teşekkür ederim arkadaşım

burnunu temizliyorum tıkanmasın diye ıh ıh yapıyor çıkıyor siliyorum keyfi yerinde ama maşallah ateşi de yok :):):) ayaklarına çorap giydiriyorum birde ayaklı pijama giydiriyorum. serum fizyolojik ne demek???burun damlası sprey gibi bişey mı ?
teşekkür ederim geçmiş olsun sizlerin bebişlerine de.sanırım biz hafif atlatıyoruz sanırım rüzgar sert vurdu o yüzden oldu.keyfinin yerinde olması beni rahatlatıyor.mızmızlı olsaydı burnumdan gelirdi ama oğluşumda birazcık mızmız gibi ama burnu akmıyor.
aman dikkat et.bi yerde bebeğinle beraber olman iyi.bebeğin geçirip sen olsaydın yine bulaşma ihtimali olabilirdi.
cat lover canım benim geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.rabbim bebeklerimize acil şifalar versin inşallah.
hugocuk çok teşekkür ederim canım.bugün menümüz zengindi.merkeze güzel şeyler gelmişti kısıtlı da olsa ama brokoliye bayılırım.çorbalarına maydonoz , dereotu , brokoli , tavuk ,tavuk suyu (kendi suyu) ,havuç , patates ,pirinç , kattım misler gibi yediler ama kızımın kasesinin yarısı kaldı ara ara yiyor.
bu arada sen kase olarak mı veriyorsun bebeğine yoksa yediği kadar mı?yediği bi kase ediyor mu ?
arkadaşlar sizlere de soruyorum.sizler kase olarak mı veriyorsunuz çorbaları ?