirim havin daha merdiven inip cikamiyor bir kolumda puset kucagimda havin karnimda digeri beni gorenler oluyormus sonradan dediler hep ay uzuluyorduk seni oyle gorunce diye, mecbur tasiyorsun sukur hic bisey olmadi benim kizimda oyuncaklarini getirir pat diye birden atardi uzandigimda pat diye oda karnima koyardi vururdu olmuyor degil ama bi elim hep tetikteydi yakaladigimi yakaliyor yakalayamadigim karnima iniyordu cok canimin yandigi oldu, simdi kycuk cadi havinin saci eline gectimi yoluyor intikamini aliyor isirmalarin tokatlarin o darbelerin simdi:)
Ay bu saat degisimi cocuklarin uyku ve yeme duzenini bozdu erken kalkiyolar yeni saate gore yeme icme hepsi allak bullak sizde nasil[/QUOTE
bizdede aynı zorlanıyorum bende
Ay bu saat degisimi cocuklarin uyku ve yeme duzenini bozdu erken kalkiyolar yeni saate gore yeme icme hepsi allak bullak sizde nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?