2012 Şubat Anneleri

kızlar herkese günaydın hepinizi çok özledim tabi paylaşımlarıda
benim pc sizlere ömür yazmıştım daha öncede tamire gidince kaldım bende yazamadım babam pc gönderdi hemen geldim bende :)
beni özleyen soran oldu mu? bebekler ne alemde ? benimki sıralıyo artık heryere tutunup kalkıyo yetişemiyorum tay tayda duruyoruz bi kaç adım denemeside oluyo tabi..
geçmişi okuyamayacağım epey döktürmüşsünüzdür çünkü...
gelmedim diye unutuldunuz sanmayın çok özlendiniz:34:

bende seni çok özledim cnm neler yaptın rüzgar nasıl geçen dedim zaten nerelerdeler dünürümle 2 si yoklar dedim o daha çok facede takılıyorda senden hiç haberim olmadı faceyede pek az giriyorum oğlumdan dolayı...hasta bu ara zaten mız mız...

Kızlar geceleri sürekli dönüyorsa büyük ihtimal diştendir bizimki patlattı çünkü öyle yaparak:)

Benim oğluşta ateş olmadı ekstra bir kusma da olmadı gece ağlaması ve bol bol mız mızlık oldu.
Diş ateşi çok yüksek olmaz diye duymuştum 38 derece gibi olurmuş tam bilemiyorum fakat doktora sormakta fayda var belki de üşütmüştür.

bizimkindede ateş rahatsızlık yaptı geceleri özellikle.kusm olmadı onu bilmiyorum ama ateş ishal olanlar var bizimkine ben ateş düşürücü verince rahatlıyo...bide kulaklarınada ağrğ yapıyo diş kusmayı bende anlayamadım belki yedirdiğin bişeyden olmuştur

bu akşam kabak tatlısı yedi minnoş
eşime yaptım az şekerliydi
2 dilim kabağı ezip içine cevizde ekledim bir çırpıda sildi süpürdü obur fare :1:
sonuç muhteşemdi
altına bir güzel doldurmuş bezden taşıp halıya bile çıkmış çok sinir oldum bırakıcam bu primayı kaliteli diye alıyoruz noluyo
uyurken olsa çocuğun üst başı batacak ıslanacak hasta bile olur
neyse zar zor temizledik
memiktoyuda küvetini suyla doldurup içine koyduk yıkadık oynadı etti suda
zaten en sevdiği aktivite

selam kızlar... valla özledim sizi yahu. geçmişi daha okumadım, önce yazayım sonra okurum dedim.

haftasonu kayınvalidemlerdeydim. sonra geldim, evi falan temizledim. yazma fırsatım olmadı. şimdi bir okuyayım yazdıklarınızı.

hugocuk buradasın, selam canım. memo demek kabak tatlısı yedi, hem de cevizli. bayılırım, en sevdiğim tatlı hatta. ben de ömer'e bugün ıspanaktan çorba yaptım, yedi Allah'a şükür. sonra da bize yaptığım yemeğinden bir kaç lokma verdim, ekmekle hem de. onu da yedi :1::1:

selam kızlar... valla özledim sizi yahu. geçmişi daha okumadım, önce yazayım sonra okurum dedim.

haftasonu kayınvalidemlerdeydim. sonra geldim, evi falan temizledim. yazma fırsatım olmadı. şimdi bir okuyayım yazdıklarınızı.

hugocuk buradasın, selam canım. memo demek kabak tatlısı yedi, hem de cevizli. bayılırım, en sevdiğim tatlı hatta. ben de ömer'e bugün ıspanaktan çorba yaptım, yedi Allah'a şükür. sonra da bize yaptığım yemeğinden bir kaç lokma verdim, ekmekle hem de. onu da yedi :1::1:

hoşgeldin canıım :9:
evet yedş ve doldurdu
huggiesi denicem artık napim eşimde diyo nasıl bez bu diye
aktif bebek kullanıyoruz ama benim tosuntom fazla aktif bir bebek olduğundan heralde bez tutmuyo poposunda
allahtan heryeri kurcalama huyu yok çok hareketli ama orası burası oynuyo devamlı hareket etmekten etrafıyla pek ilgilenmiyo kurcalamıyo hayır dedimmi bırakıyo zarar huyu yok
zaten olsa başedilmezdi o kadar hareketliki durmuyo durduramıyo kendini
mesela oturuyo saniye dolmadan sağa dönüyo oturuyo sola dönüyo hep böyle başım dönüyo
doktorda hiperaktiflikten şüpeleniyo nasıl anlayacağızki :44:

catcim sabah erkenciyiz biz şimdi yatıcam kusura bakma
ama senle muhabbeti çok özledim yarın inşallah gelirsin
uzun süredir ihmal ediyosun burayııı dön artık yaww :9:

ben iki gün önce huggies aldım, 4+ aldım, biraz büyük gibi ama bacakları falan tutuyor yine, açıklık yok yani. güzel bez. biraz kalın ama. yine de dene istersen. prima iyi ama diğer bezlerden üstünlüğü yok bence. yeter ki bebelere pişik yapmasın.

ben de ömer'in hiperaktif olmasından korkuyorum hugocuk. etrafımdakilere de söylüyorum hatta bu çocuk biraz büyüsün kesin koltuk tepelerinden atlayan bir tip olacak :1: aynı memo gibi poposu hiç yer görmüyor. hep kıpır kıpır.

off offf bittim..öldüm..geberdim...çok işim vardı bugün...yarın komsularım hoşgeldine geelecekler..bugün alışveriş falan yaptık 4 te geldik eve 4ten gece 11 e kadar hiç boş durmadım vallaha...temzlik yap taşınmadan eksik kalan işleri bitir ....ikramlık hazırla ..mertle ugras..yemek yap derken...kolumu kaldıracak halim kalmadı....yarında inşallah bi evi süpürüp börekle kısırımı yaptım mı tamamdır...

sizde gelin kızlar..cümbüş var yarın...

menüm nasıl sizce başka bişey yapıyım mı ne dersiniz yaş pasta (eşim hazır alacak) : tatlı tuzlu kurabiye: yaprak sarma: peynirli börek: kısır yanına tursu tabi (kısır mı yapsam...mercimek köftesi mi karar veremedim) yanına çay tabi

menüm nasıl sizce başka bişey yapıyım mı ne dersiniz yaş pasta (eşim hazır alacak) : tatlı tuzlu kurabiye: yaprak sarma: peynirli börek: kısır yanına tursu tabi (kısır mı yapsam...mercimek köftesi mi karar veremedim) yanına çay tabi

menün çok güzel canım, yakın olsam da gelsem :27: kısır yap bence, mercimek köftesinde tek tek şekil vermekle uğraşma. başka bir şey de yapmana gerek yok, yeter bunlar, daha ne olsun.

hazelim mert'e kocaamaannn maşallah :nazar::nazar::nazar: nazar boncuğuna gerek yok, gözleri boncuk gibi ama olsun bulunsun yine. fotolarına baktım, çok yakışıklı, Allah nazardan saklasın.

masa başında uyuyabilirim şuan, oğluşum bu aralar feci iştahsız, geceleri devam sütü bile içmek istemiyor, e haliyle aç olunca yarım saate bir uyandı ve 5 ten sonra hiiiiçç uyumadı, zaten 7 de hazırlanmaya başlamam lazım derken her sabah 2 saat gözlerimden kan damlıyor sanki(halimize bin şükür diyelim yine de) bu arada bende bir değişiklik oldu kızlar artık uykusuzum yoruldum bile demek istemiyorum yani söylenmek istemiyorum Allahın gücüne gider diye düşünüyorum, ya yavrum hasta olsaydı diyorum, haline şükret yavrun sağlıklı mutlu, onu sen istedin yorulacaksın diyorum. bana ne oluyor kızlar? ben böyle düşündükçe eşim ve oğlum iyice keyifçi oldular. çünkü hiç oturmuyorum akşamları. hep bir telaş koşturmaca içiyorum. dün sigara içiyorum mutfakta nasıl hızlı içmişim başım fırıl fırıl dönmeye başladı, eh be kadın ne zorun var, bu acele nedir diye kızdım kendime.:ssz:

buklem hoşgeldin napıyon yaa ozlettinn nasıl gidiyo ücretsiz izin keyiflimi yoksa sıkıcımı ogluşun nasıl öpüyorum en etli yerinden:)

izin iyi gidiyo canım ama sıkıldım da açıkçası bi yandanda dönmek istemiyorum bakalım nasıl olcak.. sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo az kaldı ne kadar da hızlı geçiyo zaman şaşıyorum valla.. oğlumda felaket yaramaz zatenn
özel msj kutunu siill

sildim canımm

kızlar günaydın bu arada yorulanlar bebeklerinin hiperaktif olduğunu düşünenler kilo sorunu devam edenler (mesela ben ve hugo)ne zaman oturtucaz bişeyleri çok merak ediyorum kafam çok dolu ama yorgun ve depresyonda hissediyorum kendimi bitmeyen bi baş ağrısı ve sprialden kaynaklanan tükenmek bilmeyen kanamam var bıktım valla.. ne güzel günaydın ama dimi

kızlar günaydın bu arada yorulanlar bebeklerinin hiperaktif olduğunu düşünenler kilo sorunu devam edenler (mesela ben ve hugo)ne zaman oturtucaz bişeyleri çok merak ediyorum kafam çok dolu ama yorgun ve depresyonda hissediyorum kendimi bitmeyen bi baş ağrısı ve sprialden kaynaklanan tükenmek bilmeyen kanamam var bıktım valla.. ne güzel günaydın ama dimi

günaydın buklecim, hepinize günaydın demiştim ama okumadın sanırım. bende de zaman zaman böyle bir hüzünlü ruh hali oluyor ama mutlu olduğum şeyleri kendimi zorlaya zorlaya yapmaya çalışıyorum. benim de oğlum inanılmaz hareketli, altını alırken ter kan içinde kalıyorum, bazen poposu açık epey geziyo kaçıyo, asla yanlız kalmıyor odada, hep peşimde, çok afedersin tuvalete girerken kucağımda oturtuyorum, duş alırken mama sandalyesi duşun önünde duşa kabinden ce e cee diyerek duşumu alabiliyorum düşün artık. temizlik bile yaptırmıyor, elektrik süpürgesinin üstüne çıkıyor. inan bebeklerin geneli böyle. bence çalışmaya başlasan depresyonun geçer gibime geliyor. evet çalışmak ve bebek sorumluluğu yoruyor ama sabah hafif bir duş alıp, şıkır fıkır süslenip işe gelmek bana çok iyi geliyor. çalışmasaydım kesin depresyona girerdim(çalışmaya alışanlar için bu sözüm) ama eğer çok uzun zamandır(1 aydan fazla) depresyondaysan bir psikoloğa git derim. 1 ay önce gittim çooook iyi geldi inan ki. ağlaya ağlaya gitmiştim

günaydın buklecim, hepinize günaydın demiştim ama okumadın sanırım. bende de zaman zaman böyle bir hüzünlü ruh hali oluyor ama mutlu olduğum şeyleri kendimi zorlaya zorlaya yapmaya çalışıyorum. benim de oğlum inanılmaz hareketli, altını alırken ter kan içinde kalıyorum, bazen poposu açık epey geziyo kaçıyo, asla yanlız kalmıyor odada, hep peşimde, çok afedersin tuvalete girerken kucağımda oturtuyorum, duş alırken mama sandalyesi duşun önünde duşa kabinden ce e cee diyerek duşumu alabiliyorum düşün artık. temizlik bile yaptırmıyor, elektrik süpürgesinin üstüne çıkıyor. inan bebeklerin geneli böyle. bence çalışmaya başlasan depresyonun geçer gibime geliyor. evet çalışmak ve bebek sorumluluğu yoruyor ama sabah hafif bir duş alıp, şıkır fıkır süslenip işe gelmek bana çok iyi geliyor. çalışmasaydım kesin depresyona girerdim(çalışmaya alışanlar için bu sözüm) ama eğer çok uzun zamandır(1 aydan fazla) depresyondaysan bir psikoloğa git derim. 1 ay önce gittim çooook iyi geldi inan ki. ağlaya ağlaya gitmiştim

Ben de 1 yaşını doldursun işe başlıyacağım artık. Umarım fikrimi değiştirip ertelemem yine. İnanılmaz bunaldım evde daha yorucu olucak ama hiç değilse zaman çabuk geçer diye düşünüyorum. Evde olmak çok bunalttı beni. Monotonluktan yoruldum her gün aynı şeyler. Gerçi ilerde oğluş büyüyünce keşke bebekliğinin kıymetini daha iyi bilseymişim diyeceğim büyük olasılıkla.

ben iki gün önce huggies aldım, 4+ aldım, biraz büyük gibi ama bacakları falan tutuyor yine, açıklık yok yani. güzel bez. biraz kalın ama. yine de dene istersen. prima iyi ama diğer bezlerden üstünlüğü yok bence. yeter ki bebelere pişik yapmasın.

ben de ömer'in hiperaktif olmasından korkuyorum hugocuk. etrafımdakilere de söylüyorum hatta bu çocuk biraz büyüsün kesin koltuk tepelerinden atlayan bir tip olacak :1: aynı memo gibi poposu hiç yer görmüyor. hep kıpır kıpır.

artık sinir oldum inanki dün akşam misafirlikte olsaydık halılar batmıştı rezilliğe bak
çocukta şaşırdı
kalınlığı önemli değil pişik yapmasın yeter birde kenarları yumuşak olmalı memoş beyenmez yoksa

her yeri ayrı oyynuyo mama sandalyesine koyuyorum orda çok kıpırdanamıyoya
elleri havada devamlı oynuyo
birde sol elinde ne var bilmem o eli devamlı sallıyo doğduğundan beri

off offf bittim..öldüm..geberdim...çok işim vardı bugün...yarın komsularım hoşgeldine geelecekler..bugün alışveriş falan yaptık 4 te geldik eve 4ten gece 11 e kadar hiç boş durmadım vallaha...temzlik yap taşınmadan eksik kalan işleri bitir ....ikramlık hazırla ..mertle ugras..yemek yap derken...kolumu kaldıracak halim kalmadı....yarında inşallah bi evi süpürüp börekle kısırımı yaptım mı tamamdır...

sizde gelin kızlar..cümbüş var yarın...

:52: :52: :52: :52: daha ne olsun süpeerr :52: :52:

Back
X