2012 Şubat Anneleri

cnm yoksa sen o yazın bahsettiğin yağ aldırma ameliyatını mı olacaksın? çok iyi düşündün mü?

Hugocuk bana düşmez de estetik için bıçak altına yatmasan olmaz mı? Sağlıkla ilgili çok zaruri bir durumda el mahkum ameliyat olursun da estetik için çok gerekli mi sence?

yok canım ücretli fakat özelde 10 bin tlden aşarı değildir ama devlette daha az ücreti
doktorla konuşuyosun muayene ediyo isteklerini söylersin korkularını filan aydınlatır doktor seni
şuan değil ama kilo verdikten sonra gideceğim bende
eşimde diyo madem imkan varsa neden olmasın diyo ama asla istiyorum yaptır demedi ben istiyorum dedim önce karşı çıktı ikna ettim istiyorum dedim
bak estetik sayfasında vücut estetiğinde karın gerdirme topiği var yaklaşık 800 sayfa yazmışlar herşeyi onları oku istersen bir bak belki fikir olur aklına yatar
beni çok rahatsız ediyo göbek mesela ondan karar verdim

tatlım bu arada bebişine hangi vitaminleri veriyorsun, kan damlası veriyor musun? memnun musun?

canım kan damlası kabızlık yapıyodu ama kullanmaya devam ettim ve bağırsak tembelliği yaptı mecbur bıoraktık kullanmıyorum onun yerine pekmez içiriyorum
vitamin olarakta multitabs kullanıyorum

şimdi kaç kilosun canım? ne yaptıysam 71 kilo altına düşemedim ben ya yaptığın birşeyler var mı? vitamin için sağol,iş çıkışı alıcam

şimdi kaç kilosun canım? ne yaptıysam 71 kilo altına düşemedim ben ya yaptığın birşeyler var mı? vitamin için sağol,iş çıkışı alıcam

diyete başladım canım sıfır şeker yiyeceklerini kendin hazırlıyosun katkısız yani göbek eriten bir diyet
ama sporda yapıyorum kiloları verdikten sonra estetikle karnımı toplattımmı tamamdır inşallah tabiki

Çok rahatsız oluyorsan hayırlısıyla kurtulursun işallh göbüşünden ben de hamile kalmadan önce fiziğime acayip dikkat ederdim 53-54kgdım boyum da 1.70. Karnım sırtıma yapışıktı zaten hiç göbği olmamıştı. Şimdi 57 kiloyum bir de göbeğim var hafif eskiye göre çok garip geliyor bana ama eski kıyafetlerimin çoğuna girebiliyorum yine de. Göbüşlü oldum yani o kadar olacak diyorum ben de kafaya takmıyorum zaten çok zayıftım eskiden.

Kızlar marketten geliyorum, ıslak mendil almıştım tosuna. Nivea'nın inanılmaz bir şeymiş yahu. Ben ki hiçbir ıslak mendili beğenmeyip, su ve pamukla temizleyen insandım. Bu yumuşacık, bayıldım.

Bu akşam televizyon açılacak :) Törenle açılıyor da, heyecanlıyım. Bir haftadır tozlandı, Atoş izlemesin diye köşeye kaldırdım. Kuzey Güney var, bıdığı erken uyutayım. Nisane nerdesin abur cubur doldurdum kendime hep ben mi seni kıskanacağım mami yiyorsun diye, biraz da sen kıskan :)

kızlarrr..bebeğinizin diş dönemi nasıl geçti..
Benm kızım geçen hafta patlattı dişini birazcık çıktı ama bugün ateşi 38.5 ve 1 defada kustu...
Sizde de ateş yada başka neler yaşadınız..:18::18::18:

inşallah kurtulurum canım

Benim oğluşta ateş olmadı ekstra bir kusma da olmadı gece ağlaması ve bol bol mız mızlık oldu.
Diş ateşi çok yüksek olmaz diye duymuştum 38 derece gibi olurmuş tam bilemiyorum fakat doktora sormakta fayda var belki de üşütmüştür.

Haklisin canim herkes kendi durumuna gore davranmali benimde hani cesaret aldigim kimse yok ama annem var cok sukur ucretsiz iznimi alcam cocuklarimla beraber olurum egitmeye calisirim ne bileyim simdilik guzel yarim gun calisiyorum sut iznim var ilginc ama :)))kalan zamanida kizimla geciriyom cok sukurr ama cikinca napicak bidik bilmiyom insallah kolay gecer:))

2 yıl izin alacaksan ücretli izin bittikten sonra 2 yılmış. toplamda 27 ay izin kullanacaksın yani.
ücretli iznin biter bitmez, eşine söyle eş ve çocuk yardımı alsın.
benim 8 ay sonra haberim oldu. eşim ilk defa geçen ay eş yardımı aldı. şu an çalışmıyoırum ya alma hakkı varmış. eş yardımı 165 lira, çocuk yardımı 35 tl aylık.

son kararını verdinmi
ikinci tosunto yola çıkacakmıı
ben estetik cerrah bulunca sankim biraz rahatladım ikinciyi yapsammı diye düşünür oldumm eşimde istiyoo
memiktonun yanlız büyümesinide istemiyorum tek çocuk zor ben tek çocuğum
sıkılıyo insan
bakalım eşimle enikonu konuşup karar vermek lazım
ona göre memikto 2 yaşına girsin öyle yaparız dediydi bakalım

2 yas bence süper , keske ben de hemen isteyince olsa ikinci bebeğim , bunu yapicaz diye çok uğraştık , bir kez daha aynı stres nasıl çekilir ...

2 yas bence süper , keske ben de hemen isteyince olsa ikinci bebeğim , bunu yapicaz diye çok uğraştık , bir kez daha aynı stres nasıl çekilir ...

belki hiç uğraştırmadan geliverir ikincisi
bende koliğinden çok çektim 6 ay sürdü canımdan bezdirdi korkuyroumda ama biyandanda sakin uslu bişey olursa diyede aklıma geliyo kafam çok karışık

Ya hic sorma bende o konuda cok geriliyom esime al al dedim almadi cocugu ustune bende gecen ay kendi ustume aldim 8 ay cocuk yardimi almadik elhasil cok sinir oldum esim ilgilenmedi ugrasamam dedi.es yardiminda haberim yoktu soyledigin iyi oldu bizde aliriz

mrb kızlar nette sorun vardı giremedım kaç gundur. nasılsınız. ınş bebeklerle hayat guzel gıdıyordur.. . kızım abayıp mızmız. su anda ayaklarımı tırmalıyor. ayyy gına getırdı bıze. süreklı gezecek. bız onunla cee oynayacagız.mahvettı bızı. sizinkiler nasıl. bu arada baktım kı ıkıncı hazırlıkları baslamış . hemsıre herkese aş erdırdı:)

bu arada hafta sonu kaçırılan öğretmen arkadslarımız serbest kaldı pazar gunu. zavallıları yağmurda çamurda gece yarılarına kadar yurutmüşler.bır daha okula gıdersenız sızı yakalarsak oldururuz. akp zıhnıyetlı öğrencıler yetiştırmeyeceksınız . gerekırsze ıstıfa edeceksınız. dıye tehdıdı yedı geldiler. o kadar ezıyet çekıp geldıler. üzerine bır darbede devletten yedıler.

devlet buyuklerı sagolsun kaymakam bıle bır geçmış olsun demedı. görev yerı degıştırmek dilekçe verdıler. o psikolojı ıle okula devam edemeyeceklerını bıldırdıler. kaymakam bey az puan almışsınız gıtmuışsınız. yerınızı degıiştırmem. istıyorsanız ıstıfa edın demış. ne basbakan ne mıllı eğitim bakanı ne valı bır geçmış olsun bıle demedı.

sevgılı öğretmen arkadslarım artık devletın gözunden tamamen çıkarılmış bır grup olduğumuzu bu olayla tam anlamıyla görmuş olduk.

yeni hamileyim bebegimi de emziriyorum.2 doktora gittim biri emzirmeye devam edebilirsin dedi,digeri emzirmeyi önermiyorum dedi.ne yapsam bilemiyorum emzirmek istiyorum...bu durumda olan var mı acaba?

Ayyy genemi çocuk muhabbeti yaa çocuk lafı duymak istemiyorum bugün çünkü oğlum gece canıma okudu sabaha kadar uyumadı sağ olsun kendi etti gribi kendi buldu açık yatmaktan.uyku tulumunu giydirmiştim onuda ateşlenince çıkardım mecbur.sabaha kadar dikilip durdu ayakta...uyumadı uyutmadı bi sabah zorla 2 saat uyuduk beraber onla ayaktayım.illallah ettirdi çocuğa falan beni...tövbelerrr olsun yaaa...

Dünden beri o hasta diye hava iyi olduğu halde doğalgaz yakıyorum beyfendi için.şimdide annemlere çıktım nefes alayım diye burda bile gripten mızmız...dişleride patladı geliyo..sevinemedim bile...

Dedesi ayaklarını üşütmesin diye ona ev ayakkabısı ve şu derili patiklerden bulmuş almış sağ olsun çoktra güzeller

allah belalarını versin ne diyeyim cnm zaten sinirliyim bugün bide bunu duydum hepten zıpladı şimdi öğretmenine sahip çıkmayan bi devletiz işte yazıkklar olsunnn...kurtulduklarına sevindim...ama onlarda mesleklerini bırakmasınlar daha bize çok lazımlar 2 şeref....yüzünden istifa etmesinler yaaa

sorma benimkide grip bide dişleride geliyoya iştahıda pek yok az emiyo zorla yiyor burnuda tıkandığı için belkide inş iyi olur çok yoruyo beni bu ara...azdılar hepsi demek bu aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…