• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Arkadaslar, bebeğim hasta oldu :( ilk kez bu kadar kötü oldu, ateşi çok yükseldi Cumartesi gunü doktora gittik, ateş düşürücü verdi geçer dedi. Viral enfeksiyonmus. Bulaşmış bi yerlerden. 3 gün ateş sonrası iyileşir gibi oldu bu seferde kırmızı bişeyler çıkardı tüm vücutta. Haydaa aradık hastaneyi, 4. cocuk hastalıgiymis. Önce ateş sonra dokuntu seklinde seyrediyor . Şimdi iyi çok şükür Allah ima. Bugün bişeyler yedirebildim, Allah tan anne sutu alıyor yoksa halimiz harapti.
Dışarı çıksak bi türlü çıkmasak başka . Nese virüslerden birine bağışıklık kazandı en azından.
Çok geçmiş olsun hasta olmasın bebişler:50:

melittacım senin ikincilerinde ikiz olma ihtimalini düşününce....................
düşünemiyorum yani o derecee:52::27:

olabilir nisanem çünkü bu bebeklerimden önce ki düşüğümde ikizdi :1:

Arkadaslar, bebeğim hasta oldu :( ilk kez bu kadar kötü oldu, ateşi çok yükseldi Cumartesi gunü doktora gittik, ateş düşürücü verdi geçer dedi. Viral enfeksiyonmus. Bulaşmış bi yerlerden. 3 gün ateş sonrası iyileşir gibi oldu bu seferde kırmızı bişeyler çıkardı tüm vücutta. Haydaa aradık hastaneyi, 4. cocuk hastalıgiymis. Önce ateş sonra dokuntu seklinde seyrediyor . Şimdi iyi çok şükür Allah ima. Bugün bişeyler yedirebildim, Allah tan anne sutu alıyor yoksa halimiz harapti.
Dışarı çıksak bi türlü çıkmasak başka . Nese virüslerden birine bağışıklık kazandı en azından.

çok çok geçmiş olsun.çok şükür bizim bebekler hasta olmadı ama memlekete gittiğimizde belki hava değişiminden dolayı olabilirler.dikkatli olmak lazım.birde "el ayak ağız sendromu "diye bir hastalık varmış.buradan bir arkadaşın çocuğu kapmıştı.

Son düzenleme:
yahu kızlar nerdesiniz? önceden bu saatlerde hep bulunurdu birkaç arkadaş, şimdi yok :2: ben çıkarım, benim_olan gelir. bu saatlerin demirbaşı olduk :1:

hazelim, oğlun sana mı benziyor acaba? bir kere albüm yapmıştın burada, oradan hatırlıyorum (doğru hatırlıyorum, o sendin değil mi?)

kızımın cem yılmaz bebeği var, opet dağıtmıştı bi ara. arkasında düğmesi var, basınca konuşuyor. ömer'e gösterdik bugün, konuşunca bebeğe bir hışım saldırıp kafasını ısırması var, öldük gülmekten :1:

neyse hadi ben biraz daha buradayım, bak geliyorsanız gelin :1::1::1:

mozp sen nerelerdesin acaba?

evet albüm koymustum ....ama oğlumu kim görse babasının kopyası diyo...bi ten rengi bana benziyo....bazen diyorum bu cocuk benden degil heralde:52::52::52::52:

Benimki de ateşlendi iyileştikten sonra kırmızı minik benekler oldu. Normalmiş, ateşin etkisiymiş. Benekler zaten birgün sonra yok oldu.
Çok geçmiş olsun, atlatmışsınız.

kızlar gecenlerde kk da bi sayfa görmüştüm...bebek cinsiyeti belirleme hakkında....basit bi hesap yapıyosun...oğlumda tuttuyo cevremde kimi hesapladıysam tutuyo...sizede anlatmak isterim
şöyle oluyo:
kadınların hücreleri 3 yılda bir yenileniyomuş
erkeklerinde 4 yılda bir
doğum gününden itibaren bayanlar için 3 er 3 er sayıyosun...hücrelerinin yenilendiği yıl kız oluyo
erkekler içinde doğum yılından itibaren 4 er 4 er sayıyosun 4. yıl hangi yıla denk geliyosa...o yıl erkek oluyo
benim bu hesaba göre oğlum tutuyo inşallah Allah nasip ederse kızımı bu hesaba göre yapmak istiyorum

not:eşinizle hücrelerinizin yenilendiği yıl tutuyosa aylarıda hesaplıyosun kimin daha önce yenileniyo o yıl hamile kalınırsa cinsiyet ondan oluyo

çok geçmiş olsun
gerçekten hastalıkları çok çok zor oluyor
o yüzden hiçbir bebiş hasta olmasın

merhaba kızlar bursa bu gün donuyor tam anlamıyla kış gelmiş durumda :) sizlerde iyisinizdir umarım dünde benim doğum günümdü kızımla ve eşimle dışarı çıktık nil hiç durmadı yine bebek arabasında durmuyor kucağımızda herkese el salladı durdu yine :)) sevgili eşimde süpriz özürlü bir adam olduğu için ne istersen beğen alayım dedi birde üstüne suç bendeymiş gibi şimdi alacam beğenmiycen gidip bide değiştirmekle uğraşçaz dedi bahaneye gel.. neyse bende baktım baktım istediğimi alabileceğim için hiçbirşey beğenemeden geri döndüm ama bu kurtulduğu anlamına gelmiyor :9:

Mutlu seneler, hakkını saklı tut ama dikkat et zaman aşımına uğramasın :)
Evlenmeden evvel Bursa'da Setbaşı civarında oturuyordum, kışı da kıştır hani.

duraselacım arkadaslıkk istegini kabul ediyorum ama olmuyo sonra bidaha deniyim bakıyım

Özel mesaj atacaktım yalnızca arkadaşlara açıkmış özelin, teklif yolladım ama olmadı sanırım.

iyi akşamlar arkadaşlar cep telimden giremiyorum kaç gündür siteye sorun mu var acaba dicem ama pcden giriliyo. yaa biz yine başa döndük kızım gece sürekli uyanıyo ağlıyo neden böyle ve ne kadar sürecek acaba. alt diş sonrası düzelcek galiba dedim yine başladık üst dişler mi geliyo acaba ve dişler bu kadar uyku sorunu yaparmı. gündüz maşallah bebişim keyifli oyun oynamak istiyo mız mızlanmıyo. gece bişey oluyo. dra götürsem bi sürü tahlil yapcak diye kıyamıyorum daha yeni antibiyotik kullandık. var mı bu şekilde sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan

saat 6 da uyandı bu saate kadar devamlı ayaktaydı
yaw ben yorgın düştüm hala zıplıyo tepiniyo kuduruyo
artık ne oynayacağımı ne yapıp oyalayacağımı şaşırdım
en son kitap okudum yapacak bişey gezecek yer kalmayınca
pek meraklı dinledi

yani gündüz hiç uyumuyo mu? benim kızım 7-8 gibi uyanıp gündüz 2 kez uyuyor. toplam 3 3,5 saat. ama gündüz bile 45 dk sonra uyanıp emip öyle uyumaya devam ediyor.gecede aynı en uzun bir saat uyuyo bazen 40 dk bazen yarım saat habire uyanıyo dayanamayıp yanıma alıyorum bu ara bende

Arkadaşlar fikir almak güzeldir ama buradaki bir anlık hevese kapılıp tabir yerindeyse gaza gelmesin kimse. Herkesin hayatı farklı. Bakın yaş gruplarımız, maddi durumlarımız, psikolojilerimiz farklı. Kimi genç kızlığında evde kardeşlerine bakmış her işe yetişmiştir bebek büyütmek vız gelir, kimi de elini sıcak sudan soğuk suya sokmamıştır ev düzeni + bebek, alışık olmadığından çok yıpranır. Bakın kimi yardımcı istiyor, kiminin mali gücü yok, kimi bakıcıya güvenmiyor. Zorundalıklar farklı.

Ben mesela bebek olduğundan bu yana hayatımı ona adadım adeta. İşlerim hep yarım, ev işleri desen dandini, eşimi çok özlüyorum beraber film izlemeyi, kampa gitmeyi...
Şimdi bebeğimiz büyüyor bunları yeniden yaşayacağız bu sefer üç kişilik, üçümüzün de zevk aldığı şeyler yaratacağız. Evlat sevgisini tattım. Zamana bırakıyorum her şeyi.

Canım ne kadar doğru söylemişsin herkesin hayatı farklı kişi kendini bilecek ona göre davranacak
Ben de 80 doğumluyum yaş kemale erdi yani :))
Kırkıma kadar çocuk yaparım diyorum önümde kaldı 8 sene
çok da seviyorum çocukları
Maddi açıdan da çok rahatız çok şükür
Benim için engel yok yani
Bu arada bebek isteyip istememek tamamen kişisel bşey
herkes benim çocuğum şöyle zordu böyle zordu ikiniciyi istemem demiş ya
İkinci bebek isteyenlerin çocukları çok kolay diye bişey yok
Herkes kadar ben de uykusuzum ben de yorgunum
ama ikinciyi isteyince yani gerçekten isteyince benim için bir bahane değil bu durum

Bebiş uyur uyumaz bir film atın izleyin canım ya, bu fırsatları yaratmak biraz kendi elinde insanın, sonuçta bebişlerin gece yattıkları ilk uyku daha uzun benimki gecede on kere de kalksa ilk uyduğunda iki üç saat uyanmıyor o arada izliyoruz biz filmi :))
Çok da güzel oluyor kaçamak gibi :))

Canım çok geçmiş olsun
duymuştum ben de bu dördüncü hastalığı dediğin gibi bağışıklık kazanmış en azından

merhaba kızlar bursa bu gün donuyor tam anlamıyla kış gelmiş durumda :) sizlerde iyisinizdir umarım dünde benim doğum günümdü kızımla ve eşimle dışarı çıktık nil hiç durmadı yine bebek arabasında durmuyor kucağımızda herkese el salladı durdu yine :)) sevgili eşimde süpriz özürlü bir adam olduğu için ne istersen beğen alayım dedi birde üstüne suç bendeymiş gibi şimdi alacam beğenmiycen gidip bide değiştirmekle uğraşçaz dedi bahaneye gel.. neyse bende baktım baktım istediğimi alabileceğim için hiçbirşey beğenemeden geri döndüm ama bu kurtulduğu anlamına gelmiyor :9:

Nice mutlu yaşlara, kızınla eşinle nice senelere :))
Hediye hakkını saklı tutup en begendiğin şeyi buup alırsın umarım .

kızlar merhaba herkese
hafta sonundan beri giremedim çalıştığım kurumdan artık buraya bağlanamıyorum, site açılmıyor :43:
çok şey birikmiş onları okuyayım ben, öpüyorum herkesi

yani gündüz hiç uyumuyo mu? benim kızım 7-8 gibi uyanıp gündüz 2 kez uyuyor. toplam 3 3,5 saat. ama gündüz bile 45 dk sonra uyanıp emip öyle uyumaya devam ediyor.gecede aynı en uzun bir saat uyuyo bazen 40 dk bazen yarım saat habire uyanıyo dayanamayıp yanıma alıyorum bu ara bende

ben de yatağından yanıma aldıgım gözlerini kapıyor. yatağında mızmızlanır, yanıma yatırdıgım an derin uyur. sabah uyanmasın dinlesin diye ben de onunla 11 e kadar uyudum. asla o saate kadar uyumaz. 8 de kalktı, devam sütü verip yanıma yatırdım ve uyudu hayret ettim bende. şu an uyumuyor tabi.
çok sık gözünü açıyor artık, emzik istiyor, yüzünü okşayıp yatırıyorum falan.

Evim kırklandı resmen su değmeyen tek bir köşe bucak kalmadı :))
Cumartesi mevlüt var bu hafta full temizlikle geçti
Sonunda aradığım yardımcıyı da buldum galiba bu hafta geldi günlük aldı parasını
haftaya aylık ile başlıycaz iki güne 500 için anlaştık
Salı cuma gelecek yaşasın tüm işler bitecek
Darısı isteyen arayan herkesin başına
Yarın süslenme günü :)
Asıl sorun yaklaşık elli kişinin oturması için sandalye,koltuk yok evde
Sayıyorum 25 kişi oturur, gerisi ayakta kokteyl şeklinde mi takılsa acaba :)))

Evim kırklandı resmen su değmeyen tek bir köşe bucak kalmadı :))
Cumartesi mevlüt var bu hafta full temizlikle geçti
Sonunda aradığım yardımcıyı da buldum galiba bu hafta geldi günlük aldı parasını
haftaya aylık ile başlıycaz iki güne 500 için anlaştık
Salı cuma gelecek yaşasın tüm işler bitecek
Darısı isteyen arayan herkesin başına
Yarın süslenme günü :)
Asıl sorun yaklaşık elli kişinin oturması için sandalye,koltuk yok evde
Sayıyorum 25 kişi oturur, gerisi ayakta kokteyl şeklinde mi takılsa acaba :)))

Çok iyi bulmuşsun bizim buralarda haftada 2 gün için aylık en az 800.

Canım ne kadar doğru söylemişsin herkesin hayatı farklı kişi kendini bilecek ona göre davranacak
Ben de 80 doğumluyum yaş kemale erdi yani :))
Bebiş uyur uyumaz bir film atın izleyin canım ya, bu fırsatları yaratmak biraz kendi elinde insanın, sonuçta bebişlerin gece yattıkları ilk uyku daha uzun benimki gecede on kere de kalksa ilk uyduğunda iki üç saat uyanmıyor o arada izliyoruz biz filmi :))
Çok da güzel oluyor kaçamak gibi :))

Eşim işinden dolayı gece 1den önce evde olamıyor ee Ata da sabah 5'te uyanıyor. Hangi ara film izleyeyim. Akşamları Ata uyur uyumaz montaja başlıyorum. Gündüz aman vermiyor minnoşum.

Kafana göre birini bulmana sevindim, ücret de çok makulmuş. Burada kesinlikle kabul etmezler.

Son düzenleme:
Back
X