2012 Şubat Anneleri

Doktor crt testi yaptı hemen parmağından biraz kan alıp bakıyorlar sonucu bakteriyel bir enfeksiyon olup olmadigini gösteriyor , bize antibiyotik vermedi, ben de çok sevindim vermediğine . Paracetomol ve ibufuren turevi ilaclar da 3 günden fazla kullanılmasın dediler , ates dusurucu yani, son gün ben yarım doz verdim dusa soktuk da düşürdük ateşi . Çok korpe bu bebisler karaciğeri böbreği etkileyebiliyor ilaçlar şimdi de peditus veriyorum grip için , inşallah yarın iyi olur da keseriz ilacı icim hiç rahat değil ...

geçmişolsun ateş gerçekten insanı acayip korkutan ve yıpratan birşey inşallah yarına kadar kurtulursunuz

kuzucuk kusura bakmazsan bende bu konuda fikrimi söylemek isterim aslında ben bu tarz özel konularda yorum yapmak istemiyorum çünkü yanlış bişey söyleyip seni kırabilirim ya da dışardan her şeye laf söylemek daha kolay olmayacak bir şey söyleyebilirim diye düşünüyorum fakat yaşadığını okuyunca dayanamadım.

bazı insanlar merhametsiz olabiliyolar senin eşinn ailesi gibi allah onların kalbine merhamet versin. içlerinde bir tane aklı başında insan yok demek ki. bana sorarsan bşanmayı düşünmeden önce eşinden bir süre ayrı vakit geçir. ailenin yanına git başka şehirde bir yakının varsa o da olabilir ve eşin seni hakiki mana da dinlemeden de geri dönme. ayrıca boşanma celbini de gönderip kararlı olduğunu ve durum düzelmezse boşanacağını göster. senin anlattığın kadarı ile kesinlikle sen haklısın ve durum böyleyse kesinlikle geri adım atma. ama insanız hepimiz nefis sahibiyiz eğer sende de bazı hatalar tavırlarında eksiklikler varsa elini vicdanına koyup bebişlerini düşünüp yuvanı bozma. allah yadımcın olsun inşallah. yanlış bişey söylediysem de tekrar kusura bakma

einstein çok geçmiş olsun. bir an önce sağlığına kavuşur inşaallah. oğlum 1 gece ateşlenmişti ama benzer hastalık yaşamadı. arkadasların önerilerini dikkate al, benim bir tavsiyem ve yorumum yok bu hastalık konusunda. senin içinde hem yorucu hem üzücü bir durum

2012 subat annelerı cosmus :))
selam olsun tum sevenlerımeeee
kuzularınızı teeek tek opuyorum umarım bı yaramazlık yoktur

oyy sımdı okudum cnmsınız yaa bende cok ozledım
ama bu sayfayı acarken bazen kasıyor bende sınırlenıp kapatıyorum daha sık gırmeye calısacagım
:13:

canım çok geçmiş olsun bende ilaca çok karşıyım ama mecbur olunca kullanmak gerek bir an önce toparlanır inş.

geçmiş olsun canım
tavuk suyuna çorba yap içiir iyi gelir

öylemii dimek kıdemlisin
ecrinnn diye biri vardı gitti facedeye giriyomuki

2012 subat annelerı cosmus :))
selam olsun tum sevenlerımeeee
kuzularınızı teeek tek opuyorum umarım bı yaramazlık yoktur
dünürüüüümmmmm özledimmm nerelerdesin sen yahuuu hep face hep face olmazki özlettin kendini bizee:) gel bir sarılam sana 38:

hayy kızz ağzın bal yesin ben unutmuştum çoğunu evet haklısın çok bilmişler vardı.kendini beğenmişlerde.ferayy nerdesin vivada yok hakkikaten nerde bunlarr..doğumdan sonra daha gelmez oldular yahuu guneşışğım en son losemiden şüphe duymuştu daha gelmedi sonuç ne çıktı acaba ? Bilmiyoruzz özledik bazılarını..eleferacımda yokk.oğluma yatak alamıyordum o dönem istersen biz parasını yollayalım hesap numarası ver yeterki dediler bir kaç tane kişiyle. o iyiliğini düşenceliğini hiç unutamam...iyi insan.Allaha şükür aldık kullanmıyor hatta oğlum o kötü günlerimde geride kaldı ama böyle insanlarda vardı kk diye yazdım size.güven dolu..suistimal edilmesin hiç güvenlerimiz inş..evet bir grup vardı hep birebir yazışan.çok cnm sıkılıyordu bu duruma ama kk çözdü sağ olsun kazen halletti :)ozaman

Ateşimiz yine yükseldi ilaç saatine daha iki saat varken 39,7 oldu
Hemen suya soktum
kafasına ıslak havlu koydum ancak 38,5 e düştü
Bu gece de nöbetteyiz
Allah bebişlerin hastalığını göstermesin
Sersemledi kuzucum
Doğan'da nazar değdi çocuğa diyor

Enısteın rumuzunu yazmakta zorluyor bni hep ama cnm çok geçmiş olsun kızına...belkide koca kabağı yemek istediği için hasta oldu :) fotoda anlarsınya şaka bir yana benm oğlumada kulaklarında iltihap olunca antibiyotik vermişti dr.mecbur kullandık ama bu zamanlarda bi sıkıntı olmuyormuş 6 cı aydan önce vermek zararlıymış babam diyordu geçen bana.dr dinlemiş tvdede...banaverdinmi bebekken demişti.bende ilk 6 cı ayda vermek zorunda kaldım 1 lez lavarpolmu neydi adı.ishalde yapmıştı oğlumu.meğer alışana kadar bünye yapıyormuş,inş diştendir ateşi.bizim öyle dişten olmuş kulaklarına vurmuştu ama yok diş değl demiş doktor bende anlayamadım şimdi.inş iyi olur cnm
ben 6 hastalığıda ilk sizden duydm valla bilmiyordum.ne değişik bişeymiş 3 yaşına kadar muhakkak ouyormuş demek.öğrendm bende sağolun

Hatırladım şimdi hugoo.ecrininde koca tarafıyla sıkıntıları olmuştu yazıyordu arada.iyi kızdı ama.oda gelmiyor daha.kimbilir belki başka isimlerle yine bu sitededirler.facede arkadaşım değl ama.biz okadar samimi olamadık onla.arada konuşurdk

Canım başa gelmeyince duyulmuyor hiçbir hastalık
allah yaşatmasın bebişlere
Diş ateşi değil canım ya
Diş olsa 39 üzerine çıkmazdı doktorda diş değil dedi
Ama keşke sabah ateş sıfırlansa üstüne bir de diş çıksa
ne sevinirim valla

canım çok geçmiş olsun bende ilaca çok karşıyım ama mecbur olunca kullanmak gerek bir an önce toparlanır inş.

Teşekkürler canım inşallah toparlar
Ben de ilaça karşıyım ama doktorlar deyince akan sular duruyor işte
Gerçi bizim doktorumuzdan randevu alamadık en erken haftaya cumaya boş günü var
Aile hekimini dinlemek zorunda kaldık
Ama yarın yeni bi doktra gitcem mutlaka
ateş düşmüyor (

Kuzumun ateşini düşürdüm yatırdım
Şimdi baktım daha yarım saat olmadı yine çıkmış 39,4 e
Saat üç olsun da calpolü vereyim
işe yaramıyor mu ne sadece bir iki saatliğine düşüyor ateşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…