- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.421
benim kaasem küçük onla 1 kase yer
1 saat sonrada üzerine 150 ml aptamil içerr
bebeği hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. hugocuk sende dikkat ol allah korusun bebişlerimiz bu ara çok tehlikeli hareketler yapıyo sanada geçmiş olsun.
ben size bebeğinize neler yedirdiğinizi sormuştum gün içinde belki geçmişe bakamayanlar olmuştur. bu ara kızım sebebiyle bende girsemde pek dikkatli okuyamıyorum. ben sabah kahvaltıda çok az peynir yedirebiliyorum sadece tuzu alınmış o da her zaman değil bazen hiç kahvaltı yapmıyo. sponra 12:00 13:00 arası bir kepçe çorba bazen az daha çok yada bazen hepsini yemiyo. sonra da akşaç bizimle yemekten azcık onada uygun olan varsa tattırıyorum ve 19:30 20:00 arası da ya meyveli yoğurt yada pekmezli yoğurt vb. bir öğnn bu da 2 -3 tatlı kaşığı yoğurt ve küçük yarım armut ölçü olarak:) ve bunun dşında sürekli emiyor. ve eksik bişeyler yapıyorum gibi hissediyorum. ama kilosu iyi en son 1 ay önce 10 kilo 800 gr gibiyidi. eklememi önerebilceğiniz bir öğün varmı ve o öğünde ne yedirebilirim
melittacım unuttunmu bizim bebişler aynı gün doğumlular
12 şubat
memo yürüme denemeleri yapıyor desene
çerez kasesi gibi dimi?o kaseleri kız bitiremiyor ama iki üç kaşık kalıyor oğlum ise bazen iki kase yiyor bazen de kasesini bitiriyor.
bende kahvaltı da peynir yumurta birde kıyma kavurup veriyorum biz ne yersek onu yediriyorum yedikleri dışında.kıymayı çok seviyorlar ayrıca diğerlerini de yiyorlar ama yetmiyordur bir saat sonra mama veiryorum yada direk öğlen öğünümüz çorbaya geçiyorum.
çorba ise sebze çorbası içinde ilk kıyma koyuyordum ama tavuk ve balıkta koyun dedi doktorumuz tavuk koyuyorum daha balık nasip olmadı ama balık kızartmıştım geçende tanıştılar balıkla da ilk izlenimler gayet iyiydi. :):):)
akşam kaşık maması veriyordum ama artık akşam öğünümüzde çorba oldu. meyve yiyorlar maşallah bugün bi elma ,erik , muz yemişler.
senin bebeğinin kgsi maşallah.benim bebekler geçen ay 8 küsürdü
daha yeni oturdum sabah 9 dan beri
dün akşam eşim sapıttı 35 bin liraya motor almaya kalktı üstelik kocaman motorumuz var 2010 model
geçen sene almıştı alırkende bunu aldımmı 10 sene binerim asla değiştirmem şöyle iyi böyle iyi dağmotoru heryere gider bik bik bik
şimdide yok sen konforu seviyosun bak bmw alıyim rahat edersin bak süper bu falan filan
zaten araba ve motor için kredi çekmişti 2 yılımız daha var ödüyoruz motorunu satıp üzerine kredi çekip bmw alacakmış
neyseki yola geldi vazgeçti benim motorum güzel filan 2 yıl sonra alırım krediler bitsin filan konuştuk tamam dedi
hakikaten yaaa nisanem kusuruma bakma mazur gör.ben artık bebeklerden evden işten kafa uçuyor.sanki sohbet ediyoruz da kocalrımız yerine evlatlarımıız çekiştiriyomuşuz gibi geliyor artık :):):):):):
hatta 6. ay yarı yaşı diye kutladıydık sözdeah ah ne çabuk geçiyor zamaan değil mi ? ha doğdu ha doğacak şu sıkıntı bu sancı derken şimdi neleri konuşuyoruz yaşlanıyoruz
plan yaptınız mı doğum günü için.benim eşimin 21 i doğum günü süpriz yapacaktım vazgeçtim dün akşam kızdırdı beni.birde ellerine ayaklarına masaj yapacaktım akşam ondan da vazgeçtim.
bebeklerim içinde ayrıca bir parti düşnüüyorum inşallah rabbim ömür verirse :):)::) bizim pastahanenin katologunda gördüm 1 yaş pastası vardı.bizimkilerde 1 yaşında olacaklar çok süper olacak :):):):):)
Valla bu erkek milleti çocuk gibi. Benim eşim de araba değiştirmenin yolunu yapmaya çalışıyor arada bir. Ama zor biraz daha kredisi yeni bitti bunun.
ben bu sene doğumgünü yapamayacağım heralde
geçen kışa doğru taşındık buraya hamilelikti kolikti derken pek çevrem yok 2 arkadaşım var çocuklu seneye yaparım inşallah o zaman daha çok arkadaşımız olur
Aile arasında yaparsınız hugocuk illa çocuklubirileri olması şart değilki. Zaten çok çocuk karmaşadan başka bir şey olmaz ben öyle çok fazla küçük çocuk olsun istemiyorum herkes benim oğluşumla ilgilensinhatta çocuk istemiyorum başka
benim bebeklerinde arkadaşı yok ki benimde pek var denemez.üç dört komşu birde iki bayan var.al işte beş altı kişi oluruz tamam.belki onlardan da sadece bir iki ' si gelir
benim bebeklerinde arkadaşı yok ki benimde pek var denemez.üç dört komşu birde iki bayan var.al işte beş altı kişi oluruz tamam.belki onlardan da sadece bir iki ' si gelir
Annenler de gelir
bir pasta alıp eşimle beraber üçümüz kutlarız bu sene
seneye arkadaşlarıyla kutlarız tosunun
evet üstelik bizimkinin emeklemeside bir garip dizlerinin üzerinde değilde ayaklarının üzerinde emekliyo yani elleri yerde poposu havada yürüyo emekleme değil böyle olunca dengesini kaybediyo
önceden emekliyodu üç gündür bu şekilde gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?