- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.381
kızlar daha önce bez konusu geçmişti burada ama cevap yazamadım
oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum ben, yakın zamana kadar sızdırdığı olmamıştı ama son bir kaç akşamdır özellikle çok su içerse oğlum bezi sızdırıyor ve üzerine geçiyor çişi
kilosuda 8kg civarıda 4 numara bez kullanıyorum
evde 2 paket kadar var bitince huggies gold almayı düşünüyorum kuzenim kullanıyor ve çok memnun olduğunu söyledi
bu arada yine bu sıralar poposu ve pipisinin altında pişikler oluyo, bezmi sebep oluyo bilmiyorum ama insan üzülüyo pişik görünce
hugo foto yükledim. bak bakalım bize. 1-2 gun sonra sileceğim
hugo foto yükledim. bak bakalım bize. 1-2 gun sonra sileceğim
Günaydın millet,
herkes iyidir umarım, bu aralar giremiyorum elimde bir proje var bu hafta teslim etmem gerekli. Onun üzerinde çalışıp duruyorum, tabii Ata'dan fırsat kaldıkça.
Bakıyorum huggiesciler çoğalmış :) Gold yazanlardan almanızı tavsiye ederim, diğerlerinin yan bantları daha keskin. Ben hiç sızma ya da pişik sorunu yaşamadım huggies ile, fındığım da çok rahat ediyor. Birkaç sefer oturağa yaptı kakisini. Çiş için henüz erken de, kaka için yavaş yavaş oturağa alıştırmaya çalışıyorum.
senfat nereye ekledin bi tek hugo mu görücek bende merak ettim şimdi
bende tuvalet eğitiminde 2 yaşın geç olduğunu düşünüyorum Atalay Yörükoğluda kitabında geç olduğunu söylüyo bence bebek onu bedenine yapışık hissedip ayrılmakta zorlanıyo anlamadan alıştırmak lazım.. sanada günaydın bu arada huggiesi ilk doğduğunda denemiştim memnun kalmamıştım tekrar mı denesem acaba?
molfix çok kalın primadan da memnunum ama bilemedim..
gece mamaları doyurucu oluyo rahat uyuyorlar
bizde kullandık ama mehmet artık kesinlikle kaşık maması yemiyo
bende öğleden kalan çorba veya püre ne varsa onu yediriyorum
valla bizimki huy edindi gece illa bir kez mama ister
merhaba melitta, oğlum mama yediği zamanlarda bende bebelac tahıllı mamalarından kullandım, açıkçası bu mamaları yedikten sonra bende oğlumda rahat rahat uyuduk geceleri gerçekten tok tutuyo çocukları
gerçi oğlum şimdi mama yemek istemiyor ama bizim yediğimiz herşeyi yiyor
Ben de iki yaşın geç olduğunu düşünüyorum. Aralıkta 10 ayını doldurmuş olacak bir tane lazımlık alacağım gün içinde oturtacağım. Zaten bizimkinin kaka yapacağı acyip belli oluyor sabah kalktığında tutarım vs. Çevremde 2 yaşını bekleyen nerdeyse her çocukta problem var. Bezden ayrılmak istemiyorlar aklı erince alıştırmak çok daha zor bence. Ayrıca bizim zamanımızda 2 yaşını bekle vs diyebirşey yoktu. Tabii zorlama kesinlikle olmamalı yani illa lazımlığa yapıcak diye bir şey yok. Sadece yavaş yavaş alıştırıcağım. Kuzenimin oğlu 2.5 yaşında hala her tarafa kakasını çişini yapıyor, arkadaşımın kızı da nerdeyse 3 yaşında o da aynı şekilde, başka bir arkadaşımının da oğlu aynı şekilde ve hepsi geç başlamışız aslında diyorlar. Hepsi de 2 yaşından sonra başladı.
ben akşam kullanmadım siz cvp yazana kadar sonra da internete giremedim ama bu akşam kullanacağım ayrıca kızım ilk nezlesini oldu :):):):) dün gece zırt pırt ağlıyodu.baktım burnu tıkalı iltihaplı sümük var hemen sildim burnunu ama ateş yok , keyfi yerinde mama da yiyor.sadece burnundan iltihap gibi yeşilsarı sümük geliyor.
dün alışveriş yaptıktan sonra marketten çıkarken rüzgar esiyordu hava kapalıydı ve bize doğru esiyordu sanırım o zaman rüzgarı yedi.oğlumda bişey yok.
sabaha karşı 4 gibi uyandı mama verdim birde calpol verdim ağrısı varsa dinsin diye hala zıpzıptı ortalığı karıştırıyordu :)))))
birazdan da kuzularım tavuk suyuna çorba yiyeceler sebzeli brokolili
sizce kızıma müdahale etmem gerekir mi ?çabuk toparlanması için neler yapmalıyım?önerileriniz neler?ilk defa tanıştı nezle ile ama enerjiden birşey kaybetmedi :):):):)
Günaydın millet,
herkes iyidir umarım, bu aralar giremiyorum elimde bir proje var bu hafta teslim etmem gerekli. Onun üzerinde çalışıp duruyorum, tabii Ata'dan fırsat kaldıkça.
Bakıyorum huggiesciler çoğalmış :) Gold yazanlardan almanızı tavsiye ederim, diğerlerinin yan bantları daha keskin. Ben hiç sızma ya da pişik sorunu yaşamadım huggies ile, fındığım da çok rahat ediyor. Birkaç sefer oturağa yaptı kakisini. Çiş için henüz erken de, kaka için yavaş yavaş oturağa alıştırmaya çalışıyorum.
ben akşam kullanmadım siz cvp yazana kadar sonra da internete giremedim ama bu akşam kullanacağım ayrıca kızım ilk nezlesini oldu :):):):) dün gece zırt pırt ağlıyodu.baktım burnu tıkalı iltihaplı sümük var hemen sildim burnunu ama ateş yok , keyfi yerinde mama da yiyor.sadece burnundan iltihap gibi yeşilsarı sümük geliyor.
dün alışveriş yaptıktan sonra marketten çıkarken rüzgar esiyordu hava kapalıydı ve bize doğru esiyordu sanırım o zaman rüzgarı yedi.oğlumda bişey yok.
sabaha karşı 4 gibi uyandı mama verdim birde calpol verdim ağrısı varsa dinsin diye hala zıpzıptı ortalığı karıştırıyordu :)))))
birazdan da kuzularım tavuk suyuna çorba yiyeceler sebzeli brokolili
sizce kızıma müdahale etmem gerekir mi ?çabuk toparlanması için neler yapmalıyım?önerileriniz neler?ilk defa tanıştı nezle ile ama enerjiden birşey kaybetmedi :):):):)
bugün huysuz günümüzdeyiz
gece uykusunda döndü durdu yatağın içinde dönüp uyanıp duruyoo kalkıyo oturuyo
bugünde öyle yaptı yarım saat ancak uyudu uykusu var uyumuyo dönüp duruyo ortalıkta suratından düşen bin parça
Benim oğlumda üst dişlerden sanırım iştahsızdı daha yeni yemeye isteklendi zayıfladı biraz sanki inş kontrole kadar toparlar birazcık...sebze yemeklerine karşı fazla isteği yok bizimkininde.ama meyve püresi falan yiyor kimindi dün hiç yemiyor demik.belki yoğurda falan katsa yer ben öyle yapıyorum birazda pekmez koyuyorum içine birazda bebe bisküvisi yiyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?