- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #75.461
bir de sorun cıkaracaklar ya biz yanlarındayken bise vermezler cocuga nedense biz odadan cıkalım agzına tıkarlar kac kez bogulma tehlikesi atlattı kızım ama olur o dedesi ya....dün de aynısını yaptılar ben vermeyin demiyorum sadece benim o bebegin annesi oldugumu hatırlasınlar unutmasınlar.onlara gittigimizde beni hiç görmezler sadece ogulları ve torunları var.bebegi alırlar komsu komsu gezdirirler cocuk anca aglayınca acıkınca annesi de burdaymıs derler.cogu zaman kzıma seneye annenden habersiz kac gel bize annen gelmesin dediklerini duydum daha simdiden.kızımın hamileleignde de cok sorunlar yasadım ac bırakıldım.gecelerce agladım suan da da kanamam var iyi degilim.daha kızıma burnunu silmek için bir mendil bile almadılar ama
okula gidemedim.bebegime annem bakıyordu ben okuldayken kocam artk orda kalmayacak dedi aksam ki olaylardan sonra.ben de okula gidemedim bırakamadım bebegimi.bizim hep böyle oluyor bana hap tersler kayınbabam kac kez evden kovdu beni dün de üstüme yürüdü el kaldırdı.sadece ve sadece ben keske bana sorsaydınız dedğim için o dedesiymiş ya daha fazla hakka sahipmis benim babam yok beni koruyup kollamaları gerekmiyor mu kızlarından ayırt etmeden dün yetim oldugumu hatırlattılar bana.kocam da annem babam bise diyemem diyo böyle olcagına bosanalım gitsin diyo.ben dogumda sadece 8 kilo aldım bana karnındaki bebege bakmıyorsun diyorlardı 3 buçuk kilo dogdu kızızm sonra ilk 6 ay sadece anne sütü verdim ondan da sorun cıktı 3 cocuck büyütmüşler bir aylık bebege cikolata bile verdim ben diyo.ben hiçe sayıyorlar anneliğimi bile kabul etmiyorlar.hersseye ragmen kocam yanımda olsaydı gerisi boştu benim için ama o da bıraktı beni
ne vicdansız insanlar var allah ıslah etsin
canım çok üzüldüm inanki bak ayrılcaksa ayrılsın valla bu adamdan koca baba olmazz
boşansın daha rahat edersin okuyunca ruhum daraldı
bunlar böyle işte koruyup kollayacaklarına sahipsiz diye ezerler egolarını tatmin ediyorlar
sen üzülme yetim ahı yerde kalmaz dua et