2012 Şubat Anneleri

ARKADAŞLAR BRİ ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIN KIZI begüm için yapabileceğiniz tek yardım....!!!
tanıdıklarınızla paylaşıp 2 şer tüp toplu kan bağışı yapabilirsiniz...

adres:
ankara üniversitesitıp fakültesi ibni sina hastanesi hematoloji lab.(asma kat) sıhhiye/ankara 06100 )

bu adrese kargo toplu kan bağışı yapabilirsiniz YADA adrese gidip kan verebilirsiniz kişi başı 2 tüp kan
yardımlarınız için şimdiden tşk. ederim..

Kök Hücre ve Kemik İliği Bağışı İçin Onam ve Başvuru Formu yazan butona tıklayınız..

başvuru formu alttaki linkte

AÜ Akraba Dışı Doku Bankası > Gönüllü Verici Kaydı

bu linkteki formu pc de doldurup yazıcıdan çıkartıp size verilen numara ile toplanan kanlarla birlikte yukarıdaki adrese kargo yapabilirsiniz...
daha detaylı bilgi için : SİNEM ŞEN İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ
CEP NO : 0505 256 24 72

Kuzucuk ne cvp yazsam bilmiyorum çok zor şeyler yaşadıkların inş eşinde yanında olur anlar hatasını umarım insan ne söylese bilemiyor bebeğin var sonuçta bide hamilesin allah yardımcın olsn cnm üzme kendini konuşarak anlatmaya çalış sorunları inş aşarsınız bu günleri

bebeğimiz begümede allahtan şifa diliyorum inş iyi olur

Kızlar bugün doğru düzgün yazamadım size evi süpür oğlan uyurken banyo yaptım derken akşamda annem çağırdı kontürüm olmadığı içinde kk ya bağlanamadım pek.eşimde yarın evde inş kontür alırımda yarın rahat rahat konuşurum sizle.yarın pazarada gideceğim off offf çocuk olunca işleri hep azar azar yapıyorum mecbur..

Bebekleri hasta olan kardeşlerime Rabbimden şifa diliyorm çok üzülüyorum.insanın canı kanı hasta olunca hayat duruyor.biz nezle olsa napcaz diyoruz ki ilik lazım olan kardeşlerim ne yapsan.Rabbim sağlıkla sınamasın kimseyi inş..çok zor...

kimse bebegini senden alamaz mahkmeye verirsenizde bebek kesinlikle sana verilir,
ama konuyu tam bilmiyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olur

canım sen, yanlız bulup korkutmuşlar
korkma asla alamaz bebeğini
kapıda polisi gördümü feleğini şaşırır o
ama sinirle söylediğini düşünüyorum boşanacağını sanmam

canım hiç canını sıkma kmse alamaz çocugunu elinden maddi özgurlugun varsa kımseyi buyutme ustune

bizde bu akşam kayınvalideydik
artık bizimki melek oldu mama parası filan çıkarıp veriyo hemen
bir ilgi bir alaka bir muhabbet şaştım kaldım
bende güleryüzlü davrandım acıdım pişmandı sanki :44:

melitta sağol canım, Allah razı olsun. ben de markete gitmiştim çocuklarla, evin yakınında. rüzgarlıydı hava biraz. biz de o zaman kaptık herhalde. şimdi iyi ömercik ama çok az burun akıntısı kaldı. size de çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.

ben de küçük kaseyle veriyorum. sevdiği birşeyse bitiriyor, sevmiyorsa hemen kaşığa saldırıyor, tutmaya çalışıyor. her yeri de batıyor.

kuzucuk fazla birşey yazmamışsın neler olduğu hakkında ama sadece neden bana sormadan çay verdiniz dediğin için bunlar olduysa yazık. annesisin, o kadar karışma hakkın olacak tabi. Allah hakkında hayırlısını versin.

okula gidemedim.bebegime annem bakıyordu ben okuldayken kocam artk orda kalmayacak dedi aksam ki olaylardan sonra.ben de okula gidemedim bırakamadım bebegimi.bizim hep böyle oluyor bana hap tersler kayınbabam kac kez evden kovdu beni dün de üstüme yürüdü el kaldırdı.sadece ve sadece ben keske bana sorsaydınız dedğim için o dedesiymiş ya daha fazla hakka sahipmis benim babam yok beni koruyup kollamaları gerekmiyor mu kızlarından ayırt etmeden dün yetim oldugumu hatırlattılar bana.kocam da annem babam bise diyemem diyo böyle olcagına bosanalım gitsin diyo.ben dogumda sadece 8 kilo aldım bana karnındaki bebege bakmıyorsun diyorlardı 3 buçuk kilo dogdu kızızm sonra ilk 6 ay sadece anne sütü verdim ondan da sorun cıktı 3 cocuck büyütmüşler bir aylık bebege cikolata bile verdim ben diyo.ben hiçe sayıyorlar anneliğimi bile kabul etmiyorlar.hersseye ragmen kocam yanımda olsaydı gerisi boştu benim için ama o da bıraktı beni

bir de sorun cıkaracaklar ya biz yanlarındayken bise vermezler cocuga nedense biz odadan cıkalım agzına tıkarlar kac kez bogulma tehlikesi atlattı kızım ama olur o dedesi ya....dün de aynısını yaptılar ben vermeyin demiyorum sadece benim o bebegin annesi oldugumu hatırlasınlar unutmasınlar.onlara gittigimizde beni hiç görmezler sadece ogulları ve torunları var.bebegi alırlar komsu komsu gezdirirler cocuk anca aglayınca acıkınca annesi de burdaymıs derler.cogu zaman kzıma seneye annenden habersiz kac gel bize annen gelmesin dediklerini duydum daha simdiden.kızımın hamileleignde de cok sorunlar yasadım ac bırakıldım.gecelerce agladım suan da da kanamam var iyi degilim.daha kızıma burnunu silmek için bir mendil bile almadılar ama

yok canım diş miş yok bizde
uykusunda dönğyo uyanıyo uykusunu alamayınca ağlıyo tekrar 2.5 saatten önce uyumuyo
ve o 2.5 saat boyunca devaml mızmız ağlıyo

tamam işte hugocum bu huzursuzluk diş belirtisi olabilir, artık zamanı geldi çünkü

adı nedir?olur da yolumuz düşerse alırız.burada ulaşım yok ya eczane bile çoook uzakta.yada birileri giderse o taraflara aldırırım.

bizim kullandığımız bu canım ben memnunum, doğduğundan beri kullanıyoruz
Physiologica Gifrer Serum Fizyolojik

hepsi aynı bu kocaların, bizimkide temmuzda araba aldı 15gün sonra satılığa çıkardı, daha büyük alacakmış, madem öyle en başta büyük bişey alsaydın diyorum ses yok, bide kredi çektik onun için kenarda başka parada yok neyle alacaksa yenisini

begüm bebeğe rabbim şifa versin inşallah biran önce bulunur uygun ilik

düzelir inşallah canım üzme kendini bebeğini senden alamazlar, sen öğretmensin sanırım ezdirme kendini, ailende arkanda duracak başka kimse yokmu abi dayı gibi?

canım inan ki çok üzüldüm, eğer elinde mesleğin işin varsa yada sırtını dayayabileceğin bir ailen hiç düşünme al bebeğini sürünsünler derim. bebeğini kimse senden alamaz. senin bebebğine bakacak hiçbirşeyin olmasa bile nafaka bağlarlar ama asla eşine vermezler. korkma. zaten eşin senin ne kadar kararlı olduğunu görürse o kadar alttan alır gibime geliyor.

canım sıkma canını lütfen eşin seni gerçekten boşamak istiyorsa sonuçta bir mesleğin var sanırım hiç üzülme derim adam gibi adam olsa sana sahip çıkar ailesine laf ettirmezdi.senin çocuğuna senden başka kimse adam gibi bakamaz bebeğe çikolatamı verilir belliki sırf sana inad yapıyorlar bunlar.eşinde bunu görmüyorsa kördür.sen sadece bebeğini düşün.peki hamilesin biliyormu onun için ne düşünüyorsun.allah yardımcın olsn lütfen üzülme

Günaydın kızlar.güne güzel başlamak isterdim ama kuzucuk çok üzdü beni.inş islah olur eşi.ama ben yerinde olsam çocuğumuda alır giderdim.davamıda açardım görsün ebes..i
insan hiç çocuklarının annesini ailesine ezdirirmi.üstelik bu çocuğun annesi o ne yedirileceğini bilmezmi.yazık.halbuuki babası yok kendi kızları gibi olmalıydı.kayınpeder baba olmalıydı.Allah böyle vicdansızları islah etsin.burunlarını sürttürsün inş.çok sinirlendim kuzucuk lütfen kızma bana...kendime yapılmış gibi üzüldüm şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…