• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ....eşim okuldan geldi uzanıyor selam sabah yok ben de 1 hafta rapor aldım.avukatla görüştüm fikir alışverişinde bulundum...boşanacam ama biraz zaman var...hakkımda hayırlısı olsun allahım yardım eder ...bu hafta bebegime calışmadıgımdan ben bakacam da haftaya işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum...insan ne olursa olsun karısına cocuklarına sahip cıkmaz mı? en cok üzüldüğüm nokta bu...beni dün koruyamadıysa baska olumsuz bir durumda yüz üstü bırakacak demek ki...aslında hep iyi niyetli sessiz oldugumdan böyle oluyor bu kadar iyilik fazla geldi sanırım allahım herkesin kalbine göre versin moralim cok kötü ama allahın izniyle atlatacam ölümden başka herseyin caresi var...dün gece esimle konustugumda benlee yumuşak konuşmaya baslamıştı ki kapı çaldı gece görümcem geldi sabaha kadar ne konustular bilmiyorum ama sonrasında eşim daha da soguk ve sertti bana karsı.
bu arada hepinize yürekten tesekkür ederim allahım sizleri ailenizi ve mutlulugunuzu korusun...

kuzucuk çok üzüldüm durumuna hakkında hayırlısı olsun inş
eğer gerçekten bittiğine inanıyorsan taviz verme kararlılığını görsün
erkeklerin şu tehditkar tutumunada çok sinir oluyorum
üstelik koz olarak bebeğini kullanıyor:47:
böyle durumlarda hep olan bebeklere oluyor malesef

Kuzucuk eşin nasıl bir adam seninki kendi ailesiniyle yine kendi ailesini yıkıyorr deli olcm sinirden.peki eşinin kulağını çekecek bir akraba ortak bir arkadaşı abisi yokmu.konuşsan canını nasıl yaktığını anlatsan onlara.belki senin yanında olanları görürde ne kadar aptal olduğunu anlar.en çokta evladınıza yanarım ben.o bile daha şimdiden herşeyi algılıyordur.mesela benm oğlum az evde sesler yükselsin bir babasına bir bana bakar ağlamaklı.bizde hemen susarız anlayıp üzülmesn diye...ben sadece kızını düşünüyorm çok kızdm kocana.inş Rabbim akıl verir onada hatasını görür.aranızı bozanlarında yuvası olmasın inş.ne diyeyim çok kızdm

çok üzüldüm inşallah o da bebeğini alır kucağına.ben başlığın ortalarında iken oyelken adlı arkadaşımız sayesinde bu başlıkla tanıştım.önceleri takip ediyordum ara ara ama ikiz pek yok diye yazmıyordum.sonra yazışmaya başladım.çok eski değilim ama eski sayılırım :):):):)hamileliğimden beri yazışıyorum.

diğerleri niçin kavga ettiler ?o zaman gurbetgüzeli nin de başka üyeliği var öyle değil mi ?aynı adla tekrar üyelik alınmıyordur sanırım.

benimde face yok hiç te heveslenmedim.bu siteye üyeyim bitek.o da eşim sayesinde oldu sağolsun.hep arama yaparken internette bu site denk gelmiş.bana söyledi bak böyle bi site var üye yapayım mı ?sorularına cvp bulursun arkadaşların olur diye bende olur dedim.üyelik ismi düşündük.bende spartaküs ü çok severim.birkaç üyelik adı denedik bunda karar kıldık :):):):):)

güzel paylaşımı olan bir site ama bazı üyeler hemen tartışmaya müsait. bi laf desen anında yapıştırıyor lafı.keşke hepgüzel paylaşımlar olsa ,saygı olsa.yüzümüzü göremesek te hepimiz bi insanız.hemen kalp kırıyorlar.

aa evet oyelkende yok bayağıdır napıyo ikizlerle acaba.facedede görmedim pek.gurbet guzeli aynı isimle cnm o kavga etmedi.azelya 55 vardı samsunlu yine birgülmi ne vardı isimleri pek aklıma gelmiyo aslında ben o gün kk ya gelmemiştim ertesi gün bi baktım herkes uyarı almış 3 gün giremediler o zaman birbirlerini şikayet etmişler kkya sonra hepsi birbirine girince kk tarafından bloke oldular.sonra duydum başka bir sitede bir araya gelmişler benide davet ettiler ama ben içlerinde anlaşamadıklarm var diye gitmedim.zaten kk tek sitem.burdan başka sitelerde yabancılık çekiyorm.burayı iyi öğrendim bide ondan sanırım.
Tabi her insan bir değl.yazışıyorz ama kim nasıl karakter bilmiyorz.bide insanın iyi günü kötü günü var.belli olmuyo işte.

biz iyiyiz asıl sen nasılsın ? hadi hayırlısı hemşire hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al inşallah.

belli ki ailesinin etkisinde kalıyor.sen kararlı olduğunu hissettir.onlar planlar yapıyorlardır büyük bir ihtimalle.alsınlar oğullarını ne halleri varsa görsünler.nasıl olsa ileride yine sana dönecek.hep böyle olmuştur ama sen affetme burnu sürtsün.senin ve evlatlarının kıymetini bilsin.bittiyse bitti sen sağlığını ve evlatlarını düşün.
İyidir canim ya 5 ocak sezaryen gunu verdi dr yaa senin ikizler nasil benimkilerde ikiz gibi olcak melitta Rabbim dayanma gucu versin akilli uslu emen bi bebek olsun insallah ya dua et

Hemşirecim inş kazasız belasız kavuşursun bebeğine..gerçi kızmı erkekmi onuda bilmiyorum ama sağlıkla gelsin.demek aralık annesi olcksın.

Son düzenleme:
teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ....eşim okuldan geldi uzanıyor selam sabah yok ben de 1 hafta rapor aldım.avukatla görüştüm fikir alışverişinde bulundum...boşanacam ama biraz zaman var...hakkımda hayırlısı olsun allahım yardım eder ...bu hafta bebegime calışmadıgımdan ben bakacam da haftaya işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum...insan ne olursa olsun karısına cocuklarına sahip cıkmaz mı? en cok üzüldüğüm nokta bu...beni dün koruyamadıysa baska olumsuz bir durumda yüz üstü bırakacak demek ki...aslında hep iyi niyetli sessiz oldugumdan böyle oluyor bu kadar iyilik fazla geldi sanırım allahım herkesin kalbine göre versin moralim cok kötü ama allahın izniyle atlatacam ölümden başka herseyin caresi var...dün gece esimle konustugumda benlee yumuşak konuşmaya baslamıştı ki kapı çaldı gece görümcem geldi sabaha kadar ne konustular bilmiyorum ama sonrasında eşim daha da soguk ve sertti bana karsı.
bu arada hepinize yürekten tesekkür ederim allahım sizleri ailenizi ve mutlulugunuzu korusun...

Hayatim sen neden hamile kaldinki suan madem bunlar boyle esinlede iyi deilsin yada sonunu kotu goruyosun suan hamilelikle ayrilikla cocukla nasil basa cikicaksin yinede kismet nasip tabide omrunu curutmek yerine bi hayat kurabilirsinde iki cocukla cok zor bazi seyler gorundugu gibi olmaz yakin zamanda iki samimi arkadasim bosandi onlarlayim surekli birinin 5 aylik bebegi var oyle zorki anlatamamvtek basina gitti sunnet ettirdi cok uzuldum been

Ay pardon hemşire 3 hafta deyince ben aralık sandm kusura bakma.demek kova olcak olun seninde.bi tanede kızın var dimi o ne kadarlık tam olarak.?kusura bakma belki yazdn ben kaçırdm tlden her zaman giremiyrm burayada.

Hayatta neyin başımıza ne zaman geleceği belli değil.kuzucukta olduğu gibi.en büyük pişmanlığım aptallığım bir meslek sahibi olmamamdır.keşke okusaydım.ama çok şükür şuan şanslıyımki eşimle herşey yolunda.ama kimsenin ilerde neler yaşayacağı benm gibi belli değil.kuzucuk bir yanda şanssız ama bir yandan benden daha şanslıki mesleği var.çocuğuna bakacak bir işi var.ama karnındaki günahsız yavruya ne olck.yazıkki böyle bir babası var.günahına girmek zorunda bırakmaz inş babası...

Ay pardon hemşire 3 hafta deyince ben aralık sandm kusura bakma.demek kova olcak olun seninde.bi tanede kızın var dimi o ne kadarlık tam olarak.?kusura bakma belki yazdn ben kaçırdm tlden her zaman giremiyrm burayada.

Canim aralikta izne ayrilcam insallah calisiyorum ya.evt kova olcak kizim 12 subatta dogmustu:))ikiz gibi olcak bidiklar

aa evet oyelkende yok bayağıdır napıyo ikizlerle acaba.facedede görmedim pek.gurbet guzeli aynı isimle cnm o kavga etmedi.azelya 55 vardı samsunlu yine birgülmi ne vardı isimleri pek aklıma gelmiyo aslında ben o gün kk ya gelmemiştim ertesi gün bi baktım herkes uyarı almış 3 gün giremediler o zaman birbirlerini şikayet etmişler kkya sonra hepsi birbirine girince kk tarafından bloke oldular.sonra duydum başka bir sitede bir araya gelmişler benide davet ettiler ama ben içlerinde anlaşamadıklarm var diye gitmedim.zaten kk tek sitem.burdan başka sitelerde yabancılık çekiyorm.burayı iyi öğrendim bide ondan sanırım.
Tabi her insan bir değl.yazışıyorz ama kim nasıl karakter bilmiyorz.bide insanın iyi günü kötü günü var.belli olmuyo işte.

o insanlar ne geçimsiz, bilmiş, ukala tiplerdi. bazıları atılıyor ama hakikaten haklılar. kaç aydır şurda yazıyoruz kimse ters birşey söylemiyor, herkes yapıcı. ben o dönemlerde sadece okuyordum , sonra o grup atılınca yazmaya başladım. geçmiş sayfalara baktım o dönemde yazanların cogu yok şimdi. girmiyorlar. dogum sonra girenlerde artık yok. bennebileyim bir ara her gece yazardı, hacer, nihle, bukle, vivalesta, ferayx, nurummm, bukle, elefera, ayşebahar, karats hatırladıgım isimler. sinem geri döndü. ama artık takılmıyor bu arkadaslar. bu saydıklarım olumlu insanlardı. geri dönün çağrısı yapıyorum kendilerine burdann. günışığımmm sen de yoksun

Kızlar Asya çok kötü çok yüksek ateşi var dünden beri
39 un üzerinde gece calpol verdim düşüyor 38 falan oluyo dört saati bulmadan yükseliyor
hemen yine calpol veriyorum aynı şekilde devam ediyor.
Bu sabah doktora gittik. İdrar yolları iltihabı olabilir dedi
Hemen idrar tahlili verdik ama hiç bişey çıkmadı
Boğazlaında sorun yok kulağına baktı sorun yok
Kuru ateş sadece
Takipteyiz şimdilik bu gece ikinci gece şimdi ölçtüm atş 38,7
yarm saat var ilaç saatine yine yükselmiş
Dün geceden beri hiç uyumadı toplasan dört saat uyumuştur son 24 saat içinde
Doktor takip edelim dedi ama internetten aratmalarıma göre 6. hastalığa benziyor
Burda 6. hastalık geçiren var mıydı?
Belirtileri nedir biliyor musunuz

okula gidemedim.bebegime annem bakıyordu ben okuldayken kocam artk orda kalmayacak dedi aksam ki olaylardan sonra.ben de okula gidemedim bırakamadım bebegimi.bizim hep böyle oluyor bana hap tersler kayınbabam kac kez evden kovdu beni dün de üstüme yürüdü el kaldırdı.

Sessiz duran insanlar maalesef hep kaybediyor. Nasıl müsade edersiniz size el kaldırmasına? Yarın öbür gün bebeklerin aklı ermeye başladığında annelerini ezilirken görmeleri daha mı hoş olacak. Bence burada bütün suçlu eşiniz, aradaki mesafeyi ayarlayamadığı için. Alın karşınıza adam akıllı konuşun, düzelecekse başka bir şehre yerleşmeyi teklif edin. Atamanızı istersiniz. Bilemiyorum ben okurken çok çok üzüldüm, umarım her şey yoluna girer.

39 un üzerinde gece calpol verdim düşüyor 38 falan oluyo dört saati bulmadan yükseliyor
Kuru ateş sadece
Doktor takip edelim dedi ama internetten aratmalarıma göre 6. hastalığa benziyor

Ben de tam olarak onu yazacaktım. İki hafta önce oğlum 6. Hastalığı geçirdi , 4 gün ateş , anlam veremedi doktorlar, viraldir geçer dedi, sonra iyi oldu, ama akşamına kırmızı dokuntuler çıkardı karnında yüzünde , korktuk aradık doktoru , endişe etmeyin yarın geçer dedi, hakikaten de öyle oldu sabaha çok az kalmıştı kırmızılıklar .
Korkma yani geçiyor serin tut yavrusu, bol bol emzir/süt ver su ver. Yemek yemesin ama illaki icsin diyor doktor. Gecmis olsun, bebeklerin anne karnındakin aldıkları antikorlar 9. Aya kadar koruyormuş vücudu sonra mikroplarda karşılaşıyorlar iste böyle :( benim oğlum gene hasta bu sefer nezle, burnunu actım uyuyor şimdi ama dün gece çok uyandı inşallah bu gece iyi geçer.
Deliksiz uykular diliyorum tüm bebeklere :)

Kuru ateş sadece

Geçmiş olsun canım. Bizim de diş çıkarma esnasında sorunlarımız oldu doktor hafif üşütmüş de olabilir dedi. Adını koyamadı. Ateş 39lara çıktı ve dediğin gibi altıncı hastalık belirtileri vardı. Ateş düştükten sonra kızarıklıklar oldu vücudunda. Birkaç gün sonra kendiliğinden geçti.
Calpol pek işe yaramamıştı doktor bize başka bir ateş düşürücü vermişti. Ben birkaç defa soğuğa yakın ılık banyo yaptırdım. Üzerini de çok çok ince giydirdim, dene istersen çok rahatlatır biz öyle düşürdük ateşi.

Ben de tam olarak onu yazacaktım. İki hafta önce oğlum 6. Hastalığı geçirdi , 4 gün ateş , anlam veremedi doktorlar, viraldir geçer dedi, sonra iyi oldu, ama akşamına kırmızı dokuntuler çıkardı karnında yüzünde , korktuk aradık doktoru , endişe etmeyin yarın geçer dedi, hakikaten de öyle oldu sabaha çok az kalmıştı kırmızılıklar .
Korkma yani geçiyor serin tut yavrusu, bol bol emzir/süt ver su ver. Yemek yemesin ama illaki icsin diyor doktor. Gecmis olsun, bebeklerin anne karnındakin aldıkları antikorlar 9. Aya kadar koruyormuş vücudu sonra mikroplarda karşılaşıyorlar iste böyle :( benim oğlum gene hasta bu sefer nezle, burnunu actım uyuyor şimdi ama dün gece çok uyandı inşallah bu gece iyi geçer.
Deliksiz uykular diliyorum tüm bebeklere :)
CAnım size de geçmiş olsun
Bol bol emziriyorum zaten dün tüm gece emdi zerre uyumadı
Bugün yine aynı
Kıymam gözler kıpkırmızı oldu uykusuzluktan
Zaten zar zor 9 kilo olmuştuk
Hemen kilo vermiş 250 gram gitmiş
Ateş düşünce hızla alır kilosunu merak etme dedi doktor bakalım

Geçmiş olsun canım. Bizim de diş çıkarma esnasında sorunlarımız oldu doktor hafif üşütmüş de olabilir dedi. Adını koyamadı. Ateş 39lara çıktı ve dediğin gibi altıncı hastalık belirtileri vardı. Ateş düştükten sonra kızarıklıklar oldu vücudunda. Birkaç gün sonra kendiliğinden geçti.
Calpol pek işe yaramamıştı doktor bize başka bir ateş düşürücü vermişti. Ben birkaç defa soğuğa yakın ılık banyo yaptırdım. Üzerini de çok çok ince giydirdim, dene istersen çok rahatlatır biz öyle düşürdük ateşi.

Canım teşekkürler
Ateşi dişten değilmiş ben dişi çıkacak sandım ama sadece damak sertleşmiş
daha diş yok dedi doktor
Bu gece ikinci gecemiz yarın da ateşli geçecek sanırım
Calpol şimdlik düşürüyor ateşi ama çok hızlı yükseliyor
ben daha önce aşı da ve bir kere ateşlenmişti o zaman vermiştim calpolü birinde 6 saat
birinde 8 saatte bir vermiştim iki kerede yok olmuştu atel
Şimdi üç saat içinde çıkıyor dört saatte bir de ilaçı veriyorum
Ben de habire yüzünü yıkayıp elini ayağını suya tutuyorum ensesini falan ıslatıyorum
Geçer inşallah

Kuru ateş sadece

geçmiş olsun asya bebeğe. benim kızım 6 yada 7 ayda grip oldu dr. gittik ve ilaç kullandık tam grip geçerken söylediğn gibi birden ateşi yükselmeye başladı bizde grip tekrarladı diye düşündük hemen dr.a götürdük. dr. gripten bağımsız bir ateş olduğunu ve 6. hastalık diye bir hastalık olabileciğini ve 3 gün ateşini takip edip hala devam ederse tekrar getirmemizi söyledi. ve 6 hastalık içinde 3 gün süren ateş sonucu ciltte döküntüler olacağını ve sonrasında döküntülerle beraber hastalığın geçeceğini söyledi.viruse bağlı bir hastalıkmış ve bu hastalığa bebekler bir kez yakalanabiliyormuş. 3 yaşına kadar yakalanmazsa bir daha da yakalanmıormuş.

ay çok karışık anlattım galiba sonuç olarak üç gün sürekli ateş düşürücü kullandık üç gün sonunda ateşi artık çıkmadı ve ciltte döküntü falan da olmadı. bizde tekrar dr. agitmedik çünkü ateş devam ederse gelin demişti. umarım yardımcı olabilmişimdir.

ginger, durasella siz antibiyotik kullanmışmıydınız
Bi de antibiyotik verdi doktor en uyuz olduğum şey antibiyotik kullanmak
Kullanmayım dedim kullanmalısın dedi bugün verdim bir doz yirmi dört satte bir verilecek
Başladık bi kere şimdi kesmek de olmaz :(

Back
X