- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #75.101
cnm yoksa sen o yazın bahsettiğin yağ aldırma ameliyatını mı olacaksın? çok iyi düşündün mü?
Hugocuk bana düşmez de estetik için bıçak altına yatmasan olmaz mı? Sağlıkla ilgili çok zaruri bir durumda el mahkum ameliyat olursun da estetik için çok gerekli mi sence?
ayy süpermiş ya, bir anda kendimi karnım dümdüz üzerimde beğenipta alamadığım o daracık badi ve gömleklerle hayal ettim ah ahh. peki devlet ücretsiz yapıyor değil mi ameliyatı, hani kişinin isteğine bağlı ya yaparlar mı diye sordum canım. ve bende eşine katılıyorum
yok canım ücretli fakat özelde 10 bin tlden aşarı değildir ama devlette daha az ücreti
doktorla konuşuyosun muayene ediyo isteklerini söylersin korkularını filan aydınlatır doktor seni
şuan değil ama kilo verdikten sonra gideceğim bende
eşimde diyo madem imkan varsa neden olmasın diyo ama asla istiyorum yaptır demedi ben istiyorum dedim önce karşı çıktı ikna ettim istiyorum dedim
bak estetik sayfasında vücut estetiğinde karın gerdirme topiği var yaklaşık 800 sayfa yazmışlar herşeyi onları oku istersen bir bak belki fikir olur aklına yatar
beni çok rahatsız ediyo göbek mesela ondan karar verdim