- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.481
teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ....eşim okuldan geldi uzanıyor selam sabah yok ben de 1 hafta rapor aldım.avukatla görüştüm fikir alışverişinde bulundum...boşanacam ama biraz zaman var...hakkımda hayırlısı olsun allahım yardım eder ...bu hafta bebegime calışmadıgımdan ben bakacam da haftaya işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum...insan ne olursa olsun karısına cocuklarına sahip cıkmaz mı? en cok üzüldüğüm nokta bu...beni dün koruyamadıysa baska olumsuz bir durumda yüz üstü bırakacak demek ki...aslında hep iyi niyetli sessiz oldugumdan böyle oluyor bu kadar iyilik fazla geldi sanırım allahım herkesin kalbine göre versin moralim cok kötü ama allahın izniyle atlatacam ölümden başka herseyin caresi var...dün gece esimle konustugumda benlee yumuşak konuşmaya baslamıştı ki kapı çaldı gece görümcem geldi sabaha kadar ne konustular bilmiyorum ama sonrasında eşim daha da soguk ve sertti bana karsı.
bu arada hepinize yürekten tesekkür ederim allahım sizleri ailenizi ve mutlulugunuzu korusun...
çok üzüldüm inşallah o da bebeğini alır kucağına.ben başlığın ortalarında iken oyelken adlı arkadaşımız sayesinde bu başlıkla tanıştım.önceleri takip ediyordum ara ara ama ikiz pek yok diye yazmıyordum.sonra yazışmaya başladım.çok eski değilim ama eski sayılırım :):):):)hamileliğimden beri yazışıyorum.
diğerleri niçin kavga ettiler ?o zaman gurbetgüzeli nin de başka üyeliği var öyle değil mi ?aynı adla tekrar üyelik alınmıyordur sanırım.
benimde face yok hiç te heveslenmedim.bu siteye üyeyim bitek.o da eşim sayesinde oldu sağolsun.hep arama yaparken internette bu site denk gelmiş.bana söyledi bak böyle bi site var üye yapayım mı ?sorularına cvp bulursun arkadaşların olur diye bende olur dedim.üyelik ismi düşündük.bende spartaküs ü çok severim.birkaç üyelik adı denedik bunda karar kıldık :):):):):)
güzel paylaşımı olan bir site ama bazı üyeler hemen tartışmaya müsait. bi laf desen anında yapıştırıyor lafı.keşke hepgüzel paylaşımlar olsa ,saygı olsa.yüzümüzü göremesek te hepimiz bi insanız.hemen kalp kırıyorlar.
İyidir canim ya 5 ocak sezaryen gunu verdi dr yaa senin ikizler nasil benimkilerde ikiz gibi olcak melitta Rabbim dayanma gucu versin akilli uslu emen bi bebek olsun insallah ya dua etbiz iyiyiz asıl sen nasılsın ? hadi hayırlısı hemşire hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al inşallah.
belli ki ailesinin etkisinde kalıyor.sen kararlı olduğunu hissettir.onlar planlar yapıyorlardır büyük bir ihtimalle.alsınlar oğullarını ne halleri varsa görsünler.nasıl olsa ileride yine sana dönecek.hep böyle olmuştur ama sen affetme burnu sürtsün.senin ve evlatlarının kıymetini bilsin.bittiyse bitti sen sağlığını ve evlatlarını düşün.
teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ....eşim okuldan geldi uzanıyor selam sabah yok ben de 1 hafta rapor aldım.avukatla görüştüm fikir alışverişinde bulundum...boşanacam ama biraz zaman var...hakkımda hayırlısı olsun allahım yardım eder ...bu hafta bebegime calışmadıgımdan ben bakacam da haftaya işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum...insan ne olursa olsun karısına cocuklarına sahip cıkmaz mı? en cok üzüldüğüm nokta bu...beni dün koruyamadıysa baska olumsuz bir durumda yüz üstü bırakacak demek ki...aslında hep iyi niyetli sessiz oldugumdan böyle oluyor bu kadar iyilik fazla geldi sanırım allahım herkesin kalbine göre versin moralim cok kötü ama allahın izniyle atlatacam ölümden başka herseyin caresi var...dün gece esimle konustugumda benlee yumuşak konuşmaya baslamıştı ki kapı çaldı gece görümcem geldi sabaha kadar ne konustular bilmiyorum ama sonrasında eşim daha da soguk ve sertti bana karsı.
bu arada hepinize yürekten tesekkür ederim allahım sizleri ailenizi ve mutlulugunuzu korusun...
Hemşirecim inş kazasız belasız kavuşursun bebeğine..gerçi kızmı erkekmi onuda bilmiyorum ama sağlıkla gelsin.demek aralık annesi olcksın.
Ay pardon hemşire 3 hafta deyince ben aralık sandm kusura bakma.demek kova olcak olun seninde.bi tanede kızın var dimi o ne kadarlık tam olarak.?kusura bakma belki yazdn ben kaçırdm tlden her zaman giremiyrm burayada.
aa evet oyelkende yok bayağıdır napıyo ikizlerle acaba.facedede görmedim pek.gurbet guzeli aynı isimle cnm o kavga etmedi.azelya 55 vardı samsunlu yine birgülmi ne vardı isimleri pek aklıma gelmiyo aslında ben o gün kk ya gelmemiştim ertesi gün bi baktım herkes uyarı almış 3 gün giremediler o zaman birbirlerini şikayet etmişler kkya sonra hepsi birbirine girince kk tarafından bloke oldular.sonra duydum başka bir sitede bir araya gelmişler benide davet ettiler ama ben içlerinde anlaşamadıklarm var diye gitmedim.zaten kk tek sitem.burdan başka sitelerde yabancılık çekiyorm.burayı iyi öğrendim bide ondan sanırım.
Tabi her insan bir değl.yazışıyorz ama kim nasıl karakter bilmiyorz.bide insanın iyi günü kötü günü var.belli olmuyo işte.
okula gidemedim.bebegime annem bakıyordu ben okuldayken kocam artk orda kalmayacak dedi aksam ki olaylardan sonra.ben de okula gidemedim bırakamadım bebegimi.bizim hep böyle oluyor bana hap tersler kayınbabam kac kez evden kovdu beni dün de üstüme yürüdü el kaldırdı.
Kızlar Asya çok kötü çok yüksek ateşi var dünden beri
39 un üzerinde gece calpol verdim düşüyor 38 falan oluyo dört saati bulmadan yükseliyor
hemen yine calpol veriyorum aynı şekilde devam ediyor.
Bu sabah doktora gittik. İdrar yolları iltihabı olabilir dedi
Hemen idrar tahlili verdik ama hiç bişey çıkmadı
Boğazlaında sorun yok kulağına baktı sorun yok
Kuru ateş sadece
Takipteyiz şimdilik bu gece ikinci gece şimdi ölçtüm atş 38,7
yarm saat var ilaç saatine yine yükselmiş
Dün geceden beri hiç uyumadı toplasan dört saat uyumuştur son 24 saat içinde
Doktor takip edelim dedi ama internetten aratmalarıma göre 6. hastalığa benziyor
Burda 6. hastalık geçiren var mıydı?
Belirtileri nedir biliyor musunuz
39 un üzerinde gece calpol verdim düşüyor 38 falan oluyo dört saati bulmadan yükseliyor
Kuru ateş sadece
Doktor takip edelim dedi ama internetten aratmalarıma göre 6. hastalığa benziyor
CAnım size de geçmiş olsunBen de tam olarak onu yazacaktım. İki hafta önce oğlum 6. Hastalığı geçirdi , 4 gün ateş , anlam veremedi doktorlar, viraldir geçer dedi, sonra iyi oldu, ama akşamına kırmızı dokuntuler çıkardı karnında yüzünde , korktuk aradık doktoru , endişe etmeyin yarın geçer dedi, hakikaten de öyle oldu sabaha çok az kalmıştı kırmızılıklar .
Korkma yani geçiyor serin tut yavrusu, bol bol emzir/süt ver su ver. Yemek yemesin ama illaki icsin diyor doktor. Gecmis olsun, bebeklerin anne karnındakin aldıkları antikorlar 9. Aya kadar koruyormuş vücudu sonra mikroplarda karşılaşıyorlar iste böylebenim oğlum gene hasta bu sefer nezle, burnunu actım uyuyor şimdi ama dün gece çok uyandı inşallah bu gece iyi geçer.
Deliksiz uykular diliyorum tüm bebeklere :)
Geçmiş olsun canım. Bizim de diş çıkarma esnasında sorunlarımız oldu doktor hafif üşütmüş de olabilir dedi. Adını koyamadı. Ateş 39lara çıktı ve dediğin gibi altıncı hastalık belirtileri vardı. Ateş düştükten sonra kızarıklıklar oldu vücudunda. Birkaç gün sonra kendiliğinden geçti.
Calpol pek işe yaramamıştı doktor bize başka bir ateş düşürücü vermişti. Ben birkaç defa soğuğa yakın ılık banyo yaptırdım. Üzerini de çok çok ince giydirdim, dene istersen çok rahatlatır biz öyle düşürdük ateşi.
Kuru ateş sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?