- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.881
hazelimm isimli uyemizi arkadas listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz veya hazelimm isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor da olabilir. Bu sebeblerden dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
vıyy bayılazaaam
Benim sütüm de yetmiyor artık. Mutlaka geceye 300 cc saklıyorum. Yarısını 1 gibi yarısını da beşte kalkar kalkmaz içiyor. Gün içerisinde ek gıda yiyor ama süt içmezse rahat edemiyor, kilosu 8.800 dokuz olamadık gitti. Doktor kilo alımı iyi dedi ama hep aç biberonu ne zaman versem hayır demiyor. 800 - 900 cc süt içiyor günde, hareketleri arttığı için çabuk acıkıyor. Ben sağarak verdiğim için doymadığını anlıyorum. Emzirenler, belki süt az çıkıyordur ve bebiş doymuyordur. Sağma imkanı varsa bir de öyle deneseniz. Ben yine bu ara boğazıma bakacağım. Sütüm azalmasın, bu tospik yüzünden hep ekmek arası ile geçiştiriyorum.
biberon veren arkadaşlar kaç numara biberon emziği kullanıyosunuz??
birde hangi marka biberon??
benim biberona alıştırmam lazım sanırım
durasella sadece gündüzmü 800 900 cc içiyor yoksa gecede dahil mi??
ben okula giderken sağabiliyorum sadece ondada 100 110 cc arası çıkıyor
gündüz onu içiyor
sonra yatana kadar 3 kere emiyor
gecede işte sürekli uyanıyor
900cc yi buluyormudur acaba bilmiyorumki
biberon veren arkadaşlar kaç numara biberon emziği kullanıyosunuz??
birde hangi marka biberon??
benim biberona alıştırmam lazım sanırım
Kivi veren var mı bebişine.
ne özeli kıslarrr
olmuyosa uğraşmayın yazın buraya olsun gitsin
korkmayın bizden laf çıkmazzz
kızlar yaaa benim kızımın ön dişlerinden biri patlamış ama içinden et parçası gibi bişey sallanıyor yada kuru kan pıhtısı gibi hiçbirşey anlaamdım aranızda yaşayan var mı ????
birde diş sorunu gebelikte hastlıktan kullanılan ilaçlar yüzünden deniliyor.buradaki diş doktoru demişti bi hastaya.
bende gebe iken enfeksiyon geçirmiştim.4 gün hastane de yatmıştım.bol serum antibiyotik iğne yemiştim
sizlerinde başına geldi mi ????
kızlar yaaa benim kızımın ön dişlerinden biri patlamış ama içinden et parçası gibi bişey sallanıyor yada kuru kan pıhtısı gibi hiçbirşey anlaamdım aranızda yaşayan var mı ????
birde diş sorunu gebelikte hastlıktan kullanılan ilaçlar yüzünden deniliyor.buradaki diş doktoru demişti bi hastaya.
bende gebe iken enfeksiyon geçirmiştim.4 gün hastane de yatmıştım.bol serum antibiyotik iğne yemiştim
merhaba kızlar bursa bu gün donuyor tam anlamıyla kış gelmiş durumda :) sizlerde iyisinizdir umarım dünde benim doğum günümdü kızımla ve eşimle dışarı çıktık nil hiç durmadı yine bebek arabasında durmuyor kucağımızda herkese el salladı durdu yine :)) sevgili eşimde süpriz özürlü bir adam olduğu için ne istersen beğen alayım dedi birde üstüne suç bendeymiş gibi şimdi alacam beğenmiycen gidip bide değiştirmekle uğraşçaz dedi bahaneye gel.. neyse bende baktım baktım istediğimi alabileceğim için hiçbirşey beğenemeden geri döndüm ama bu kurtulduğu anlamına gelmiyor
İyi eğlenceler hazelim ben öyle misafirliğe gitmeyeli epey oldu oğlan durmazki hemen evini arar bayramdada gördüm zaten günümü tırsıttı beni...sen bari eğlen bizim yerimize....:97:
aman ne eglendimmm ne eglendim kafam şişti cocuk sesinden...neyseki geldik...birazdan arkadasta okey oynamaya gidecem...kocalarımız yok bugün evde...biraz dagıtacaz bakalımmertle ne kadar olursa artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?