- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.461
bir de sorun cıkaracaklar ya biz yanlarındayken bise vermezler cocuga nedense biz odadan cıkalım agzına tıkarlar kac kez bogulma tehlikesi atlattı kızım ama olur o dedesi ya....dün de aynısını yaptılar ben vermeyin demiyorum sadece benim o bebegin annesi oldugumu hatırlasınlar unutmasınlar.onlara gittigimizde beni hiç görmezler sadece ogulları ve torunları var.bebegi alırlar komsu komsu gezdirirler cocuk anca aglayınca acıkınca annesi de burdaymıs derler.cogu zaman kzıma seneye annenden habersiz kac gel bize annen gelmesin dediklerini duydum daha simdiden.kızımın hamileleignde de cok sorunlar yasadım ac bırakıldım.gecelerce agladım suan da da kanamam var iyi degilim.daha kızıma burnunu silmek için bir mendil bile almadılar ama
okula gidemedim.bebegime annem bakıyordu ben okuldayken kocam artk orda kalmayacak dedi aksam ki olaylardan sonra.ben de okula gidemedim bırakamadım bebegimi.bizim hep böyle oluyor bana hap tersler kayınbabam kac kez evden kovdu beni dün de üstüme yürüdü el kaldırdı.sadece ve sadece ben keske bana sorsaydınız dedğim için o dedesiymiş ya daha fazla hakka sahipmis benim babam yok beni koruyup kollamaları gerekmiyor mu kızlarından ayırt etmeden dün yetim oldugumu hatırlattılar bana.kocam da annem babam bise diyemem diyo böyle olcagına bosanalım gitsin diyo.ben dogumda sadece 8 kilo aldım bana karnındaki bebege bakmıyorsun diyorlardı 3 buçuk kilo dogdu kızızm sonra ilk 6 ay sadece anne sütü verdim ondan da sorun cıktı 3 cocuck büyütmüşler bir aylık bebege cikolata bile verdim ben diyo.ben hiçe sayıyorlar anneliğimi bile kabul etmiyorlar.hersseye ragmen kocam yanımda olsaydı gerisi boştu benim için ama o da bıraktı beni
tamam işte hugocum bu huzursuzluk diş belirtisi olabilir, artık zamanı geldi çünkü
bizim kullandığımız bu canım ben memnunum, doğduğundan beri kullanıyoruz
Physiologica Gifrer Serum Fizyolojik
hepsi aynı bu kocaların, bizimkide temmuzda araba aldı 15gün sonra satılığa çıkardı, daha büyük alacakmış, madem öyle en başta büyük bişey alsaydın diyorum ses yok, bide kredi çektik onun için kenarda başka parada yok neyle alacaksa yenisini
evet mozpcum zamanı geldi artıkk
geldide geçiyo bile
dün gecede devamlı ağlayarak uyandı artık en sonunda carpol verdim iki saat rahat uyudu
gündüz biraz daha iyide gece çok huysuz sıkıntısı var ama diş gözükmüyo daha
annem geldide biraz rahat edicem inşallah en azından evi temizliyo şimdi
kızlar bir tarif buldum nil çok sevdi dneyin isterseniz pek tavuk yedirmiyorum ama bunu arada bir yaparım artık
Bebeklere keşkek | Gurme Bebek
Biz de hastalar kervanına katıldık. Geçen haftadan beri burun tıkanıklığı vardı. Dün sbahtan beri burnu akıyor; acayip tıkalı ve geniz akıntısı oluyor gece hiç uyuyamadı. Uyumak istemeyen çocuk bu sefer uyumak istedi ama uyuyamadı. Öyle kucakta sabah ettik sabah da ateşi kulaktan 38 oldu. Ben dişten diye düşünüyordum ama alt dişlerde ateş olmamıştı neyse doktora gittik. Epey bir dolu burnu ve genzi dedi. Üst dişler de geliyor dedi hepsi birleşmiş. Ateşlenirse calpol vereceğiz. Onun dışında sabah öğle akşam yarım ölçek peditus. Öksürük başlarsa hemen getirin dedi. Ihlamur kaynattım onu veriyorum zaten geçen haftadan beri doğru düzgün iştahı yok.
hasta olan bebeklere allah şifa versin hava değişimleri bebeklerimizi hasta ediyor.Bu arada kızlar merak ettim,sayfayı açan gurbetgüzeli nerelerde ?
evet canım çerez kasesi
oğlanın dişi çıktımı canım
üst katta arkadaşımın geçen ay doğum günüydü kızının 1 yaşına girdi
daha önce sordum doğumgünü yapacakmısın diye aile arasında bikaç arkadaş dedi ama sende gelirsin diye davet etmedi
son gün akşam aradı yarın doğumgünü var gelin dedi
hediye alamadık heryer kapalı hava soğuk
herkes hediyesini filan almış gelmiş
birde eşleride gelmiş benimki hayatta gitmez sevmez öyle şeyleri zatii
bende gidemedim hem hediyem yoktu hemde herkes eşinle gelmiş
arkadaşım bayağı bozulmuştu sanırım doğumgünü yapsak o da bize gelmez
melitta oğlanın dişi çıktımı
boşanıyoruz kaynanamlar muradlarına eriyor.9 aylık kızım var 6 haftalık hamileyim. aksam kaynanamdayız mutfaktayız içeri girdim kızımın üstü cay olmus cay mı verdiniz dedim önce yok dediler sonra evet, ben de keşke bana sorsaydınız dedim kayınbabam sana mı sorcam dedesiyim ben salak manyak demeye basladı sesini yükseltiyor benim babam öldü ondan bile böyle seyler duymadım kocam zaten herzaman ki gibi onları tuttu görümceler kaynana herkes üstüme yürüdü kayınbabam el kaldırdı,eve zor geldik kocam bosanalım ama cocucgumu alır sana göstermem diyo mahkeme vermese bile....coook kötüyüm alllah rızası için yardım edin bana
melitta sağol canım, Allah razı olsun. ben de markete gitmiştim çocuklarla, evin yakınında. rüzgarlıydı hava biraz. biz de o zaman kaptık herhalde. şimdi iyi ömercik ama çok az burun akıntısı kaldı. size de çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
ben de küçük kaseyle veriyorum. sevdiği birşeyse bitiriyor, sevmiyorsa hemen kaşığa saldırıyor, tutmaya çalışıyor. her yeri de batıyor.
okula gidemedim.bebegime annem bakıyordu ben okuldayken kocam artk orda kalmayacak dedi aksam ki olaylardan sonra.ben de okula gidemedim bırakamadım bebegimi.bizim hep böyle oluyor bana hap tersler kayınbabam kac kez evden kovdu beni dün de üstüme yürüdü el kaldırdı.sadece ve sadece ben keske bana sorsaydınız dedğim için o dedesiymiş ya daha fazla hakka sahipmis benim babam yok beni koruyup kollamaları gerekmiyor mu kızlarından ayırt etmeden dün yetim oldugumu hatırlattılar bana.kocam da annem babam bise diyemem diyo böyle olcagına bosanalım gitsin diyo.ben dogumda sadece 8 kilo aldım bana karnındaki bebege bakmıyorsun diyorlardı 3 buçuk kilo dogdu kızızm sonra ilk 6 ay sadece anne sütü verdim ondan da sorun cıktı 3 cocuck büyütmüşler bir aylık bebege cikolata bile verdim ben diyo.ben hiçe sayıyorlar anneliğimi bile kabul etmiyorlar.hersseye ragmen kocam yanımda olsaydı gerisi boştu benim için ama o da bıraktı beni
bir de sorun cıkaracaklar ya biz yanlarındayken bise vermezler cocuga nedense biz odadan cıkalım agzına tıkarlar kac kez bogulma tehlikesi atlattı kızım ama olur o dedesi ya....dün de aynısını yaptılar ben vermeyin demiyorum sadece benim o bebegin annesi oldugumu hatırlasınlar unutmasınlar.onlara gittigimizde beni hiç görmezler sadece ogulları ve torunları var.bebegi alırlar komsu komsu gezdirirler cocuk anca aglayınca acıkınca annesi de burdaymıs derler.cogu zaman kzıma seneye annenden habersiz kac gel bize annen gelmesin dediklerini duydum daha simdiden.kızımın hamileleignde de cok sorunlar yasadım ac bırakıldım.gecelerce agladım suan da da kanamam var iyi degilim.daha kızıma burnunu silmek için bir mendil bile almadılar ama
tamam işte hugocum bu huzursuzluk diş belirtisi olabilir, artık zamanı geldi çünkü
bizim kullandığımız bu canım ben memnunum, doğduğundan beri kullanıyoruz
Physiologica Gifrer Serum Fizyolojik
not ettim yarın doktor kontrolümüz var dönerken eczaneden alırım.şimdi oğlumunda burnu akıyor ama kızımdan daha hafif geçiriyopr sadece burun akıntıları var.
hepsi aynı bu kocaların, bizimkide temmuzda araba aldı 15gün sonra satılığa çıkardı, daha büyük alacakmış, madem öyle en başta büyük bişey alsaydın diyorum ses yok, bide kredi çektik onun için kenarda başka parada yok neyle alacaksa yenisini
hasta olan bebeklere allah şifa versin hava değişimleri bebeklerimizi hasta ediyor.Bu arada kızlar merak ettim,sayfayı açan gurbetgüzeli nerelerde ?
o bizimle beraber hamilelik yaşadı mı bilmiyorum ama gecenlerde yine düşük yaptım dualarınızı bekliyorum yazmıştı galiba
Onun 1 kızı vardı fakat 2 ci bebeği bizle aynı dönem hamile kaldı hatta burayıda o açtı ama düşük yaptı sürekli düşük oluyo sonucu.Allah yardım etsin ona.ilk listemizide o yapmıştı hatta sonra bebeğini kaybedince maalesef bıraktı üzüldüğo için.hatta eskilerden başka arkadaşlarda vardı burda sürekli yazışan kavga ettiler bigün kk tarafından abonelikleri silindi kapandı
Ben buranın eskisiyim hamileliğimin başından beri burdayım ama bazı arkadaşlarım gittiler maalesef...kimide facede yazışıyor ama ben face pek sevmiyorum :97: ne yalan söylim.
Kızlar bugün eşim bana alyans aldı darısı isteyenlere çokta içime sindi koyabilsemde resmini koysam yaa
Kizlar slmm napiyosunuzz herkes iyidir insallahhh benimde son uc hafta is icin gun sayiyom:)
teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ....eşim okuldan geldi uzanıyor selam sabah yok ben de 1 hafta rapor aldım.avukatla görüştüm fikir alışverişinde bulundum...boşanacam ama biraz zaman var...hakkımda hayırlısı olsun allahım yardım eder ...bu hafta bebegime calışmadıgımdan ben bakacam da haftaya işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum...insan ne olursa olsun karısına cocuklarına sahip cıkmaz mı? en cok üzüldüğüm nokta bu...beni dün koruyamadıysa baska olumsuz bir durumda yüz üstü bırakacak demek ki...aslında hep iyi niyetli sessiz oldugumdan böyle oluyor bu kadar iyilik fazla geldi sanırım allahım herkesin kalbine göre versin moralim cok kötü ama allahın izniyle atlatacam ölümden başka herseyin caresi var...dün gece esimle konustugumda benlee yumuşak konuşmaya baslamıştı ki kapı çaldı gece görümcem geldi sabaha kadar ne konustular bilmiyorum ama sonrasında eşim daha da soguk ve sertti bana karsı.
bu arada hepinize yürekten tesekkür ederim allahım sizleri ailenizi ve mutlulugunuzu korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?