2012 Şubat Anneleri

hayırlı uğurlu olsun olmadı komşularından ödünç sandalye al cnm darısı başıma
aynen benim sıpanında gündüz uykuları çok az niye böyle oldu bilmiyorum
ayağa kalkar kalkmaz başlıyo ağlamaya ve nereye giderse oraya çağırıyo beni
aynısııı sürekli oda oda peşimde geziyo çıldırıyorum artık wc ye gitsem kapıda banyoya gitsem öyle çok zorlanıyorum bende bu ara
onu bende duydum ama eşimin gerçek ayını bilmiyodum ama sanırım mart 80 lı bende temmuz 86 lı erkek olması tutuyomu cnm
evet albüm koymustum ....ama oğlumu kim görse babasının kopyası diyo...bi ten rengi bana benziyo....bazen diyorum bu cocuk benden degil heralde
sorma dün markete gittim kız bana sizinmi dedi çok gıcık oldun bana benzemiyo ama evet dedim
valla benimki kolik olmadı ama hareketliliğiyle burnumdan getiriyo büyüdüğünde ne olur tahmin edemediğim için bende beklemede kalmalıyım
aynen cnm eşimle ortamızda yatıyo bizimki bide bazen ona sarılıp yatmayı bile özlüyorum oğlan biz yatmadan yatmıyor memede uyuyor napim bende ona bakarken bi bakıyorum kocamla konuşamadan uyuya kalmışız canımız kanımız bebeklerimiz ama zaman yetmiyor sanki...katılıyorum sana cnm çocuk herkesin kendi düzeniyle alakalı bişey...herkes kendi kararını kendi verir

Öncelikle günaydın kızlar geçmişe azcık baktım oğlan uyurken ama şimdi uyandı ve tepemde...

Dün gelemedim bütün gün ev işi marketteydim şuanda çok işim var ama sizi özledim..oğluma dün çok güzel cici şeyler aldım bugün cıbı cıbı yapcak ve giycek yıkadım kurumuş cicileri...
Artık her geçen gün daha fazla ayakta duruyor adım atıyor yaşına gelmeden yürür tahminimce...alkış yapıyor oda oda gezmeye devam tabi peşimde dün usandım bi ara uyusun diye bktım gezmeye götürdüm geldim 10 dk uyudu uyandı enerji bırakmadı bende...
Şuanda yanımda tele bakıyo annem napıyo diye:) güzel gözleriyle...neyse işlerimi yapayım gelirim inş

zaten zor uyuttuğum kızçemin sabah uykusu komşumun koridor muhabbeti yüzünden 10 dk sürdü.kocaman kocaman insanlar küçük bebeğim var diye hizaya sokacak değilim ya diye uyarmaya utanıyorum ama olan bana olcak bu gidişle. uykusuz her gece şarkısını kızıma armağan ediyorum.

Gecmis olsun dilekleriniz için çok teşekkürler, sizler hiç yasamayın inşallah , hastalık çok zor. Şimdi iyileşti maşallah ama takipteyim. Memeye düşkünlüğü arttığından heralde gece 2 saatte bir kalktı , suyla kandırayım dedim ihih, illa emecek de geri uyuyacak . Kötü alıştırdım ama süt varken de emsin be garibim. :)
Bu ara hasta diye herseye müsamaha var. :)

geçmiş olsun canım yeni gördüm

Çok klasik ama açlıktan olabilir mi gece uykuları. Ben bir haftadır oğluşa gece 12 gibi kalktığında devam sütü veriyorum 220 ml içiyor bi de beni de emiyor üstüne gece 2 kere daha kalkıp. Gaz olabilir biz de hala gaz var ve tabiki diş olabilir. Diş gibi geldi bana çok huzursuz uyuyors diş jeli varsa gece sürüp yatırsan bi denemiş olursun. Biz de işe yaramamıştı gerçi. :26:

devam sütü denemedim hiç ben ama jel ve su denedim işe yaramadı. bende dişten olduğunu düşünüyorum ama ya başka bişeyse diye içim içimi yiyo. ateşi yok ama gece resmen çığlık atıyo. kilo alımı iyi aç kalsa kilo alır mı. yoksa gece aç kalması ayrı bişeymi. ne dertleri var anlamamak ne zor. hele de ilk çocuk acemisi olmak. alt dişler çıktı bir hafta 2-2,5 saat uyuduğu oldu. sonrasında hasta oldu ve iyileşti yine başa döndük inşallah diştir ve inşallah bu sefer kısa sürer. her gün diş varmı diş diye bakıyorum üst damaklara :)

Alt dişler çıkarken bizimki de gece çığlık atarak uyanıyordu ve bayağı canı yanıyormuş gibi ağlıyordu. Yine de için rahat etmiyorsa doktoruna bi götür istersen

canım özel msj atabiirsin istersen...düzellttim profili...

bizimki ıslak mendillerle kafayı bulacak valllaha....kaş göz arasında alıyo hemen agzına götürüyo ...sabah altını degiştiryim dedim ıslak mendili bezi yanıa koydum telefon caldı.....konusmam bitti içeri girdim..bizimki pis pis sırıtıyo bana ..bende ben. görünce sevindi heralde dedim...sonra bi yaklaştım ıslak mendilleri cıkrmış hep..biride elinde tam agzına götürürken yakaladım sırıtıyo serefsizz cok cakal bunlar ya 5 dakka boş bırakmaya gelmiyo

bu hesap doğru çünkü kan yenilemeden dolayı oluyor.tabi ameliyat olmadıysan ve kan verilmediyse.yoksa o tarihten hesaplıyorsun doğum yılından değil.
.ben yıllar önceden biliyordum bu hesaplamayı.geçen sene de eşimle kan yeniledik.bir kızımız bir oğlumuz oldu :):):):):)):

miribaaa
hava güzeldi pazara gidelim dedik markete gidip geri döndük
güneş gelince sevmiyo ağlıyo
evdede montunu giymek istemedi zor giydirdim
halbuki ne kadar çok yakıştı bembeyaz çok tatlı oldu markette herkes dönüp bidaha baktı ama inat işte

Son düzenleme:

aynen benim kızımda bu durumda
dün gece abartısız her saat başı uyanıp ağladı.alıp emzirmeye çalışıyorum ağzına alıp emer gibi yapıyor sonra itiyor eliyle
inan bugün okulda uykusuzluktan öğrencilere konsantre bile olamadım
hala uykusuzluktan gözlerim yanıyor
bende açmı sütüm yetmiyormu diye düşünüp duruyorum ama kiloda bizimde sorunumuz yok
bugün elim devam sütüne gitti gitti geldi markette
hoş biberonda almıyor nasıl vereceksem!!!!!!!
alt dişleri çıkarırkende uyumazdı geceleri ama hiç değilse 2 saatte bi uyanırdı şimdi 1,5 saat uyumuyor
üst dişler daha zor çıkar diye duymuştum ama emin değilimki ondanmı mızmızlanıyor

sağol canım umarım o şey herneyse bulabilirim :))

benim kızda hiç sevmiyor montunu giymeyi dün avm de kyameti kopardı montunu giydiriyorum diye

kızlar bebişleriniz aç olsa kilo alımı iyi olmazdı heralde
diştendir
nazarada okuyun her akşam
ben bi ara çok bunaldım huysuz çocuğa okunacak dua varmı diye araştırdım
buldum çok zorlayınca mehmet okuyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim
bayramdan beri çok bunalttı mehmette devamlı tüm gün mız mız mız gece ağlıyo uyanıyo dişe yorduk bizde
sonra gün içinde devamlı oynadık ettik düzeldi çok fazla ilgi istiyormuş koltuğa bile oturtmuyo onla yerde emekliyorum saniye gözümü ayıramıyorum o derece

Benim sütüm de yetmiyor artık. Mutlaka geceye 300 cc saklıyorum. Yarısını 1 gibi yarısını da beşte kalkar kalkmaz içiyor. Gün içerisinde ek gıda yiyor ama süt içmezse rahat edemiyor, kilosu 8.800 dokuz olamadık gitti. Doktor kilo alımı iyi dedi ama hep aç biberonu ne zaman versem hayır demiyor. 800 - 900 cc süt içiyor günde, hareketleri arttığı için çabuk acıkıyor. Ben sağarak verdiğim için doymadığını anlıyorum. Emzirenler, belki süt az çıkıyordur ve bebiş doymuyordur. Sağma imkanı varsa bir de öyle deneseniz. Ben yine bu ara boğazıma bakacağım. Sütüm azalmasın, bu tospik yüzünden hep ekmek arası ile geçiştiriyorum.

canım özel msj atabiirsin istersen...düzellttim profili...

hazelimm isimli uyemizi arkadas listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz veya hazelimm isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor da olabilir. Bu sebeblerden dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.

vıyy bayılazaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…