• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

daha yeni oturdum sabah 9 dan beri
dün akşam eşim sapıttı 35 bin liraya motor almaya kalktı üstelik kocaman motorumuz var 2010 model
geçen sene almıştı alırkende bunu aldımmı 10 sene binerim asla değiştirmem şöyle iyi böyle iyi dağmotoru heryere gider bik bik bik
şimdide yok sen konforu seviyosun bak bmw alıyim rahat edersin bak süper bu falan filan
zaten araba ve motor için kredi çekmişti 2 yılımız daha var ödüyoruz motorunu satıp üzerine kredi çekip bmw alacakmış
neyseki yola geldi vazgeçti benim motorum güzel filan 2 yıl sonra alırım krediler bitsin filan konuştuk tamam dedi

benim kaasem küçük onla 1 kase yer
1 saat sonrada üzerine 150 ml aptamil içerr

bebeği hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. hugocuk sende dikkat ol allah korusun bebişlerimiz bu ara çok tehlikeli hareketler yapıyo sanada geçmiş olsun.

ben size bebeğinize neler yedirdiğinizi sormuştum gün içinde belki geçmişe bakamayanlar olmuştur. bu ara kızım sebebiyle bende girsemde pek dikkatli okuyamıyorum. ben sabah kahvaltıda çok az peynir yedirebiliyorum sadece tuzu alınmış o da her zaman değil bazen hiç kahvaltı yapmıyo. sponra 12:00 13:00 arası bir kepçe çorba bazen az daha çok yada bazen hepsini yemiyo. sonra da akşaç bizimle yemekten azcık onada uygun olan varsa tattırıyorum ve 19:30 20:00 arası da ya meyveli yoğurt yada pekmezli yoğurt vb. bir öğnn bu da 2 -3 tatlı kaşığı yoğurt ve küçük yarım armut ölçü olarak:) ve bunun dşında sürekli emiyor. ve eksik bişeyler yapıyorum gibi hissediyorum. ama kilosu iyi en son 1 ay önce 10 kilo 800 gr gibiyidi. eklememi önerebilceğiniz bir öğün varmı ve o öğünde ne yedirebilirim

melittacım unuttunmu bizim bebişler aynı gün doğumlular
12 şubat:46:

hakikaten yaaa nisanem kusuruma bakma mazur gör.ben artık bebeklerden evden işten kafa uçuyor.sanki sohbet ediyoruz da kocalrımız yerine evlatlarımıız çekiştiriyomuşuz gibi geliyor artık :):):):):):

hatta 6. ay yarı yaşı diye kutladıydık sözde :27: ah ah ne çabuk geçiyor zamaan değil mi ? ha doğdu ha doğacak şu sıkıntı bu sancı derken şimdi neleri konuşuyoruz :43: yaşlanıyoruz :(

plan yaptınız mı doğum günü için.benim eşimin 21 i doğum günü süpriz yapacaktım vazgeçtim dün akşam kızdırdı beni.birde ellerine ayaklarına masaj yapacaktım akşam ondan da vazgeçtim.

bebeklerim içinde ayrıca bir parti düşnüüyorum inşallah rabbim ömür verirse :):)::) bizim pastahanenin katologunda gördüm 1 yaş pastası vardı.bizimkilerde 1 yaşında olacaklar çok süper olacak :):):):):)

çerez kasesi gibi dimi?o kaseleri kız bitiremiyor ama iki üç kaşık kalıyor oğlum ise bazen iki kase yiyor bazen de kasesini bitiriyor.

bende kahvaltı da peynir yumurta birde kıyma kavurup veriyorum biz ne yersek onu yediriyorum yedikleri dışında.kıymayı çok seviyorlar ayrıca diğerlerini de yiyorlar ama yetmiyordur bir saat sonra mama veiryorum yada direk öğlen öğünümüz çorbaya geçiyorum.

çorba ise sebze çorbası içinde ilk kıyma koyuyordum ama tavuk ve balıkta koyun dedi doktorumuz tavuk koyuyorum daha balık nasip olmadı ama balık kızartmıştım geçende tanıştılar balıkla da ilk izlenimler gayet iyiydi. :):):)

akşam kaşık maması veriyordum ama artık akşam öğünümüzde çorba oldu. meyve yiyorlar maşallah bugün bi elma ,erik , muz yemişler.

senin bebeğinin kgsi maşallah.benim bebekler geçen ay 8 küsürdü

evet canım çerez kasesi
oğlanın dişi çıktımı canım

daha yeni oturdum sabah 9 dan beri
dün akşam eşim sapıttı 35 bin liraya motor almaya kalktı üstelik kocaman motorumuz var 2010 model
geçen sene almıştı alırkende bunu aldımmı 10 sene binerim asla değiştirmem şöyle iyi böyle iyi dağmotoru heryere gider bik bik bik
şimdide yok sen konforu seviyosun bak bmw alıyim rahat edersin bak süper bu falan filan
zaten araba ve motor için kredi çekmişti 2 yılımız daha var ödüyoruz motorunu satıp üzerine kredi çekip bmw alacakmış
neyseki yola geldi vazgeçti benim motorum güzel filan 2 yıl sonra alırım krediler bitsin filan konuştuk tamam dedi

Valla bu erkek milleti çocuk gibi. Benim eşim de araba değiştirmenin yolunu yapmaya çalışıyor arada bir. Ama zor biraz daha kredisi yeni bitti bunun.

hakikaten yaaa nisanem kusuruma bakma mazur gör.ben artık bebeklerden evden işten kafa uçuyor.sanki sohbet ediyoruz da kocalrımız yerine evlatlarımıız çekiştiriyomuşuz gibi geliyor artık :):):):):):

hatta 6. ay yarı yaşı diye kutladıydık sözde :27: ah ah ne çabuk geçiyor zamaan değil mi ? ha doğdu ha doğacak şu sıkıntı bu sancı derken şimdi neleri konuşuyoruz :43: yaşlanıyoruz :(

plan yaptınız mı doğum günü için.benim eşimin 21 i doğum günü süpriz yapacaktım vazgeçtim dün akşam kızdırdı beni.birde ellerine ayaklarına masaj yapacaktım akşam ondan da vazgeçtim.

bebeklerim içinde ayrıca bir parti düşnüüyorum inşallah rabbim ömür verirse :):)::) bizim pastahanenin katologunda gördüm 1 yaş pastası vardı.bizimkilerde 1 yaşında olacaklar çok süper olacak :):):):):)

ben bu sene doğumgünü yapamayacağım heralde
geçen kışa doğru taşındık buraya hamilelikti kolikti derken pek çevrem yok 2 arkadaşım var çocuklu seneye yaparım inşallah o zaman daha çok arkadaşımız olur

ben bu sene doğumgünü yapamayacağım heralde
geçen kışa doğru taşındık buraya hamilelikti kolikti derken pek çevrem yok 2 arkadaşım var çocuklu seneye yaparım inşallah o zaman daha çok arkadaşımız olur

Aile arasında yaparsınız hugocuk illa çocuklubirileri olması şart değilki. Zaten çok çocuk karmaşadan başka bir şey olmaz ben öyle çok fazla küçük çocuk olsun istemiyorum herkes benim oğluşumla ilgilensin:52: hatta çocuk istemiyorum başka:27:

benim bebeklerinde arkadaşı yok ki benimde pek var denemez.üç dört komşu birde iki bayan var.al işte beş altı kişi oluruz tamam.belki onlardan da sadece bir iki ' si gelir

Aile arasında yaparsınız hugocuk illa çocuklubirileri olması şart değilki. Zaten çok çocuk karmaşadan başka bir şey olmaz ben öyle çok fazla küçük çocuk olsun istemiyorum herkes benim oğluşumla ilgilensin:52: hatta çocuk istemiyorum başka:27:

kayınvalidemlerlemi yapacaz :27:

benim bebeklerinde arkadaşı yok ki benimde pek var denemez.üç dört komşu birde iki bayan var.al işte beş altı kişi oluruz tamam.belki onlardan da sadece bir iki ' si gelir

üst katta arkadaşımın geçen ay doğum günüydü kızının 1 yaşına girdi
daha önce sordum doğumgünü yapacakmısın diye aile arasında bikaç arkadaş dedi ama sende gelirsin diye davet etmedi
son gün akşam aradı yarın doğumgünü var gelin dedi :53:
hediye alamadık heryer kapalı hava soğuk
herkes hediyesini filan almış gelmiş
birde eşleride gelmiş benimki hayatta gitmez sevmez öyle şeyleri zatii
bende gidemedim hem hediyem yoktu hemde herkes eşinle gelmiş
arkadaşım bayağı bozulmuştu sanırım doğumgünü yapsak o da bize gelmez :27:

bende kızımın ilk doğumgününü mutlaka yapmalıyım diye düşünüyorum
ama haftaiçine denk geliyor
hazırlık aşamasını nasıl yapıcam onu düşünüyorum şimdiden
okulla beraber zor olacak
muhtemelen annemler de gelir ankaradan
kayınvalidemler birde burda öğretmen arkadaşlar
epey kalabalık olurlar

bir pasta alıp eşimle beraber üçümüz kutlarız bu sene
seneye arkadaşlarıyla kutlarız tosunun

En güzeli bence. Bizimkinin doğum günü de cumaya geliyor cumartesi yaparız herhalde. Ben de kalabalık sevmem milletin keyfi olsu rahat etsin diye de koşturup hizmet etmeyi de hiç sevmem. Neyse o günler gelsin de hayırlısıyla.

Bende inş doğum günü yapcm oğluma bi aksilik olmazsa ama bizimde hafta sonuna denk geliyor nasıl olck bilmiyorum eşim ogün çalışıyor o olmadanda bi anlamı olmaz

23 02 2013 denk geliyo bizim günüde çok uyumlu yıl ile 1 yaş yazıyolar pastalara çok hoşuma gidiyor bizimde annemlerle kutlarım inş aile arası....başkalarına gerek yok.kalabalık ne olduğu belli olmaz çocuk sesinden.

boşanıyoruz kaynanamlar muradlarına eriyor.9 aylık kızım var 6 haftalık hamileyim. aksam kaynanamdayız mutfaktayız içeri girdim kızımın üstü cay olmus cay mı verdiniz dedim önce yok dediler sonra evet, ben de keşke bana sorsaydınız dedim kayınbabam sana mı sorcam dedesiyim ben salak manyak demeye basladı sesini yükseltiyor benim babam öldü ondan bile böyle seyler duymadım kocam zaten herzaman ki gibi onları tuttu görümceler kaynana herkes üstüme yürüdü kayınbabam el kaldırdı,eve zor geldik kocam bosanalım ama cocucgumu alır sana göstermem diyo mahkeme vermese bile....coook kötüyüm alllah rızası için yardım edin bana

evet üstelik bizimkinin emeklemeside bir garip dizlerinin üzerinde değilde ayaklarının üzerinde emekliyo yani elleri yerde poposu havada yürüyo emekleme değil böyle olunca dengesini kaybediyo
önceden emekliyodu üç gündür bu şekilde gidiyo

benim sıpada yürümek istediğinden beri böyle emekliyo bende 2 tane pijama giydiriyorum yada tek kalın.dizleri acıyordur belki diye ama yok yinede yapıyo daha çabuk gitmek içln

Back
X