- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.061
9. ayda ne aşısı? Ufaklık hasta falan mı? Mutfak gereçleri iyi fikir, ben de tahta olanları veriyorum söylene söylene inceliyor.
Geçmiş olsun hugocuk. Biberiye yağı da iyi gelir derler ama ben hiç denemedim, evde nasıl buz kalmaz yav hem de Memoş gibi potansiyel bir tehlike varken.
Bunların hiç sağı solu belli olmuyor, süt sağdım sıcağıyla içsin istiyorum veriyorum itiyor birkaç dakika sonra yine deniyorum bağırıyor. Tok demek ki diyorum çok değil üç-beş dakikaya yıkıyor ortalığı, dayıyorum biberonu cok cok çekiyor. Ne çabuk karar değiştirdi, acıktı anlamıyorum ki.
Hemşire gözün aydın cnm .bişey sorcam doğum zamanın bellimi ben bakamıyorum tam olarakta telden gördüğüm için...sezeryan normal ne düşünüyorsun cnm.hadi bakalım bol bol dinlenirsin evde inş..
Kızlar hala hangi bezden alsam kararsızım oğluma yine primamı alsam :97:
benimkide sürekli dönüyor gece sanırım dişten çünkü yeri patlamış geliyor üst dişleri
gidip biraz çay içeyim bari uyurken sıpam iyi geceler kızlar size minnoşlara...
Hugocum geçmiş olsun geçen esadda elindeki kaşğı tak diye kaşıma patlattı ama allahtan şişmedi soğuk patates koy cnm iyi gelir
bizimkide yere kafa attı yürüyodu biraz sendeleyince tutuyım dedim ikimizde yere kapaklandık...yazık yavrum cok agladı ...alnı biraz kızardı ama cok şükür şişme falan olmadı...buz koydurmadı aglamaktan..hala kızarık duruyo ama 3 saat gecti bişey olmaz artık heralde....ama cok güzel yürüyodu yaaaa nazarım degdi heraldeevde buz yok göz morluğuna ne iyi gelirki başka
çokta acıyo mehmet kafa attı gözüme çok acıyo vallaha napsam bilemedim
öff bugün kötü geçti sabahki faciadan sonra hiç yüzü gülmedi kızmış bikere tüm gün mız mız mız
mama içti dibinde bıraktı bende doydu sandım bırakınca
meğer beyfendi tuvaletini yapacakmış
birde huyudur dolana dolana yapar
salonda dolana dolana altına doldurdu neyse temizledik filan başladı ağlamaya gözlerini ovalayıp duruyo
götürdüm beşiğe yatırdım yok yanıma yatırdım yok ağlıyoda ağlıyo
kucağıma aldım kafa attı gözüme can havliyle bağırırnca dahada delirdi
tok sanıyorum ne bilim meğer tuvaletini yapıp yine içecekmişti
baktım apartmanı yıkacak yine mama yapim belki susar dedim mamayı yaparken yıkıyo odasını kuduruyo ağlarken uluyoo kurt gibi
mamayı yaptım geldim biberona saldırdı sonrada uyudu
off çok acıyo gözüm
bizimkide yere kafa attı yürüyodu biraz sendeleyince tutuyım dedim ikimizde yere kapaklandık...yazık yavrum cok agladı ...alnı biraz kızardı ama cok şükür şişme falan olmadı...buz koydurmadı aglamaktan..hala kızarık duruyo ama 3 saat gecti bişey olmaz artık heralde....ama cok güzel yürüyodu yaaaa nazarım degdi heralde
Nabersiniz kızlaaar giremiyorummmm,özledim
walla hamileyken yapılan uzun muhabbetlerimizii yaa
estetik cerrah araştırıyorum çanakkalede başka şehre gitmek istemiyorum
devlet hastanesini arıcam yarın yapıyorlarmı
Hemşire gözün aydın cnm .bişey sorcam doğum zamanın bellimi ben bakamıyorum tam olarakta telden gördüğüm için...sezeryan normal ne düşünüyorsun cnm.hadi bakalım bol bol dinlenirsin evde inş..
Kızlar hala hangi bezden alsam kararsızım oğluma yine primamı alsam :97:
benimkide sürekli dönüyor gece sanırım dişten çünkü yeri patlamış geliyor üst dişleri
gidip biraz çay içeyim bari uyurken sıpam iyi geceler kızlar size minnoşlara...
Hugocum geçmiş olsun geçen esadda elindeki kaşğı tak diye kaşıma patlattı ama allahtan şişmedi soğuk patates koy cnm iyi gelir
kızlar herkese günaydın hepinizi çok özledim tabi paylaşımlarıda
benim pc sizlere ömür yazmıştım daha öncede tamire gidince kaldım bende yazamadım babam pc gönderdi hemen geldim bende :)
beni özleyen soran oldu mu? bebekler ne alemde ? benimki sıralıyo artık heryere tutunup kalkıyo yetişemiyorum tay tayda duruyoruz bi kaç adım denemeside oluyo tabi..
geçmişi okuyamayacağım epey döktürmüşsünüzdür çünkü...
gelmedim diye unutuldunuz sanmayın çok özlendiniz
HTML:
günaydın cnm. valla hamileyken nasıldık, 1 günde sayfalar dolusu yazardık. foruma 1 gün girmesem saatlerce oku oku bitiremezdim. ama şimdi sorumluluğuz fazlasıyla arttı vakit az. birde o zaman müthiş bir heyecan ve bilinmezlik vardı. acaba şuan hangi organları gelişti, ne yapabiliyor, nasıl doğurucaz, odaları kıyafetleri bakımları hakkında yüzlerce bilinmez sorumuz vardı. şimdi yaramazlar yanımızda. öyle yada böyle büyütüp gidiyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?