- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.141
masa başında uyuyabilirim şuan, oğluşum bu aralar feci iştahsız, geceleri devam sütü bile içmek istemiyor, e haliyle aç olunca yarım saate bir uyandı ve 5 ten sonra hiiiiçç uyumadı, zaten 7 de hazırlanmaya başlamam lazım derken her sabah 2 saat gözlerimden kan damlıyor sanki(halimize bin şükür diyelim yine de) bu arada bende bir değişiklik oldu kızlar artık uykusuzum yoruldum bile demek istemiyorum yani söylenmek istemiyorum Allahın gücüne gider diye düşünüyorum, ya yavrum hasta olsaydı diyorum, haline şükret yavrun sağlıklı mutlu, onu sen istedin yorulacaksın diyorum. bana ne oluyor kızlar? ben böyle düşündükçe eşim ve oğlum iyice keyifçi oldular. çünkü hiç oturmuyorum akşamları. hep bir telaş koşturmaca içiyorum. dün sigara içiyorum mutfakta nasıl hızlı içmişim başım fırıl fırıl dönmeye başladı, eh be kadın ne zorun var, bu acele nedir diye kızdım kendime.
kızlar günaydın bu arada yorulanlar bebeklerinin hiperaktif olduğunu düşünenler kilo sorunu devam edenler (mesela ben ve hugo)ne zaman oturtucaz bişeyleri çok merak ediyorum kafam çok dolu ama yorgun ve depresyonda hissediyorum kendimi bitmeyen bi baş ağrısı ve sprialden kaynaklanan tükenmek bilmeyen kanamam var bıktım valla.. ne güzel günaydın ama dimi
Ben de 1 yaşını doldursun işe başlıyacağım artık. Umarım fikrimi değiştirip ertelemem yine. İnanılmaz bunaldım evde daha yorucu olucak ama hiç değilse zaman çabuk geçer diye düşünüyorum. Evde olmak çok bunalttı beni. Monotonluktan yoruldum her gün aynı şeyler. Gerçi ilerde oğluş büyüyünce keşke bebekliğinin kıymetini daha iyi bilseymişim diyeceğim büyük olasılıkla.
mrb hugo
bende kendime daha faza zaman ayırmaya başladım.
uzun süredir film izlemiyordum. sabah oğlan uyurken iş yapmaya çalışıyordum, şimdi giriyorum battaniyenin altına bir film izliyorum, ya da akşamları.
bu hafta 3 film izledim.
2 aydır da kitap okuyorum ama öyle kafamı yoracak şeyler değil. arkadaslardan aldıgım basit anlaşılır kitaplar
canan tan- en son yürekler ölür
canan tan- yüreğim seni çok sevdi
elif şafak-iskender
emrah serbes- erken kaybedenler (bu yazarı yeni okudum, kardeşimden aldım kitabı, behzat ç. senaristi miymiş ne) bunlar okudugum 4 kitap. öyle kitapçıya gitmeye vaktim yok, birilerinden de alıp okuma imkanım var nasılsa. para da vermiyorum
bu gün ya da yarın da zülfi livanelinin bir kitabına başlayacagım (o kitabı da kardeşimden aldım)
artık bebekler büyümeye başladı, hayatın olağan akışına geri dönemeliyiz, sen de spora başlamışsın. ne güzel.
ama havalar çok sogudu, oğlumu alıp markete gidemiyorum.
buklemmmne zamandır takılmıyosun bendeki ddeğişiklikleri bilmiyosun tabee
ben spora ve diyete başladım kilo vermeyede tabiki
artı estetik cerrah buldum görüşücem karın gerdirme yaptırıciiim
depresyonda olunca kimse el uzatmıyo dahada dibe çekiyorlar silkindim kendime geldimmm
valla aslında 3 yaşına kadar oğluma kendim bakmak isterdim, onun her anını doya doya yaşamak isterdim ama şartlar pek uygun olmadı. hem bunun yaşlılığı da var. şimdi tek emekli maaşıyla geçinmek zor. ileride emekli olup rahat yaşamak, hem eşim bile olsa kendi ayaklarımın üzerinde durmak evde körelmemek istiyorum. yarın ne olacağımızın garantisi var mı?kocam ne kadar iyi olursa olsun yarının garantisi var mı?
bu arada haftada iki gün akşamları iş çıkışı kurs veriyorum bir kuruluşta. (3 er saat)
ne bileyim ya ben biraz garanticiyim işte
bu gün ya da yarın da zülfi livanelinin bir kitabına başlayacagım (o kitabı da kardeşimden aldım)
.
Hangi kitabı? Ben tam bir Livaneli hayranıyım. Kitaplığımın baş köşesi ona ve Hıfzı Topuz'a ait.
valla aslında 3 yaşına kadar oğluma kendim bakmak isterdim, onun her anını doya doya yaşamak isterdim ama şartlar pek uygun olmadı. hem bunun yaşlılığı da var. şimdi tek emekli maaşıyla geçinmek zor. ileride emekli olup rahat yaşamak, hem eşim bile olsa kendi ayaklarımın üzerinde durmak evde körelmemek istiyorum. yarın ne olacağımızın garantisi var mı?kocam ne kadar iyi olursa olsun yarının garantisi var mı?
bu arada haftada iki gün akşamları iş çıkışı kurs veriyorum bir kuruluşta. (3 er saat)
ne bileyim ya ben biraz garanticiyim işte
mrb hugo
bende kendime daha faza zaman ayırmaya başladım.
uzun süredir film izlemiyordum. sabah oğlan uyurken iş yapmaya çalışıyordum, şimdi giriyorum battaniyenin altına bir film izliyorum, ya da akşamları.
bu hafta 3 film izledim.
2 aydır da kitap okuyorum ama öyle kafamı yoracak şeyler değil. arkadaslardan aldıgım basit anlaşılır kitaplar
canan tan- en son yürekler ölür
canan tan- yüreğim seni çok sevdi
elif şafak-iskender
emrah serbes- erken kaybedenler (bu yazarı yeni okudum, kardeşimden aldım kitabı, behzat ç. senaristi miymiş ne) bunlar okudugum 4 kitap. öyle kitapçıya gitmeye vaktim yok, birilerinden de alıp okuma imkanım var nasılsa. para da vermiyorum
artık bebekler büyümeye başladı, hayatın olağan akışına geri dönemeliyiz, sen de spora başlamışsın. ne güzel.
ama havalar çok sogudu, oğlumu alıp markete gidemiyorum.
hugocuk naber? neler yaptın dünden beri? senin bu enerji dolu yeniliklere açık kıpır kıpır haline bayılıyorum .
bu arada kaç kilosun? gel beraber hırs yapıp zayıflayalım. ocak 2013 hedefi koyalım ilk etapta. olmaz mı?
olur canım ama ben evdeyim ve daha önce çok kilo verdim artık kolay geliyo bana herşeyi biliyorum bedenimi tanıyorum
eskiden 60-69 topiğinde çok yazardık çok azimli arkadaşlarım vardı muhabbet süperdi
şimdi tanıdığım çok kalmadıı ne zamandırda bakmadım bile
olur beraber zayıflayalımda buraya yazarsak karmakarışık olur topikk
zayıflama derdi olmayan arkadaşlar varr
Kızlar markete gittim hangi bezi alsam kararsız kalıp geri geldim canbebeyide merak ediyorum çok huggıeside bi türlü alamadım yarın birine karar vercm artık...en kötü şey kararsızlıkmış..
Bu arada gece oğlum yine sık sık uyanıp ağladı sinemaksungur benimkide pek iştahsız dişinden sanırım şuan bile göğsüm taş gibi ama emmiyor napcağımı şaşırdım valla olmadı sağcam ama düne göre daha iyi burnu falan
Kızlar markete gittim hangi bezi alsam kararsız kalıp geri geldim canbebeyide merak ediyorum çok huggıeside bi türlü alamadım yarın birine karar vercm artık...en kötü şey kararsızlıkmış..
Bu arada gece oğlum yine sık sık uyanıp ağladı sinemaksungur benimkide pek iştahsız dişinden sanırım şuan bile göğsüm taş gibi ama emmiyor napcağımı şaşırdım valla olmadı sağcam ama düne göre daha iyi burnu falan
Kızlar marketten geliyorum, ıslak mendil almıştım tosuna. Nivea'nın inanılmaz bir şeymiş yahu. Ben ki hiçbir ıslak mendili beğenmeyip, su ve pamukla temizleyen insandım. Bu yumuşacık, bayıldım.
Bu akşam televizyon açılacak :) Törenle açılıyor da, heyecanlıyım. Bir haftadır tozlandı, Atoş izlemesin diye köşeye kaldırdım. Kuzey Güney var, bıdığı erken uyutayım. Nisane nerdesin abur cubur doldurdum kendime hep ben mi seni kıskanacağım mami yiyorsun diye, biraz da sen kıskan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?