- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.841
Çok geçmiş olsun hasta olmasın bebişlerArkadaslar, bebeğim hasta olduilk kez bu kadar kötü oldu, ateşi çok yükseldi Cumartesi gunü doktora gittik, ateş düşürücü verdi geçer dedi. Viral enfeksiyonmus. Bulaşmış bi yerlerden. 3 gün ateş sonrası iyileşir gibi oldu bu seferde kırmızı bişeyler çıkardı tüm vücutta. Haydaa aradık hastaneyi, 4. cocuk hastalıgiymis. Önce ateş sonra dokuntu seklinde seyrediyor . Şimdi iyi çok şükür Allah ima. Bugün bişeyler yedirebildim, Allah tan anne sutu alıyor yoksa halimiz harapti.
Dışarı çıksak bi türlü çıkmasak başka . Nese virüslerden birine bağışıklık kazandı en azından.
melittacım senin ikincilerinde ikiz olma ihtimalini düşününce....................
düşünemiyorum yani o derecee
Arkadaslar, bebeğim hasta olduilk kez bu kadar kötü oldu, ateşi çok yükseldi Cumartesi gunü doktora gittik, ateş düşürücü verdi geçer dedi. Viral enfeksiyonmus. Bulaşmış bi yerlerden. 3 gün ateş sonrası iyileşir gibi oldu bu seferde kırmızı bişeyler çıkardı tüm vücutta. Haydaa aradık hastaneyi, 4. cocuk hastalıgiymis. Önce ateş sonra dokuntu seklinde seyrediyor . Şimdi iyi çok şükür Allah ima. Bugün bişeyler yedirebildim, Allah tan anne sutu alıyor yoksa halimiz harapti.
Dışarı çıksak bi türlü çıkmasak başka . Nese virüslerden birine bağışıklık kazandı en azından.
yahu kızlar nerdesiniz? önceden bu saatlerde hep bulunurdu birkaç arkadaş, şimdi yok :2: ben çıkarım, benim_olan gelir. bu saatlerin demirbaşı olduk
hazelim, oğlun sana mı benziyor acaba? bir kere albüm yapmıştın burada, oradan hatırlıyorum (doğru hatırlıyorum, o sendin değil mi?)
kızımın cem yılmaz bebeği var, opet dağıtmıştı bi ara. arkasında düğmesi var, basınca konuşuyor. ömer'e gösterdik bugün, konuşunca bebeğe bir hışım saldırıp kafasını ısırması var, öldük gülmekten
neyse hadi ben biraz daha buradayım, bak geliyorsanız gelin
mozp sen nerelerdesin acaba?
Arkadaslar, bebeğim hasta olduilk kez bu kadar kötü oldu, ateşi çok yükseldi Cumartesi gunü doktora gittik, ateş düşürücü verdi geçer dedi. Viral enfeksiyonmus. Bulaşmış bi yerlerden. 3 gün ateş sonrası iyileşir gibi oldu bu seferde kırmızı bişeyler çıkardı tüm vücutta. Haydaa aradık hastaneyi, 4. cocuk hastalıgiymis. Önce ateş sonra dokuntu seklinde seyrediyor . Şimdi iyi çok şükür Allah ima. Bugün bişeyler yedirebildim, Allah tan anne sutu alıyor yoksa halimiz harapti.
merhaba kızlar bursa bu gün donuyor tam anlamıyla kış gelmiş durumda :) sizlerde iyisinizdir umarım dünde benim doğum günümdü kızımla ve eşimle dışarı çıktık nil hiç durmadı yine bebek arabasında durmuyor kucağımızda herkese el salladı durdu yine :)) sevgili eşimde süpriz özürlü bir adam olduğu için ne istersen beğen alayım dedi birde üstüne suç bendeymiş gibi şimdi alacam beğenmiycen gidip bide değiştirmekle uğraşçaz dedi bahaneye gel.. neyse bende baktım baktım istediğimi alabileceğim için hiçbirşey beğenemeden geri döndüm ama bu kurtulduğu anlamına gelmiyor
duraselacım arkadaslıkk istegini kabul ediyorum ama olmuyo sonra bidaha deniyim bakıyım
Arkadaşlar fikir almak güzeldir ama buradaki bir anlık hevese kapılıp tabir yerindeyse gaza gelmesin kimse. Herkesin hayatı farklı. Bakın yaş gruplarımız, maddi durumlarımız, psikolojilerimiz farklı. Kimi genç kızlığında evde kardeşlerine bakmış her işe yetişmiştir bebek büyütmek vız gelir, kimi de elini sıcak sudan soğuk suya sokmamıştır ev düzeni + bebek, alışık olmadığından çok yıpranır. Bakın kimi yardımcı istiyor, kiminin mali gücü yok, kimi bakıcıya güvenmiyor. Zorundalıklar farklı.
Ben mesela bebek olduğundan bu yana hayatımı ona adadım adeta. İşlerim hep yarım, ev işleri desen dandini, eşimi çok özlüyorum beraber film izlemeyi, kampa gitmeyi...
Şimdi bebeğimiz büyüyor bunları yeniden yaşayacağız bu sefer üç kişilik, üçümüzün de zevk aldığı şeyler yaratacağız. Evlat sevgisini tattım. Zamana bırakıyorum her şeyi.
merhaba kızlar bursa bu gün donuyor tam anlamıyla kış gelmiş durumda :) sizlerde iyisinizdir umarım dünde benim doğum günümdü kızımla ve eşimle dışarı çıktık nil hiç durmadı yine bebek arabasında durmuyor kucağımızda herkese el salladı durdu yine :)) sevgili eşimde süpriz özürlü bir adam olduğu için ne istersen beğen alayım dedi birde üstüne suç bendeymiş gibi şimdi alacam beğenmiycen gidip bide değiştirmekle uğraşçaz dedi bahaneye gel.. neyse bende baktım baktım istediğimi alabileceğim için hiçbirşey beğenemeden geri döndüm ama bu kurtulduğu anlamına gelmiyor
yani gündüz hiç uyumuyo mu? benim kızım 7-8 gibi uyanıp gündüz 2 kez uyuyor. toplam 3 3,5 saat. ama gündüz bile 45 dk sonra uyanıp emip öyle uyumaya devam ediyor.gecede aynı en uzun bir saat uyuyo bazen 40 dk bazen yarım saat habire uyanıyo dayanamayıp yanıma alıyorum bu ara bende
Evim kırklandı resmen su değmeyen tek bir köşe bucak kalmadı :))
Cumartesi mevlüt var bu hafta full temizlikle geçti
Sonunda aradığım yardımcıyı da buldum galiba bu hafta geldi günlük aldı parasını
haftaya aylık ile başlıycaz iki güne 500 için anlaştık
Salı cuma gelecek yaşasın tüm işler bitecek
Darısı isteyen arayan herkesin başına
Yarın süslenme günü :)
Asıl sorun yaklaşık elli kişinin oturması için sandalye,koltuk yok evde
Sayıyorum 25 kişi oturur, gerisi ayakta kokteyl şeklinde mi takılsa acaba :)))
Canım ne kadar doğru söylemişsin herkesin hayatı farklı kişi kendini bilecek ona göre davranacak
Ben de 80 doğumluyum yaş kemale erdi yani :))
Bebiş uyur uyumaz bir film atın izleyin canım ya, bu fırsatları yaratmak biraz kendi elinde insanın, sonuçta bebişlerin gece yattıkları ilk uyku daha uzun benimki gecede on kere de kalksa ilk uyduğunda iki üç saat uyanmıyor o arada izliyoruz biz filmi :))
Çok da güzel oluyor kaçamak gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?