- 22 Ağustos 2011
- 686
- 1.148
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.441
boşanıyoruz kaynanamlar muradlarına eriyor.9 aylık kızım var 6 haftalık hamileyim. aksam kaynanamdayız mutfaktayız içeri girdim kızımın üstü cay olmus cay mı verdiniz dedim önce yok dediler sonra evet, ben de keşke bana sorsaydınız dedim kayınbabam sana mı sorcam dedesiyim ben salak manyak demeye basladı sesini yükseltiyor benim babam öldü ondan bile böyle seyler duymadım kocam zaten herzaman ki gibi onları tuttu görümceler kaynana herkes üstüme yürüdü kayınbabam el kaldırdı,eve zor geldik kocam bosanalım ama cocucgumu alır sana göstermem diyo mahkeme vermese bile....coook kötüyüm alllah rızası için yardım edin bana
kimse bebegini senden alamaz mahkmeye verirsenizde bebek kesinlikle sana verilir,
ama konuyu tam bilmiyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olur
boşanıyoruz kaynanamlar muradlarına eriyor.9 aylık kızım var 6 haftalık hamileyim. aksam kaynanamdayız mutfaktayız içeri girdim kızımın üstü cay olmus cay mı verdiniz dedim önce yok dediler sonra evet, ben de keşke bana sorsaydınız dedim kayınbabam sana mı sorcam dedesiyim ben salak manyak demeye basladı sesini yükseltiyor benim babam öldü ondan bile böyle seyler duymadım kocam zaten herzaman ki gibi onları tuttu görümceler kaynana herkes üstüme yürüdü kayınbabam el kaldırdı,eve zor geldik kocam bosanalım ama cocucgumu alır sana göstermem diyo mahkeme vermese bile....coook kötüyüm alllah rızası için yardım edin bana
teşekkür ederim arkadaşımburnunu temizliyorum tıkanmasın diye ıh ıh yapıyor çıkıyor siliyorum keyfi yerinde ama maşallah ateşi de yok :):):) ayaklarına çorap giydiriyorum birde ayaklı pijama giydiriyorum. serum fizyolojik ne demek???burun damlası sprey gibi bişey mı ?
teşekkür ederim geçmiş olsun sizlerin bebişlerine de.sanırım biz hafif atlatıyoruz sanırım rüzgar sert vurdu o yüzden oldu.keyfinin yerinde olması beni rahatlatıyor.mızmızlı olsaydı burnumdan gelirdi ama oğluşumda birazcık mızmız gibi ama burnu akmıyor.
aman dikkat et.bi yerde bebeğinle beraber olman iyi.bebeğin geçirip sen olsaydın yine bulaşma ihtimali olabilirdi.
cat lover canım benim geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.rabbim bebeklerimize acil şifalar versin inşallah.
hugocuk çok teşekkür ederim canım.bugün menümüz zengindi.merkeze güzel şeyler gelmişti kısıtlı da olsa ama brokoliye bayılırım.çorbalarına maydonoz , dereotu , brokoli , tavuk ,tavuk suyu (kendi suyu) ,havuç , patates ,pirinç , kattım misler gibi yediler ama kızımın kasesinin yarısı kaldı ara ara yiyor.
bu arada sen kase olarak mı veriyorsun bebeğine yoksa yediği kadar mı?yediği bi kase ediyor mu ?
arkadaşlar sizlere de soruyorum.sizler kase olarak mı veriyorsunuz çorbaları ?
kızlar saçlarınız hala dökülüyormu????
sürekli kızımın parmak aralarından toplamaktan bıktım
ne kadar dikkat etsemde her yerde saçım var bıktım usandım artık
yok canım diş miş yok bizde
uykusunda dönğyo uyanıyo uykusunu alamayınca ağlıyo tekrar 2.5 saatten önce uyumuyo
ve o 2.5 saat boyunca devaml mızmız ağlıyo
adı nedir?olur da yolumuz düşerse alırız.burada ulaşım yok ya eczane bile çoook uzakta.yada birileri giderse o taraflara aldırırım.
daha yeni oturdum sabah 9 dan beri
dün akşam eşim sapıttı 35 bin liraya motor almaya kalktı üstelik kocaman motorumuz var 2010 model
geçen sene almıştı alırkende bunu aldımmı 10 sene binerim asla değiştirmem şöyle iyi böyle iyi dağmotoru heryere gider bik bik bik
şimdide yok sen konforu seviyosun bak bmw alıyim rahat edersin bak süper bu falan filan
zaten araba ve motor için kredi çekmişti 2 yılımız daha var ödüyoruz motorunu satıp üzerine kredi çekip bmw alacakmış
neyseki yola geldi vazgeçti benim motorum güzel filan 2 yıl sonra alırım krediler bitsin filan konuştuk tamam dedi
okula gidemedim.bebegime annem bakıyordu ben okuldayken kocam artk orda kalmayacak dedi aksam ki olaylardan sonra.ben de okula gidemedim bırakamadım bebegimi.bizim hep böyle oluyor bana hap tersler kayınbabam kac kez evden kovdu beni dün de üstüme yürüdü el kaldırdı.sadece ve sadece ben keske bana sorsaydınız dedğim için o dedesiymiş ya daha fazla hakka sahipmis benim babam yok beni koruyup kollamaları gerekmiyor mu kızlarından ayırt etmeden dün yetim oldugumu hatırlattılar bana.kocam da annem babam bise diyemem diyo böyle olcagına bosanalım gitsin diyo.ben dogumda sadece 8 kilo aldım bana karnındaki bebege bakmıyorsun diyorlardı 3 buçuk kilo dogdu kızızm sonra ilk 6 ay sadece anne sütü verdim ondan da sorun cıktı 3 cocuck büyütmüşler bir aylık bebege cikolata bile verdim ben diyo.ben hiçe sayıyorlar anneliğimi bile kabul etmiyorlar.hersseye ragmen kocam yanımda olsaydı gerisi boştu benim için ama o da bıraktı beni
okula gidemedim.bebegime annem bakıyordu ben okuldayken kocam artk orda kalmayacak dedi aksam ki olaylardan sonra.ben de okula gidemedim bırakamadım bebegimi.bizim hep böyle oluyor bana hap tersler kayınbabam kac kez evden kovdu beni dün de üstüme yürüdü el kaldırdı.sadece ve sadece ben keske bana sorsaydınız dedğim için o dedesiymiş ya daha fazla hakka sahipmis benim babam yok beni koruyup kollamaları gerekmiyor mu kızlarından ayırt etmeden dün yetim oldugumu hatırlattılar bana.kocam da annem babam bise diyemem diyo böyle olcagına bosanalım gitsin diyo.ben dogumda sadece 8 kilo aldım bana karnındaki bebege bakmıyorsun diyorlardı 3 buçuk kilo dogdu kızızm sonra ilk 6 ay sadece anne sütü verdim ondan da sorun cıktı 3 cocuck büyütmüşler bir aylık bebege cikolata bile verdim ben diyo.ben hiçe sayıyorlar anneliğimi bile kabul etmiyorlar.hersseye ragmen kocam yanımda olsaydı gerisi boştu benim için ama o da bıraktı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?