- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.501
ginger, durasella siz antibiyotik kullanmışmıydınız
Bi de antibiyotik verdi doktor en uyuz olduğum şey antibiyotik kullanmak
Kullanmayım dedim kullanmalısın dedi bugün verdim bir doz yirmi dört satte bir verilecek
Başladık bi kere şimdi kesmek de olmaz
Kızlar Asya çok kötü çok yüksek ateşi var dünden beri
39 un üzerinde gece calpol verdim düşüyor 38 falan oluyo dört saati bulmadan yükseliyor
hemen yine calpol veriyorum aynı şekilde devam ediyor.
Bu sabah doktora gittik. İdrar yolları iltihabı olabilir dedi
Hemen idrar tahlili verdik ama hiç bişey çıkmadı
Boğazlaında sorun yok kulağına baktı sorun yok
Kuru ateş sadece
Takipteyiz şimdilik bu gece ikinci gece şimdi ölçtüm atş 38,7
yarm saat var ilaç saatine yine yükselmiş
Dün geceden beri hiç uyumadı toplasan dört saat uyumuştur son 24 saat içinde
Doktor takip edelim dedi ama internetten aratmalarıma göre 6. hastalığa benziyor
Burda 6. hastalık geçiren var mıydı?
Belirtileri nedir biliyor musunuz
kuzucuk kusura bakmazsan bende bu konuda fikrimi söylemek isterim aslında ben bu tarz özel konularda yorum yapmak istemiyorum çünkü yanlış bişey söyleyip seni kırabilirim ya da dışardan her şeye laf söylemek daha kolay olmayacak bir şey söyleyebilirim diye düşünüyorum fakat yaşadığını okuyunca dayanamadım.bir de sorun cıkaracaklar ya biz yanlarındayken bise vermezler cocuga nedense biz odadan cıkalım agzına tıkarlar kac kez bogulma tehlikesi atlattı kızım ama olur o dedesi ya....dün de aynısını yaptılar ben vermeyin demiyorum sadece benim o bebegin annesi oldugumu hatırlasınlar unutmasınlar.onlara gittigimizde beni hiç görmezler sadece ogulları ve torunları var.bebegi alırlar komsu komsu gezdirirler cocuk anca aglayınca acıkınca annesi de burdaymıs derler.cogu zaman kzıma seneye annenden habersiz kac gel bize annen gelmesin dediklerini duydum daha simdiden.kızımın hamileleignde de cok sorunlar yasadım ac bırakıldım.gecelerce agladım suan da da kanamam var iyi degilim.daha kızıma burnunu silmek için bir mendil bile almadılar ama
2012 subat annelerı cosmus :))
selam olsun tum sevenlerımeeee
kuzularınızı teeek tek opuyorum umarım bı yaramazlık yoktur
adın geçti
hayırdır kulagın mı çınladı
aa nerde okumadım kı gecmısı...
bakınız bir önceki sayfa
o insanlar ne geçimsiz, bilmiş, ukala tiplerdi. bazıları atılıyor ama hakikaten haklılar. kaç aydır şurda yazıyoruz kimse ters birşey söylemiyor, herkes yapıcı. ben o dönemlerde sadece okuyordum , sonra o grup atılınca yazmaya başladım. geçmiş sayfalara baktım o dönemde yazanların cogu yok şimdi. girmiyorlar. dogum sonra girenlerde artık yok. bennebileyim bir ara her gece yazardı, hacer, nihle, bukle, vivalesta, ferayx, nurummm, bukle, elefera, ayşebahar, karats hatırladıgım isimler. sinem geri döndü. ama artık takılmıyor bu arkadaslar. bu saydıklarım olumlu insanlardı. geri dönün çağrısı yapıyorum kendilerine burdann. günışığımmm sen de yoksun
ginger, durasella siz antibiyotik kullanmışmıydınız
Bi de antibiyotik verdi doktor en uyuz olduğum şey antibiyotik kullanmak
Kullanmayım dedim kullanmalısın dedi bugün verdim bir doz yirmi dört satte bir verilecek
Başladık bi kere şimdi kesmek de olmaz
Biz de hastalar kervanına katıldık. Geçen haftadan beri burun tıkanıklığı vardı. Dün sbahtan beri burnu akıyor; acayip tıkalı ve geniz akıntısı oluyor gece hiç uyuyamadı. Uyumak istemeyen çocuk bu sefer uyumak istedi ama uyuyamadı. Öyle kucakta sabah ettik sabah da ateşi kulaktan 38 oldu. Ben dişten diye düşünüyordum ama alt dişlerde ateş olmamıştı neyse doktora gittik. Epey bir dolu burnu ve genzi dedi. Üst dişler de geliyor dedi hepsi birleşmiş. Ateşlenirse calpol vereceğiz. Onun dışında sabah öğle akşam yarım ölçek peditus. Öksürük başlarsa hemen getirin dedi. Ihlamur kaynattım onu veriyorum zaten geçen haftadan beri doğru düzgün iştahı yok.
Ben buranın eskisiyim hamileliğimin başından beri burdayım ama bazı arkadaşlarım gittiler maalesef...kimide facede yazışıyor ama ben face pek sevmiyorum :97: ne yalan söylim.
Kızlar bugün eşim bana alyans aldı darısı isteyenlere çokta içime sindi koyabilsemde resmini koysam yaa
dünürüüüümmmmm özledimmm nerelerdesin sen yahuuu hep face hep face olmazki özlettin kendini bizee:) gel bir sarılam sana2012 subat annelerı cosmus :))
selam olsun tum sevenlerımeeee
kuzularınızı teeek tek opuyorum umarım bı yaramazlık yoktur
o insanlar ne geçimsiz, bilmiş, ukala tiplerdi. bazıları atılıyor ama hakikaten haklılar. kaç aydır şurda yazıyoruz kimse ters birşey söylemiyor, herkes yapıcı. ben o dönemlerde sadece okuyordum , sonra o grup atılınca yazmaya başladım. geçmiş sayfalara baktım o dönemde yazanların cogu yok şimdi. girmiyorlar. dogum sonra girenlerde artık yok. bennebileyim bir ara her gece yazardı, hacer, nihle, bukle, vivalesta, ferayx, nurummm, bukle, elefera, ayşebahar, karats hatırladıgım isimler. sinem geri döndü. ama artık takılmıyor bu arkadaslar. bu saydıklarım olumlu insanlardı. geri dönün çağrısı yapıyorum kendilerine burdann. günışığımmm sen de yoksun
öylemii dimek kıdemlisin
ecrinnn diye biri vardı gitti facedeye giriyomuki
Canım başa gelmeyince duyulmuyor hiçbir hastalıkEnısteın rumuzunu yazmakta zorluyor bni hep ama cnm çok geçmiş olsun kızına...belkide koca kabağı yemek istediği için hasta oldu :) fotoda anlarsınyaşaka bir yana benm oğlumada kulaklarında iltihap olunca antibiyotik vermişti dr.mecbur kullandık ama bu zamanlarda bi sıkıntı olmuyormuş 6 cı aydan önce vermek zararlıymış babam diyordu geçen bana.dr dinlemiş tvdede...banaverdinmi bebekken demişti.bende ilk 6 cı ayda vermek zorunda kaldım 1 lez lavarpolmu neydi adı.ishalde yapmıştı oğlumu.meğer alışana kadar bünye yapıyormuş,inş diştendir ateşi.bizim öyle dişten olmuş kulaklarına vurmuştu ama yok diş değl demiş doktor bende anlayamadım şimdi.inş iyi olur cnm
ben 6 hastalığıda ilk sizden duydm valla bilmiyordum.ne değişik bişeymiş 3 yaşına kadar muhakkak ouyormuş demek.öğrendm bende sağolun
canım çok geçmiş olsun bende ilaca çok karşıyım ama mecbur olunca kullanmak gerek bir an önce toparlanır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?