2012 Şubat Anneleri

Enisecm calpol öyle ateş düşürmede kısa süreli.bizdede öyleydi.inş düşer bu saat oldu uyumamışsın sende.çok zor hastalık yaa.bende yaşadım gece acile bile gittim ben.kulaklarını tutuyormu hiç.mızmızmı devamlı yoksa sade ateşse diş diyorum ben.ama mızmızlanıyorsa belki bir ağrısıda olabilir.çok geçmiş olsn.ayetel kürsi oku arada hem nazara hem uykusunu getirirmiş.bende eski günlere baktım az uykusuz kaldım yatayım bari . İnş sende uyumaya zaman bulursun bebekten cnm fazlada sıkı giydirme çokta açma üstünü ama.iyi geceler cnm

Allah yardımcısı olsun asyanın bu gece inş.inş sebebinide anlarsın.sebebini bilmemekte deli ediyo insanı...

Acil şifalar diliyorum cnm iyi geceler olmadı çok çıkarsa acile götür cnm 40 çıkmasın sakın.havale olur mazallah.ama sirkeli bez ile kolaltına alnına baskı yaparsanda iyi gelir.soğuk olmasın ama suyla karıştır cnm.inş düşer ateşi.bende meraklandım ama yatmam gerek sabah ettim.

İyi geceler cnm

Canım kulaklarda sıkıntı yok çok şükür
Orta kulak iltihabı genelde yatarak emzirilen bebeklerde oluyrmuş
Ben hiç yatarak emzirmedim Asya'yı
Gerçi başka sebepleri de vardır olabilir tabi ama sabah baktı dr şükür kulaklar temiz dedi
Bana bu gece uyku yok da sen de bayağı geç yatmışsın
Mızmızlığı da yok ateşten hali kalmadı eli kolu düştü
Ama uyumuyor sakince kucağımda oturup bakıor anlamadım ben de
bi Doğan tutuyor kucağında bir ben
Şu saate kadar belki iki saat ancak uyumuştur toplamda
Neyse sana İyi uykular

Asya ilaç vaktinde ilacını içmedi zorlayınca da kustu
Ben de tekrar suyun altına soktum
Güven hastanesinin acilin aradım çocuk doktoru ile görüştüm
Takip edin üç saatte bir calpol verin dedi
Calpol almıyor dedim fitil verin dedi
Allahtan evde fitil vardı olmasa nöbetçi eczane arayacaktık
Verdim fitili emzirdim güzelce uyudu bakalım.
İnşallah ateşi düşerde güzelce uyur yorgun düştü gözler kıpkırmızı oldu kıyamam ben kuzuma

Günaydın kızlar!!!
Einstein umarım Asyacık iyileşmiştir. Bütün gece ayaktaymissiniz anlaşılan. Diğer hasta bebisler de daha iyidir insallah. Allah onların acısını göstermesin. Gece kötü saçma bir rüya gördüm, kalkıp kalkıp kontrol ettim kızımı. Gerçek olmayan şey bile öyle etkiledi ki, Allah korusun tüm kötülüklerden bebişlerimizi.
Kuzucuk böyle konularda yorum yapmamıştım daha önce ama çok kızdım eşine. Çünkü dengeyi kurması gereken o. Herşeye rağmen yuva dağıtmak kolay değil. Pek çok arkadaşın dediğine katılıyorum ben de, ayrılmadan önce biraz ayrı yaşamayı deneseniz belki iyi olur, sizi özler de yolda gelir inşallah.

günaydın kızlar herkese, oğlumun ve benim yeniden burnumuz akmaya başladı atlatamadık bir türlü şu hastalığı

çok geçmiş olsun cnaım rabbim şifa versin

aileden bu kadar çok etkilenen adama ne denir bilmiyorum, inşallah eşin düzelir boşanmazsın, üzülüyorum ben boşanmalara helede çocuk varken daha zor, Allah yardımcın olsun

çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin

bende kullandım oğlum için antibiyotik hemde 2 tane üstüste kullanmak zorunda kaldık, malesef bazen kullanmak zorunda kalıyoruz hiç istemesekte
oğlum bayramda hastaydı bir akşam tıkanınca nöbetçi bir çocuk dr.a götürdük o verdi kullanmamıza rağmen geçmedi hastalığı, bayram sonunda kendi dr.za götürdük diğerinin verdiği antibiyotiğin işe yaramadığını görünce tekrar başka bitane verdi, iyiydi ama şimdi tekrar burnu akmaya başladı. inşallah ilaç kullanımı gerekmez tekrar

Ah yazık ona en dayanamadigim Sey bebeklerin hasta olması o da geldi basımıza . Şurupu siringayla veriyorum ben kasikla mümkün değil içmiyor . Başka türden ateş dusuruculer denenebilir, mesela bizde fitil (parasetemol) ise yaramadı, hem fitil hem şurup(ibufuren) aynı anda verdik öyle iyi geldi.
Hadi bugun atlatir inşallah .

öğretmensiniz sanırım .. ekonomik özgürlüğü olmayan biçok kadın var şanslı gö kendini ve asla çocuğunu koz olarak kullandırma gerekirse sende aynı korkuyu ona yaşatki o stresi o da yaşasın bazı erkekler yeni bi aile olduklarını anlayamıyolar aileden alınan kültür işte çok üzüldüm

kız aman dikkat et sağı solu belli olmaz güvenme

işte önemli olan eş gerisi teferruat anlayamıyo değerinizi demek ki inş pişman olmaz eşiniz

hasta olan bebeklere allah şifa versin hava değişimleri bebeklerimizi hasta ediyor.Bu arada kızlar merak ettim,sayfayı açan gurbetgüzeli nerelerde ?

oda bizimle hamileydi ama düşük yaptı malesef yakın zamandada tekrar düşük yaptı yoksa bizimleydi.. allah yardımcısı olsun sağlıklı bebek nasip etsin

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Akıl vermek gibi olmasın haddime değil tabiiki ama 39 u geçerse hemen hastaneye gelin demişti bize doktor. Ateş bizde de var bu sıra.

Olur olmaz antibiyotik yazan çok doktor var haa ben bi antibiyotik yazayımda el mahkum bu toparlar zaten diyorlar. Yazıyorlar antibiyotiği en ufak şeye sonra çocuklar iyileşiyor tabii doktorun da adı çıkıyor iyi doktor diye. Herhalde bizim ülkemiz kadar gereksiz antibiyotik kullanan başka memleket yoktur. Çocuk bünyesi de ufaktan antibiyotiğe alıştığı için ilerde antibiyotik almadan atlatabileceği bir hastalığı bile antibiyotiksiz atlatamıyor hatta bir süre sonra onlarda işe yaramıyor. Yurt dşında yok böyle bir şey. Grip olunca yat evde dinlen deniyor biz de hemen antibiyotik. Kolay antibiyotik yazan doktora dikkat etmek lazım bence.

ne kadar çok muhabbet ederdik 2 saatte 30 sayfa olurdu hey gidi günler hey ... ben sıkça girmeye çalışıyorum pcde bozulmuştu şimdi hergün geliyorum artık yarında annem geliyo ohhhhh daha çok burda olurum .. çağrına cevap veriyorum senfat bende herkesi buraya bekliyorum özlendiniz kızlar.. özellikle ferayx den çok uzun zamandır haber alamıyorum merak ediyorum

gunaydınlarrr cok uykum var bu kız benı delırtecek
yenı dogan mubarek gece sureklı kalkıyor

dunurum de dunurum
yavru faceye bakıyorum o kolayıma gelıyor bu sayfa bıraz kasıyor sınır oluyorm
hadı sarılalım

katılıyorum kesinlikle hadi yetişkinler kendi biliçsizce kullanıyor ya bebekler!! zaten bilinçli dr 3 yaş altındaki çocuğa antibiyotik yazmamaya çalışıyo.. yazık günah hatırlıyorum annem dra götürürken bizi küçükken antibiyotik yazılınca başka bişey yazsanız olmaz mı diyodu .. küçüçük çocukların dişleri antibiyotikten sapsarı oluyo bedene verdiği zararı düşünemiyorum

kızlar ates sorunu var galıba eger 3 4 gun dusmuyorsa muhakkak bı problem vardır duser dıye beklemeyın
ben kızımda cok ates yasadım 3 gun en az beklerım snra dra gıderım ve ya kulagı ya bogazı
kızarık oluyor ve o yapıyor oluyor mecbur antıbıyotık kullanırdık ama son care olarak
antıbıyotık bı yerde hayat kurtarıyor augmentin dı galıba hangı dr gıtsem bunu verıyor antıbıyotık olarak

sarılın sarılın Allah muhabbetinizi arttırsın bebekler büyüdü everin artık....
nihlee napıyon nerelerdesin bacım sen :)

Herkese gunaydin bir suredir giremiyodum gecmise bakamadim pek bi tek biri bosaniyomus cok uzuldum cok zor bi durum insallah tatliya baglanir o duruma gelmez.
Hemsirenin 3 haftasi kalmis canim senin ilki daha kucuk olucak benimkinde ben dogumda 1,5 yasinda olucak pek giremessin ama iki cocukla tecrubelerini paylasirdsan sevinirim ihtiyacim olucaktir.
Bayanlar yegenim gripti bizimkinede gecti bir haftadir mahvoldum burnu tikalu uyumadi bide ust disleride kabarmis iyice yakinda cikar istahi yok hic, ikinci yegenim 2 hafta sonra dogucak kismetse erkek ilki 2,5 yasinda kiz inanilmaz kiskaniyo dogunca sabir versin cok zor goruyorumda, biz gittigimixde en fazla 1 saat oturabiliyorum ne oyuncak verir vermeyi birak kizimin oyuncaklarinida elinds alir benimkide sikilir bide cok sikistiriyor sevmek icin hic rahat birakmaz kizimda hic hoslanmaz aglar oturamam yeni doganin vay haline:)

hemen öğrendiğim şeyi yazayım yattığı odaya sıcak su koy suyun içinede viks koy azcık nasıl açılıyo bak burnu gerçi normal tıkanıkta açılıyo ama hastalıkta tıkanıncada rahatlatır heralde

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

biri bana mı seslendi?:)))
ahh canııımmm...ben buralardayımda vakit bulup yazamaıyorum ki!

şimdi çıkıyorum bile!bi ağlama sesi duyuyorum diğer odadan!
allahım bu çocuk niywe hiç uyumuyor!!!!
çok yorgunum çookkk....

bebişler hastaymış,çok geçmiş olsun ,hemencik iyileşsinler,hiç hasta olmasınlar.((((

görüşürüz kızlar...
elimden geldiğince takipteyim sizleri..

ferayx ı aradım pc bozukmus uzun zmndır o yuzden gıremıyormıs cok slm soledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…