- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.081
bizimkide yere kafa attı yürüyodu biraz sendeleyince tutuyım dedim ikimizde yere kapaklandık...yazık yavrum cok agladı ...alnı biraz kızardı ama cok şükür şişme falan olmadı...buz koydurmadı aglamaktan..hala kızarık duruyo ama 3 saat gecti bişey olmaz artık heralde....ama cok güzel yürüyodu yaaaa nazarım degdi heralde
Kızlar oğlumu zar zor uyuttum bu gece yaa..ayağımda salladım mecbur ki hiç sevmeyen çocuk öyle uyuyabildi zor nefes alıyo burnundan şuan.sprey sıkamadım gece gece bağırır diye sevmiyo çünkü burnuna bişey sıkılmasını.grip şurubu ve ateş düşürücü verdim ama bu gece bana uyku yok gibi sık sık uyanır sanırsam çünkü hem grip hem diş üst üstte geldi alt dişlerindede böyle olmuştu iştahıda az bu yüzden.emerek yatan çocuk sallanarak uyudu bu gece...daha neler yaşayacağız evladlarımızla bakalım.her ayları ayrı bir çile sanki...zorr..
Snfatcım hugo kullanmış onlardan ama memnun kalmadım dedi ben zaten canbebeden kararsızım alsammı denesemmi bilmiyorum 19 tl 60 tanesi.sızdırıyomu acaba yaa merak ediyorum.primada güzel ama arada pamukcuk yapıyo işte...canımı sıktı..:97:
evet canım yağ aldırma karın gerdirme komple yani burda olmayı düşünüyorum ama bakalım artık oluyosa burda olmazsa başka ildecnm yoksa sen o yazın bahsettiğin yağ aldırma ameliyatını mı olacaksın? çok iyi düşündün mü?
Hugocuk bana düşmez de estetik için bıçak altına yatmasan olmaz mı? Sağlıkla ilgili çok zaruri bir durumda el mahkum ameliyat olursun da estetik için çok gerekli mi sence?
cnm yoksa sen o yazın bahsettiğin yağ aldırma ameliyatını mı olacaksın? çok iyi düşündün mü?
Hugocuk bana düşmez de estetik için bıçak altına yatmasan olmaz mı? Sağlıkla ilgili çok zaruri bir durumda el mahkum ameliyat olursun da estetik için çok gerekli mi sence?
kızlar herkese günaydın hepinizi çok özledim tabi paylaşımlarıda
benim pc sizlere ömür yazmıştım daha öncede tamire gidince kaldım bende yazamadım babam pc gönderdi hemen geldim bende :)
beni özleyen soran oldu mu? bebekler ne alemde ? benimki sıralıyo artık heryere tutunup kalkıyo yetişemiyorum tay tayda duruyoruz bi kaç adım denemeside oluyo tabi..
geçmişi okuyamayacağım epey döktürmüşsünüzdür çünkü...
gelmedim diye unutuldunuz sanmayın çok özlendiniz
canım yarın gidip iznimi aktarcam gunde alıcam 10 ocak olucak muhtemelen dr itiraz etmezse bakalım hayırlısı evde olmayı sırf kızım için istiyorum birkaç aydır çalışıyorum çok uzuluyo bu sayede yanımda buyucek ama digerinide kıskanmaz inş.çabuk kabullenir
canbebeden kararsızım alsammı denesemmi bilmiyorum 19 tl 60 tanesi.sızdırıyomu acaba yaa merak ediyorum.primada güzel ama arada pamukcuk yapıyo işte...canımı sıktı..:97:
Hugocuk Çanakkale'de havalar nasıl? Eşim bu gece Çanakkale'ye gidiyor, belgesel çekimi var bir hafta orada kalacak. Valizini hazırlıyordum aklıma sen geldin, nasıl kıyafetler koyayım?
sinemcim sen napıyon ya iş çocuk yorucu geçiyodur bendede durum aynı üstelik 1,5 çocuk:)bide tehlikelere karşı korumakta önemli artık kızımın kafası sibop dolu şimdiden düşe düşe:))e öyle büyücekler artık seninki iyidir inş.
soğuk canım özellikle akşamları çok soğuk oluyo mont kazak koy sen
belgeselmi çekecek ne belgeseli
muhabbet kuşlarıyla ilgiliyse bizim çikilopçukları çekebilirlerr
bu operasyona inan benimde çok ihtiyacım var. karnım kaldı öyle bıngıl bıngıl. ama cesaretim yok, bilgim yok işte. acaba yaptıranlar memnun mu kesin çözüm mü?
soğuk canım özellikle akşamları çok soğuk oluyo mont kazak koy sen
belgeselmi çekecek ne belgeseli
muhabbet kuşlarıyla ilgiliyse bizim çikilopçukları çekebilirlerr
kesin çözüm şöyleki
karnın yapıldıktan sonra kilo almazsan özellikle karın çalıştıran egzersizler yaparsan haftada iki kere filan öyle kalır
ben devamlı spor yaptığım için istiyorum
cesaret derken güzel şeyler giydiğimde önden çıkınca veya kottan katlanınca hoşuma gitmiyo
seviyorum dümdüz yağsız fit karın
dikiş yerleride sezeryan yerinde oluyomuş
özelde fiyatlar çok uçuk hem eşim diyorkşi devletteki cerrahlar daha tecrübelidir yüzlerce ameliyat ediyorlar dedi
mantıklı geldi
devlette fiyatlar daha makul
şimdi devlet hastanesini aradım cerrahın sekreteriyle konuştum komple karın germe yağ alma göbek deliği oluşturma bel ouykluğu yapılıyomuş yani karnını yeniden yapıyorlar istersen
göğüslere silikon takılıyomuş artı göğüs dikleştirme toplama filan yapıyorlarmış bayağı ilgi var sanırırm
Alaiye Taburu diye bir belgesel, Balkan Savaşı sırasında şehit düşmüşler.
Biz de peşine takılsaydık, sizin çikiloplarla tanışırdım. Edirne ve İstanbul'a da geçecek heba oluruz Atoşla. Biz en iyisi evi bekleyelim :)
cnm yoksa sen o yazın bahsettiğin yağ aldırma ameliyatını mı olacaksın? çok iyi düşündün mü?
ayy süpermiş ya, bir anda kendimi karnım dümdüz üzerimde beğenipta alamadığım o daracık badi ve gömleklerle hayal ettim ah ahh. peki devlet ücretsiz yapıyor değil mi ameliyatı, hani kişinin isteğine bağlı ya yaparlar mı diye sordum canım. ve bende eşine katılıyorum
ayy süpermiş ya, bir anda kendimi karnım dümdüz üzerimde beğenipta alamadığım o daracık badi ve gömleklerle hayal ettim ah ahh. peki devlet ücretsiz yapıyor değil mi ameliyatı, hani kişinin isteğine bağlı ya yaparlar mı diye sordum canım. ve bende eşine katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?