- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.101
cnm yoksa sen o yazın bahsettiğin yağ aldırma ameliyatını mı olacaksın? çok iyi düşündün mü?
Hugocuk bana düşmez de estetik için bıçak altına yatmasan olmaz mı? Sağlıkla ilgili çok zaruri bir durumda el mahkum ameliyat olursun da estetik için çok gerekli mi sence?
ayy süpermiş ya, bir anda kendimi karnım dümdüz üzerimde beğenipta alamadığım o daracık badi ve gömleklerle hayal ettim ah ahh. peki devlet ücretsiz yapıyor değil mi ameliyatı, hani kişinin isteğine bağlı ya yaparlar mı diye sordum canım. ve bende eşine katılıyorum
tatlım bu arada bebişine hangi vitaminleri veriyorsun, kan damlası veriyor musun? memnun musun?
yok canım ücretli fakat özelde 10 bin tlden aşarı değildir ama devlette daha az ücreti
doktorla konuşuyosun muayene ediyo isteklerini söylersin korkularını filan aydınlatır doktor seni
şuan değil ama kilo verdikten sonra gideceğim bende
eşimde diyo madem imkan varsa neden olmasın diyo ama asla istiyorum yaptır demedi ben istiyorum dedim önce karşı çıktı ikna ettim istiyorum dedim
bak estetik sayfasında vücut estetiğinde karın gerdirme topiği var yaklaşık 800 sayfa yazmışlar herşeyi onları oku istersen bir bak belki fikir olur aklına yatar
beni çok rahatsız ediyo göbek mesela ondan karar verdim
şimdi kaç kilosun canım? ne yaptıysam 71 kilo altına düşemedim ben yayaptığın birşeyler var mı? vitamin için sağol,iş çıkışı alıcam
diyete başladım canım sıfır şeker yiyeceklerini kendin hazırlıyosun katkısız yani göbek eriten bir diyet
ama sporda yapıyorum kiloları verdikten sonra estetikle karnımı toplattımmı tamamdır inşallah tabiki
Çok rahatsız oluyorsan hayırlısıyla kurtulursun işallh göbüşünden ben de hamile kalmadan önce fiziğime acayip dikkat ederdim 53-54kgdım boyum da 1.70. Karnım sırtıma yapışıktı zaten hiç göbği olmamıştı. Şimdi 57 kiloyum bir de göbeğim var hafif eskiye göre çok garip geliyor bana ama eski kıyafetlerimin çoğuna girebiliyorum yine de. Göbüşlü oldum yani o kadar olacak diyorum ben de kafaya takmıyorum zaten çok zayıftım eskiden.
kızlarrr..bebeğinizin diş dönemi nasıl geçti..
Benm kızım geçen hafta patlattı dişini birazcık çıktı ama bugün ateşi 38.5 ve 1 defada kustu...
Sizde de ateş yada başka neler yaşadınız..:18::18::18:
evetcanım zor geçiyor inan ki (senin kadar zor olmasa da) ama dediğim gibi yavrumun sağlığı huzuru yerinde olsun ben yorulmaya razıyım. bu arada cesaretine hayranım, evet ilk zamanlar zor olabilir ama ikisi birlikte büyüyecek ikiz gibi, ve sen büyüttüğün zaman biz yeniden 2. bebişlere hazırlanıyor olacağız.(yeniden uykusuz geceler zor gelecek) eşime bahsettim de bak ne güzel, akıllı kadın hemen arka arkaya doğum yapar,ikisi büyür gider dediaklı sıra beni kandıracak ama samimi söylüyorum ailem destek olsa bakma konusunda hiiiiç düşünmem hemen 2. yi yaparım. eee sen neler yapıyorsun? hamilelik ve diğer bebeğin zor olmuyor mu?
Haklisin canim herkes kendi durumuna gore davranmali benimde hani cesaret aldigim kimse yok ama annem var cok sukur ucretsiz iznimi alcam cocuklarimla beraber olurum egitmeye calisirim ne bileyim simdilik guzel yarim gun calisiyorum sut iznim var ilginc ama :)))kalan zamanida kizimla geciriyom cok sukurr ama cikinca napicak bidik bilmiyom insallah kolay gecer:))
2 yıl izin alacaksan ücretli izin bittikten sonra 2 yılmış. toplamda 27 ay izin kullanacaksın yani.
ücretli iznin biter bitmez, eşine söyle eş ve çocuk yardımı alsın.
benim 8 ay sonra haberim oldu. eşim ilk defa geçen ay eş yardımı aldı. şu an çalışmıyoırum ya alma hakkı varmış. eş yardımı 165 lira, çocuk yardımı 35 tl aylık.
son kararını verdinmi
ikinci tosunto yola çıkacakmıı
ben estetik cerrah bulunca sankim biraz rahatladımikinciyi yapsammı diye düşünür oldumm eşimde istiyoo
memiktonun yanlız büyümesinide istemiyorum tek çocuk zor ben tek çocuğum
sıkılıyo insan
bakalım eşimle enikonu konuşup karar vermek lazım
ona göre memikto 2 yaşına girsin öyle yaparız dediydi bakalım
2 yas bence süper , keske ben de hemen isteyince olsa ikinci bebeğim , bunu yapicaz diye çok uğraştık , bir kez daha aynı stres nasıl çekilir ...
2 yas bence süper , keske ben de hemen isteyince olsa ikinci bebeğim , bunu yapicaz diye çok uğraştık , bir kez daha aynı stres nasıl çekilir ...
2 yıl izin alacaksan ücretli izin bittikten sonra 2 yılmış. toplamda 27 ay izin kullanacaksın yani.
ücretli iznin biter bitmez, eşine söyle eş ve çocuk yardımı alsın.
benim 8 ay sonra haberim oldu. eşim ilk defa geçen ay eş yardımı aldı. şu an çalışmıyoırum ya alma hakkı varmış. eş yardımı 165 lira, çocuk yardımı 35 tl aylık.
mrb kızlar nette sorun vardı giremedım kaç gundur. nasılsınız. ınş bebeklerle hayat guzel gıdıyordur.. . kızım abayıp mızmız. su anda ayaklarımı tırmalıyor. ayyy gına getırdı bıze. süreklı gezecek. bız onunla cee oynayacagız.mahvettı bızı. sizinkiler nasıl. bu arada baktım kı ıkıncı hazırlıkları baslamış . hemsıre herkese aş erdırdı:)
bu arada hafta sonu kaçırılan öğretmen arkadslarımız serbest kaldı pazar gunu. zavallıları yağmurda çamurda gece yarılarına kadar yurutmüşler.bır daha okula gıdersenız sızı yakalarsak oldururuz. akp zıhnıyetlı öğrencıler yetiştırmeyeceksınız . gerekırsze ıstıfa edeceksınız. dıye tehdıdı yedı geldiler. o kadar ezıyet çekıp geldıler. üzerine bır darbede devletten yedıler.
devlet buyuklerı sagolsun kaymakam bıle bır geçmış olsun demedı. görev yerı degıştırmek dilekçe verdıler. o psikolojı ıle okula devam edemeyeceklerını bıldırdıler. kaymakam bey az puan almışsınız gıtmuışsınız. yerınızı degıiştırmem. istıyorsanız ıstıfa edın demış. ne basbakan ne mıllı eğitim bakanı ne valı bır geçmış olsun bıle demedı.
sevgılı öğretmen arkadslarım artık devletın gözunden tamamen çıkarılmış bır grup olduğumuzu bu olayla tam anlamıyla görmuş olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?