2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun ikinizede

sızdırmasından ziyade bebeğin istermi o daha önemli neye alışıyosa onu istiyo bu sıpalar

cnm yoksa sen o yazın bahsettiğin yağ aldırma ameliyatını mı olacaksın? çok iyi düşündün mü?
evet canım yağ aldırma karın gerdirme komple yani burda olmayı düşünüyorum ama bakalım artık oluyosa burda olmazsa başka ilde

Hugocuk bana düşmez de estetik için bıçak altına yatmasan olmaz mı? Sağlıkla ilgili çok zaruri bir durumda el mahkum ameliyat olursun da estetik için çok gerekli mi sence?

canım estetik önemli benim için çok istiyorum :26:

cnm yoksa sen o yazın bahsettiğin yağ aldırma ameliyatını mı olacaksın? çok iyi düşündün mü?

Hugocuk bana düşmez de estetik için bıçak altına yatmasan olmaz mı? Sağlıkla ilgili çok zaruri bir durumda el mahkum ameliyat olursun da estetik için çok gerekli mi sence?

ben özledim merakta ettim ama hiç sormadım
çünkü zati ben demirbaşıyım buranın ben bilmiyosam kimse bilmiyodur diye düşünüp sormadım

hemşire bebiktonu kundak yap kolik olmasın

selam minnoşlar
benim azman dün akşam kudurduda kudurdu babasını görünce iyice kudurup şımardı zor uyuttum
bu sabah babam geldi beraber kahvaltı yaptık annem tosuntoma ayva reçeli yapıp yollamış çok sevdi peynirle yedi

canbebeden kararsızım alsammı denesemmi bilmiyorum 19 tl 60 tanesi.sızdırıyomu acaba yaa merak ediyorum.primada güzel ama arada pamukcuk yapıyo işte...canımı sıktı..:97:

Ben Huggies'ciyim ama üzerinde gold yazanlardan olacak diğerinin yan bantları çok keskin. Hafta sonu Migros'ta 52li pakette indirim vardı. 21.90'dı öyle bir stok yapmışım ki 6 paket bezimiz oldu.

Hugocuk Çanakkale'de havalar nasıl? Eşim bu gece Çanakkale'ye gidiyor, belgesel çekimi var bir hafta orada kalacak. Valizini hazırlıyordum aklıma sen geldin, nasıl kıyafetler koyayım?

Hugocuk Çanakkale'de havalar nasıl? Eşim bu gece Çanakkale'ye gidiyor, belgesel çekimi var bir hafta orada kalacak. Valizini hazırlıyordum aklıma sen geldin, nasıl kıyafetler koyayım?

soğuk canım özellikle akşamları çok soğuk oluyo mont kazak koy sen
belgeselmi çekecek ne belgeseli
muhabbet kuşlarıyla ilgiliyse bizim çikilopçukları çekebilirlerr

evetcanım zor geçiyor inan ki (senin kadar zor olmasa da) ama dediğim gibi yavrumun sağlığı huzuru yerinde olsun ben yorulmaya razıyım. bu arada cesaretine hayranım, evet ilk zamanlar zor olabilir ama ikisi birlikte büyüyecek ikiz gibi, ve sen büyüttüğün zaman biz yeniden 2. bebişlere hazırlanıyor olacağız.(yeniden uykusuz geceler zor gelecek) eşime bahsettim de bak ne güzel, akıllı kadın hemen arka arkaya doğum yapar,ikisi büyür gider dedi aklı sıra beni kandıracak ama samimi söylüyorum ailem destek olsa bakma konusunda hiiiiç düşünmem hemen 2. yi yaparım. eee sen neler yapıyorsun? hamilelik ve diğer bebeğin zor olmuyor mu?

bu operasyona inan benimde çok ihtiyacım var. karnım kaldı öyle bıngıl bıngıl. ama cesaretim yok, bilgim yok işte. acaba yaptıranlar memnun mu kesin çözüm mü?

bu operasyona inan benimde çok ihtiyacım var. karnım kaldı öyle bıngıl bıngıl. ama cesaretim yok, bilgim yok işte. acaba yaptıranlar memnun mu kesin çözüm mü?

kesin çözüm şöyleki
karnın yapıldıktan sonra kilo almazsan özellikle karın çalıştıran egzersizler yaparsan haftada iki kere filan öyle kalır
ben devamlı spor yaptığım için istiyorum
cesaret derken güzel şeyler giydiğimde önden çıkınca veya kottan katlanınca hoşuma gitmiyo
seviyorum dümdüz yağsız fit karın
dikiş yerleride sezeryan yerinde oluyomuş
özelde fiyatlar çok uçuk hem eşim diyorkşi devletteki cerrahlar daha tecrübelidir yüzlerce ameliyat ediyorlar dedi
mantıklı geldi
devlette fiyatlar daha makul
şimdi devlet hastanesini aradım cerrahın sekreteriyle konuştum komple karın germe yağ alma göbek deliği oluşturma bel ouykluğu yapılıyomuş yani karnını yeniden yapıyorlar istersen
göğüslere silikon takılıyomuş artı göğüs dikleştirme toplama filan yapıyorlarmış bayağı ilgi var sanırırm

Alaiye Taburu diye bir belgesel, Balkan Savaşı sırasında şehit düşmüşler.
Biz de peşine takılsaydık, sizin çikiloplarla tanışırdım. Edirne ve İstanbul'a da geçecek heba oluruz Atoşla. Biz en iyisi evi bekleyelim :)

ayy süpermiş ya, bir anda kendimi karnım dümdüz üzerimde beğenipta alamadığım o daracık badi ve gömleklerle hayal ettim ah ahh. peki devlet ücretsiz yapıyor değil mi ameliyatı, hani kişinin isteğine bağlı ya yaparlar mı diye sordum canım. ve bende eşine katılıyorum

evet ya tanışırdık çok güzel oldurdu ama çocukla zor dediğin gibi çok yorulur yavrucak

yok canım ücretli fakat özelde 10 bin tlden aşarı değildir ama devlette daha az ücreti
doktorla konuşuyosun muayene ediyo isteklerini söylersin korkularını filan aydınlatır doktor seni
şuan değil ama kilo verdikten sonra gideceğim bende
eşimde diyo madem imkan varsa neden olmasın diyo ama asla istiyorum yaptır demedi ben istiyorum dedim önce karşı çıktı ikna ettim istiyorum dedim
bak estetik sayfasında vücut estetiğinde karın gerdirme topiği var yaklaşık 800 sayfa yazmışlar herşeyi onları oku istersen bir bak belki fikir olur aklına yatar
beni çok rahatsız ediyo göbek mesela ondan karar verdim

yok canım ücretli fakat özelde 10 bin tlden aşarı değildir ama devlette daha az ücreti
doktorla konuşuyosun muayene ediyo isteklerini söylersin korkularını filan aydınlatır doktor seni
şuan değil ama kilo verdikten sonra gideceğim bende
eşimde diyo madem imkan varsa neden olmasın diyo ama asla istiyorum yaptır demedi ben istiyorum dedim önce karşı çıktı ikna ettim istiyorum dedim
bak estetik sayfasında vücut estetiğinde karın gerdirme topiği var yaklaşık 800 sayfa yazmışlar herşeyi onları oku istersen bir bak belki fikir olur aklına yatar
beni çok rahatsız ediyo göbek mesela ondan karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…