2012 Şubat Anneleri

ne vicdansız insanlar var allah ıslah etsin
canım çok üzüldüm inanki bak ayrılcaksa ayrılsın valla bu adamdan koca baba olmazz
boşansın daha rahat edersin okuyunca ruhum daraldı
bunlar böyle işte koruyup kollayacaklarına sahipsiz diye ezerler egolarını tatmin ediyorlar
sen üzülme yetim ahı yerde kalmaz dua et

evet mozpcum zamanı geldi artıkk
geldide geçiyo bile
dün gecede devamlı ağlayarak uyandı artık en sonunda carpol verdim iki saat rahat uyudu
gündüz biraz daha iyide gece çok huysuz sıkıntısı var ama diş gözükmüyo daha
annem geldide biraz rahat edicem inşallah en azından evi temizliyo şimdi

bizimkide dün gece çok huzursuzdu, 04.30'a kadar 5-10dk.da bir kalkıp durdu, mızırdanıyo bağırıyo, sonra yanıma aldım 8'e kadar uyuduk,
şimdi işteyim gözlerimi zor açıyorum

Kuzucuk aslında bu yorumu dün yapacaktım, vazgeçtim. Ama kızların da benim gibi düşündüğünü görünce yazayım dedim. Elinde mesleğin var, annen de gelip bebeğine baktığına göre belli ki aile bağlarınız da kuvvetli. Ben olsam en azından biraz çekerdim kendimi. Boşan demiyorum ama biraz uzak kal eşinden. Eşinin ailesi elalem ama kocanın seni bu kadar ezdirmemesi gerekir. Allah yardımcın olsun,hakkında hayırlısını versin canim.

Eşinin ailesi elalem dedim. Tabi bu seni ezmeleri hakkını vermiyor. Şu anlamda söyledim, hadi onlar vicdansız oldukları icin seni evlat yerine koymamış ama kocan seni sahiplenmeli, ezdirmemeli. Üzüldüm valla.

Biz de hastalar kervanına katıldık. Geçen haftadan beri burun tıkanıklığı vardı. Dün sbahtan beri burnu akıyor; acayip tıkalı ve geniz akıntısı oluyor gece hiç uyuyamadı. Uyumak istemeyen çocuk bu sefer uyumak istedi ama uyuyamadı. Öyle kucakta sabah ettik sabah da ateşi kulaktan 38 oldu. Ben dişten diye düşünüyordum ama alt dişlerde ateş olmamıştı neyse doktora gittik. Epey bir dolu burnu ve genzi dedi. Üst dişler de geliyor dedi hepsi birleşmiş. Ateşlenirse calpol vereceğiz. Onun dışında sabah öğle akşam yarım ölçek peditus. Öksürük başlarsa hemen getirin dedi. Ihlamur kaynattım onu veriyorum zaten geçen haftadan beri doğru düzgün iştahı yok.

Kuzucuk eşine çok kızdım. Eğer eşin seni kollasaydı boş ver takma diyecektim konuşur konuşur dururlar. Mesafe koyun gitme sen çocukla madem saçma sapan şeyler yapıyorlar. Eşin gitsin ailesinin yanına. Eşinle adam akıllı konuş çocuğu ona vermezler hele de 9 aylık bebeği alamaz öyle rüyasında görür anca. Adam gibi bize sahip çık yoksa boşanalım de al çocuğu da git annenin yanına. Süt çocuğunu kim babaya verir.

geçmiş olsun cnm benim sıpamda öyle olmuştu.sanırım dişlerle alakalı atşlenme huzursuzlukları.bide grip olunca dahada zor oldu bizde.ben tylolhotun grip şurubundan vrdim ona.iyi geliyo.artık 1 kereye kadar düştü bizde ama burnu hala akıyo bnm ve oğlumun.sanırım mevsimden herjes grip oluyorr

hasta olan bebeklere allah şifa versin hava değişimleri bebeklerimizi hasta ediyor.Bu arada kızlar merak ettim,sayfayı açan gurbetgüzeli nerelerde ?

evet canım çerez kasesi
oğlanın dişi çıktımı canım

bu maj ı atlamışım hugocukum kusura bakma yok dedim ya seinki ile benimki nin bi patlicak pir patlicak.bizi süründürücekler

bende vazgeçtim ne diş buğdayı ne doğum günü yapmicam arkadaşları da çağırmicam alırım eşimle otururm yerim o pastaları bebeklerimle :):):):):)

melitta oğlanın dişi çıktımı

hugocuk çok özür dilerim arkadaşım inan atlamışım o yazıyı.direk sohbetimizle ilgili yazmışım.yok nerde daha görünürde hiç birşey yok.sanırım dişleri çıkarsa ishal ateşli bir şekilde 3 er 4 er çıkarcak galiba.canımızı okicak galiba memet le furkan ege :):):):) yandık bir yaşını karşılayacaklar gibi geliyor bana.ama kızımın maşallah beş tane dişi var birisi de patlamış dişin ucu azıcık görünüyor.

allah o eşlerin ailesini ıslah etsin.merak etme hiçkimse çocuklarını senden alamaz.avuçlarını yalasın onlar.sen kendini ağırdan sat.ne kadar kararlı olduğunu göster onlara.bir daha da yüz göz olma ve muhatap olma onlarla.eşinde boş boş tehditlerle seni korkutmasın.

allah senden de razı olsun cat lover benimkilerde aynen senin bebek gibi oldu.marketten çıarken sert rüzgar esiyordu.benimkiler in de burun akıntısı var.yarın doktor kontrolümüz var.bakalım inşallah hayırlısı olur.

bugün çorbalarını pek yemediler benimkiler keyfisizler sanırım ondan

boşasın o zaman seni.madem ailesi yol ver gitsin.kendini üzme kanamam var diyorsun birde üzülme.bebeğine birşey olacak en önemlisi kendine iyi bak.sen iyi olursan bebeğinde karnındaki can da iyi olur.onlar konuşsun dursun.senin eşin kendi aile olduğunu unutmuş annesini babası için kendi ailesini hiçe sayıyor.

boşuyorsa boşasın sen rahat edersin.ayrıca öyle kolay değil bebeği kaçıracakmışmış.palavra atıyor.

hasta olan bebeklere allah şifa versin hava değişimleri bebeklerimizi hasta ediyor.Bu arada kızlar merak ettim,sayfayı açan gurbetgüzeli nerelerde ?

bende merak ediyorum bi ara yazdım kimseden ses çıkmadı.hep başlık açıyorlar sahiplerinden ses seda yok :):):):):)
bi görsek ne alemdeler.doğuran kaçıyor :):):):)

o bizimle beraber hamilelik yaşadı mı bilmiyorum ama gecenlerde yine düşük yaptım dualarınızı bekliyorum yazmıştı galiba

çok üzüldüm ya nerede yazmış.bu başlığa hiç uğramıyor.bu başlığı açtığına göre sanırım yaşamıştır ama bebeğini kucağına aldı mı hüsranla mı sonuçlandı bilmiyoruz.bu başlığa mı yazmıştı ben kaçırmışım demek ki ?

Onun 1 kızı vardı fakat 2 ci bebeği bizle aynı dönem hamile kaldı hatta burayıda o açtı ama düşük yaptı sürekli düşük oluyo sonucu.Allah yardım etsin ona.ilk listemizide o yapmıştı hatta sonra bebeğini kaybedince maalesef bıraktı üzüldüğo için.hatta eskilerden başka arkadaşlarda vardı burda sürekli yazışan kavga ettiler bigün kk tarafından abonelikleri silindi kapandı

Ben buranın eskisiyim hamileliğimin başından beri burdayım ama bazı arkadaşlarım gittiler maalesef...kimide facede yazışıyor ama ben face pek sevmiyorum :97: ne yalan söylim.

Kızlar bugün eşim bana alyans aldı darısı isteyenlere çokta içime sindi koyabilsemde resmini koysam yaa

çok üzüldüm inşallah o da bebeğini alır kucağına.ben başlığın ortalarında iken oyelken adlı arkadaşımız sayesinde bu başlıkla tanıştım.önceleri takip ediyordum ara ara ama ikiz pek yok diye yazmıyordum.sonra yazışmaya başladım.çok eski değilim ama eski sayılırım :):):):)hamileliğimden beri yazışıyorum.

diğerleri niçin kavga ettiler ?o zaman gurbetgüzeli nin de başka üyeliği var öyle değil mi ?aynı adla tekrar üyelik alınmıyordur sanırım.

benimde face yok hiç te heveslenmedim.bu siteye üyeyim bitek.o da eşim sayesinde oldu sağolsun.hep arama yaparken internette bu site denk gelmiş.bana söyledi bak böyle bi site var üye yapayım mı ?sorularına cvp bulursun arkadaşların olur diye bende olur dedim.üyelik ismi düşündük.bende spartaküs ü çok severim.birkaç üyelik adı denedik bunda karar kıldık :):):):):)

güzel paylaşımı olan bir site ama bazı üyeler hemen tartışmaya müsait. bi laf desen anında yapıştırıyor lafı.keşke hepgüzel paylaşımlar olsa ,saygı olsa.yüzümüzü göremesek te hepimiz bi insanız.hemen kalp kırıyorlar.

teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ....eşim okuldan geldi uzanıyor selam sabah yok ben de 1 hafta rapor aldım.avukatla görüştüm fikir alışverişinde bulundum...boşanacam ama biraz zaman var...hakkımda hayırlısı olsun allahım yardım eder ...bu hafta bebegime calışmadıgımdan ben bakacam da haftaya işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum...insan ne olursa olsun karısına cocuklarına sahip cıkmaz mı? en cok üzüldüğüm nokta bu...beni dün koruyamadıysa baska olumsuz bir durumda yüz üstü bırakacak demek ki...aslında hep iyi niyetli sessiz oldugumdan böyle oluyor bu kadar iyilik fazla geldi sanırım allahım herkesin kalbine göre versin moralim cok kötü ama allahın izniyle atlatacam ölümden başka herseyin caresi var...dün gece esimle konustugumda benlee yumuşak konuşmaya baslamıştı ki kapı çaldı gece görümcem geldi sabaha kadar ne konustular bilmiyorum ama sonrasında eşim daha da soguk ve sertti bana karsı.
bu arada hepinize yürekten tesekkür ederim allahım sizleri ailenizi ve mutlulugunuzu korusun...

Kizlar slmm napiyosunuzz herkes iyidir insallahhh benimde son uc hafta is icin gun sayiyom:)

biz iyiyiz asıl sen nasılsın ? hadi hayırlısı hemşire hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al inşallah.

belli ki ailesinin etkisinde kalıyor.sen kararlı olduğunu hissettir.onlar planlar yapıyorlardır büyük bir ihtimalle.alsınlar oğullarını ne halleri varsa görsünler.nasıl olsa ileride yine sana dönecek.hep böyle olmuştur ama sen affetme burnu sürtsün.senin ve evlatlarının kıymetini bilsin.bittiyse bitti sen sağlığını ve evlatlarını düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…