2012 Şubat Anneleri

çalışanların işi dahada zorr

buklemmm ne zamandır takılmıyosun bendeki ddeğişiklikleri bilmiyosun tabee
ben spora ve diyete başladım kilo vermeyede tabiki
artı estetik cerrah buldum görüşücem karın gerdirme yaptırıciiim
depresyonda olunca kimse el uzatmıyo dahada dibe çekiyorlar silkindim kendime geldimmm

mrb hugo
bende kendime daha faza zaman ayırmaya başladım.
uzun süredir film izlemiyordum. sabah oğlan uyurken iş yapmaya çalışıyordum, şimdi giriyorum battaniyenin altına bir film izliyorum, ya da akşamları.
bu hafta 3 film izledim.
2 aydır da kitap okuyorum ama öyle kafamı yoracak şeyler değil. arkadaslardan aldıgım basit anlaşılır kitaplar
canan tan- en son yürekler ölür
canan tan- yüreğim seni çok sevdi
elif şafak-iskender
emrah serbes- erken kaybedenler (bu yazarı yeni okudum, kardeşimden aldım kitabı, behzat ç. senaristi miymiş ne) bunlar okudugum 4 kitap. öyle kitapçıya gitmeye vaktim yok, birilerinden de alıp okuma imkanım var nasılsa. para da vermiyorum

bu gün ya da yarın da zülfi livanelinin bir kitabına başlayacagım (o kitabı da kardeşimden aldım)

artık bebekler büyümeye başladı, hayatın olağan akışına geri dönemeliyiz, sen de spora başlamışsın. ne güzel.

ama havalar çok sogudu, oğlumu alıp markete gidemiyorum.

Son düzenleme:

valla aslında 3 yaşına kadar oğluma kendim bakmak isterdim, onun her anını doya doya yaşamak isterdim ama şartlar pek uygun olmadı. hem bunun yaşlılığı da var. şimdi tek emekli maaşıyla geçinmek zor. ileride emekli olup rahat yaşamak, hem eşim bile olsa kendi ayaklarımın üzerinde durmak evde körelmemek istiyorum. yarın ne olacağımızın garantisi var mı? kocam ne kadar iyi olursa olsun yarının garantisi var mı?
bu arada haftada iki gün akşamları iş çıkışı kurs veriyorum bir kuruluşta. (3 er saat)
ne bileyim ya ben biraz garanticiyim işte

selam canım, farkında mısınız artık kendimiz için de birşeyler yapmaya başladık. bu arada zülfü livanelinin mutluluk isimli kitabını okumalısın, hatta filmide çekildi, özge namal oynuyor

hugocuk naber? neler yaptın dünden beri? senin bu enerji dolu yeniliklere açık kıpır kıpır haline bayılıyorum .
bu arada kaç kilosun? gel beraber hırs yapıp zayıflayalım. ocak 2013 hedefi koyalım ilk etapta. olmaz mı?

3 değil de 2 yaşına kadar ben de yanında olmak isterim. Derdini anlatır duruma gelir birazcik vs. Ben de çalışma hayatına hem kendim için hem de çocuğun geleceği için geri dönmek istiyorum. Okul hayatı başladığında sıkıntı çekmek istemiyorum. Tek maaşla ne kadar ne yapılabilir okul fiyatları vs de belli bir de tabi akıl sağlığım için körelmemek için çalışmam lazım. Bir de çalışıp kendi paranı kazanmak var. Arada bir şirketten arıyorlar valla özlemişim diyorum ama çok yoruluyordum o da var. En az 12 saat çocuktan ayrı kalıcağım başlarsam

Hangi kitabı? Ben tam bir Livaneli hayranıyım. Kitaplığımın baş köşesi ona ve Hıfzı Topuz'a ait.

kitabın ismi serenad henüz başlamadım.
daha önce mutluluk okumuştum, filmi de güzeldi.
bir kedi, bir adam, bir ölüm kitabını okumuştum. yıllar yıllar önce.

3 kere de konserini izleme imkanım olmuştu. ama artık konserleri falan takip etmiyorum.

benim emekliliğin dolmasına 6 yıl var. onu da 54 yaşıma kadar doldurmam gerekiyor.
10 yılda ara versem bu sürede çok rahat dolar yani.
malulen emekli olabilme hakkını da kazanınca, kötü günde kendimi kurtarmış olurum dedim.
normal emekliliği de iyi günler için kullanırım inşaallah.

buz gibi hava
yarın bime uzaktan kumandalı jip gelicek ama gidip alamıcaz çok soğuk
babamı tembihledik inşallah becerir

olur canım ama ben evdeyim ve daha önce çok kilo verdim artık kolay geliyo bana herşeyi biliyorum bedenimi tanıyorum
eskiden 60-69 topiğinde çok yazardık çok azimli arkadaşlarım vardı muhabbet süperdi
şimdi tanıdığım çok kalmadıı ne zamandırda bakmadım bile
olur beraber zayıflayalımda buraya yazarsak karmakarışık olur topikk
zayıflama derdi olmayan arkadaşlar varr

mesela ben :) oğlum sağ olsun eritti beni:)

Kızlar markete gittim hangi bezi alsam kararsız kalıp geri geldim canbebeyide merak ediyorum çok huggıeside bi türlü alamadım yarın birine karar vercm artık...en kötü şey kararsızlıkmış..

Bu arada gece oğlum yine sık sık uyanıp ağladı sinemaksungur benimkide pek iştahsız dişinden sanırım şuan bile göğsüm taş gibi ama emmiyor napcağımı şaşırdım valla olmadı sağcam ama düne göre daha iyi burnu falan

offf...gitti misafirlerim...ama oğlum canıma okudu hiç hizmet edemedim kızlar yaptı hep (nazarları değdi heralde)...oğlumda cok yakısıklıydı ama takım elbisesini giydirdim gömlegi yelegi pantolonu..cok tatlıydı toştoş...ama cok huzursuzdu ...kalabalık olunca merakından uyumadı zar zor uyuttum..hemen uyandı..bu sefer uykusunu alamadıgından huzursuzlaştı....oturup bi çay içemedim kızlarla yani...neyse güzel oldu ama...güzelde hediye almışlar..hediyelere bayılrım heleki kap kacaksa..mutfak işlerini daha cok severim..

bizimki de gece çok sık uyanıyor
dun gece 4 te yatmak istemedi bir de aramıza yatırdım kalkıyor falan
salla salla ayakta zor uyudu
bu zmanlarda sık kalkıyorlar ama nedenini bilmiyorum.

bence can bebe al. ne var canım bu memleket meselesi mi kararsız kalıyorsun.
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.
bak sen bir yerde idarecilik yapamazdın heralde, karar aşamasında olacaksın ya
benim bir arkadasım evy babydan memnun kaldıgını, primanın pişik yaptıgını, hepsini tek tek deneyip onda karar kıldıgını yazmıştı.
bu aylarda ıslak bırakmadıktan ve uzun süre bez kıçında kalmadıktan sonra pişik olmaz.
can bebe al. hatta memnun kalırsa hepsiburada.com da gördüm. 4 tane 60 lı paket 70 tl. yani paketi 17.5 tl oluyor. kapıda ödeme seçeneği de vardır belki, kargo ücreti de almıyorlar.
sızdırma olayı da şöyle oluyor bizde. altına yapmış oluyor ve ben ya kokuyu almıyor ya da ıkınmasını görmediysem kakasının üstüne oturuyor ve yukarı dogru taşıyor. hemen altını değiştirnce daha az oluyor. üzüm suyu içirdiğimde çok sulu ve taşma oluyor.

burdayım canım ohhhh ne iyi yapmışsın
söylemesi ayıp bende haftasonu yalancı tavukgöğsü yaptım içinede 1 paket kremşanti boca ettim
üstünede çikolata sosu yaptım
yedim yedim yedimmmm
veeeeeeeeeeee
uzun zamandır tartıya çıkmamıştım o kadar tatlıyı yeyince aklıma geldi
birde ne göreyim 59ken 62,5 olmuşum
inanamadım
şuan vicdan azabında ölüyorum
canım deli gibi çekmesine rağmen bi süre abur cuburu yasakladım kendime

ya kızlar tamam çocuklar düşe kalka büyürde benim kız abarttı bu durumu biraz
sürekli ayağa kalkıyor bi yerlerden tuıtunup
sonra ellerini bırakıyor 5-10 sn ayakta duruyor
yetmiyor ya el sallıyor,ya kendini alkışlıyor
ama sonra yanında ben yoksam küttt yere kapaklanıyor
valla hergün en az 2 kere kafayı ağzını yüzünü gömüyor yere
sonra da çok ağlıyor
valla geç emekledi ama erken yürüyecek heralde
deli gibi 1 sn durmuyo
her saniye takip edemiyorum
allah korusun ters bi şekilde düşecek diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…