• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar saçlarınız hala dökülüyormu????
sürekli kızımın parmak aralarından toplamaktan bıktım
ne kadar dikkat etsemde her yerde saçım var bıktım usandım artık

geçmiş olsun kızına melittacım, inşallah kısa zamanda atlatır ama sen dikkat et yinede varsa ıhlamur ver, ayakları sıcak olsun hep birde burnunu temizle serum fizyolojik filan varsa ,temizlemeyince sümük kuruyo hiç nefes alamıyolar

teşekkür ederim arkadaşım :29: burnunu temizliyorum tıkanmasın diye ıh ıh yapıyor çıkıyor siliyorum keyfi yerinde ama maşallah ateşi de yok :):):) ayaklarına çorap giydiriyorum birde ayaklı pijama giydiriyorum. serum fizyolojik ne demek???burun damlası sprey gibi bişey mı ?

Melitta geçmiş olsun catloverında benimde nezle oldu bebelerimiz.sanırım bu aylar zaten bulaşıcı aylar herkesde var.şimdide ben oldum nezle..:)

teşekkür ederim geçmiş olsun sizlerin bebişlerine de.sanırım biz hafif atlatıyoruz sanırım rüzgar sert vurdu o yüzden oldu.keyfinin yerinde olması beni rahatlatıyor.mızmızlı olsaydı burnumdan gelirdi ama oğluşumda birazcık mızmız gibi ama burnu akmıyor.

aman dikkat et.bi yerde bebeğinle beraber olman iyi.bebeğin geçirip sen olsaydın yine bulaşma ihtimali olabilirdi.

cat lover canım benim geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.rabbim bebeklerimize acil şifalar versin inşallah.

geçmiş olsun canım
tavuksuyu çorba ıhlamur ve taze sıkılmış meyve suları çok iyi gelir

hugocuk çok teşekkür ederim canım.bugün menümüz zengindi.merkeze güzel şeyler gelmişti kısıtlı da olsa ama brokoliye bayılırım.çorbalarına maydonoz , dereotu , brokoli , tavuk ,tavuk suyu (kendi suyu) ,havuç , patates ,pirinç , kattım misler gibi yediler ama kızımın kasesinin yarısı kaldı ara ara yiyor.

bu arada sen kase olarak mı veriyorsun bebeğine yoksa yediği kadar mı?yediği bi kase ediyor mu ?

arkadaşlar sizlere de soruyorum.sizler kase olarak mı veriyorsunuz çorbaları ?

çok şükür benim durdu.9. ayda yavaşlarmış saç dökülmesi.

ilk döküldüğünde ben kanser olduğumu düşünmüştüm.herşey üstüste gelmişti.:53:

yarın ammem geliyo çok şükür
azda olsa rahat edicem
gerçi temizlik yapıcaz ama olsun mehmetten biraz nefes alabilirimm
dün eşim evdeydi tüm gün
mehmet çok şımardı yapmadığı yaramazlık haşarılık kalmadıı
devamlı çığlık attı şımardı
başedemeyince küveti doldurup salona getirdik içine oturttuk suyun
epey sakin durdu filan ama işte memiktoya güven olmuyo iki dakika mutfağa gitmiştim içerden bağırışa geldim memikto suya vurmaya başlamış heryer su oldu
çıkarttık sudan küvete geri geliyo yerde uslaktı kaydı düştü kafasını vurdu

geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallah başında

sabahtan beri uğraşıyorum gece hiç üzerini örttürmedi ben örtüyorum o açıyo uykusunda bile
bi garip uyuyo zaten konuşuyo gülüyo hareket ediyo ama bakıyorum gözleri kapalı
bende uykusuz kaldım
ben ısrarla örttükçe sinirden vuruyo
sabaha karşı eşim işe gidrrken gelmiş haberim koy öyle uyuyakalmışım oturduğum yerden
eşim bakmış memo çoraplarınıda çıkartmış pijamasının paçalarını bir güzel sıyırmış beşikte ters yatmış uyuyo
üzerini örtmüş uyanmış bağırmış kızmış eşime
bugün hasta olacak diye çok korktum sabah oyunla filan ıhlamur içridim az
kızılcık hoşafıda yaptım ondanda içirdim biraz ama çok içmedi
şimdide içinde kızılcık suyu olan biberonunu kucağında sallıyo kendi uyumayınca heralde biberonum uyusunmu diyo nedir :1:

hugcum bu huysuzluğun sebebi diş olabilirmi acaba?

teşekkür ederim arkadaşım :29: burnunu temizliyorum tıkanmasın diye ıh ıh yapıyor çıkıyor siliyorum keyfi yerinde ama maşallah ateşi de yok :):):) ayaklarına çorap giydiriyorum birde ayaklı pijama giydiriyorum. serum fizyolojik ne demek???burun damlası sprey gibi bişey mı ?

küçük tüplerde tek kullanımlık serum sıvısı, yani su zararlı değil damla ya sprey gibi sürekli kullanabilirsin

yarın ammem geliyo çok şükür
azda olsa rahat edicem
gerçi temizlik yapıcaz ama olsun mehmetten biraz nefes alabilirimm
dün eşim evdeydi tüm gün
mehmet çok şımardı yapmadığı yaramazlık haşarılık kalmadıı
devamlı çığlık attı şımardı
başedemeyince küveti doldurup salona getirdik içine oturttuk suyun
epey sakin durdu filan ama işte memiktoya güven olmuyo iki dakika mutfağa gitmiştim içerden bağırışa geldim memikto suya vurmaya başlamış heryer su oldu
çıkarttık sudan küvete geri geliyo yerde uslaktı kaydı düştü kafasını vurdu

yavrum kıyamam ya nasıl acımıştır kimbilir
benim kızımında kafası buaralar tak tuk sürekli yerlerde

benim dökülüyo ama eskisi kadar çok değil hamile kalmadan önce ne kadarsa şimdide o kadar dökülüyo

bebeği hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. hugocuk sende dikkat ol allah korusun bebişlerimiz bu ara çok tehlikeli hareketler yapıyo sanada geçmiş olsun.

ben size bebeğinize neler yedirdiğinizi sormuştum gün içinde belki geçmişe bakamayanlar olmuştur. bu ara kızım sebebiyle bende girsemde pek dikkatli okuyamıyorum. ben sabah kahvaltıda çok az peynir yedirebiliyorum sadece tuzu alınmış o da her zaman değil bazen hiç kahvaltı yapmıyo. sponra 12:00 13:00 arası bir kepçe çorba bazen az daha çok yada bazen hepsini yemiyo. sonra da akşaç bizimle yemekten azcık onada uygun olan varsa tattırıyorum ve 19:30 20:00 arası da ya meyveli yoğurt yada pekmezli yoğurt vb. bir öğnn bu da 2 -3 tatlı kaşığı yoğurt ve küçük yarım armut ölçü olarak:) ve bunun dşında sürekli emiyor. ve eksik bişeyler yapıyorum gibi hissediyorum. ama kilosu iyi en son 1 ay önce 10 kilo 800 gr gibiyidi. eklememi önerebilceğiniz bir öğün varmı ve o öğünde ne yedirebilirim

Ben bıktım bu saçlardan. Doğumdan beri 4 kere saçımı kestirdim bari uzun uzun her yere dökülmesin diye ama hala devam ediyor. Yine kestireceğim tam kulak altında kestiriyorum.

teşekkür ederim geçmiş olsun sizlerin bebişlerine de.sanırım biz hafif atlatıyoruz sanırım rüzgar sert vurdu o yüzden oldu.keyfinin yerinde olması beni rahatlatıyor.mızmızlı olsaydı burnumdan gelirdi ama oğluşumda birazcık mızmız gibi ama burnu akmıyor.

aman dikkat et.bi yerde bebeğinle beraber olman iyi.bebeğin geçirip sen olsaydın yine bulaşma ihtimali olabilirdi.

cat lover canım benim geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.rabbim bebeklerimize acil şifalar versin inşallah.

hugocuk çok teşekkür ederim canım.bugün menümüz zengindi.merkeze güzel şeyler gelmişti kısıtlı da olsa ama brokoliye bayılırım.çorbalarına maydonoz , dereotu , brokoli , tavuk ,tavuk suyu (kendi suyu) ,havuç , patates ,pirinç , kattım misler gibi yediler ama kızımın kasesinin yarısı kaldı ara ara yiyor.

bu arada sen kase olarak mı veriyorsun bebeğine yoksa yediği kadar mı?yediği bi kase ediyor mu ?

arkadaşlar sizlere de soruyorum.sizler kase olarak mı veriyorsunuz çorbaları ?

benim kaasem küçük onla 1 kase yer
1 saat sonrada üzerine 150 ml aptamil içerr

geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallah başında

hugcum bu huysuzluğun sebebi diş olabilirmi acaba?

yok canım diş miş yok bizde
uykusunda dönğyo uyanıyo uykusunu alamayınca ağlıyo tekrar 2.5 saatten önce uyumuyo
ve o 2.5 saat boyunca devaml mızmız ağlıyo

yavrum kıyamam ya nasıl acımıştır kimbilir
benim kızımında kafası buaralar tak tuk sürekli yerlerde

evet üstelik bizimkinin emeklemeside bir garip dizlerinin üzerinde değilde ayaklarının üzerinde emekliyo yani elleri yerde poposu havada yürüyo emekleme değil böyle olunca dengesini kaybediyo
önceden emekliyodu üç gündür bu şekilde gidiyo

melittacım geçmiş olsun
şu bebişlerin çorbasından canım çekti valla
oh mis bayılırım tavuk çorbasına:56:

sorma nisanem ben bile bayıldım tadı çok güzel olmuştu.canınız çekmesin :1: çok teşekkür ederim.rabbim evlatlarımıza şifa versin inşallah.

benim durmadı çok feci dökülüyor hala:((

şu anda bebeğin ne kadarlık oldu?belki de yakın zamanda dökülmesi durur.ben anlamadım bile ne zaman dökülmesinin geçtiğini ki.bizim şu şebeke suyu değiş taşıma suyu.tankerle geliyor ve temiz değil ona rağmen dökülmem ciddi anlamda azaldı.tabi saç kremi kullanmasma kazık gibi :27: buranın suyundan ama normalde saç kremi kullanmıyorum pırasa gibi saçlarım tarak bile kullanmam :51:

küçük tüplerde tek kullanımlık serum sıvısı, yani su zararlı değil damla ya sprey gibi sürekli kullanabilirsin

adı nedir?olur da yolumuz düşerse alırız.burada ulaşım yok ya eczane bile çoook uzakta.yada birileri giderse o taraflara aldırırım.

bebeği hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. hugocuk sende dikkat ol allah korusun bebişlerimiz bu ara çok tehlikeli hareketler yapıyo sanada geçmiş olsun.

ben size bebeğinize neler yedirdiğinizi sormuştum gün içinde belki geçmişe bakamayanlar olmuştur. bu ara kızım sebebiyle bende girsemde pek dikkatli okuyamıyorum. ben sabah kahvaltıda çok az peynir yedirebiliyorum sadece tuzu alınmış o da her zaman değil bazen hiç kahvaltı yapmıyo. sponra 12:00 13:00 arası bir kepçe çorba bazen az daha çok yada bazen hepsini yemiyo. sonra da akşaç bizimle yemekten azcık onada uygun olan varsa tattırıyorum ve 19:30 20:00 arası da ya meyveli yoğurt yada pekmezli yoğurt vb. bir öğnn bu da 2 -3 tatlı kaşığı yoğurt ve küçük yarım armut ölçü olarak:) ve bunun dşında sürekli emiyor. ve eksik bişeyler yapıyorum gibi hissediyorum. ama kilosu iyi en son 1 ay önce 10 kilo 800 gr gibiyidi. eklememi önerebilceğiniz bir öğün varmı ve o öğünde ne yedirebilirim

bence gayet güzel emdiğinide düşünerek
kiilosununda maşallahı varrr :nazar:

benim kaasem küçük onla 1 kase yer
1 saat sonrada üzerine 150 ml aptamil içerr

çerez kasesi gibi dimi?o kaseleri kız bitiremiyor ama iki üç kaşık kalıyor oğlum ise bazen iki kase yiyor bazen de kasesini bitiriyor.

bende kahvaltı da peynir yumurta birde kıyma kavurup veriyorum biz ne yersek onu yediriyorum yedikleri dışında.kıymayı çok seviyorlar ayrıca diğerlerini de yiyorlar ama yetmiyordur bir saat sonra mama veiryorum yada direk öğlen öğünümüz çorbaya geçiyorum.

çorba ise sebze çorbası içinde ilk kıyma koyuyordum ama tavuk ve balıkta koyun dedi doktorumuz tavuk koyuyorum daha balık nasip olmadı ama balık kızartmıştım geçende tanıştılar balıkla da ilk izlenimler gayet iyiydi. :):):)

akşam kaşık maması veriyordum ama artık akşam öğünümüzde çorba oldu. meyve yiyorlar maşallah bugün bi elma ,erik , muz yemişler.

senin bebeğinin kgsi maşallah.benim bebekler geçen ay 8 küsürdü

evet üstelik bizimkinin emeklemeside bir garip dizlerinin üzerinde değilde ayaklarının üzerinde emekliyo yani elleri yerde poposu havada yürüyo emekleme değil böyle olunca dengesini kaybediyo
önceden emekliyodu üç gündür bu şekilde gidiyo

memo yürüme denemeleri yapıyor desene:46:

şu anda bebeğin ne kadarlık oldu?belki de yakın zamanda dökülmesi durur.ben anlamadım bile ne zaman dökülmesinin geçtiğini ki.bizim şu şebeke suyu değiş taşıma suyu.tankerle geliyor ve temiz değil ona rağmen dökülmem ciddi anlamda azaldı.tabi saç kremi kullanmasma kazık gibi :27: buranın suyundan ama normalde saç kremi kullanmıyorum pırasa gibi saçlarım tarak bile kullanmam :51:

melittacım unuttunmu bizim bebişler aynı gün doğumlular
12 şubat:46:

Back
X